Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
τον αλεξη τσιπρα τον εχω ικανο να γινει πρωθυπουργος για ενα και μονο λογο.

Εχει καταφερει να συστήσει μια παραταξη στην οποια συνυπαρχουν ο Α.Μητροπουλος με δικηγορικες αμοιβες 1.000.000 δολ., καποιος Διαμαντοπουλος που λεει φωτια και τσεκουρι στο κεφαλαιο, καποιος λαφαζανης που προσβλεπει στη δημιουργια νεου σοβιετ με την αλεκα κλπ.

Ειναι φανερο λοιπον οτι ο τυπος εχει χαρισματα που ειχαν ο λεγομενος εθναρχης ή ο λαοπλανος αντρεας :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον Γιώργο Κουρή για τα τιμολόγια του Alter

3/13/2013 04:29:00 μ.μ. 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του Γιώργου Κουρή για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων του Άλτερ καθώς και άλλων τριών εταιρειών που συνδέονται με το σταθμό.

Επίσης διώκονται ο γιος τους Ανδρέας Κουρής και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος...

...του Άλτερ Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος είναι και προσωρινώς κρατούμενος. Εμπλεκόμενοι φέρονται να είναι και νόμιμοι εκπρόσωποι των τριών εταιρειών που συνδέονται με το Άλτερ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν ξέρω γιατί αλλά με τη δίωξη των 3 αυτών σημαντικών προσωπικοτήτων, μου ήρθε στο μυαλό ένα ξεχασμένο τραγουδάκι:

20012.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Βραζιλία: Γιατροί κάλυπταν τους κοπανατζήδες συναδέλφους τους με ψεύτικα δάκτυλα!
Το κανάλι Globo έδειξε πλάνα μιας γιατρού στο νοσοκομείο Ferraz de Vasconcelos στο Σάο Πάολο που έβαζε κανονικά το δάκτυλο της στη συσκευή, χρησιμοποιούσε τα ψεύτικα δάκτυλα των συναδέλφων της και έπειτα χτυπούσε τις κάρτες τους.

Πέντε γιατροί σε νοσοκομείο της Βραζιλίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, καθώς φέρονται να καλύπτουν τους «κοπανατζήδες» συναδέλφους τους, χρησιμοποιώντας.... ψεύτικα δάκτυλα σιλικόνης στο βιομετρικό σύστημα ασφαλείας που χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα για να λειτουργήσει!

Το κανάλι Globo έδειξε πλάνα μιας γιατρού στο νοσοκομείο Ferraz de Vasconcelos στο Σάο Πάολο που έβαζε κανονικά το δάκτυλο της στη συσκευή, χρησιμοποιούσε τα ψεύτικα δάκτυλα των συναδέλφων της και έπειτα χτυπούσε τις κάρτες τους.

Η γιατρός ομολόγησε ότι ακόμη έξι συνάδελφοί της έκαναν το ίδιο, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι την πίεζαν για να συμμετέχει στην απάτη.

Άλλο κανάλι της Βραζιλίας αναφέρει ότι εγκέφαλος της απάτης είναι ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, και ότι η κόρη του επί 3 χρόνια δεν έχει δουλέψει ούτε ημέρα στο νοσοκομείο ενώ φαινόταν να εργάζεται κανονικά!

Πηγή:
«Ισχυρός σύμμαχος»
Συνάντηση με τον Λούλα ντα Σίλβα είχε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βραζιλία

Αθήνα
«Έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του ελληνικού λαού να ξεπεράσει την κρίση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
«Λουκέτο» σε 55.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα προβλέπει έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με την οποία συνολικά 170.000 επιχειρήσεις δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κλεισίματος το επόμενο δωδεκάμηνο, κάτι που σημαίνει την απώλεια 195.000 θέσεων εργασίας, εργοδοτών, αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών. Από την έρευνα προκύπτει επίσης, ότι η απώλεια θέσεων μισθωτής εργασίας για το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα πλησιάσουν τις 69.000 και ότι αυτή τη στιγμή για μια πρόσληψη στον ιδιωτικό τομέα γίνονται τέσσερις απολύσεις.

Ακόμη, σύμφωνα με την έρευνα το 52,4% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αντιμετωπίζει πρόβλημα στην έγκαιρη καταβολή των μισθών, το 33,8% έχει καθυστερημένες οφειλές σε προμηθευτές και πάνω από το 30% αφορά σε καθυστερήσεις πληρωμών σε ενοίκια, ΟΑΕΕ, τράπεζες και ΔΕΚΟ. Ενδεικτικό του δυσμενούς κλίματος στην αγορά είναι ακόμη, ότι οκτώ στους δέκα επιχειρηματίες έχουν χρησιμοποιήσει χρήματα προσωπικών καταθέσεων, για να καλυφθούν ανάγκες των επιχειρήσεων και το 21,5% έχει εκποιήσει προσωπική περιουσία.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ξεβράκωμα της αριστεράς από τον ακροαριστερό Λυγερό.

Ξοφλήσανε.  :sunglasses:

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
O Alexis μίλησε πάλι για επαναδιαπραγμάτευση στο London School of Economics, το σχολείο τού Σόρος.Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο.Ο πλέον αφελής Ελληνας έχει αντιληφθεί ότι ο Syriza είναι ένα απόλυτα συστημικό μόρφωμα.
Αναμένουμε τις αντιδράσεις τών αριστερών συνιστωσών.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
O Alexis μίλησε πάλι για επαναδιαπραγμάτευση στο London School of Economics, το σχολείο τού Σόρος.Η κολοτούμπα πάει σύννεφο.Ο πλέον αφελής Ελληνας έχει αντιληφθεί ότι ο Syriza είναι ένα απόλυτα συστημικό μόρφωμα.

απο κητος σε κητος παει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
O Alexis μίλησε πάλι για επαναδιαπραγμάτευση στο London School of Economics, το σχολείο τού Σόρος.Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο.Ο πλέον αφελής Ελληνας έχει αντιληφθεί ότι ο Syriza είναι ένα απόλυτα συστημικό μόρφωμα.
Οι συνιστώσες αντιδρούν,αλλά ο Τσίπρας έχει πάρει τις αποφάσεις του...

Θα κάνει οτιδήποτε,αρκεί να κυβερνήσει....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στο κόκκινο η κόντρα Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου εκτυλίχθηκε την Τετάρτη.

Αφορμή, αυτή τη φορά, ήταν μια αποστροφή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής, απευθυνόμενη στον κ. Μαρκογιαννάκη, τον κάλεσε να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του, απαντώντας σε πρόσφατη αναφορά του ότι «εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου, ούτε είμαι γόνος».

Ακούγοντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρκογιαννάκης άρχισε να τρέμει, θεωρώντας ότι με τα υπονοούμενά της προσέβαλε βάναυσα τους γονείς του.

«Οι γονείς μου είναι νεκροί. Προσβάλλεις βάναυσα τη μνήμη τους. Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και αποχώρησε.

ανω κατω οι ορμονες της ζωης

ενας ηρωας δεν υπαρχει;  :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αφορμή, αυτή τη φορά, ήταν μια αποστροφή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής, απευθυνόμενη στον κ. Μαρκογιαννάκη, τον κάλεσε να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του, απαντώντας σε πρόσφατη αναφορά του ότι «εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου, ούτε είμαι γόνος».

αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Γατόνι η τύπισσα.
Τον έστειλε για εμετό στα σύρματα λέμε..

Επισκέπτης
Ακούγοντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρκογιαννάκης άρχισε να τρέμει, θεωρώντας ότι με τα υπονοούμενά της προσέβαλε βάναυσα τους γονείς του.

«Οι γονείς μου είναι νεκροί. Προσβάλλεις βάναυσα τη μνήμη τους. Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και αποχώρησε.
Ενταξει μωρε,θα παει στον παντελη σε κανα φιλαρακι του χρυσαυγουλομαφιοζοκατι,απο εκεινους που επισκεφθηκε οταν ητανε υπουργος το 2009,να πιει κανα ουζακι,κανα τσιπουρο,θα ξεδωσει...και θα τα λενε παρεα για τους αναρχοκομμουνιστας που τον συγχυσανε...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εξαφανίστηκαν οι Πάπιες και ορφάνευσε το θρεντ.  >:(

Stories