Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προτου κανεις τον εξυπνο διαβασε τι γραφει

Ο πρώην Πρωθυπουργός μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ο Επίτιμος», που μέσα σε μόλις 3 χρόνια υπερδιπλασίασε το έλλειμμα μας (το 1990-1993)

δεν μας ελεγες οτι ο μητσοτακης αφησε πλεονασμα;
ΕΓΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καταλαβαίνω λόγω πανικού...
και ταυτόχρονα σου παίζω και 10 χιλιάρικα στοίχημα δημοσίως να βρεις το ποστ μου και να περάσεις επικοδομητικά την ώρα σου αντί να μας πρήζεις απο την ιπποκράτους.

Υ.Γ.
επειδή σε λυπάμαι στο ψάξιμο ψάξε τα ποστς του άλεξ... εκει θα βρεις αυτή την ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.  :birdman:

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ.
επειδή σε λυπάμαι στο ψάξιμο ψάξε τα ποστς του άλεξ... εκει θα βρεις αυτή την ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.  :birdman:

εκτός από επιτυχημένες προγνώσεις δίνει κι επιτυχημένες ερμηνείες στοιχείων του παρελθόντος; :2funny: :2funny:

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους προβλημα τους
Σωστα, αλλοι τα βρηκαν μεταξυ τους χωρις προβλημα (και ντροπη):
ΝΔ= Σαμαρας+Μπακογιαννη+Ψωμιαδης+Αδωνις+Βοριδης+...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκτός από επιτυχημένες προγνώσεις δίνει κι επιτυχημένες ερμηνείες στοιχείων του παρελθόντος; :2funny: :2funny:
σήμερα πάλι έκανα τα παλερμοχώνια ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΓΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καταλαβαίνω λόγω πανικού...
και ταυτόχρονα σου παίζω και 10 χιλιάρικα στοίχημα δημοσίως να βρεις το ποστ μου και να περάσεις επικοδομητικά την ώρα σου αντί να μας πρήζεις απο την ιπποκράτους.

Υ.Γ.
επειδή σε λυπάμαι στο ψάξιμο ψάξε τα ποστς του άλεξ... εκει θα βρεις αυτή την ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.  :birdman:

αρα συμφωνεις οτι αφησε ελλειμματα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Στουρνάρα για επενδύσεις

Επίθεση στον υπηρεσιακό υπουργό Ανάπτυξης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως αναφέρει, παρά τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της σημερινής κυβέρνησης, τρία επενδυτικά σχέδια ΑΠΕ στην Κρήτη και άλλα τέσσερα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το σχέδιο εξόρυξης χρυσού, στη Θράκη, προωθήθηκαν σε Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης (αρ. 1787 Β/ 6-6-12).

Επισκέπτης
αυτά πόθεν τα συνάγεις κλειστούλη???

μισθωτός είμαι.. τις ίδιες ανασφάλειες με όλους έχω. .απλα.. στα 28 χρόνια που δουλεύω φρόντισα να δημιουργήσω καποια εξασφάλιση είτε σε χρήμα στην μπάντα για δύσκολες ώρες είτε σε ειδικεύσεις και προσόντα που με κάνουν απαραίτητο ή τουλάχιστον δύσκολα αντικαταστίσιμο...

και πίστεψε με .. και για τα δύο έχω δουλέψει και δουλεύω πολύ σκληρά... και δεν εννοώ μόνο στην δουλειά μου αλλά εννοώ ατελείωτες ώρες μελέτης, δοκιμών, εξόδων για την απόκτηση εξειδικεύσεων (που δεν τις πληρώνει κανένας) και διάφορα άλλα...

όταν κατι μουνάκια σαν και σένα πίνανε απογευματινό καφεδάκι εγώ ταξίδευα ανήμερα πρωτοχρονιάς για επαγγελλματικό ταξίδι.. όταν εσύ έπινες καφεδάκι στην παραλία του κατα τον πορδόπαπο Σολούν εγώ στα 45 μου διάβαζα για να πάρω την πιστοποίηση PRINCE.. όταν εσύ και οι όμοιοι σου κωλοβαρούσατε στις διαδηλωσεις για την κατάσταση στην Μιανμάρ εγώ πλήρωνα και διάβαζα για να πάρω την πιστοποίηση ITIL EXPERT.. αει γαμίσου λοιπόν και συ και οι όμοιοι σου..

σας ε΄χω πληρώσει και συνεχίσω να σας πληρώνω.. να δούμε ως πότε θα σας ανεχτώ.. .

αει γαμίσου λοιπόν και πάιξε παραπέρα με τους ομοίους σου..
Κλοουζερ,μη μασας απο τις παπαριες του τραμου πισω απο το πισι...Ενας φτωχομπινες που θεωρει συμφερον να γλειφει τα αφεντικα του ειναι,και τιποτε παραπανω.

Ουτε αγγλικα της προκοπης δεν ξερει.Ετσι δεν ειναι chif?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κλοουζερ,μη μασας απο τις παπαριες του τραμου πισω απο το πισι...Ενας φτωχομπινες που θεωρει συμφερον να γλειφει τα αφεντικα του ειναι,και τιποτε παραπανω.

Ουτε αγγλικα της προκοπης δεν ξερει.Ετσι δεν ειναι chif?

ότι πείς εσύ...

ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο ειδικά όταν σφίξουν οι ζέστες...

Επισκέπτης
Tυπικη περιπτωση τραμουντανα,η μονη διαφορα ειναι οτι ο τραμου εχει την"Καθημερινη"παραμασχαλα-για την ωρα.
8B43401E3E6965F518777373C7CCF20C.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tυπικη περιπτωση τραμουντανα,η μονη διαφορα ειναι οτι ο τραμου εχει την"Καθημερινη"παραμασχαλα-για την ωρα.
8B43401E3E6965F518777373C7CCF20C.jpg

κρατάω και μεγαλύτερη σημαία... αυτό το ξέχασες ρουφιανάκο μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τον βλεπεις τον πιτσιρικα με το κοκκινο μπλουζακι που την ψιλιαζεται τη δουλεια?

Δεν ειναι ολοι μαλακες σαν τα μουτρα σου σκατογερε...

μπααα.. είμαι σίγουρος ότι υπα΄ρχουν και χειρότεροι.. σαν εσένα να πούμε...

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγώ στα 45 μου διάβαζα για να πάρω την πιστοποίηση PRINCE..
εγώ στα 45 μου θα πάρω την πιστοποίηση cohiba επειδή κάποιος που πήρε πιστοποίηση prince στα 45 του μάζεψε λεφτά για να την περάσω αρχοντικά :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ στα 45 μου θα πάρω την πιστοποίηση cohiba επειδή κάποιος που πήρε πιστοποίηση prince στα 45 του μάζεψε λεφτά για να την περάσω αρχοντικά :rockon: :rockon:

εσύ στα 45 σου θα πάρεις την πσιτοποίηση-αρχίδια που σου αρμόζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom