Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aφού ρε μπόλντη, ο άλεξ κάνει τα ίδια με το Σαμαρά κι ο Σαμαράς μας σώζει, τι πρόβλημα έχεις με τον άλεξ??

Ο Τσιπρας δεν συνεργαστηκε στην κυβερνηση φιλε.... εγω σου λεω οτι μολις βγει δεν θα κανει καμια καλυτερη διαπραγματευση μονο να φαει τον νοιαζει..το λουκι το τρωνε τωρα οι αλλοι.... με τα νουμερα που δεν βγαινουν... δεν μπηκε και ο Τσιπρας μεσα

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο απο αυτα που κανουν οι κυβερνωντες ?

εχω αλλα τα κραταω για μενα ετσι ωστε να τα χρησιμοποιησω μολις βγω βουλευτης! :grin:

ε τωρα ομως μην μας τρελλανεις οτι ολα τα κανουν σωστα.Αυτοι τα εχουν ισοπεδωσει ολα.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο Τσιπρας δεν συνεργαστηκε στην κυβερνηση φιλε.... εγω σου λεω οτι μολις βγει δεν θα κανει καμια καλυτερη διαπραγματευση μονο να φαει τον νοιαζει..το λουκι το τρωνε τωρα οι αλλοι.... με τα νουμερα που δεν βγαινουν... δεν μπηκε και ο Τσιπρας μεσα

εχεις καταλαβει γτ ο τσιπρας δεν μπηκε στην κυβερνηση?η μπα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις καταλαβει γτ ο τσιπρας δεν μπηκε στην κυβερνηση?η μπα?

Δεν ξερω καν αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι αστειος ο λογος επειδη η μεχρι τωρα
σταση του ειναι αστεια... εσυ ξερεις να μας πεις?

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω καν αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι αστειος ο λογος επειδη η μεχρι τωρα
σταση του ειναι αστεια... εσυ ξερεις να μας πεις?

σε περιπτωση που ο συριζα εκανε συγκυβερνηση με πασοκ κ νδ τον επομενο μηνα δεν  θα ειχαμε κυβερνηση για τους προφανεις λογους.

μην παιρνεις παραδειγμα την δημαρ που εγινε ουρα του πασουκ.

ο συριζα πλεον ειναι αντιπολιτευση κ ορισμενοι απο εκει μεσα πρεπει να το καταλαβουν

Οπως και να εχει,για να μην σ πω την ιδεολογια,δεν εχουν τα ιδια θελω και πιστευω..Πως στον διαολο θα συνεργαζοταν?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
laurel_hardy.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε περιπτωση που ο συριζα εκανε συγκυβερνηση με πασοκ κ νδ τον επομενο μηνα δεν  θα ειχαμε κυβερνηση για τους προφανεις λογους.

μην παιρνεις παραδειγμα την δημαρ που εγινε ουρα του πασουκ.

ο συριζα πλεον ειναι αντιπολιτευση κ ορισμενοι απο εκει μεσα πρεπει να το καταλαβουν

Οπως και να εχει,για να μην σ πω την ιδεολογια,δεν εχουν τα ιδια θελω και πιστευω..Πως στον διαολο θα συνεργαζοταν?

Εχε χαρη που αποψε εχω αναλαβει μια εργασια και εχω δουλεια  :P
δεν ειμαστε δημοσιο εδω πρεπει μεχρι αυριο να εχω δωσει απαντηση αν μπορω να την βγαλω!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όταν ο Μηλιός ανέλυε γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν «εφεδρεία του συστήματος» (video)

--------------------------------------------------------------------------------

3/23/2013 10:54:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι συμφώνησε σε 4 σημεία με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ανακοινώνοντας μάλιστα και μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών των δυο κομμάτων.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί...

...αρκετές αντιδράσεις κι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον όταν έρχεται μετά από ένα κύκλο «σοβαρών» επαφών του Τσίπρα σε ΗΠΑ κι Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να θυμηθούμε τι έλεγε πριν τις εκλογές του 2012, ο Γιάννης Μηλιός για το κόμμα με το οποίο σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συμπορευθεί:

Τι να πιστέψουμε κ. Μηλιέ όταν συνεργάζεστε «κατά του συστήματος» με την...εφεδρεία του;

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Όταν ο Μηλιός ανέλυε γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν «εφεδρεία του συστήματος» (video)

--------------------------------------------------------------------------------

3/23/2013 10:54:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι συμφώνησε σε 4 σημεία με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ανακοινώνοντας μάλιστα και μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών των δυο κομμάτων.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί...

...αρκετές αντιδράσεις κι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον όταν έρχεται μετά από ένα κύκλο «σοβαρών» επαφών του Τσίπρα σε ΗΠΑ κι Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να θυμηθούμε τι έλεγε πριν τις εκλογές του 2012, ο Γιάννης Μηλιός για το κόμμα με το οποίο σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συμπορευθεί:

Τι να πιστέψουμε κ. Μηλιέ όταν συνεργάζεστε «κατά του συστήματος» με την...εφεδρεία του;

και?

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μπα τιποτα

μια κολοτουμπα παραπανω συνιθισμενα πραματα

διαφορετικο ειναι να κανεις κωλοτουμπα για μια συνεργασια η μη..και διαφορετικο να κανεις κωλοτουμπα για νεα μετρα η οχι.ελεος.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Οι συνιστώσες αντιδρούν,αλλά ο Τσίπρας έχει πάρει τις αποφάσεις του...

Θα κάνει οτιδήποτε,αρκεί να κυβερνήσει....

Πράγματι, το Παγκόσμιο Κεφάλαιο έχει πάρει απόφαση να μάς επιβάλλει τον Alexis.
O Syriza κινείται συνεχώς προς όλες τις υποκύψεις πού πρέπει να κάνει ένα κόμμα
για να είναι αποδεκτό από το Σύστημα.Η συστημικές βουτιές τού Syriza ξανάφεραν
τον Αλαβάνο στο προσκήνιο.Κατά πάσα πιθανότητα ο Αλαβάνος θα τραβήξει το αριστερό
κομμάτι τού Syriza (καταγγελία μνημονίου, δραχμή κλπ.)
Με αυτή την εξέλιξη, το κομμάτι τού Alexis θα ενωθεί με Καμμένο και διαλυμένο Πασοκ
προκειμένου να μαζευτούν τα κουκιά.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πράγματι, το Παγκόσμιο Κεφάλαιο έχει πάρει απόφαση να μάς επιβάλλει τον Alexis.
O Syriza κινείται συνεχώς προς όλες τις υποκύψεις πού πρέπει να κάνει ένα κόμμα
για να είναι αποδεκτό από το Σύστημα.Η συστημικές βουτιές τού Syriza ξανάφεραν
τον Αλαβάνο στο προσκήνιο.Κατά πάσα πιθανότητα ο Αλαβάνος θα τραβήξει το αριστερό
κομμάτι τού Syriza (καταγγελία μνημονίου, δραχμή κλπ.)
Με αυτή την εξέλιξη, το κομμάτι τού Alexis θα ενωθεί με Καμμένο και διαλυμένο Πασοκ
προκειμένου να μαζευτούν τα κουκιά.
Δεν νομίζω όι θα μας τους επιβάλουν.

Όπως παρακάτω,θα κάνουν ότι χρειαστεί για να μπουνε στο σύστημα...

Αν το Πασοκ δεν πάρει τα πάνω του,λογικά το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων του θα απορροφηθεί από τον Σύριζα...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομίζω όι θα μας τους επιβάλουν.

Όπως παρακάτω,θα κάνουν ότι χρειαστεί για να μπουνε στο σύστημα...

Αν το Πασοκ δεν πάρει τα πάνω του,λογικά το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων του θα απορροφηθεί από τον Σύριζα...

Ο τσίπρας λογικά αποτελέι το πλαν Β των Αμερικανών σε περίπτωση που οι Γερμανοί οδηγήσουν την Ελλάδα σε ατύχημα.

Η πορεία του θυμίζει σαδιστικά τον τρόπο που ο Ανδρέας ανέβηκε στην Εξουσία ξεκινώντας απ το εξτρεμιστικό κατά την γνώμη μου ΠΑΚ και κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ αφού πρώτα εξόντωσε όλους τους συνεργάτες του που τον έκαναν πρόεδρο του Σοσιαλιστικού κινήματος.

Ο τσίπρας λογικά έχει βρει αμερικανική χρηματοδότηση και ήδη συμεριφέρεται ως ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο Καμμένος είναι το δεκανίκι στήριξης με καθαρά φιλοαμερικανική ατζέντα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ο τσίπρας λογικά αποτελέι το πλαν Β των Αμερικανών σε περίπτωση που οι Γερμανοί οδηγήσουν την Ελλάδα σε ατύχημα.

Η πορεία του θυμίζει σαδιστικά τον τρόπο που ο Ανδρέας ανέβηκε στην Εξουσία ξεκινώντας απ το εξτρεμιστικό κατά την γνώμη μου ΠΑΚ και κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ αφού πρώτα εξόντωσε όλους τους συνεργάτες του που τον έκαναν πρόεδρο του Σοσιαλιστικού κινήματος.

Ο τσίπρας λογικά έχει βρει αμερικανική χρηματοδότηση και ήδη συμεριφέρεται ως ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο Καμμένος είναι το δεκανίκι στήριξης με καθαρά φιλοαμερικανική ατζέντα.
Λογικά είναι ο επόμενος μιας κ αποτελεί plan b όλων,το απέδειξε στην περιοδεία που έκανε για να τους προσκυνήσει κ να τους πει ότι θα κάνει τα πάντα για δαύτους...

Απλά τα πράγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom