Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Στ' αρχίδια σ'.
Θα τσουρνέψουμε το μπεζαχτά του τραβατρόμπα..

Στην κάλτσα τα κρύβει ο σιχεμένος.
Όπως ο Παπαγιαννόπουλος στον Ηλία του 16ου.
Θα βρωμάνε βέβαια λίγο, αλλά τι να γίνει, μπροστά στη χαρά του να πάθει αποπληξία θα το υποστούμε κι αυτό.    :grin: 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:think:

Κατά τα λοιπά εγώ έχω ξεφύγει..
νάτσε...κάποτε έγραφες και καταλάβαινε κάποιος τη θέση σου, τα επιχειρήματά σου, το λόγο που είχες μία άποψη.

τώρα γράφεις μια ατακούλα, κοροϊδεύεις χωρίς να έχεις αντεπιχείρημα και χωρίς να κάνεις φυσιολογική συζήτηση.

το έχω πει άπειρες φορές. Δεν με πειράζει να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη από τη δική μου. Αρκεί να μπορεί να συζητήσει για αυτό και να μη βρίζει. Λάθος θέση μπορεί να έχω και αν κάνω λάθος το παραδεχομαι, αρκεί να με πείσει ο άλλος.

δεν σε καταλαβαίνω τελευταία...σόρρυ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε, δεν με ενδιαφέρει τι σου είπε ο πορνόπαπος, ούτε αν εκείνος παραδέχτηκε ή όχι οτι ήταν κάποιος άλλος.
Εσύ μιλάς μαζί μου και δεν θα με μπερδεύεις με κανέναν άλλο.
Αν φυσικά επιθυμείς να έχουμε κάποιο διάλογο τέλος πάντων.
Όσο για την ανάκριση που μου κάνεις για το επάγγελμά μου, δεν θα σου πω τίποτα περισσότερο.
Αν σου κάνει αυτό που σου είπα, έχει καλώς.
Αν όχι, ξυδάκι για τα νεύρα.
Σιγά μη σου στείλω και το εκκαθαριστικό της φορολογικής μου δήλωσης.
σε ρώτησα το επάγγελμά σου, όχι το εκκαθαριστικό της εφορίας σου.

και μου λες τα ίδια με τον άλλον, μπορεί να είναι ίδια η γραμμή σας, δεν ξέρω.

ντρέπεσαι για το επάγγελμά σου δηλαδή και δεν λες;

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
σε ρώτησα το επάγγελμά σου, όχι το εκκαθαριστικό της εφορίας σου.

και μου λες τα ίδια με τον άλλον, μπορεί να είναι ίδια η γραμμή σας, δεν ξέρω.

ντρέπεσαι για το επάγγελμά σου δηλαδή και δεν λες;

Λοιπόν, για να μην ακούσεις τίποτα μπινελίκια μεσημεριάτικα που δεν θα σου αρέσουν, κόψε αυτό το υφάκι για τη "γραμμή μας" και τα ρέστα.
Ούτε με ξέρεις, ούτε σου το επιτρέπω κιόλας.
Άσε που δεν μας έγραψες την πολιτική σου άποψη, αν και σε ρώτησα.
Κοτούλα, κοτούλα;
Γιατί δεν θέλω να πιστέψω οτι είσαι αγράμματος και δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πότε ανοίξαμε κουβέντα εμείς και σε κορόιδεψα ή σου πέταξα ατακούλες??
το να κάνεις παράθεση δικά μου ποστ προς άλλους και να κοροϊδεύεις χωρίς να λες ουσιαστικά κανένα επιχείρημα είναι οκ;

εντάξει, είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει ό,τι και όπως θέλει, αλλά εγώ βαρέθηκα να κάνω συζητήσεις είτε με τσιτάτα είτε με χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα.

ακόμα και στο καφενείο, στη συζήτηση πρέπει να καταλαβαίνεις πρώτα τη γνώμη του άλλου για να πεις τη δική σου.
μόνο στα κανάλια στα παράθυρα λέει ο καθένας τη γνώμη του ασ΄χετως ερώτησης ή επιχειρημάτων και μετά βελάζουνε όλοι μαζί.

σου το ξαναλέω, ο τρόπος που γράφεις έχει αλλάξει, όπως αντίστοιχα και του τραμουντάνα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Λοιπόν, για να μην ακούσεις τίποτα μπινελίκια μεσημεριάτικα που δεν θα σου αρέσουν, κόψε αυτό το υφάκι για τη "γραμμή μας" και τα ρέστα.
Κοτούλα, κοτούλα;

Γιατί δεν τα λες ,τα καλά μπινελικια ;
Να σπασουμε πλάκα.  

Το " κοτούλα " είναι πολύ ...ευγενική έκφραση ,σχετικά . :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
το να κάνεις παράθεση δικά μου ποστ προς άλλους και να κοροϊδεύεις χωρίς να λες ουσιαστικά κανένα επιχείρημα είναι οκ;

εντάξει, είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει ό,τι και όπως θέλει, αλλά εγώ βαρέθηκα να κάνω συζητήσεις είτε με τσιτάτα είτε με χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα.

ακόμα και στο καφενείο, στη συζήτηση πρέπει να καταλαβαίνεις πρώτα τη γνώμη του άλλου για να πεις τη δική σου.
μόνο στα κανάλια στα παράθυρα λέει ο καθένας τη γνώμη του ασ΄χετως ερώτησης ή επιχειρημάτων και μετά βελάζουνε όλοι μαζί.

σου το ξαναλέω, ο τρόπος που γράφεις έχει αλλάξει, όπως αντίστοιχα και του τραμουντάνα.

Τώρα που τον συνέκρινες με τον τραμου .... :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοτούλα, κοτούλα;
πότε ρώτησες; σόρρυ δεν το είδα.

την δική μου θέση επίσης την έχω γράψει δεκάδες φορές. το κοτούλα στο επιστρέφω, εγώ απάντησα κι εσύ υπεκφυγες σαν σωστός αριστερός κομματικοποιημένος (έχω φίλους αριστερούς ΜΗ κομματικοποιημένους που μια χαρά απαντάνε ευθέως σε ερωτήσεις χωρίς να σε ζαλίζουνε 2 ώρες ανούσια).

η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου θέση (και όχι κομματική, δεν ανήκω πουθενά) είναι αυτό που ονομάζουνε "φιλελεύθερη" ας πούμε - σόρρυ αλλά με τις ταμπέλες δεν τα πάω καλά, δεν καταλαβαίνω την έννοιά τους τις περισσότερες φορές.

με απλά λόγια για μένα θέλουνε όλα τα κόμματα μπουρλότο. ο καθένας πρέπει να παίρνει στη ζωή του όσα περισσότερα δουλεύει στον τομέα του. Αν κάποιος είναι επιστήμονας, τότε προφανώς πρέπει να έχει κάνει σπουδές ΚΑΙ να έχει δουλέψει στον τομέα του (όχι σε θέση βισματωμένος). Ο Τσιπρας ας πούμε (εδώ είναι το νήμα του) δεν είναι τέτοιος.
Κατά αντιστοιχία ο ΓΑΠ δεν είναι τέτοιος, ο E.T. ο εξωγήινος δεν είναι τέτοιος και παααααρα πολλοί άλλοι.

Δεν πιστεύω σε κομματικούς συνδυασμούς και δεν νομίζω πως κάποιος από αυτούς είναι άμεμπτος ή η λύση.

μπορεί να μην σε κάλυψα....αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου δεξιό ή αριστερό. Γιατί κανείς από αυτούς τους "δεξιούς" ή "αριστερούς" που κυκλοφορούνε δεν με εκφράζει.

Το καλοκαίρι ψήφισα ΔΗΞΑ, γιατί με εξέφραζε περισσότερο σαν θέσεις, ασχέτως αν τώρα έχει ξεφτίσει.
Η λογική της δικαιοσύνης, της δουλειάς, των αποδοχών ανάλογα με την εργασία και όχι ανάλογα με τη "θέση", της διαφάνειας, του ελέγχου και της τιμωρίας..... αυτά με βρίσκουνε σύμφωνο.

Και τα λέω εδώ και 5 χρόνια εδώ.

Και όποτε τα έλεγα μου κολλούσανε ταμπελίτσες ανάλογα το πού ανήκε ο καθένας.
Το 2008 άκουγα πως ήμουνα δεξιός από τους ΠΑΣΟΚους, ΠΑΣΟΚος από τους ΝΔκράτες και αριστερός και από τους δύο.

είναι προφανώς παράλογο να μην ανήκεις κομματικά κάπου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοτούλα, κοτούλα;
Γιατί δεν θέλω να πιστέψω οτι είσαι αγράμματος και δεν καταλαβαίνεις τι σε ρωτάνε.
και τώρα φαντάζομαι πως θα απαντήσεις σε ανάλογο γραμματιζούμενο ύφος και αντίστοιχα ολοκληρωμένα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
κάποιος γράφει μια άποψη να ξέρω από ποια γωνία και ποια προοπτική βλέπει ένα συγκεκριμένο θέμα.

δεν ξερεις απο ποια γωνια;

απεναντι που ειναι το σουβλατζιδικο  :2funny: :2funny:

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
πότε ρώτησες; σόρρυ δεν το είδα.

την δική μου θέση επίσης την έχω γράψει δεκάδες φορές. το κοτούλα στο επιστρέφω, εγώ απάντησα κι εσύ υπεκφυγες σαν σωστός αριστερός κομματικοποιημένος (έχω φίλους αριστερούς ΜΗ κομματικοποιημένους που μια χαρά απαντάνε ευθέως σε ερωτήσεις χωρίς να σε ζαλίζουνε 2 ώρες ανούσια).

η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου θέση (και όχι κομματική, δεν ανήκω πουθενά) είναι αυτό που ονομάζουνε "φιλελεύθερη" ας πούμε - σόρρυ αλλά με τις ταμπέλες δεν τα πάω καλά, δεν καταλαβαίνω την έννοιά τους τις περισσότερες φορές.

με απλά λόγια για μένα θέλουνε όλα τα κόμματα μπουρλότο. ο καθένας πρέπει να παίρνει στη ζωή του όσα περισσότερα δουλεύει στον τομέα του. Αν κάποιος είναι επιστήμονας, τότε προφανώς πρέπει να έχει κάνει σπουδές ΚΑΙ να έχει δουλέψει στον τομέα του (όχι σε θέση βισματωμένος). Ο Τσιπρας ας πούμε (εδώ είναι το νήμα του) δεν είναι τέτοιος.
Κατά αντιστοιχία ο ΓΑΠ δεν είναι τέτοιος, ο E.T. ο εξωγήινος δεν είναι τέτοιος και παααααρα πολλοί άλλοι.

Δεν πιστεύω σε κομματικούς συνδυασμούς και δεν νομίζω πως κάποιος από αυτούς είναι άμεμπτος ή η λύση.

μπορεί να μην σε κάλυψα....αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου δεξιό ή αριστερό. Γιατί κανείς από αυτούς τους "δεξιούς" ή "αριστερούς" που κυκλοφορούνε δεν με εκφράζει.

Το καλοκαίρι ψήφισα ΔΗΞΑ, γιατί με εξέφραζε περισσότερο σαν θέσεις, ασχέτως αν τώρα έχει ξεφτίσει.
Η λογική της δικαιοσύνης, της δουλειάς, των αποδοχών ανάλογα με την εργασία και όχι ανάλογα με τη "θέση", της διαφάνειας, του ελέγχου και της τιμωρίας..... αυτά με βρίσκουνε σύμφωνο.

Και τα λέω εδώ και 5 χρόνια εδώ.

Και όποτε τα έλεγα μου κολλούσανε ταμπελίτσες ανάλογα το πού ανήκε ο καθένας.
Το 2008 άκουγα πως ήμουνα δεξιός από τους ΠΑΣΟΚους, ΠΑΣΟΚος από τους ΝΔκράτες και αριστερός και από τους δύο.

είναι προφανώς παράλογο να μην ανήκεις κομματικά κάπου.

Δημιουργία Ξανά, ε;
Δηλαδή είσαι ΥΠΕΡ του Μνημονίου και διάκεισαι ευνοϊκά σε μια στάση οσφυοκάμπτη προς τη Μέρκελ, αν κρίνω απο την γνωστή επιστολή του τιτανομέγιστου Τζήμερου; 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δημιουργία Ξανά, ε;
Δηλαδή είσαι ΥΠΕΡ του Μνημονίου και διάκεισαι ευνοϊκά σε μια στάση οσφυοκάμπτη προς τη Μέρκελ, αν κρίνω απο την γνωστή επιστολή του τιτανομέγιστου Τζήμερου; 

κλωνε και εσυ υπερ του μνημονιου εισαι αλλα δεν το ξερεις ακομα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δημιουργία Ξανά, ε;
Δηλαδη για να καταλαβω,οταν βγει ο συριζας εσυ ελπιζεις οτι θα σε βγαλει απο το μνημονιο;η θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom