Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απλα προσπαθω να καταλαβω το μεγεθος της βλαβης :grin:

καλά ότι πείς... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο και πριν σε βάλουμε στο κλουβί να σου δίνουμε μια μπανάνα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
Απο τα καλήτερα που εχω διαβάση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εχει τα δικα του κιταπια ο χαρουλης

εεεεε πως διάολο να πάει μπροστά το δημόσιο όταν δεν μπορεί να συνενοηθεί η ασφάλεια με την ΕΥΠ και κάνουν διπλή δουλειά ....

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
καλημέρα σπασμένη καπότα...

έτσι δεν σε φώναζε ο πατέρας σου μικρό ???

Το οτι είσαι αλήτης δεν περίμενα τώρα για να το μάθω.
Διαπιστώνω όμως οτι έχεις μια παράξενη εμμονή με τις οικογένειες των άλλων.
Υπάρχει βεβαίως η προφανής φροϋδική εξήγηση, αλλά δεν θα σταθώ εκεί.
Σου θυμίζω πάντως πως αν πιάσει κανείς στο στόμα του τον πατέρα σου (αυτόν ντε που ήταν 12 χρονών στην κατοχή και δεν ....πρόλαβε να κάνει αντίσταση), μάλλον δεν θα σου αρέσει, άσε που θα αρχίσεις τα γνωστά κλαψομουνιάσματα που έκανες και τις προάλλες.
Αν θες λοιπόν να μεταθέσουμε σ' αυτό το επίπεδο τη "συζήτηση", δεν έχεις παρά να το συνεχίσεις.

Υ.Γ. Και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν υπήρξε ποτέ μαοϊκός, βλάκα. Μάθε να γκουγκλάρεις σωστά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το οτι είσαι αλήτης δεν περίμενα τώρα για να το μάθω.
Διαπιστώνω όμως οτι έχεις μια παράξενη εμμονή με τις οικογένειες των άλλων.
Υπάρχει βεβαίως η προφανής φροϋδική εξήγηση, αλλά δεν θα σταθώ εκεί.
Σου θυμίζω πάντως πως αν πιάσει κανείς στο στόμα του τον πατέρα σου (αυτόν ντε που ήταν 12 χρονών στην κατοχή και δεν ....πρόλαβε να κάνει αντίσταση), μάλλον δεν θα σου αρέσει, άσε που θα αρχίσεις τα γνωστά κλαψομουνιάσματα που έκανες και τις προάλλες.
Αν θες λοιπόν να μεταθέσουμε σ' αυτό το επίπεδο τη "συζήτηση", δεν έχεις παρά να το συνεχίσεις.

Υ.Γ. Και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν υπήρξε ποτέ μαοϊκός, βλάκα. Μάθε να γκουγκλάρεις σωστά.

αρτικολο πρίμο

δεν έπιασα στο στόμα μου τον γέρο σου ... απλά είπα πως σε φώναζε όταν ήσουν μικρός ...
αν θες να παίξουμε πάντως για προχώρα...

αρτικολο σεκόντο

επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω από σενα...

εντιτ

αρτικολο ζερο

ναι είμαι αλήτης.. μεγάλος.. γιαυτό να φυλάς το κωλαράκι σου και το πορτοφόλι σου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Mόνο μη διαβάσω πάλι για την προστακτική που δεν παίρνει αύξηση!  :grin: :grin:
Το διάβασα και χθες και το έχω "διδάξει" κι εγώ προ μηνών. Θα γίνει κουραστικό...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
αρτικολο πρίμο

δεν έπιασα στο στόμα μου τον γέρο σου ... απλά είπα πως σε φώναζε όταν ήσουν μικρός ...
αν θες να παίξουμε πάντως για προχώρα...

αρτικολο σεκόντο

επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω από σενα...

εντιτ

αρτικολο ζερο

ναι είμαι αλήτης.. μεγάλος.. γιαυτό να φυλάς το κωλαράκι σου και το πορτοφόλι σου...

α. να υποθέσω λοιπόν πως ο δικός σου γέρος  σε φώναζε "ξεσκισμένο κωλοτρυπίδι", γι αυτό και πέθανε νέος, απο τον καημό του.

β. είσαι μαλάκας. Δεν γνωρίζεις γρι απο τα της αριστεράς. Περιμένω λοιπόν την απόδειξη πως ο Λαζαρίδης ήταν μαοϊκός (και όχι αριστερός ευρωκομμουνιστής της Β' Πανελλαδικής)

γ. σε περιμένω επίσης να έρθεις να μου δέιξεις πόσο αλήτης είσαι. Με τον κώλο φυσικά.

Καλά κάνει η erinal με το nacho που  βόδι σε ανεβάζουν, μουνόφτυμα σε κατεβάζουν.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
α. να υποθέσω λοιπόν πως ο δικός σου γέρος  σε φώναζε "ξεσκισμένο κωλοτρυπίδι", γι αυτό και πέθανε νέος, απο τον καημό του.

β. είσαι μαλάκας. Δεν γνωρίζεις γρι απο τα της αριστεράς. Περιμένω λοιπόν την απόδειξη πως ο Λαζαρίδης ήταν μαοϊκός (και όχι αριστερός ευρωκομμουνιστής της Β' Πανελλαδικής)

γ. σε περιμένω επίσης να έρθεις να μου δέιξεις πόσο αλήτης είσαι. Με τον κώλο φυσικά.

Καλά κάνει η erinal με το nacho που  βόδι σε ανεβάζουν, μουνόφτυμα σε κατεβάζουν.....

α. μπορείς να υποθέσεις ότι γουστάρεις

β. γνωρίζω πολύ περισσότερα από ενα ηλίθιο και εμπαθές ανθρωποειδές σαν και του λόγου σου

γ. μπορείς να στείλεις πρόσκληση

ααα και για την παρατήρηση

φυσικά κρύβεσαι πίσω από αλληνής φουστάνια και αλλουνού αρχίδια (που τα έχει και κομμένα όπως έχω ήδη πεί) διότι δεν έχεις το θάρρος της δικιάς σου γνώμης...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ξεσκισμένο μου κωλοτρυπίδι λοιπόν (αφού μου έδωσες το ελεύθερο να υποθέτω ο,τι θέλω), είναι εύκολο να λες " γνωρίζω πολύ περισσότερα από ενα ηλίθιο και εμπαθές ανθρωποειδές σαν και του λόγου σου", αρκετά δύσκολο όμως να το αποδεικνύεις.
Σου υπέδειξα πως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ΔΕΝ ήταν μαοϊκός κατά τη μεταπολίτευση (δεν ήταν δηλαδή ΕΚΚΕ ή ΚΚΕ μ-λ, που ήταν οι δύο γνωστότερες οργανώσεις του χώρου), αντίθετα ήταν στο Κεντρικό Συμβούλιο -και εκπρόσωπός της στην ΕΦΕΕ- της Β' Πανελλαδικής, οργάνωσης που αποσχίστηκε απο τον Ρήγα Φεραίο του ΚΚΕ εσωτερικού το 1978, και η οποία μόνο μαοϊκή δεν ήταν.
Αν φυσικά έχεις στοιχεία που να διαψεύδουν αυτό που ισχυρίστηκα, δεν έχεις παρά να τα προσκομίσεις.
Βόδι, ε βόδι.    

0.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξεσκισμένο μου κωλοτρυπίδι λοιπόν (αφού μου έδωσες το ελεύθερο να υποθέτω ο,τι θέλω), είναι εύκολο να λες " γνωρίζω πολύ περισσότερα από ενα ηλίθιο και εμπαθές ανθρωποειδές σαν και του λόγου σου", αρκετά δύσκολο όμως να το αποδεικνύεις.
Σου υπέδειξα πως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ΔΕΝ ήταν μαοϊκός κατά τη μεταπολίτευση (δεν ήταν δηλαδή ΕΚΚΕ ή ΚΚΕ μ-λ, που ήταν οι δύο γνωστότερες οργανώσεις του χώρου), αντίθετα ήταν στο Κεντρικό Συμβούλιο -και εκπρόσωπός της στην ΕΦΕΕ- της Β' Πανελλαδικής, οργάνωσης που αποσχίστηκε απο τον Ρήγα Φεραίο του ΚΚΕ εσωτερικού το 1978, και η οποία μόνο μαοϊκή δεν ήταν.
Αν φυσικά έχεις στοιχεία που να διαψεύδουν αυτό που ισχυρίστηκα, δεν έχεις να τα προσκομίσεις.
Βόδι, ε βόδι.    

0.jpg

δεν έχω διάθεση να απαντήσω σε μαλακίες ειδικά σε αυτές που λένε μόγγολα...

Επισκέπτης
Mπραβο ωραιο επιπεδο,ξεσκισμενο κωλοτρυπιδι ο ενας σπασμενη καποτα ο αλλος,εδω ειπαμε να μηλισουμε πολιτισμενα και με επιχειρηματα,απογοτευτηκα :'(

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
δεν έχω διάθεση να απαντήσω σε μαλακίες ειδικά σε αυτές που λένε μόγγολα...

Όχι δεν έχεις διάθεση λοιπόν, αλλά δεν έχεις τι να απαντήσεις.
Γιατί σε τάπωσα, όπως όλοι είδαν.
Βόδι, ε βόδι.

0.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom