memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
η φιλος ή εχθρος...διαλεξεΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ.. ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
η φιλος ή εχθρος...διαλεξεΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ.. ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ρε πορνόπαπε
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!!!
σιγά την κωλοφυλλάδα ..........
έλεος ......
κατι στην μεσηη φιλος ή εχθρος...διαλεξε
χαιρετισμους στον συντροφο λαλιωτη....λαλάκι την είδηση δες. όχι τον φορέα.
ρώτα και τον ψυχίατρό σου.
αυτός δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεσαι?
κατι στη μεση ειναι οι τρανς φιλος ή εχθρος?κατι στην μεση
χαιρετισμους στον συντροφο λαλιωτη....
πανω απο ολα, αριστερος τυπε......Πήγε κι αυτός στο ΤΣΥΡΙΖΑ
μετά την Ξηρογιαννακοπούλου, την Κατσέλη και τον ... Κολλά ;;;;;;;
Άμεμπτος πολιτικός
και πάμφτωχος .......
δεν έφαγε λεφτά σαν τον Άκη .......
πανω απο ολα, αριστερος τυπε......
Άρπαξε έγγραφο μέσα από τα χέρια του προεδρεύοντος Χρ.Μαρκογιαννάκη και αρνήθηκε να το επιστρέψει!
Δεν έχουν ξαναγίνει στο Κοινοβούλιο αυτά που διαδραματίστηκαν πριν από λίγο στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανεβαίνει σαν σίφουνας στα προεδρικά έδρανα και να υφαρπάσσει με το έτσι θέλω έγγραφο που είχε κατατεθεί στο προεδρείο για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για να προσθέσει κάτι. Εμφανώς οργισμένος ο κ. Μαρκογιαννάκης διέκοψε τη συνεδρίαση και είπε χαρακτηριστικά: " Την ώρα που έστρεψα αλλού το βλέμμα μου η κα Κωνσταντοπούλου ανέβηκε και υφάρπαξε έγγραφο που είχε καταθέσει το κόμμα της στο Προεδρείο για ονομαστική ψηφοφορία. Το έγγραφο από τη στιγμή που κατατέθηκε είναι της Βουλής, όχι της κ.Κωνσταντοπούλου. Φέρτε το έγγραφο πίσω. Τώρα" άρχισε να φωνάζει ο κ.Μαρκογιαννάκης. Αντί όμως η κα Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το έγγραφο άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες ενώ αρνήθηκε επιμόνως να υπακούσει στο προεδρείο". Αυτό προκάλεσε την ακόμα μεγαλύτερη οργή του κ.Μαρκογιαννάκη ο οποίος την ανακάλεσε στην τάξη απειλώντας την μάλιστα με πειθαρχικά μέτρα που δεν είναι άλλα από την αποβολή βουλευτού από τη συνεδρίαση.
τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει
ααα ναι ρε εκείνον τον ανεκδιήγητο Σταμούλη ρεεεεεεεεεεεε εκείνον τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που βούτηξε το μικρόφωνο στο δικαστήριο και το κοπανούσε στην έδρα....
τελικά το μήλο κάτω από την μηλια θα πέσει.... μπαμπάς Κωνσταντόπουλος (ΠΑΣΟΚος ξεκίνησε) κόρη Ζωίτσα ίδιο φύραμα...
αυτον που βουτηξε την καλπη? να τα λεμε
Στις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας
Την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει στη δεξαμενή σκέψης Brookings Institution την Τρίτη 22 Ιανουαρίου (9:15 το βράδυ, ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την ανακοίνωση του εν λόγω ινστιτούτου.
τον καλπογιαννη δεν στον θυμιζει η το μπλε δεν το βλεπεις πια;
Δεν θα τον δεχτεί ο Ομπάμα; Δεν θα μιλήσει στη Γερουσία;