1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σαφώς....αρα συμφωνεις οτι αφησε ελλειμματα;
μαζί του χάσαμε μισή κύπρο και το όνομα μακεδονία.
σαφώς....αρα συμφωνεις οτι αφησε ελλειμματα;
και με τον Τσίπρα πάμε να χάσουμε και την ελληνική ταυτότητα - σόρρυ κιόλαςσαφώς....
σαφώς....
το 1974 ο Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός??? πως είχα την εντύπωση ότι ήταν χούντα...
οποτε μας βολευει φταιει ο παπαδοπουλος, η ο καραμανλης, η ο μητσοτακης
δε μου λε ρε κοπρίτηενώ ο Τσίπρας φταίει πάντα και για τα πάντα...
δε μου λε ρε κοπρίτη
τι θα πεις μόλις ο Τσίπρας σου πει πως συνεχίζουμε ως έχουμε με το μνημόνιο;
Γιατί αυτή τη στιγμή δύο τινά παίζουνε σαν ενδεχόμενο με αυτόν:
ή θα κάνει καταγγελία και θα πάμε στη δραχμή (οπότε θα καταπιείς την γλώσσα σου σαν τον τζώννυ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου (έκανε μια εβδομάδα να πάρει νέες εντολές τι να γράφει))
ή θα καταπιεί την γλώσσα του και θα πει yes,madam Merckel και θα σε πάει όπως πήγαινε το πράγμα και πιο πριν.
Τι θα πεις, είμαι περίεργος να δω...
δε μου λε ρε κοπρίτη
τι θα πεις μόλις ο Τσίπρας σου πει πως συνεχίζουμε ως έχουμε με το μνημόνιο;
Γιατί αυτή τη στιγμή δύο τινά παίζουνε σαν ενδεχόμενο με αυτόν:
ή θα κάνει καταγγελία και θα πάμε στη δραχμή (οπότε θα καταπιείς την γλώσσα σου σαν τον τζώννυ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου (έκανε μια εβδομάδα να πάρει νέες εντολές τι να γράφει))
ή θα καταπιεί την γλώσσα του και θα πει yes,madam Merckel και θα σε πάει όπως πήγαινε το πράγμα και πιο πριν.
Τι θα πεις, είμαι περίεργος να δω...
Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: Εάν κυβερνήσουμε έστω και μία ώρα θα καταστραφεί η χώρα
ρε τυπε παπαζολη τι λεει αυτος
Tα στελεχη της συνιστωσας μπου κομ, εχουν ηδη αποφανθεί οτι τα επιασε.
δεν σε ρώτησα τι περιμένειςρε παπάρι,
εγώ περιμένω από το ΣΥΡΙΖΑ να παζαρέψει και να κυβερνήσει αξιοπρεπώς ...
είναι μια μεγαλη προκληση.
Tα στελεχη της συνιστωσας μπου κομ, εχουν ηδη αποφανθεί οτι τα επιασε.
λογικο τυπεTα στελεχη της συνιστωσας μπου κομ, εχουν ηδη αποφανθεί οτι τα επιασε.
λογικο τυπε
οποιος λεει κατι κατα του κομματος σιγουρα θαναι λαμογιο
Π. Λαφαζάνης: Θα αντέξουμε και διακοπή χρηματοδότησης
πηγή: Δημοσιεύθηκε: 11:19 - 13/06/12
Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στον Π. Λαφαζάνη και τον Β. Κικίλια μέσω του realfm 97.8 για το «plan b» του Αλ. Τσίπρα.
«Δεν θα εκβιαστούμε από την τρόικα στο όνομα της διακοπής της χρηματοδότησης, θα πάμε μπροστά θα αντέξουμε και μία διακοπή χρηματοδότησης, θα υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα αντέξουμε και δεν θα οπισθοχωρήσουμε στο όνομα μίας μνημονιακής πολιτικής που είναι καταστροφική για τη χώρα», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το εναλλακτικό σχέδιο το οποίο δεν ανακοίνωσε χθες ο Αλ. Τσίπρας.
Ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος απέρριψε κάθε συζήτηση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία οικουμενική κυβέρνηση ή ακόμη και στήριξη κυβέρνησης που θα έχει ως βασικό κορμό τη ΝΔ, εκτίμησε πάντως ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα την οποία θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτάσει στο σημείο του εκβιασμού.
«Τους πολίτες τους ρωτήσατε; Μας κράτησαν 1,5 δισ. ευρώ από τη δανειακή σύμβαση και έγινε μπάχαλο στον τομέα της υγείας. Ρωτήστε τον κόσμο αν αντέχει την καθυστέρηση των πληρωμών» αντέτεινε ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ
ρε παππου αυτοι θα μας φανε ζωντανοι