Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Να σου παρει τα ακινητα.
Θα του απαλλοτριωσει τους κλωνους
Να σου παρει τα ακινητα.
Μου ηρθε φλασια σπεσιαλ.Θα του απαλλοτριωσει τους κλωνους![]()
γιατι ξερει και ο ιδιος;αυριο θα μας πειΑυτο το περιουσιολογιο τι ειναι που ελεγε ο Τσιπρας ?
Που αποσκοπει και τι ζηταει με αυτο ?
Μου ηρθε φλασια σπεσιαλ.
Σεναριο με το στορυ του νικ αχαχουχα και κλωνοι,γκραν φιναλε με το φλερτ αχαχουχα/αγγελικουλας.
Τι Μπουνιουελ και μαλακιες?
ο αχαχουχας ως αγγελικουλα ψηφιζει συριζα και ο αχαχαχουχας ως αχαχουχας ψηφιζει χρυση αυγη και ολο αυτο καταληγει σε μια παθιασμενη συγκρουση των δυο εραστων που το κοινο του μπου παρακολουθει με κομμενη την ανασα, ωσπου η Αγγελικουλα και ο Αχαχουχας μην αντεχοντας αλλο το κοινωνικο στθγμα θα φουνταρουν απο την Ακροπολη σαν τον Μιμικο και την Μαιρη![]()
ο αχαχουχας ανηκει στον σκληρο πυρηνα της χα,προσεχε τα λογια σου
θα σας σουβλισει ευκολα πουστροτσιπρακιακαιάδας και πιο hard?
να παει να γαμιθει μαζι με ολο το σοι τουΝα σου παρει τα ακινητα.
θα σας σουβλισει ευκολα πουστροτσιπρακια
εχεις πολλα ακινητα δικε μου;να παει να γαμιθει μαζι με ολο το σοι του
ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥΘα του απαλλοτριωσει τους κλωνους![]()
Θα ειναι παγκοσμιο χιτ,βαλε μεσα και τα σουβενιρ,μπλουζακια,γλιφιτζουρια και τα ρεστα και ξεχρεω χαλαρα.ο αχαχουχας ως αγγελικουλα ψηφιζει συριζα και ο αχαχαχουχας ως αχαχουχας ψηφιζει χρυση αυγη και ολο αυτο καταληγει σε μια παθιασμενη συγκρουση των δυο εραστων που το κοινο του μπου παρακολουθει με κομμενη την ανασα, ωσπου η Αγγελικουλα και ο Αχαχουχας μην αντεχοντας αλλο το κοινωνικο στιγμα θα φουνταρουν απο την Ακροπολη σαν τον Μιμικο και την Μαιρη![]()
ε ναι βρε,γνωστο αυτοΑΧΑΧΟΥΧΑΣ ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ
Τα @@ μου ακινητα ειναιεχεις πολλα ακινητα δικε μου;
Ετσι ....ε ναι βρε,γνωστο αυτο
Τα @@ μου ακινητα ειναι
Μονο αυτα μπορει να μου παρει !!!!!!![]()
o ektor lopez ελεγε οτι θα σε στειλει στον εισαγγελεα :S πηγες αυτοφωρο τυπε?ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ