Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απλά τα πράγματα με τα κουρέματα στη Βόρεια Κορέα

Αν βρεθείτε ποτέ στη Βόρεια Κορέα και παραμείνετε στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν για τόσο καιρό που νιώσετε ότι χρειάζεστε κούρεμα, θα έπρεπε να γνωρίζετε κάποια πράγματα για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Ιδού οι 18 επιλογές για τις γυναίκες
Όπως για παράδειγμα, ότι άνδρες και γυναίκες έχουν να διαλέξουν μεταξύ συγκεκριμένων κουρεμάτων καθορισμένων επίσημα - και φυσικά επικυρωμένων - από την κυβέρνηση. Ίσως για αυτό μας φαίνεται ότι έχουν όλοι παρόμοια κουρέματα.

Η κυβέρνηση της χώρας έχει ξεκινήσει μια καμπάνια με την οποία «συμβουλεύει» τις γυναίκες να διαλέγουν μεταξύ 18 συγκεκριμένων κουρεμάτων ενώ οι διαχωρισμοί είναι εμφανείς ακόμη και μεταξύ παντρεμένων και ανύπαντρων.

Οι ανδρικές επιλογές για κούρεμα
Για παράδειγμα στις παντρεμένες συνίσταται να έχουν ένα πιο συντηρητικό κοντό στυλ μαλλιού ενώ οι «ελεύθερες» μπορούν να απολαύσουν την... ελευθερία τους με πλεξούδες και κοτσίδες στα μακριά μαλλιά τους.

Ωστόσο, οι γυναίκες της χώρας δεν πρέπει να αισθάνονται αδικημένες, καθώς οι ίδιες «συμβουλές» ισχύουν και για τους άνδρες οι οποίοι έχουν πιο περιορισμένη γκάμα, καθώς καλούνται να διαλέξουν μεταξύ μόλις 10 κουρεμάτων.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=940105[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=940104[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/kosmos/article/apla-ta-pragmata-me-to-kourema-sti-voria-korea[/URL]

o alexis εχει καποιο απο αυτα? :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Kαλή χώνεψη λοιπόν.
Κάποια στιγμή να μάθεις να μην επιμένεις για πράγματα που αγνοείς.
Μικρός είσαι ακόμα..
-μαμά, μαμά, τα παιδιά στο σχολείο με λένε gay και με χτυπάνε

-ποιος σε χτυπάει παιδί μου?

-οι γόβες  :grin:

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως, αν βάλει κανείς στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη "μουνόφτυμα", η δεύτερη επιλογή που του  δίνει το Google, είναι ο ...Τραβατρόμπας.
Δοκιμάστε το και θα δείτε οτι ισχύει.
Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάντως, αν βάλει κανείς στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη "μουνόφτυμα", η δεύτερη επιλογή που του  δίνει το Google, είναι ο ...Τραβατρόμπας.

Σ' εμένα το έβγαλε πρώτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξεσκισμένο μου κωλοτρυπίδι λοιπόν (αφού μου έδωσες το ελεύθερο να υποθέτω ο,τι θέλω), είναι εύκολο να λες " γνωρίζω πολύ περισσότερα από ενα ηλίθιο και εμπαθές ανθρωποειδές σαν και του λόγου σου", αρκετά δύσκολο όμως να το αποδεικνύεις.
Σου υπέδειξα πως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ΔΕΝ ήταν μαοϊκός κατά τη μεταπολίτευση (δεν ήταν δηλαδή ΕΚΚΕ ή ΚΚΕ μ-λ, που ήταν οι δύο γνωστότερες οργανώσεις του χώρου), αντίθετα ήταν στο Κεντρικό Συμβούλιο -και εκπρόσωπός της στην ΕΦΕΕ- της Β' Πανελλαδικής, οργάνωσης που αποσχίστηκε απο τον Ρήγα Φεραίο του ΚΚΕ εσωτερικού το 1978, και η οποία μόνο μαοϊκή δεν ήταν.
Αν φυσικά έχεις στοιχεία που να διαψεύδουν αυτό που ισχυρίστηκα, δεν έχεις παρά να τα προσκομίσεις.
Βόδι, ε βόδι.    

0.jpg

είσαι τόσο βλάξ και ανιστόρητος που δεν γνωρίζεις ότι το ΕΚΚΕ και το ΚΚΕ μ-λ προυπήρχαν της μεταπολιτεύσεως..

και βρές μου ένα πόστ στο οποίο να προσδιόρισα τον χρόνον κατά τον οποίον ο Λαζαρίδης ήτο στο ΕΚΚΕ...

αααα ναι και όταν θέλεις να βάζεις φωτό μου να βάζεις την σωστή

bull2.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πάντως, αν βάλει κανείς στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη "μουνόφτυμα", η δεύτερη επιλογή που του  δίνει το Google, είναι ο ...Τραβατρόμπας.

και το google καταλυσαν οι απλυτοι  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

την πρώτη παντως βγάζει terirem...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
είσαι τόσο βλάξ και ανιστόρητος που δεν γνωρίζεις ότι το ΕΚΚΕ και το ΚΚΕ μ-λ προυπήρχαν της μεταπολιτεύσεως..

και βρές μου ένα πόστ στο οποίο να προσδιόρισα τον χρόνον κατά τον οποίον ο Λαζαρίδης ήτο στο ΕΚΚΕ...

Συνεχίζει το μουνόφτυμα.
Δεν πτοήθηκε απο την τάπα.
Δεν μου λες λοιπόν ρε παλικάρι, ώστε το ΚΚΕ μ-λ προϋπήρχε της μεταπολίτευσης;
Μήπως -κατά τύχην, λέω- προέκυψε απο τη διάσπαση της ΟΜΛΕ τα Χριστούγεννα του 1976;
Βόδι, ε βόδι.
Που γκουγκλάρεις γέρος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

0.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συνεχίζει το μουνόφτυμα.
Δεν πτοήθηκε απο την τάπα.
Δεν μου λες λοιπόν ρε παλικάρι, ώστε το ΚΚΕ μ-λ προϋπήρχε της μεταπολίτευσης;
Μήπως -κατά τύχην, λέω- προέκυψε απο τη διάσπαση της ΟΜΛΕ τα Χριστούγεννα του 1976;
Βόδι, ε βόδι.
Που γκουγκλάρεις γέρος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

0.jpg

το ΕΚΚΕ αφορά αυτό ????

διότι

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ιδού και η απόδειξη γι αυτό που έλεγα πιο πριν και το οποίο επιμένει να αμφισβητεί το γνωστό βόδι:
"Το ΚΚΕ(μ-λ) ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1976 από την πλειοψηφία των μελών και στελεχών της Οργάνωσης Μαρξιστών Λενινιστών Ελλάδας (ΟΜΛΕ)."

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82_(%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C)

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τραβατρόμπας.
Ειδικός στα τραβέλια.
Ειδικός στις β' διαλογής σιτεμένες κυρίες.
Τώρα, ειδικός και στα της Αριστεράς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ιδού και η απόδειξη γι αυτό που έλεγα πιο πριν και το οποίο επιμένει να αμφισβητεί το γνωστό βόδι:
"Το ΚΚΕ(μ-λ) ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1976 από την πλειοψηφία των μελών και στελεχών της Οργάνωσης Μαρξιστών Λενινιστών Ελλάδας (ΟΜΛΕ)."

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82_(%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C)

αμφισβήτησα πουθενά ότι το ΚΚΕ μ-λ προήλθε από την διάσπαση της ΟΜΛΕ???

εσύ αμφισβητείς ότι το ΕΚΚΕ προυπήρχε της μεταπολίτευσης γελοίο ανθρωποειδές..

και ο Λαζαρίδης μετά την μεταπολίτευση και πρίν την εισαγωγή του στο πολιτική τμημα της Νομικής το 1977 δεν ήταν με την ΕΚΟΝ ΡΦ (δηλαδή με την ΕΚΟΝ Ρουφιάνος) αλλά με τους φιλομαοικούς ΕΚΚΕτζήδες (παρέα με τον Τσουκάτο και τον Τατούλη πολύ μεγαλύτεροι αυτοί)...

αει λοιπόν τράβα και γαμίσου και πάψε να χώνεσαι για πράγματα τα οποία κάποιοι στα έχουν διηγηθεί ή τα έχεις διαβάσεις στον γούγλη...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
αμφισβήτησα πουθενά ότι το ΚΚΕ μ-λ προήλθε από την διάσπαση της ΟΜΛΕ???

εσύ αμφισβητείς ότι το ΕΚΚΕ προυπήρχε της μεταπολίτευσης γελοίο ανθρωποειδές..

και ο Λαζαρίδης μετά την μεταπολίτευση και πρίν την εισαγωγή του στο πολιτική τμημα της Νομικής το 1977 δεν ήταν με την ΕΚΟΝ ΡΦ (δηλαδή με την ΕΚΟΝ Ρουφιάνος) αλλά με τους φιλομαοικούς ΕΚΚΕτζήδες (παρέα με τον Τσουκάτο και τον Τατούλη πολύ μεγαλύτεροι αυτοί)...

αει λοιπόν τράβα και γαμίσου και πάψε να χώνεσαι για πράγματα τα οποία κάποιοι στα έχουν διηγηθεί ή τα έχεις διαβάσεις στον γούγλη...

Ο Λαζαρίδης, μουνόφτυμα, ήταν στην Επιτροπή Κατάληψης της Νομικής τον Φεβρουάριο του 1973, ως φοιτητής του Οικονομικού -και όχι Πολιτικού, όπως και πάλι επιμένεις λανθασμένα- Τμήματος της σχολής, και ως εκπρόσωπος του ενιαίου τότε Ρήγα Φεραίου.
Περιμένω πάντα την απόδειξη οτι ήταν μαοϊκός.
Απόδειξη που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕΣ, παρά τις αλλεπάλληλες τάπες που έφαγες.
Ως τότε -λέμε τώρα- χαίρομαι την αγωγή που σου έδωσε ο πατέρας σου, να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου σαν άντρας και όχι σαν γυναικούλα.
Αλλά τι να σου κάνει κι εκείνος, 12 ετών ήταν στην Κατοχή βλέπεις......

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να μου προσκομίσεις ένα δικό μου ποστ όπου να ισχυρίζομαι οτι το ΕΚΚΕ δεν προϋπήρχε της μεταπολίτευσης.
Αλλά το ξέρουν όλοι, όταν σε χύνουν στη μάπα πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom