sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
κλωνε και εσυ υπερ του μνημονιου εισαι αλλα δεν το ξερεις ακομα
οχιΔημιουργία Ξανά, ε;
Δηλαδή είσαι ΥΠΕΡ του Μνημονίου και διάκεισαι ευνοϊκά σε μια στάση οσφυοκάμπτη προς τη Μέρκελ, αν κρίνω απο την γνωστή επιστολή του τιτανομέγιστου Τζήμερου;
οχι
καταρχάς μη διαστρεβλώνεις πράγματα.
διάβασε πρώτα όλη την επιστολή και μετά πες ό,τι θες, στο κάτω κάτω ο καθένας τη γνώμη του.
αλλά δεν είμαι υπέρ του μνημονίου, είμαι υπέρ των αλλαγών.
δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης είμαι όμως υπέρ της εξορθολόγησης του Δημοσίου, του να διωχθούν από αυτό οι ακαμάτηδες και τεμπέληδες και να επιβραβευτούν αυτοί που δουλεύουνε πραγματικά. Της κάθαρσης δηλαδή του Δημοσίου.
είμαι υπέρ της φορολόγησης αυτών που φοροδιάφευγαν τόσο καιρό.
με άλλα λόγια είμαι υπέρ αυτού που λέει το μνημόνιο, αλλά όχι με τον τρόπο που τα υιοθετούνε οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Αν εχω δικηο εγω, εσυ τι χανεις;
Δεν απαντάνε σε μια ερώτηση με μια άλλη ερώτηση, έγκριτε.
Απαντάνε κανονικά, αν δεν είναι κότες.
Ή αν δεν είναι ανεξήγητα νευρικοί.
Διότι μόνον αν χορεύουν τα νεύρα σου μπορείς να γράψεις το "δίκιο" βάζοντας και ήτα.
Υ.Γ. Και δεν σου φαινότανε οτι είσαι τόσο κομπλεξικός. Η κλιμακτήριος μάλλον φταίει, έτσι;
Το δικηο γραφεται και με ητα.
Σύμφωνα με τα λεξικά, όχι.
Εσύ όμως γράψτο και με έψιλον γιώτα, άμα θες.
Μήπως σε παίρνει πια κανείς στα σοβαρά;
Μόνος σου παραμιλάς.
γιατί να στενοχωρηθούμε;Οκ, κατάλαβα.
Είσαι υπέρ του ...τρίτου δρόμου για το μνημόνιο.
Αδερφέ, ας μην κάτσουμε να το συζητήσουμε.
Θα στενοχωρηθούμε.
α,και επί της ευκαιρίας... αυτή τη στιγμή (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) δεν ακολουθείται το μνημόνιο. Γιατί αν ακολουθούνταν θα είχανε φύγει ήδη από το δημόσιο κάμποσοι...και πρώτα πρώτα οι αντιδήμαρχοι ας πούμε και κάτι συνδικάλες που απλά κωλοβαράνε.Οκ, κατάλαβα.
Είσαι υπέρ του ...τρίτου δρόμου για το μνημόνιο.
Αδερφέ, ας μην κάτσουμε να το συζητήσουμε.
Θα στενοχωρηθούμε.
γιατί να στενοχωρηθούμε;
πες τη γνώμη σου
θα είναι πολύ ενδιαφέρον να σε ακούσω με επιχειρήματα
εκτός αν δεν έχεις
ή αν θεωρείς πως ο άλλος πρέπει να συμφωνεί ντε και καλά με ό,τι λες
Βολταιράκο, έχασες βλέπω τον ύπνο σου ψάχνοντας να βρεις κάποιον που να είχε γράψει το "δίκιο" με ήτα πριν απο έναν αιώνα. Λες και αυτό είναι που ορίζει τη σύγχρονη ορθογραφία, ή λες και ο ίδιος χρησιμοποιείς τους ίδιους γραμματικούς τύπους με τον Βάρναλη.
Αλλά πως και διάλεξες δύο ποιητές του ρεύματος της κομμουνιστικής αριστεράς;
Δεν θα ήταν πιο τίμιο άραγε να έβαζες κανέναν Γεώργιο Αθανασιάδη- Νόβα, που είναι πιο κοντά και στις γενικότερες πολιτικές αντιλήψεις σου;
Άσε που κι εκείνος ήταν αποστάτης μια φορά κι έναν καιρό, σαν και σένα σήμερα.
Υ.Γ. Δεν θα σου απαντήσω, ό,τι και να γράψεις. Όχι μόνον γιατί την κάνω για καφέ, αλλά και για να σε αφήσω να βράζεις μόνος στο ζουμί σου, αφού ούτως ή άλλως κανείς δεν σου μιλάει.
Καλό βράδυ γλυκέ μου.
συρε να πιεις καφε.. ρε μα σκοτισες τα ουμπαλαΑδερφέ, βαριέμαι.
Το οτι ολοι έχουν απο μια άποψη δεν σημαίνει οτι θα κάτσουμε να τις συζητήσουμε και όλες.
Αν σου κάνει η απάντησή μου, έχει καλώς.
Αν όχι, λυπάμαι.
Με Μανοτζήμερους ΔΕΝ συνομιλώ.
Είμαι αλλεργικός σ' αυτού του τύπου τις παπαριές.
Έχει πάντως τόσους εδώ που μπορείς να τους μιλήσεις επί του θέματος.
Καλή τύχη.
Φυσικά το αρνούμαι.
Αν αποδειχθεί οτι έχω δίκιο, δέχεσαι να ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ δημόσια στην Ομόνοια;
Άσε τις πούστικες ανακρισούλες, έγκριτε.
ΟΠΟΙΟΝ και να εννοείς, γιατί ΟΠΟΙΟΝ και να εννοείς δεν είμαι εγώ.
Αν λοιπόν έχω δίκιο, λέγε, τι χάνεις;
Θα ξεβρακωθείς δημόσια στην Ομόνοια;
Πάει κι η Κύπρος.Ο Σταύρος Μαλάς εξήγησε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος, το πρώτο που θα κάνει είναι να προχωρήσει στη συνομολόγηση ενός Μνημονίου, με κάποιες μικρές αναπροσαρμογές, με διαπραγμάτευση του επιτοκίου και του θέματος των ιδιωτικοποιήσεων. «Εμείς δεν συζητούμε ιδιωτικοποιήσεις» είπε.
Ερωτηθείς, αν αποδέχεται το Μνημόνιο ως έχει, απάντησε θετικά, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν εσωτερικές ρυθμίσεις που δίνουν την ευκαιρία για εσωτερικές αλλαγές όσον αφορά τους έκτακτους υπαλλήλους και άλλα. Ωστόσο δεν απάντησε στο κρίσιμο ερώτημα, ποιο είναι το δικό του Πλάνο Β' για να αντλήσει λεφτά το κράτος μέχρι να υπογραφεί το Μνημόνιο, αφού η πρώτη δόση δεν αναμένεται πριν τον ερχόμενο Μάιο.
Τι δουλειά λοιπόν κάνεις;
Στ' αρχίδια σ'.
Θα τσουρνέψουμε το μπεζαχτά του τραβατρόμπα..
Λοιπόν, για να μην ακούσεις τίποτα μπινελίκια μεσημεριάτικα που δεν θα σου αρέσουν, κόψε αυτό το υφάκι για τη "γραμμή μας" και τα ρέστα.
Ούτε με ξέρεις, ούτε σου το επιτρέπω κιόλας.
Άσε που δεν μας έγραψες την πολιτική σου άποψη, αν και σε ρώτησα.
Κοτούλα, κοτούλα;
Γιατί δεν θέλω να πιστέψω οτι είσαι αγράμματος και δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε.
ανοίξαμε και περιμένουμε... με την πούτσα όρθή
okΑδερφέ, βαριέμαι.
Το οτι ολοι έχουν απο μια άποψη δεν σημαίνει οτι θα κάτσουμε να τις συζητήσουμε και όλες.
Αν σου κάνει η απάντησή μου, έχει καλώς.
Αν όχι, λυπάμαι.
Με Μανοτζήμερους ΔΕΝ συνομιλώ.
Είμαι αλλεργικός σ' αυτού του τύπου τις παπαριές.
Έχει πάντως τόσους εδώ που μπορείς να τους μιλήσεις επί του θέματος.
Καλή τύχη.