Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
μη γίνεσαι γύφτος για 40-50 ευρώΘα σε σκίσουν μέχρι το χρόνου μουνόπανο .
Φινιστρίνι θα στον κάνουν .
μη γίνεσαι γύφτος για 40-50 ευρώΘα σε σκίσουν μέχρι το χρόνου μουνόπανο .
Ωραια λογικη. Αν γουσταρουν περισσοτερο λουδοβικους, @υτιστικες συμπεριφορες, εγκλεισμο, τσιμπηματα,σκανδαλα, κανονια,κουμπαρους και ελεγχομενα μμε. οκ'.Οι πιο πολλοί τους ψήφισαν επειδή εν ήθελαν με τίποτα τους κατσαπλιάδες (και λογικό είναι)
Θα σε σκίσουν μέχρι το χρόνου μουνόπανο .
Νομίζω ότι γουστάρουν περισσότερο να μην τους βιάζουν στους φόρους και τις εισφορές...Ωραια λογικη. Αν γουσταρουν περισσοτερο λουδοβικους, @υτιστικες συμπεριφορες, εγκλεισμο, τσιμπηματα,σκανδαλα, κανονια,κουμπαρους και ελεγχομενα μμε. οκ'.
μη γίνεσαι γύφτος για 40-50 ευρώ
Και όταν θα στον κάνουν φινιστρίνι , έτσι θα λες.τώρα για τα τσιμπήματα...εγώ ποτέ δεν κατάλαβα τις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια...δηλαδή έβλεπα τον άλλον να στρίβει και να καπνίζει 10 μπουριά την ώρα καπνό....και να λέει ''δε θέλω να βάλω στο σώμα μου αυτά τα εμβόλια ποιος ξέρει τι έχουν μέσα'' μιλάμε για τρέλα....
Έλα ρε τύπε 50 ευρώ δίνεις όταν πας σε ταβέρνα και τρως να πούμε και τα τσιγκουνεύεσαι για τον εφκαΘα στον κάνουν 50ρικο , τα πρώτα.
Δεν τα πρόλαβες !
Στο δημόσιο δεν θέλω να δίνω μία ρε μόρτη .Έλα ρε τύπε 50 ευρώ δίνεις όταν πας σε ταβέρνα και τρως να πούμε και τα τσιγκουνεύεσαι για τον εφκα
Πιστεύεις και εσύ τύπε Σταλόνε ότι τα εμβόλια είχαν μέσα "τζιπάκι''?
φήμες λένε ότι τύποι έκαναν εμβόλιο και μετά γίνονταν μαγνητίτεςΣτο δημόσιο δεν θέλω να δίνω μία ρε μόρτη .
Ειδικά για βενζίνη, ρεύμα, αμάξια, σπίτια κτλ .
Μόνο φόρο εισοδήματος αποδέχομαι .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι πανύβλακας έτσι ;
Πρωτίστως για τσιπάκι .... δεν υπάρχει τεχνολογία .....
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ..... πιστεύεις σε κάποια ΚΑΘΙΚΙΑ .... δεν θα μπαίναν ιδέες ;
Μίζες τρις, πιστεύεις ότι δεν πέσαν ;;;
φήμες λένε ότι τύποι έκαναν εμβόλιο και μετά γίνονταν μαγνητίτες
λες να ισχύουν αυτά?
όχι λέω επειδή πολλά ακούγονται για τσιπάκια που θα σε υποτάξουν στην θέληση της νεας ταξης πραγμάτων, για για μαζικη εξολοθρευση πληθυσμού ακόμα και ότι το εμβόλιο αλλάζει το dna των ΕλλήνωνΘα αναφέρεις κάθε μαλακία που υπάρχει ;
Χου κερς ;
Να σε γαμήσουν σύντομα να στρώσεις καριόλη.
όχι λέω επειδή πολλά ακούγονται για τσιπάκια που θα σε υποτάξουν στην θέληση της νεας ταξης πραγμάτων, για για μαζικη εξολοθρευση πληθυσμού ακόμα και ότι το εμβόλιο αλλάζει το dna των Ελλήνων
μήπως κάτι από αυτά ισχύει
Ε ναι...Ρε κλόουν ......
Σχολίασε εσύ ένα νούμερο .......
Καθίκια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας ......... πάντα ανέφεραν ως πρόβλημα ... το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην ελλάδα !
Πριν 20 χρόνια, ήταν 90% +++
Σήμερα .... έπεσε στο 70% ....
σου λέει κάτι το νούμερο ;;;;;;;
Άλλο νούμερο .
Καλοκαίρια ......... στην παραλιακή ....... μέχρι το 2010 .........
είχα πάνω από 10 κλαμπ ....... που το καθένα ......... είχε 7000++++ άτομα ......
και άλλους τόσους απέξω !!!!
Γινόταν χαμός στη λεωφόρο .
Τώρα, μπορείς να περάσεις .... μετά τα μεσάνυχτα με 200 και φοβάσαι ..... μόνο τα ραντάρ ..........
Σου λέει κάτι ;;;