erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Βρωμισε η οθονη
ο τραμουντανα ειναι, στην ηλικια του αρχιζει η σηψη
Βρωμισε η οθονη
ο τραμουντανα ειναι, στην ηλικια του αρχιζει η σηψη
Αφού εσύ είσαι τόσο υπέρ των κανονισμών, τι ζόρι τραβάς στο να διερευνηθούν οι συνθήκες??
κανένα απολύτως... να διερευνηθούν αλλά από τους φυσικούς δικαστές και όχι από τον Στρατούλη και τον Ραγκούση...
κανένα απολύτως...
Εχεις κι εσυ εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη ?
λες τα ίδια για τον πατέρα σου ????
δε βαριεσαι ποτε το μονα ζυγα δικα μας ε
Κρινω και χαρακτηριζω, μοναχα οσους θεωρω προδοτες, δοσιλογους, ψευτες, καθαρματα, σιχαμερες σκατοψυχες υπαρξεις και οσους κοροιδευουν την οικογενεια τους και την ξεφτυλιζουν ενω το παιζουν νομιμοι και σωστοι στην κενωνια. αν δεν σου βγηκε καλα απο τον λαιμο πες μου να εξηγησω ακομα πιο αναλυτικα
Αν μπορεις καντο λιανα, γιατι τους χρησμους σου δεν του καταλαβενω
αν μας αρεσει το αποτελεσμα το κανουμε σημαια η δικαιοσυνη ελαμψε, αν δε μας αρεσει ε η γνωστη δικαιοσυνη
εσυ ο σουπερ βολεψακιας μαλακας μιλας για εξυπηρετηση και βολη; αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ παρε μια πιπα στον κουβελη μεγαλε ειστε αριστεροι και οι δυοείπαμε .. η δικαιοσύνη είναι καλή αρκεί να βγάζει τις αποφάσεις που μας βολεύουν/εξυπηρετούν... αν όχι είναι κατάπτυστη...
αρχαία αριστερή θεώρησις...
τυπε οι κλωνοι του 2013 ειναι εξελιγμενα μοντελαναι πρόβλημα στην διαδικασία προγεννητικού ελέγχου ...
τεμπέληδες μοντεράτορες.. λαδιάρηδες...
δεν διαβαζει ο αληταμπουρας?Τυπε δεν ειμαι καλος στην αναγνωριση κλωνων αλλα αυτο με βεβαιοτητα 99% ειναι ο Παπαζολης
είπαμε .. η δικαιοσύνη είναι καλή αρκεί να βγάζει τις αποφάσεις που μας βολεύουν/εξυπηρετούν... αν όχι είναι κατάπτυστη...
αρχαία αριστερή θεώρησις...
δεν χαλαει τον αλεξη αυτη η πιθανοτητα τυπεΤετοιες να λενε οι τυποι και οι σαμαραδες θα μας κυβερνανε για 20 χρονια
δεν χαλαει τον αλεξη αυτη η πιθανοτητα τυπε
Κατά εμέ είναι ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,η ΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,διότι οι αποφάσεις που παίρνει ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ,ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,η άποψη μου ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.tramountana και lopez oσο η δικαιοσυνη ειναι ταξικη εγω γουσταρω να ειμαι απεναντι της. Και αυτο δεν ειναι πολιτικη επιλογη, αλλα προσωπικη. Αν το καταλαβετε καλως αν οχι θα προσπαθησω να σας το εξηγησω οταν βρω χρονο, χωρις να περιμενω να καταλαβετε βεβαια. Ετσι για τη ιστορια.