Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Επίθεση στην κυβέρνηση

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη μεταβίβαση της Αγροτικής


α ρε πιτσαδορε δεν ρωτησες τον alexis  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Ναι ο Αλεξης μολις αρχισε εντατικα μαθηματα σε ........λογιστικα!! Ακρως κερδοφορα η ΑΤΕ,.................τι περιμενες να σου πει!!  :grin: :grin:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Διακοπές για την οικογένεια Τσίπρα στην Κρήτη

Με πτήση της Ολυμπιακής έφτασε στο Ηράκλειο η τετραμελής πλέον η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα που θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύζυγό του Μπέτυ (Περιστέρα) και τα δύο τους παιδιά καθώς και την αστυνομική συνοδεία τους έφτασαν στο "Ν.Καζαντζάκης" και ανεχώρησαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο για τον προορισμό τους- σύμφωνα με πληροφορίες στη νότια Κρήτη.  Σύμφωνα με το cretalive.gr, είναι γνωστό άλλωστε ότι το ζεύγος Τσίπρα και πέρυσι έκανε ολιγοήμερες διακοπές σε ξενοδοχείο στο Ροδάκινο του Ρεθύμνου


ο μεγαλος ηγετης της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης της αριστερας κουραστηκε

εχει και την δεη απο δευτερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μην αφήσει να έρθει ποτέ στην εξουσία αυτό το κόμμα. Μπροστά τους ακόμη και ο Τρελαντώνης μοιάζει με ηγέτη παγκόσμιου βεληνεκούς.

www.tanea.gr/gnomes/?aid=4743151]http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4743151[/url]

Στους υπουργούς Παιδείας αρέσουν οι νόμοι - πλαίσιο, είναι κάτι σαν προσωπική τους σφραγίδα. Ο υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος αποτόλμησε μια βεβήλωση - έσπευσε να τροπολογήσει στη Βουλή τον Ν. 4009, γνωστό ως νόμο Διαμαντοπούλου, λόγω «δυσλειτουργιών».
Στην πραγματικότητα, ο νόμος ήταν ανεφάρμοστος και ανενεργός επί έναν χρόνο, ενώ εκκρεμεί εναντίον του στο ΣτΕ προσφυγή από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας λόγω αντισυνταγματικότητας. Οι τροπολογίες δεν αίρουν αυτό το δεδομένο ούτε τροποποιούν την ουσία του. Επιχειρούν να του προσδώσουν επίφαση ακαδημαϊκότητας και δημοκρατικότητας, για να γίνει αποδεκτός. Δημοκρατία, βέβαια, a la carte, όπως την εννοεί ο υπουργός με επιστολική και ταξινομική ψήφο και - short list - υποψηφίους δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Κι όλα αυτά, γιατί;
Για να μπει αξιοκρατικό χέρι στα κεκτημένα συμφέροντα μιας γνωστής συντεχνίας ανίκανων επιστημονικά καθηγητών να αποδεχθεί «έναν νόμο υπόδειγμα διεθνώς», όπως μας είπε ο Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.

Ποια είναι τα κεκτημένα και συμφέροντα της συντεχνίας; Οι άθλιοι μισθοί τους; Η υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων με περικοπές 50%-70%, οι ελλείψεις στα εργαστήρια, στις βιβλιοθήκες, στη σίτιση - στέγαση, στη θέρμανση, το κούρεμα των αποθεματικών κατά 97,8 δισ. ή η έλλειψη προσωπικού που καθιστά αδύνατη την υλοποίηση των προγραμμάτων σπουδών;
Οι τροπολογίες δεν αλλάζουν την πεμπτουσία του Ν. 4009, ο οποίος δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εκπαίδευση. Πρόκειται για μία καθαρά οικονομική υπόθεση - διπλής όψεως. Πρώτον, το κράτος αποσύρεται από την υποχρέωσή του να παρέχει δωρεάν δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη μεταφέρει στους ώμους των πολιτών. Δίδακτρα παντού! Δεύτερον, η τριτοβάθμια εκπαίδευση γίνεται μια εξαιρετικά κερδοφόρα αγορά προϊόντων εκπαίδευσης, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι προνομιούχοι.

Παράλληλα διαλύονται τα ελληνικά πτυχία, κατακερματίζεται η επιστημονική γνώση για να γίνει κατάρτιση με τους δύο κύκλους σπουδών, με πιστωτικές μονάδες και συνεχείς πιστοποιήσεις. Καινοφανείς θεσμοί όπως η διά βίου μάθηση, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η επιμόρφωση μετατρέπουν τη μόρφωση σε επιχείρηση καθαρά εργαλειακή, σε αγχωτική αναζήτηση του δήθεν χρήσιμου. Στη βάση της γενικευμένης κρίσης και ανεργίας, οι φοιτητές απομονωμένοι, ανασφαλείς και έντρομοι κινούνται και αυτοί χρησιμοθηρικά για να εξασφαλίσουν μια θέση στον ήλιο.
Ο νέος άνθρωπος καλείται να περάσει όλη του τη ζωή «εκπαιδευόμενος» προκειμένου να αποκτά συνεχώς δεξιότητες που, όπως ομολογεί η επίτροπος της ΕΕ Βίβιαν Ρέντιγκ, δυστυχώς απαξιώνονται το πολύ μέσα σε μια πενταετία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της αμάθειας, δηλαδή κατακερματισμός της γνώσης και εκπληροφόρηση.

Η Θεανώ Φωτίου είναι καθηγήτρια στο ΕΜΠ, βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ
:headbang:

Αυτή η ηλίθια δε ξέρει τι της γίνεται. Είναι τελείως στον κόσμο της και λέει μόνο μαλακίες. Εν το μεταξύ, σε όσες συζητήσεις την έχω δει, ποτέ δεν απάντησε ούτε σε μια ερώτηση που της τέθηκε για την ερμηνεία που δίνει στο νόμο.

Αλλά αυτό δε γίνεται μόνιμα με τους άπλυτους;

Πάντως, αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο είναι τώρα, θα ήταν καλή λύση να βγαίναν στην εξουσία και να τους έπαιρνε ο κόσμος χαμπάρι. Τότε ούτε 1% δε θα χτύπαγαν.

Και ένας φόβος που έχω είναι πως, αν τελικά ο Σαμαράς στρώσει λίγο την κατάσταση (που, έχω μια αμυδρή εντύπωση πως μπορεί να γίνει κάτι καλό) και μετά αναλάβει την εξουσία ο τσόγλανος, θα τα κάνει πάλι όλα σκατά. Πολύ το φοβάμαι αυτό.
 

Επισκέπτης
η μεγάλη πλάκα παντως με το νομοσχέδιο της παιδείας συνεχίζεται.η απο της δημιουργούς του νομοσχεδίου και αρχισυντάκτρια του νομοσχεδίου επι υπουργίας διαμαντοπουλου  ευη χριστοφιλοπουλου καταψήφισε το νομοσχέδιο που η ίδια συνέταξε  :2funny: :2funny:και η πλάκα συνεχίζετε με τους καυγάδες μπενι και μιχαλακη....αν αυτό το κομμα είναι η ελπίδα του αύριο και θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση  καταλαβαίνουμε ολοι για το τι προκιεται να γίνει στη συνέχεια....η πλακα συνεχίζετε με το γιωργακη να καταψηφίζει τα νομοσχέδια που ο ίδιος και η κυβέρνηση του έφερνε και ο μπενι να λέει οτι δεν βγαίνουν τα νούμερα και τα χαράτσια που ο ίδιος έφερε πριν ένα χρόνο και επέβαλε στο κόσμο..άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε από το κόμμα που κάποτε είχε το 45% του κόσμου...θα τρίζουν τα κόκαλα του αντρεα...
 

Επισκέπτης
Αυτά όλα τι σχέση έχουν με τις μαλακίες που γράφει η Φωτίου;
Ο ΓΑΠ και οι υπόλοιποι πολύ καλά έκαναν και καταψήφισαν το άθλιο νομοσχέδιο του Αρβσανιτόπουλου, δωράκι στους ελεεινούς πρυτάνεις-δημόσιους υπάλληλους και τις κομματικές νεολαίες. Ήταν μία από τις ελάχιστες μεταρρυθμίσεις που έγιναν και αποτελεί ήττα και πισωγύρισμα για όλη τη χώρα ότι μια δράκα κομματόσκυλα υπερίσχυσαν των 4/5 της βουλής.
δεν κατάλαβα...η κυρία χριστοφιλοπουλου δεν συνέταξε το νομοσχέδιο που η ίδια τώρα ξαφνικά δεν ψηφησε;άθλιο είναι τώρα το νομοσχέδιο αρβανιτοπουλου και αντε να συμφωνήσω ..μα αν δεν κάνω λάθος αυτό το νομοσχέδιο ειχε σφραγίδα πασοκ διαμαντοπουλου χριστοφιλοπουλου..νομίζω οτι η συγκυβέρνηση με το σαμαρα τους έχει κάνει στο πασοκ κωλωτουμπες σαν τον πρωθυπουργό......όσο για τον ΓΑΠ αυτός δεν ηταν που διοριζε τους υπουργούς που έφτιαχναν τα νομοσχέδια; αλλα μάλλον τώρα θα έχει άλλη γνώμη... επίσης ο βενιζελος δεν ηταν ο εμπνευστής και συντάκτης των μέτρων για την είσπραξη του τέλους μέσο της δεη; γιατί τώρα ο μπενι λέει οτι δεν βγαίνουν τα μέτρα..μα αϊτός δεν τα είχε κάνει και μαλιστα είχαν πρόβλεψη για το 20121τωρα ξαφνικά δεν βγαίνουν...τι κωλοτουμπα είναι αυτή ; ;)και πρόσεξε στα αρχίδια μου ο τσιπρας αυτός δεν εχει κυβερνήσει και δεν μπορώ να τον κρίνω..τώρα τι ΘΑ κανει ΑΝ βγει αυτό είναι άλλο θέμα.σχολίαζε αυτά που είχαν γινει και αυτά που γίνονται με την ανοχη του μπενι και τον φωτη  ;)
 

Επισκέπτης
Τρία πουλάκια κάθονταν...

Τι μου τα λες αυτά περί Χριστοφιλοπούλου, ο άντρας της είμαι; Εγώ είπα μπράβο σε όσους του ΠΑΣΟΚ το καταψήφισαν, οι υπόλοιποι είναι για κλωτσιές.
Ο ΓΑΠ πως άλλαξε γνώμη για το νόμο Διαμαντοπούλου, αφού καταψήφισε την (ουσιαστική) κατάργηση του;
Και για το Βενιζέλο, αυτά που έλεγα εγώ παρα πέντε μου τα λες εσύ στο και δέκα; Ο άνθρωπος είναι μέγιστο νούμερο και γελάει ο κόσμος μαζί του. Γι'αυτό τον εγκατέλειψε μέχρι και ο Ψυχάρης και ρίχνει γέφυρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Τσίπρας φυσικά και θα κρίνεται αφού είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Δηλαδή αν αύριο βγει και πει ότι θα διώξει όλες τις ξένες εταιρείες και θα κάνει την Ελλάδα δημοκρατία σοβιετικού τύπου ή ότι θα κλείσει όλα τα ΜΜΕ εκτός της Αυγής και της Αυριανής εμείς δε θα πρέπει να τον κρίνουμε επειδή δεν είναι κυβέρνηση; Η κυρία Θεανώ είναι υπεύθυνη Παιδείας στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα γράφει αποτελούν επίσημες θέσεις του κόμματος της, επομένως θα τα κρίνω και θα τα παρακρίνω.
μα τώρα ξαφνικά δεν μπορείς να κρίνεις μια βουλευτή που συνέταξε και μετα καταψήφισε αυτό που η ίδια δημιούργησε;επίσης ο ψυχαρης δεν την έκανε με βενιζελο αλλα επι ΓΑΠ που ο βλαμμένος δεν του ενέκρινε δάνειο για τον ΔΟΛ.μετά έριξε γέφυρες στο σαμαρα που του έδωσε το δάνειο και ετσι έκανε και βουλευτή το γιο του τον ηλίθιο που δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε πρόταση.όσο για το ΓΑΠ μήπως δεν ηταν αυτός που λεγε αλλα πριν τις εκλογές του 09 και μετά απο 3 μήνες έλεγε ακριβώς τα αντίθετα;η μήπως δεν τα ήξερε; οσο για τον μπενι αυτός ειναι καμένο χαρτί όπως καμένο χαρτί είναι το πασοκ που το εκαναν κόμμα όχι του 12 αλλα του 6%.και θα σε συμβούλευα καλη η κριτικη για την αντιπολίτευση και καλά κανείς ...αλλα τώρα δεν κυβερνάει ο τσιπρας..η συγκυβέρνηση ειναι στην εξουσία και δυστυχώς αν ο συριζα δεν μπορεί μια φορά να συνεννοηθεί η κυβέρνηση δεν μπορεί 100..αλλα δεν βλεπω να κανείς κριτική καμιά...τωρα τι γίνετε όχι ΑΝ κυβερνήσει ο τσιπρας  ;)και τέλος πρώτη φορά βλεπω να ασκείτε κριτική στην αντιπολίτευση παρά στην κυβέρνηση
 

Επισκέπτης
Ρε συ, πόσα τσίπουρα έχεις κατεβάσει;
Σου γράφω ότι όσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την κατάργηση του νόμου Διαμαντοπούλου είναι για κλωτσιές κι'εσύ μου λες τώρα ότι δεν σχολιάζω τη Χριστοφιλοπούλου; Αυτή που ανήκει, στο ΚΟΔΗΣΟ μήπως;

Για τα υπόλοιπα ένα έχω να σου πω: κοιμήσου αγγελούδι μου.
πάλι κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.σε ρωτάω πως γίνετε μια βουλευτής ενός κόμματος εξουσίας να κάνει τέτοια κωλοτουμπα.στα αρχίδια αν οι υπόλοιποι καταψήφισαν η όχι.αλλωστε στο πασοκ πλέον είναι χωρισμένοι στα τρία η και στα τέσσερα.οσο για τα υπόλοιπα τι να πεις για τα κατορθώματα του ΓΑΠ;ο άνθρωπος είναι απίστευτος δεν εχει περάσει πολιτικός που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να έχει καταφέρει όλα αυτά που κατάφερε ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ.περαστικά και καληνύχτα.Υ.Γ με τον ψυχαρη καλό θα είναι να θυμάσαι ποιος έκανε τη μαλακία μη τα φορτώνεις έντεχνα ολα στο χοντρό.τι μαλακία την έκανε ο γιωργακης που νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει...δεν θυμόταν ότι ο ΔΟΛ του έδωσε την εξουσία.....ψιλά γράμματα
 

Επισκέπτης
Ναι, ναι, ότι πεις.

Η Χριστοφιλοπούλου δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ είναι ταυτόχρονα βλάκας και πανούργος συνωμότης κατά της Ελλάδας, ο Βενιζέλος δεν ήξερε τίποτα για το έγκλημα και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού επί Κόκκαλη ήταν όλα πεντακάθαρα.
μου αρέσουν οι απαντήσεις ειδικά όταν περιέχουν νόημα  :2funny: τι κάνεις Γιαννάκη...κουκιά σπέρνω  :grin:.
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.520
Κριτικές
11
Like
3.366
Πόντοι
4.615
Και ένας φόβος που έχω είναι πως, αν τελικά ο Σαμαράς στρώσει λίγο την κατάσταση (που, έχω μια αμυδρή εντύπωση πως μπορεί να γίνει κάτι καλό) και μετά αναλάβει την εξουσία ο τσόγλανος, θα τα κάνει πάλι όλα σκατά. Πολύ το φοβάμαι αυτό.
Φυσικά και ο κ. Σαμαράς θα στρώσει την κατάσταση!!! Αν και δε νομίζω πως θα αφήσει τίποτε για τον επόμενο να κάνει σκατά, θα έχει προλάβει να ολοκληρώσει τη δουλειά ο ίδιος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Ανάλογες των ερωτήσεων.
ειδικά όταν είναι να υπερασπιστείς το έργο του ΓΑΠ εκεί το ύφος σου γινετε σοβαρό  :2funny: όταν μιλαμε για τσιπρα σαμαρα καραμανλη εκεί όντως τρία πουλάκια καθόταν  :2funny: :2funny: σε λίγο θα μας πεις εσυ και ο τζονι ο ΓΑΠ είναι και ο σωτήρας της Ελλάδας  :2funny:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
ειδικά όταν είναι να υπερασπιστείς το έργο του ΓΑΠ εκεί το ύφος σου γινετε σοβαρό  :2funny: όταν μιλαμε για τσιπρα σαμαρα καραμανλη εκεί όντως τρία πουλάκια καθόταν  :2funny: :2funny: σε λίγο θα μας πεις εσυ και ο τζονι ο ΓΑΠ είναι και ο σωτήρας της Ελλάδας  :2funny:

ασε μας ρε κυριακατικα
 

Επισκέπτης
Αν δεν κάνω λάθος ΕΣΥ ψήφισες ΓΑΠ το 2009, όχι εγώ. Αν τώρα έγινες γενίτσαρος και προσπαθείς να αποδείξεις την αριστεροφροσύνη σου στα νέα σου συντρόφια ισοπεδώνοντας και μηδενίζοντας όσα έγιναν την προηγούμενη τριετία, αυτό είναι δικό σου θέμα. Με τη δική σου λογική και ο νόμος περί φορολόγησης των ακινήτων των οφ σορ, χάρη στον οποίο πιάστηκε ο Άκης, πρέπει να καταργηθεί αφού είναι νόμος ΓΑΠ.
Τουλάχιστον μπορείς να εξηγήσεις σε ποιά σημεία δε σου άρεσε ο νόμος Διαμαντοπούλου ή απλώς δε σου άρεσε επειδή τον απέρριψε ο Τσίπρας;
δεν έκρυψα  ποτέ ότι τον ψηφισα οχι το 2009 αλλα πολλές φορές.επισης αν με εχεις παρακολουθήσει ποτέ δεν έχω πει οτι ψηφίζω τσιπρα η αριστερά και ούτε θα το κάνω.αλλα αυτό σημαίνει οτι επειδη ψήφησα αυτο το μαλάκα πρέπει να υποστηρίζω οτι έχει κάνει.αυτα τα επιχειρήματα περι ακη απλά είναι για να γελάω μόνο και μην τα λες γιατι γινεσαι γραφικός.ο ΓΑΠ στα δυο χρόνια έκανε τραγικά λάθη πρωτο ηταν οτι να δεχτω οτι δεν τα βρήκε οπως τα περίμενε για ποιο λόγο μετά μετα δεν βγήκε να πει κύριοι έτσι εχει η κατάσταση αλλα μας έβαλε στο ΔΝΤ και στη συνεχεια ελεγε πράγματα που στην πορεία δεν βγήκαν.επίσης πέρα από τον ακη που λες αυτο το σύστημά ΓΑΠ έχει πιάσει άλλον; η μονο ο ακης τα εχει φαει;  :2funny:γιατί στο κυσεα υπήρχαν και άλλοι που υπέγραφαν.επίσης ειδής εσυ στα δυο χρόνια απο αυτά τα μέτρα του ΓΑΠ εισπρακτική ανταπόδοση γιατί καλά όλα αλλα λεφτά στα ταμεια δεν έμπαιναν  τα ξαναεπερνε από συνταξιούχους μισθωτούς.κάνω κάπου λάθος;
 

Επισκέπτης
Α καλά, εσύ είσαι ανίατη περίπτωση. Εδώ ισχύει το "άλλα λέει η θειά μου κι'άλλα ακούν τ'αυτιά μου".

Πάντως μας φώτισες όλους γιατί διαφωνείς με το νόμο Διαμαντοπούλου. Κατατοπιστικότατη η απάντηση σου.  :jerking:
επιλεκτική πάντως θέση..τα υπόλοιπα περι ΓΑΠ και για ποιο λόγο τα λέω δεν σε ενδιαφέρουν σε ενδιαφέρει ο νόμος διαμαντοπουλου  :jerking: :jerking:καλά καλά ο ΓΑΠ ηταν ο σωτήρας της Ελλάδας και φέρτε τον πίσω μην μας φύγει  :2funny:ειδικά τώρα που παραδίδει μαθήματα οικονομίας στο εξωτερικό πως να καταστρέψετε μια χώρα σε δυο χρόνια  :2funny: :2funny:Υ.Γ μαζί όμως με τον παπακωνσταντινου την διάνοια ..αυτός που έλεγε επι 1 χρόνο αν πάρω αλλα μέτρα θα παραιτηθώ...αλλα αυτός μετά απο δυο μήνες έπαιρνε χειρότερα και μας έλεγε ότι μας σώζει  :2funny:.και κατι τελευταιο..η αποψη σου ειναι οτι ο ΓΑΠ ηταν επιτυχημενος;
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
 
επιλεκτική πάντως θέση..τα υπόλοιπα περι ΓΑΠ και για ποιο λόγο τα λέω δεν σε ενδιαφέρουν σε ενδιαφέρει ο νόμος διαμαντοπουλου  :jerking: :jerking:καλά καλά ο ΓΑΠ ηταν ο σωτήρας της Ελλάδας και φέρτε τον πίσω μην μας φύγει  :2funny:ειδικά τώρα που παραδίδει μαθήματα οικονομίας στο εξωτερικό πως να καταστρέψετε μια χώρα σε δυο χρόνια  :2funny: :2funny:Υ.Γ μαζί όμως με τον παπακωνσταντινου την διάνοια ..αυτός που έλεγε επι 1 χρόνο αν πάρω αλλα μέτρα θα παραιτηθώ...αλλα αυτός μετά απο δυο μήνες έπαιρνε χειρότερα και μας έλεγε ότι μας σώζει  :2funny:.και κατι τελευταιο..η αποψη σου ειναι οτι ο ΓΑΠ ηταν επιτυχημενος;

:2funny: :2funny: :2funny:

ετσι διασκεδασε μας

 

Επισκέπτης
 
:2funny: :2funny: :2funny:

ετσι διασκεδασε μας
εγώ να δεις πόσο διασκεδάζω κάποτε έλεγες καραμανλης ο επιτυχημενος...τωρα άλλαξαν τα πράγματα επιτυχημένος είναι ο ΓΑΠ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν κρατιέμαι άλλο συνεχισε και άλλο πες μας πόσο καλά τα έκανε τον έφαγαν τα συμφεροντα και στο πολιτικό κατεστημένο  :2funny: :2funny:συνεχισε πες μου και αλλα  :rockon: αλλα εκει που γελάω είναι που που κατάφερε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ το κόμμα του 45 % το έφτασε στο 6% δώσε.... :rockon:
 

Επισκέπτης
Ναι, μπορεί να σου μοιάζει ακατανόητο αλλά ο νόμος Διαμαντοπούλου μ'ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από το αν κοπούν οι μισθοί των κηφήνων του ΟΣΕ όπου ο καμαρότος με απολυτήριο Γυμνασίου έπαιρνε 2500 το μήνα.

Θα μας κάνεις την τιμή να μας εξηγήσεις τώρα που διαφωνούσες με το νόμο ή θα συνεχίζεις να βγάζεις αφρούς απ'το στόμα;
αδιανόητο και μιλάς για τον οσε δεν μας λες ότι δεν έκοψε τους κηφήνες της δεη; αυτοί ηταν όλοι του πανεπιστημίου;.όταν θα μου απαντήσεις γιατι έκοψε τις συντάξεις έκοψε τα δώρα γάμησε τους μισθωτούς και αυτοί δεν είναι κηφήνες θα σου εξηγήσω και για το νομο διαμαντοπουλου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom