Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
Αυτο το περιουσιολογιο τι ειναι που ελεγε ο Τσιπρας ?
Που αποσκοπει και τι ζηταει με αυτο ?

Τα είπε ο ίδιος στην ανακοίνωση του προγράμματος.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ (σπίτια-οικόπεδα) & ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΙΧΕ, σκάφη κτλ)
και τα ΤΙΜΑΛΦΗ !!!!!!!!!!!

Και όποιος έχει τέτοια ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!!!!!!

Αν δεν δηλωθεί κάτι , θα γίνονται έλεγχοι δειγματοληπτικά
ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ !!!!!!!!

π.χ. έχω μερικά χρυσαφικά-ρολόγια ....

αν μείνω άνεργος
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ
ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ;;;;;;

Θα πληρώσω ....
URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τα είπε ο ίδιος στην ανακοίνωση του προγράμματος.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ (σπίτια-οικόπεδα) & ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΙΧΕ, σκάφη κτλ)
και τα ΤΙΜΑΛΦΗ !!!!!!!!!!!

Και όποιος έχει τέτοια ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!!!!!!

Αν δεν δηλωθεί κάτι , θα γίνονται έλεγχοι δειγματοληπτικά
ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ !!!!!!!!

π.χ. έχω μερικά χρυσαφικά-ρολόγια ....

αν μείνω άνεργος
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ
ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ;;;;;;

Θα πληρώσω ....
http://[URL unfurl="true"]www.wolfcartridge.gr/images/21.gif[/img[/URL]]
[/quote]
θα μας παρουν τα σπιτια οι κουμουνιστες τυπε  :S

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν υπαρχει σαλιο

οποιος θελει αλλους φορους θα φαει μαπες

σε 36 δοσεις και βλεπουμε

ειδαλλως θα πληρωσω με ρωσσοποντιους

Επισκέπτης
θα μας παρουν τα σπιτια οι κουμουνιστες τυπε  :S

Αν προσπαθήσουν , τα σπίτια μας
θα γίνουν ο τάφος τους ....

Οι πρώτοι 20 που θα σιμώσουν δικό μου σπίτι
δεν θα καταλάβουν από που τους ήλθε.

ΟΙ επόμενοι 20, θα καταλάβουν, αλλά θα πάνε στον ίδιο χλοερό τόπο με τους πρώτους 20.

Αν ελπίζει κάποιος να εγκατασταθεί σε δικό μου σπίτι
θα πρέπει να έχει νούμερο>>100 !!!!!!!!!
URL]]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.095
Πόντοι
6.515
του λαζοπουλου τα σπιτια θα τα παρουνε οι τσιπραιοι τυπε μου?

Συνημμένα

• pente.jpg
    pente.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 24

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν προσπαθήσουν , τα σπίτια μας
θα γίνουν ο τάφος τους ....

Οι πρώτοι 20 που θα σιμώσουν δικό μου σπίτι
δεν θα καταλάβουν από που τους ήλθε.

ΟΙ επόμενοι 20, θα καταλάβουν, αλλά θα πάνε στον ίδιο χλοερό τόπο με τους πρώτους 20.

Αν ελπίζει κάποιος να εγκατασταθεί σε δικό μου σπίτι
θα πρέπει να έχει νούμερο>>100 !!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sanviti.it/images/prodotti/regolacode_01_g.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Tύπε μου, ενας γνωστος πηγε σε μια μονοκατοικια του που την κραταει κλειστη, και βρηκε μεσα να εχει κανει καταληψη μια 55χρονη γυναικα, στελεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και οταν πηγε να την βγαλει εξω, αυτη επικαλεστηκε το δικαιωμα να μενει σε ενα αδειο σπιτι.
Και ηρθαν και δικηγοροι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και η αστυνομια την εβγαλε εξω με τα χιλια ζορια, και μετα αυτη παει και ξαναμπαινει.
Επικοινωνησε με την Χρυση Αυγη ο φιλος, αλλά του ειπαν οτι εχουν...πολλη δουλεια!
Καταγγελω την Χρυση Αυγη για αδιαφορια στις αναγκες των πολιτων!  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΝΗ οι εκατομμυρια νεκροι "περιπατητες" η 'τραβελοπουτανα' ανα τους αιωνες- οπως τους αντιλαμβανεται ο ασημαντος εγκεφαλος σου-ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ...-ΔΕΝ εχεις εναν τυπο να βαραει με τουμπανο τον ρυθμο
                       -ΔΕΝ εισαι αλυσοδεμενος απο τον λαιμο και τα ποδια
                      - ΔΕΝ δουλευεις με τον φοβο του να ψαχνεις το κεφαλι σου αν διαμαρτυρηθεις για τις συνθηκες εργασιας σου
....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ και ξεχνας....
-ΤΡΑΒΑ ΒΑΡΑ ΚΑΝΑ ΤΑΤΟΥ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και αμολα με τους ομοιους σου να μαχαιρωσεις κανα κακομοιρη ρακενδυτο...αιντα γιατι για κει εισαι!

αυτά πόθεν τα συνάγεις κλειστούλη???

μισθωτός είμαι.. τις ίδιες ανασφάλειες με όλους έχω. .απλα.. στα 28 χρόνια που δουλεύω φρόντισα να δημιουργήσω καποια εξασφάλιση είτε σε χρήμα στην μπάντα για δύσκολες ώρες είτε σε ειδικεύσεις και προσόντα που με κάνουν απαραίτητο ή τουλάχιστον δύσκολα αντικαταστίσιμο...

και πίστεψε με .. και για τα δύο έχω δουλέψει και δουλεύω πολύ σκληρά... και δεν εννοώ μόνο στην δουλειά μου αλλά εννοώ ατελείωτες ώρες μελέτης, δοκιμών, εξόδων για την απόκτηση εξειδικεύσεων (που δεν τις πληρώνει κανένας) και διάφορα άλλα...

όταν κατι μουνάκια σαν και σένα πίνανε απογευματινό καφεδάκι εγώ ταξίδευα ανήμερα πρωτοχρονιάς για επαγγελλματικό ταξίδι.. όταν εσύ έπινες καφεδάκι στην παραλία του κατα τον πορδόπαπο Σολούν εγώ στα 45 μου διάβαζα για να πάρω την πιστοποίηση PRINCE.. όταν εσύ και οι όμοιοι σου κωλοβαρούσατε στις διαδηλωσεις για την κατάσταση στην Μιανμάρ εγώ πλήρωνα και διάβαζα για να πάρω την πιστοποίηση ITIL EXPERT.. αει γαμίσου λοιπόν και συ και οι όμοιοι σου..

σας ε΄χω πληρώσει και συνεχίσω να σας πληρώνω.. να δούμε ως πότε θα σας ανεχτώ.. .

αει γαμίσου λοιπόν και πάιξε παραπέρα με τους ομοίους σου..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Η ΔΟΥΡΟΥ

Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη», η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σωστα,μην ξεχναμε οτι οι φαν των Μανοτζημερων και σια γουσταρουν σκατιανες και πετροκωστοπουλαιους απο τη μια,απο την αλλη το βρισκουν και ψιλομπασκλας να ασχολουνται με την πολιτικη γενικως-καλα,δεν το συζηταω για να βγουν στον δρομο καν.
Οπως εχουμε ξαναπει, οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι, δεν βγαινουν στους δρομους.

Επισκέπτης
Tύπε μου, ενας γνωστος πηγε σε μια μονοκατοικια του που την κραταει κλειστη, και βρηκε μεσα να εχει κανει καταληψη μια 55χρονη γυναικα, στελεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και οταν πηγε να την βγαλει εξω, αυτη επικαλεστηκε το δικαιωμα να μενει σε ενα αδειο σπιτι.

Εξαρτάται από τη φήμη τύπε.
Αν ήταν δικό μου το σπίτι
και ανοιχτό να ήταν με γεμάτα τα ψυγεία και στρωμένα καθαρά σεντόνια,
αναρχοκουμμούνια δεν πήγαιναν να μείνουν μέσα.
Αν ήξεραν ποιός είμαι και ποιοί ήταν ο πατέρας μου
και κυρίως ο παππούς μου , που ήταν ενήλικος στο συμμοριτοπόλεμο ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μετεκλογικά σενάρια από τον Δ.Παπαδημούλη:

«Θα αποδεχόμασταν ψήφο ανοχής από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Καμμένο»
.
.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»  σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί ψήφο ανοχής από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή Ανεξάρτητους Έλληνες και θα μπει στην διαδικασία «λογικών συγκλίσεων» για να συγκροτήσει κυβέρνηση συνεργασίας με ΔΗΜΑΡ ή ΚΚΕ. Από την άλλη ο κ. Δραγασάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «in.gr» επιχειρεί να τοποθετήσει σε μια ρεαλιστική βάση την «παροχολογία» εξηγώντας ότι προτεραιότητα μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανακοπή της ύφεσης με πάγωμα των περαιτέρω περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και σε δεύτερο χρόνο «αν μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση» να αξιοποιηθούν οι «όποιες δυνατότητες υπέρ των αδυνάτων». Επιπροσθέτως, επισημαίνει την ανάγκη περαιτέρω διαγραφής ενός «σημαντικού μέρους» του δημόσιου χρέους.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Όσμπορν: Πιθανώς αναγκαία η θυσία της Ελλάδας για τη σωτηρία του ευρώ

O βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, αναρωτήθηκε μήπως χρειάζεται η έξοδος της Ελλάδας για να σωθεί το ευρώ
Την οργή των αξιωματούχων της ευρωζώνης αναμένεται να προκαλέσει η νέα δημόσια παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν. Ο Βρετανός αξιωματούχος μίλησε στην ουσία για πιθανότητα να χρειαστεί η θυσία της Ελλάδας ώστε να ενεργοποιηθεί η Γερμανία για να αντιμετωπίσει την κρίση του ευρώ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Λονδίνο, ο κ. Όσμπορν αναρωτήθηκε μήπως η γερμανική κυβέρνηση χρειάζεται την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη για να εξηγήσει στους γερμανούς πολίτες ότι πρέπει να γίνουν ορισμένες ενέργειες (για τη σωτηρία του ευρώ), όπως η τραπεζική ένωση ή το ευρωομόλογο ή κάτι άλλο ισοδύναμο. «Υποψιάζομαι ότι αν είχαμε εδώ έναν υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης δε θα ήξερε πραγματικά την απάντηση σε αυτό», πρόσθεσε ο Βρετανός υπουργός.

Ο κ. Όσμπορν επέκρινε επίσης την ευρωζώνη για το χειρισμό της κρίσης στην Ισπανία, σχολιάζοντας ότι το πακέτο διάσωσης των ισπανικών τραπεζών είναι «πολύ λίγο και πολύ αργοπορημένο», προσθέτοντας ότι τα χρήματα δεν έπρεπε να δοθούν μέσω της ισπανικής κυβέρνησης αλλά απευθείας ως κεφαλαιακή ένεση. Τέτοιες ανεπαρκείς και καθυστερημένες αντιδράσεις παρατείνουν την αβεβαιότητα στην ευρωζώνη και την καθιστούν εύθραυστη, πρόσθεσε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών.

Τάχθηκε για μία ακόμα φορά υπέρ της τραπεζικής ένωσης στην ευρωζώνη, αλλά ξεκαθάρισε πάλι ότι η Βρετανία θα μείνει εκτός, προστατεύοντας τα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού κέντρου του Σίτι.

Ο κ. Όσμπορν παραδέχθηκε εξάλλου ότι είχαν γίνει λάθος εκτιμήσεις στην κατάρτιση του βρετανικού προϋπολογισμού, γεγονός που υποχρέωσε την κυβέρνηση να αποσύρει ορισμένα οικονομικά μέτρα. Ζήτησε παράλληλα από τους επιχειρηματίες να συνδράμουν την κυβέρνηση ώστε να πειστούν οι Βρετανοί για τη σκοπιμότητα της μείωσης του ανώτερου φορολογικού συντελεστή στο 40%, μετά την αρχική μείωση από το 50% στο 45%.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
[size=20pt]5 μαιου 12[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/05/%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B7.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]13 ιουνιου 12[/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=595392&w=960&q=80[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χώνη μου αυτό που καταλαβαίνει ο μέσος αναγνώστης απ την αυριανή είναι πως όλοι πλέον δηλώνουν εμμέσως ή αμέσως

[size=72pt]
ΠΑΣΟΚΟΙ

ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom