Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
μην θίγεις το χόνι κάνουν πιάτσα μαζί με τη πιεξουλα στην Ιπποκράτους!
Βοηθάνε το κόμμα να βγάλει τα νοικια, χρωστάει πολλά!!!!
Θα σου πει κανένας φωστήρας από δαύτουςΠεριμένουμε ανακοίνωση απο τους λαθρόλαγνους ροζουλι για τον βιασμό της ανήλικης.
ειδς πουθενά να μιλάω για χρώμα.είπα οτι πίστεψα οτι θα κάνει αυτά που λεγε..δυστυχώς πιάστηκα μαλάκας το παραδέχομαι.αποδειξειη οτι δεν εχουν χρώμα δες ο φωτοπουλος αυτός που έφαγε με χρυσά κουτάλια από το πασκοκ μολις θίχτηκαν στα συμφέροντα του πήγε με τον συριζα αυτά αυτοί που πιστεύουν ακόμα σε ιδεολογίες κομμάτων να τα πεις όχι σε έμενα εγώ το έμαθα το μάθημα μου ;)δεν ήξερα πως οι συντεχνίες έχουνε χρώμα
κομματόσκυλα οι μεν, κομματόσκυλα και οι δε.
κομματόσκυλα και οι άλλοι που δεν είναι ούτε οι μεν ούτε οι δε.
κάτσε....
μην τους διακόπτεις
τώρα έχουνε μεταξύ τους διένεξη ποιος βρίζει καλύτερα
ποιος είναι καλύτερο κομματόσκυλο από τον άλλον
μπα μην αγχώνεσαιΕντάξει τυπε, συνεχιστε
συγνώμη για την παρεμβολή.
ζουν για πάνταεγώ λοιπόν λέω πως δυστυχώς τα σκουλήκια ζουν ακόμα ανάμεσά μας
ειδς πουθενά να μιλάω για χρώμα.είπα οτι πίστεψα οτι θα κάνει αυτά που λεγε..δυστυχώς πιάστηκα μαλάκας το παραδέχομαι.αποδειξειη οτι δεν εχουν χρώμα δες ο φωτοπουλος αυτός που έφαγε με χρυσά κουτάλια από το πασκοκ μολις θίχτηκαν στα συμφέροντα του πήγε με τον συριζα αυτά αυτοί που πιστεύουν ακόμα σε ιδεολογίες κομμάτων να τα πεις όχι σε έμενα εγώ το έμαθα το μάθημα μου ;)
κοίταξε ειμαι από αυτούς που όταν κάνω λάθος θα βγω να το πω.τουλάχιστον δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος.όσο για τον παλερμο αυτός είναι κατηγορία μόνος του δεν παίζεται.. αλλα εδώ όποιος πει κάτι κακό για πασοκ νδ αμέσως σημαίνει ότι είναι συριζα και οπαδός της δραχμής τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα δεν ξέρω..δεν ξέρω τι μάθημα έμαθες
εδώ μας εμφανίζεται ο Παλέρμος που μας είχε πρήξει τα γλυκάδια για το καλό της ΝΔ (αλλά τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ) φουλ φανατικ για τον Τσίπρα
εγώ λοιπόν λέω πως δυστυχώς τα σκουλήκια ζουν ακόμα ανάμεσά μας
τζονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπανανααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ..ο ΓΑΠ τον κάλεσαν στο ριο να λήξει την διαδήλωσηδιασκεδασε μας
μπα....ζουν για πάντα
και μετά το βιιολογικό θάνατό μας
σκέψου το
το 09 που τα έλεγα σε όλους με ανεβοκατέβαζαν οι μεν δεξιό και οι δε σοσιαλιστή.κοίταξε ειμαι από αυτούς που όταν κάνω λάθος θα βγω να το πω.τουλάχιστον δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος.όσο για τον παλερμο αυτός είναι κατηγορία μόνος του δεν παίζεται.. αλλα εδώ όποιος πει κάτι κακό για πασοκ νδ αμέσως σημαίνει ότι είναι συριζα και οπαδός της δραχμής τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα δεν ξέρω..
μπα μην αγχώνεσαι
περιμένω υπομονετικά να μου πει ο κος px τι σπούδασε
που διαφωνούμε; καλά αυτά αλλα η ουσία ποια είναι; οι εποχές που υπήρχαν ιδεολογίες περάσαν.πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο με βασικότερο αυτό της επιβίωσης.το 09 που τα έλεγα σε όλους με ανεβοκατέβαζαν οι μεν δεξιό και οι δε σοσιαλιστή.
στο τέλος μου κόλλαγαν ταμπέλα αριστερού, αλλά μόλις έλεγα για την αριστερά ξαναγυρνούσα στις προηγούμενες ταμπέλες.
φέτος μου λέγανε για το διαφημιστή και τη λούγγρα.
το να βάζεις ταμπέλες είναι εύκολο
ειδικά όταν δεν θες να παραδεχτείς πως αυτό που σου λέει ο άλλος είναι απλά λογικό και σε πονάει
.πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο με βασικότερο αυτό της επιβίωσης.