tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τζήμερος, Μάνος ή Βαλλιανάτος;
ακραίος νεοφιλελεύθερος... Τζήμερος+Μάνος...
Τζήμερος, Μάνος ή Βαλλιανάτος;
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
ο βαλιανάτος κόπηκε?ακραίος νεοφιλελεύθερος... Τζήμερος+Μάνος...
Φαιδρός, όπως πάντα.
Στα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ βλακείας και (αυτο)γελοιοποίησης.
Σε αντιστοιχία, ομολογουμένως, με το κόμμα σου.
Εύγε!
θα υπαρχει καμια προσφυγη για κορμορανους αραγε τυπε?
τυπε οτι και να λενε το τζαμι θα γινειθα υπαρχει καμια προσφυγη για κορμορανους αραγε τυπε?
Ο Νάτσος το δήλωσε πρόσφατα πως θαυμάζει την (οικονομική τουλάχιστον) κατάσταση που επικρατούσε στην Σοβιετία
Ξέρεις, το μοντέλο της Σοβιετίας πλέον θέλουμε πολλά καρβέλια να το φτάσουμε.
Γιατί εκεί μπορεί να μην όριζες ούτε τα κωλομέρια σου, αλλά είχες τουλάχιστον δεδομένα τα στοιχειώδη. Στην Ελλάδα του 2013 πας για πλάκα σαν το σκυλί στ'αμπέλι.
Καλά, το είπαμε όχι εσύ προσωπικά.
Και πάλι όμως στ' αρχίδια μου τέτοιος λαός που είμαστε αυτά μας αξίζουν και μη σου πω και πολλά μας είναι..
Επειδή βαριέμαι ν' απαντάω σε κάθε μαλακία που γράφεται, εγώ έγραψα αυτό:
Τώρα αν εσύ καταλαβαίνεις πως θαυμάζω το οικονομικό μοντέλο της Σοβιετίας, πάω πάσο..
οταν λες στοιχειωδη εννοεις ποια?
Ποια ειναι η ιστορικη μνημη του Εθνους? Αυτη που λεει οτι ο Μεταξας ηταν ηρωας επειδη αναγκαστηκε να πει 'οχι' πχ?
Ποια ειναι η ιστορικη μνημη του Εθνους? Αυτη που λεει οτι η καθε Δαμανακη του Πολυτεχνειου ηταν αγωνιστρια και ιδεολογος επαναστατρια και πρεπει να αντιμετωπιζεται ετσι εσαει ανεξαρτητως του τι εκανε μετα στην ζωη της?
Ποια ειναι η ιστορικη μνημη του Εθνους? Αυτη που λεει οτι ο Κολοκοτρωνης ηταν εθνικος ηρωας αλλα οταν τον φυλακισανε του κανανε καλα, γιατι ειχε στραφει κατα του Εθνους?
Ποια ειναι η ιστορικη μνημη του Εθνους? Ο Ζερβας? Ο Βελουχιωτης? Και οι δυο μαζι? Κανεις απο τους δυο?
Η 'ιστορικη μνημη' σε αυτην την χωρα τελικα διαμορφωνεται αναλογα με τι ψηφιζει ο καθενας....
Η περίθαλψη και η στέγαση σου κάνουν??
εξαρταται τι βαφτιζει κανεις στεγαση και περιθαλψη. και ο σκυλος μου σπιτι θεωρει το σκυλοσπιτο.
για φαγητουλι δεν εγραψες τπτ. ολοι στεγασμενοι περιθαλπωμενοι και χορτατοι ηταν δηλαδη?
Ότι έγραψα για τη Σοβιετία (παρασυρόμενος από αυτούς που με θεωρούν σοβιετολάτρη) το έγραψα συγκρίνοντας αυτές τις παραμέτρους με αυτό που εξελίσσεται εδώ αυτήν την εποχή. Έγραψα δλδ πως αυτές οι άθλιες αν το θέλεις καταστάσεις της Σοβιετίας φαντάζουν μακρινό όνειρο σε σχέση με αυτά που έρχονται (ή ήρθαν σε πολλές περιπτώσεις) εδώ.
Την άποψή μου για τη Σοβιετία την έχω γράψει, όπως επίσης έχω γράψει και το τι πιστεύω πως πρέπει να γίνει εδώ.
Μαλακία κάνω βέβαια που προσπαθώ ν' αποδείξω κάθε φορά πως δεν είμαι ελέφαντας, αλλά δε γαμιέται??
Βόμβα Κεγκέρογλου προς Τσίπρα: Γιατί δε μας λέει ποιός επιχειρηματίας συμμετέχει στη Deutsche Aeolia;
April 3, 2013
Πολιτική
Το θέμα της Deutsche Aeolia επανέφερε στη Βουλή ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για «παιχνίδια διαπλοκής».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας προωθεί τα συμφέροντα γνωστού έλληνα επιχειρηματία ο οποίος βρίσκεται πίσω από την Deutsche Aeolia.
«Στην Ελλάδα ζούμε το πρωτοφανές: Η διαπλοκή να ξεκινά όχι από την κυβέρνηση αλλά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Συνολικά, εκατό επιχειρηματίες είχαν κάνει προσφορά για το έργο στην Πελοπόννησο και ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή για να υπερασπιστεί μία και μόνο προσφορά, η οποία δεν είχε κανέναν περιβαλλοντικό όρο ενώ είχε καταψηφιστεί από τους ίδιους τους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. Γιατί δεν μας λέει ο κ. Τσίπρας ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συμμετέχει με ποσοστό 20% στην εταιρεία;» δήλωσε.
Πάντως, ο κ. Κεγκέρογλου δεν αποκάλυψε το όνομα του επιχειρηματία, από το ΠΑΣΟΚ όμως σημειώνουν ότι τα στοιχεία υπάρχουν «και αν προκληθούμε θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα».
Κόκκαλης....
μαρτυριαρη