1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ιδια ζόρια με τον πιτσαδόρο ε;βλάκα,2 φορές καταδικάστηκε σε θάνατο και περίμενε πότε θα ανοίξουν το δικό του κελί να τον εκτελέσουν
ιδια ζόρια με τον πιτσαδόρο ε;βλάκα,2 φορές καταδικάστηκε σε θάνατο και περίμενε πότε θα ανοίξουν το δικό του κελί να τον εκτελέσουν
ΠΟΙΟΣ ηρθε????βλάκα,2 φορές καταδικάστηκε σε θάνατο και περίμενε πότε θα ανοίξουν το δικό του κελί να τον εκτελέσουν
ξέρει κι απο ρωσσία τώρα ο κομματόβλακας....ΠΟΙΟΣ ηρθε????
Συμφωνώ ότι ο γκαντέμης πέρασε άσχημα, αλλά το κράτος τον αντάμειψε γενναιόδωρα με 15 συντάξεις και προνομιούχα οικογενειακή θέση σε όλα τα καρνέ με μίζες της μεταπολίτευσης.
www.ft.com/intl/cms/s/0/4c44a296-b3b3-11e1-a3db-00144feabdc0.html#axzz1xeWxwJiX]http://www.ft.com/intl/cms/s/0/4c44a296-b3b3-11e1-a3db-00144feabdc0.html#axzz1xeWxwJiX[/url]
Για να τελειωνουμε με τις μαλακιες των καθεστωτικων ΜΜΕ
Το διπλο συσσιτιο που ετρωγε στην κατοχη με ποια ιδιοτητα το δικαιουταν?αμαθή πανύβλακα
ο μητσοτάκης είχει 3 ιδιότητες
δικηγόρος,δημοσιογράφος και φυσικά βουλευτής
και στα 3 ταμεία πλήρωνε 50 χρόνια εισφορές,άρα δικαούται όπως όλοι 3 συντάξεις.
Μαστίχες έχετε στα σκατομυαλά σας????
τωρα πειστήκαμε φίλε.
Διαβαζεις και κρινεις φιλε.
Αλλα δεν εβαλα το λινκ για τις θεσεις του. Το εβαλα για να αναρωτηθεις γιατι μας τα παρουσιαζουν αλλιως τα ελληνικα μμε, και μαλιστα συστηματικα και οργανωμενα.
Διαβαζεις και κρινεις φιλε.
Αλλα δεν εβαλα το λινκ για τις θεσεις του. Το εβαλα για να αναρωτηθεις γιατι μας τα παρουσιαζουν αλλιως τα ελληνικα μμε, και μαλιστα συστηματικα και οργανωμενα.
κάποιο λάθος κάνεις.
δεν είναι άποψη των FT,αλλά απλά η δήλωση Τσίπρα στην εφημερίδα.
η εφημερίδα δηλ δεν παρουσιάζει την άποψή της,αλλά δημοσιεύει την δήλωση Τσίπρα.
έτσι κι αλλιώς,καταγγελία και παραμονή στο Ευρώ δεν συμβαδίζουν,οπότε θα κριθεί στην πράξη,αν τυχόν έρθει πρώτος.
Ρε φιλε, πλακα μου κανεις τωρα, εγραψα πουθενα οτι ειναι αποψη της εφημεριδας?
Νομιζω ειμαι σαφης: το σχολιο μου αφορα στα ελληνικα ΜΜΕ που μας βομβαρδιζουν με διαστρεβλωσεις των θεσεων του Τσιπρα
Νομιζω ειμαι σαφης: το σχολιο μου αφορα στα ελληνικα ΜΜΕ που μας βομβαρδιζουν με διαστρεβλωσεις των θεσεων του Τσιπρα
Δηλ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ & ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ
και αν κάποιος έχει τέτοια (ακίνητα-κινητά-τιμαλφή)
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ
δεν ισχύει ;;;;;;;;
ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΑΖ ;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ;;;;;;;;;;
ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ;;;;;;;
αμαθή πανύβλακα
ο μητσοτάκης είχει 3 ιδιότητες
δικηγόρος,δημοσιογράφος και φυσικά βουλευτής
και στα 3 ταμεία πλήρωνε 50 χρόνια εισφορές,άρα δικαούται όπως όλοι 3 συντάξεις.
Μαστίχες έχετε στα σκατομυαλά σας????
"I will keep Greece in the eurozone..."τι ακριβως διαστρεβλωνουν;
τα χρυσά δοντια θα σας βγάζουν απ το στόμα όπως οι κομμουνιστές στον εμφύλιο.Δηλ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ & ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ
και αν κάποιος έχει τέτοια (ακίνητα-κινητά-τιμαλφή)
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ
δεν ισχύει ;;;;;;;;
ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΑΖ ;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ;;;;;;;;;;
ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ;;;;;;;