Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφού εσύ είσαι τόσο υπέρ των κανονισμών, τι ζόρι τραβάς στο να διερευνηθούν οι συνθήκες??

κανένα απολύτως... να διερευνηθούν αλλά από τους φυσικούς δικαστές και όχι από τον Στρατούλη και τον Ραγκούση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λες τα ίδια για τον πατέρα σου ????

Κρινω και χαρακτηριζω, μοναχα οσους θεωρω προδοτες, δοσιλογους, ψευτες, καθαρματα, σιχαμερες σκατοψυχες υπαρξεις και οσους κοροιδευουν την οικογενεια τους και την ξεφτυλιζουν ενω το παιζουν νομιμοι και σωστοι στην κενωνια. :pipa3:  αν δεν σου βγηκε καλα απο τον λαιμο πες μου να εξηγησω ακομα πιο αναλυτικα  

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κρινω και χαρακτηριζω, μοναχα οσους θεωρω προδοτες, δοσιλογους, ψευτες, καθαρματα, σιχαμερες σκατοψυχες υπαρξεις και οσους κοροιδευουν την οικογενεια τους και την ξεφτυλιζουν ενω το παιζουν νομιμοι και σωστοι στην κενωνια. :pipa3:  αν δεν σου βγηκε καλα απο τον λαιμο πες μου να εξηγησω ακομα πιο αναλυτικα  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν μπορεις καντο λιανα, γιατι τους χρησμους σου δεν του καταλαβενω

αν μας αρεσει το αποτελεσμα το κανουμε σημαια η δικαιοσυνη ελαμψε, αν δε μας αρεσει ε η γνωστη δικαιοσυνη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν μας αρεσει το αποτελεσμα το κανουμε σημαια η δικαιοσυνη ελαμψε, αν δε μας αρεσει ε η γνωστη δικαιοσυνη

είπαμε .. η δικαιοσύνη είναι καλή αρκεί να βγάζει τις αποφάσεις που μας βολεύουν/εξυπηρετούν... αν όχι είναι κατάπτυστη...

αρχαία αριστερή θεώρησις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
είπαμε .. η δικαιοσύνη είναι καλή αρκεί να βγάζει τις αποφάσεις που μας βολεύουν/εξυπηρετούν... αν όχι είναι κατάπτυστη...

αρχαία αριστερή θεώρησις...
εσυ ο σουπερ βολεψακιας μαλακας μιλας για εξυπηρετηση και βολη; αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ παρε μια πιπα στον κουβελη μεγαλε  ειστε αριστεροι και οι δυο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι πρόβλημα στην διαδικασία προγεννητικού ελέγχου ...

τεμπέληδες μοντεράτορες.. λαδιάρηδες...
τυπε οι κλωνοι του 2013 ειναι εξελιγμενα μοντελα
διαθετουν μηχανισμους προστασιας
και μερικοι διαθετουν και μηχανισμο αυτοκαταστροφης οταν αναγνωριστουν :rolleyes:

Επισκέπτης
tramountana και lopez oσο η δικαιοσυνη ειναι ταξικη εγω γουσταρω να ειμαι απεναντι της. Και αυτο δεν ειναι πολιτικη επιλογη, αλλα προσωπικη. Αν το καταλαβετε καλως αν οχι θα προσπαθησω να σας το εξηγησω οταν βρω χρονο, χωρις να περιμενω να καταλαβετε βεβαια. Ετσι για τη ιστορια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
οταν κυβερνησει ο συριζα να τ' αφηνει τα επικοπτερα να παιρνουν "ατουφεκιστα" τους βαρυποινιτες και οι φύλακες να τους πετανε γαρυφαλα οπως στα μπουζουκια. :uglystupid:
Να τους βγαλει ολους εξω του κακοποιους να μην τους ταιζουμε κι ολας. Το οτι θα μπουκαρουνε στα σπιτια του κοσμακη να βιασουν και να σκοτωσουν, ποσως ενδιαφερεται ο στρατουλης.
Αυτος και το συναφι του θα εχουν προσωπικη ασφαλεια.

Τετοιες  :jerking: να λενε οι τυποι και οι σαμαραδες θα μας κυβερνανε για 20 χρονια :headbang:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
881
Πόντοι
6.755
tramountana και lopez oσο η δικαιοσυνη ειναι ταξικη εγω γουσταρω να ειμαι απεναντι της. Και αυτο δεν ειναι πολιτικη επιλογη, αλλα προσωπικη. Αν το καταλαβετε καλως αν οχι θα προσπαθησω να σας το εξηγησω οταν βρω χρονο, χωρις να περιμενω να καταλαβετε βεβαια. Ετσι για τη ιστορια.
Κατά εμέ είναι ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,η ΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,διότι οι αποφάσεις που παίρνει ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ,ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,η άποψη μου ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom