Λοιπόν, για να μην ακούσεις τίποτα μπινελίκια μεσημεριάτικα που δεν θα σου αρέσουν, κόψε αυτό το υφάκι για τη "γραμμή μας" και τα ρέστα.
Ούτε με ξέρεις, ούτε σου το επιτρέπω κιόλας.
Άσε που δεν μας έγραψες την πολιτική σου άποψη, αν και σε ρώτησα.
Κοτούλα, κοτούλα;
πότε ρώτησες; σόρρυ δεν το είδα.
την δική μου θέση επίσης την έχω γράψει δεκάδες φορές. το κοτούλα στο επιστρέφω, εγώ απάντησα κι εσύ υπεκφυγες σαν σωστός αριστερός κομματικοποιημένος (έχω φίλους αριστερούς ΜΗ κομματικοποιημένους που μια χαρά απαντάνε ευθέως σε ερωτήσεις χωρίς να σε ζαλίζουνε 2 ώρες ανούσια).
η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου θέση (και όχι κομματική, δεν ανήκω πουθενά) είναι αυτό που ονομάζουνε "φιλελεύθερη" ας πούμε - σόρρυ αλλά με τις ταμπέλες δεν τα πάω καλά, δεν καταλαβαίνω την έννοιά τους τις περισσότερες φορές.
με απλά λόγια για μένα θέλουνε όλα τα κόμματα μπουρλότο. ο καθένας πρέπει να παίρνει στη ζωή του όσα περισσότερα δουλεύει στον τομέα του. Αν κάποιος είναι επιστήμονας, τότε προφανώς πρέπει να έχει κάνει σπουδές ΚΑΙ να έχει δουλέψει στον τομέα του (όχι σε θέση βισματωμένος). Ο Τσιπρας ας πούμε (εδώ είναι το νήμα του) δεν είναι τέτοιος.
Κατά αντιστοιχία ο ΓΑΠ δεν είναι τέτοιος, ο E.T. ο εξωγήινος δεν είναι τέτοιος και παααααρα πολλοί άλλοι.
Δεν πιστεύω σε κομματικούς συνδυασμούς και δεν νομίζω πως κάποιος από αυτούς είναι άμεμπτος ή η λύση.
μπορεί να μην σε κάλυψα....αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου δεξιό ή αριστερό. Γιατί κανείς από αυτούς τους "δεξιούς" ή "αριστερούς" που κυκλοφορούνε δεν με εκφράζει.
Το καλοκαίρι ψήφισα ΔΗΞΑ, γιατί με εξέφραζε περισσότερο σαν θέσεις, ασχέτως αν τώρα έχει ξεφτίσει.
Η λογική της δικαιοσύνης, της δουλειάς, των αποδοχών ανάλογα με την εργασία και όχι ανάλογα με τη "θέση", της διαφάνειας, του ελέγχου και της τιμωρίας..... αυτά με βρίσκουνε σύμφωνο.
Και τα λέω εδώ και 5 χρόνια εδώ.
Και όποτε τα έλεγα μου κολλούσανε ταμπελίτσες ανάλογα το πού ανήκε ο καθένας.
Το 2008 άκουγα πως ήμουνα δεξιός από τους ΠΑΣΟΚους, ΠΑΣΟΚος από τους ΝΔκράτες και αριστερός και από τους δύο.
είναι προφανώς παράλογο να μην ανήκεις κομματικά κάπου.