Πασοκικό ήταν μέχρι πρόσφατα.
Οπότε φυσιολογικά ,
πηγε στο διάδοχο κόμμα
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,
ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!
Εγώ καυχιέμαι ότι ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Εσύ γιατί ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι ΤΣΥΡΙΖΑίος ;;;;;;
Αν διαβαζες που και που τι γραφω θα εβλεπες οτι εχω πει παρα πολλες φορες οτι ψηφιζω συριζα(και πιο παλια συνασπισμο).
Οχι επειδη θεωρω οτι ειναι ιδανικη λυση αλλα επειδη ειναι το λιγοτερο κακο απο οσα βλεπω τοσα χρονια τωρα.
Θα ξερες επισης τι αποψη εχω για τον τσιπρα και δεν θα πεταγες τις ιδιες χιλιοειπωμενες μαλακιες που λες στον καθε ενα που εχει διαφορετικη αποψη απο σενα.
Το να λες οτι το mega στηριζει συριζα την στιγμη που στις εκλογες ολημερις και οληνυκτις τρομοκρατουσε τους γερους και τις γριες οτι ο συριζα θα τους επαιρνε τις συνταξεις, οτι θα ερχονταν δεινοσαυροι, κομητες και ...κομμουνισμος το ειδαν σχεδον ολοι πλην φαντασμενων οπως εσυ.
Κι επειδη σου αρεσει να μιλας με στοιχεια κατσε και δειξε μας ΕΝΑ βιντεακι απο ειδησεις mega που να στηριζει τον συριζα.
Σχετικα με διαδοχα κομματα και τα ρεστα, δεν εχεις τελειως αδικο(οντως το κανει και το προσπαθει ο τσιπρας μαλακωδως) αλλα να βλεπεις τα απονερα του ΛΑΟΣ και της λαικης ΝΔ που τωρα ψηφιζουν ΧΑ να το παιζουν....ανεξαρτητοι και αυτοφωτοι εχει παντα πολυ πλακα.
Αυτα τα ολιγα για τωρα.