Επισκέπτης
Τσώπα τσώπα..Τα αυτονόητα ποιά είναι?Οτι κάνεις post reply σε ΚΛΩΝΑΡΙΑ?
Τσώπα τσώπα..Τα αυτονόητα ποιά είναι?Οτι κάνεις post reply σε ΚΛΩΝΑΡΙΑ?
Να διακρίνουμε 2 ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΗΝΥΓΟΡΟΥΣ.
Φυσικά αφού ο καθείς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΩΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ,το άν αυτό που ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ είναι ΔΙΚΑΙΟ Η ΜΗ,δεν υπάρχει Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.χα χα .... δίκαια καί άποτρεπτικά έ ....?? Αυτό σε μερικούς δεν άρέσει.
δεν εχει και αδικο τυπεμετανοειται συγχωριανννοι αν ψηφισετε συριζα θα χασετε τη ψυχη σας και θα σας φαει ο διαβολος.....
ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε......
Σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον... διάβολο "βλέπει" ο Αμβρόσιος
Πρωθυπουργο.....Ρωτάω: ο τύπος δεν θα τον προσελαμβανε μεσαια ελληνικη επιχειρηση που ζηταγε απλα ανωτατο πτυχιο και αγγλικα. Θα τον κανετε προθυπουργο?
Στους ΛΟΓΙΟΥΣ της εκλησίας που λένε αυτά,εγώ πάντα λέγω σεις που επικαλιστε των ΘΕΟ,πότε του μιλήσατε?Πότε σας μίλησε?Σεις ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΒΥΖΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΩΘΟΜΑΝΟΥΣ?Σεις ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?Σεις ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?Και ομιλώ δια ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΥΡΗΚΟΣ,ταπεινού και ευσεβούς,Η ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕ ΤΩΝ ΜΑΜΩΝΑ σας λέγει αυτός που επικαλείστε ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.μετανοειται συγχωριανννοι αν ψηφισετε συριζα θα χασετε τη ψυχη σας και θα σας φαει ο διαβολος.....
ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε......
Σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον... διάβολο "βλέπει" ο Αμβρόσιος
Εχω μια ΕΡΩΤΗΣΗ,γιατί αφού ξέρανε το κόλπο αυτό αρχές και ηγεσία δεν κάνανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΣΤΟ?
εσυ ο σουπερ βολεψακιας μαλακας μιλας για εξυπηρετηση και βολη; αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ παρε μια πιπα στον κουβελη μεγαλε ειστε αριστεροι και οι δυο
Ναι αλλα χρησιμοποιησε ελληνικη γραφη τυπε μουγια αγγλικά μίλησε όχι για ελληνικά
για αγγλικά μίλησε όχι για ελληνικά
tramountana και lopez oσο η δικαιοσυνη ειναι ταξικη εγω γουσταρω να ειμαι απεναντι της. Και αυτο δεν ειναι πολιτικη επιλογη, αλλα προσωπικη. Αν το καταλαβετε καλως αν οχι θα προσπαθησω να σας το εξηγησω οταν βρω χρονο, χωρις να περιμενω να καταλαβετε βεβαια. Ετσι για τη ιστορια.
Και πιάσανε τα ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ακόμα ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΚΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.Σ Ο Ο Υ Υ Υ Π Ε Ρ ΕΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕΣΙΕ ΔΕΝΤΙΑΣ,ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ.το να θέλανε να βουτήξουνε τα αλβανά εν ώρα "δράσης" δεν σου περνάει από το μυαλό?
το αν τον βάζανε στην απομόνωση θα σταματούσε μεν το κόλπο αυτό αλλά πιθανόν να στήναν νέο κόλπο που να μην το μυριζόντουσαν δεν σου περνάει από το μυαλό ??
τελικά σου περνάει κατι από το μυαλό ??? ή μήπως όχι (πιθανόν λόγω έλλειψης )
Και πιάσανε τα ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ακόμα ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΚΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.Σ Ο Ο Υ Υ Υ Π Ε Ρ ΕΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕΣΙΕ ΔΕΝΤΙΑΣ,ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ.
Εγω το τυπο τον βλέπω και γελαω.
Αμόρφωτος - περναγε προφανως τις ταξεις ως συνδιακαλιστης ακόμα και στο πολυτεχνειο.
Μηδέν αγγλικα. Ή ππερίφημη ατακα frozen war (αντί cold war - ψυχρος πολεμος) και το madame merkel αντι cancellor Merkel γιναν ανεκδοτα.
Μηδεν διεθνους εμπειιριας.
Ξερόλας και αγενης. Προφανως λογω των κομπλεξ της αγνοιας.
Ρωτάω: ο τύπος δεν θα τον προσελαμβανε μεσαια ελληνικη επιχειρηση που ζηταγε απλα ανωτατο πτυχιο και αγγλικα. Θα τον κανετε πρωθυπουργο?
πάντως ο συντάκτης του παρόντος ποστ, κόβεται χαλαρά και στα αγγλικά και στα ελληνικά...
Αν προσέχεις τα ΠΟΣΤ ΜΟΥ δεν ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΥΣ,και αν σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ,ΣΟΣΙΑΛΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,τωρα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ?Π Ο Υ Τ Σ Α Α Α.αγάλι αγάλι αδελφέ ... έχουμε και τον ΣΦΥΡΙΖΑ που καραδοκεί ;)