Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Κανενα καλο κωλαρακι περναει απο εδω; Η, θα την βγαλουμε ξεροσφυρι;
για ξεροσφύρι πάμε σίγουρα κολλητε μου
Κανενα καλο κωλαρακι περναει απο εδω; Η, θα την βγαλουμε ξεροσφυρι;
Δε μου λες ρε τύπε....Ρε μαλάκα .........
Αυτοί που πίναν στη νέα ερυθραία .... ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ;;;;;;;
Στο κεφαλάρι ;;;;
Στην πλατεία της πολιτείας ;;;;; παρασκευή έβλεπες 500 αυτοκίνητα πάνω από 100 χιλιάρικα .......
τώρα βλέπεις ..... 15 .....
ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;;;;
Πόσο μαλάκας είσαι ;;;
Καλα, παω μια βολτα στο νημα με το ματι στις παραλιες, μπας και προλαβω να δω κανενα κωλαρακι πριν νυχτωσει, και θα ξαναγυρισω.για ξεροσφύρι πάμε σίγουρα κολλητε μου
Καλα, παω μια βολτα στο νημα με το ματι στις παραλιες, μπας και προλαβω να δω κανενα κωλαρακι πριν νυχτωσει, και θα ξαναγυρισω.
Ο καφες που κερασες δεν πινεται ρε δικε μου
Είσαι τελικά τέρμα καραγκιόζης, έτσι ;;;Δε μου λες ρε τύπε....
αυτός που έχει αμάξι 100Κ τι έπαθε με την κρίση???? τον απολύσανε από το Σκλαβενίτη και δεν είχε λεφτά να πληρώσει τα 100 οκτάνια???????
Καλα, παω μια βολτα στο νημα με το ματι στις παραλιες, μπας και προλαβω να δω κανενα κωλαρακι πριν νυχτωσει, και θα ξαναγυρισω.
Ο καφες που κερασες δεν πινεται ρε δικε μου
πολυ εκλεκτικός μου εγινες μπρο , τζαμπα ηταν , και παλι καλα να λες που καταλαβες οτι ηταν καφές
Τύπε άκου δροσερό κοκτέηλ !
Για να γίνεις !
Μαρτίνι μπίτερ .... βότκα .... και ροζ σόδα γκρέηπ φρουτ !!!!!!!
Ρε Λακη, μήπως μας γίνει πουστης με τις ροζ σόδες ;;
Μεγάλος ανθρωπος ειναι , κριμα ναπουμε
Κοιτά τύπε....πέρα από κάποιους που πραγματικά μπορεί να τους πήρε η κάτω βόλτα με δυό στραβές....Είσαι τελικά τέρμα καραγκιόζης, έτσι ;;;
Πολλοί από αυτούς .... είχαν μαγαζιά .... ήταν κατασκευαστές ..... χονδρεμπόριο σχετιζόμενο με οικοδομή ..........
ΦΟΥΝΤΑΡΑΝ ......
ΕΣΒΗΣΑΝ .........
Τα αμάξια των 120Κ++ του 2010 .... πουλήθηκαν 10-20Κ μέχρι το 2013 ........
ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ..................
SL .... μέχρι το 2011 ..... έβλεπες 20-30 αυτοκίνητα τελευταία κάθε χρόνο ...............
από τις τελευταίες γενιές .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ..........
SLK πούλαγε δεκάδες χιλιάδες !
αναμονή είχε !!!!!!!
Οι πρώτες δυο γενιές .... θα πούλησαν 100.000 κομμάτια στην ελλάδα ....
3η και 4η γενιά δεν βλέπεις κανένα.
Με μία μαλακία ακόμη .... σε επιστρέφω ... στη λίστα ....
Πάλι μας δείχνεις ότι είσαι καραγκιόζης.Αυτοί που έμεναν στην πολιτεία σε μονοκατοικίες και κυκλοφορούσαν 2-3 αμάξια από 120Κ το ένα...είχαν κάνει τα κουμάντα τους....δεν είχαν όλα τα λεφτά τους στην εθνική έτοιμα για κατάσχεση.
θες να πεις κάτι δε ξέρεις και τι παράδειγμα να φέρεις τρομάρα σου να πούμε. Αυτοί ακόμα τα έχουν τα λεφτά τους άλλο αν έριξε πιστόλι η κατασκευαστική τους....
Ναι λίγοι είναι τύπε που παίρνουν το αμάξι τους για να παρκάρουν έξω από τα μαγαζιά ενώ μένουν 100 μέτρα πιο κάτω....πήγαινε στην π.α. να δεις τι γίνεται....εκεί ΟΛΟΙ μένουν 100 μέτρα πιο κάτω....και βλέπεις ΑΚΟΜΑ τα ράνγκλερ να καβαλάνε το πεζοδρόμιο μόνο μέσα στη βεράντα δε τα βάζουν δίπλα σου...τέσπαΠάλι μας δείχνεις ότι είσαι καραγκιόζης.
Καταρχήν όσοι πήγαιναν με ακριβά αμάξια ... ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ !
Όσοι έμεναν ... με τα πόδια πάνε ........
Πιστεύεις ότι ξέρεις περισσότερους ;;;;
Και σήμερα .... ακόμη και αυτοί που βγάζουν από επιχειρήσεις .... 100 .... 300 .... 600 χιλιάρικα το μήνα ....ΚΑΘΑΡΑ ......
πιστεύεις ότι έχουν καβάτζες .... ΑΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ Η ΜΠΙΖΝΑ ........
να διατηρήσουν την ίδια ζωή και ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ;
Τα αμάξια φεύγουν πρώτα ...... έπειτα φεύγουν τα σπίτια .......
οκ δεν θα πεθάνουν ...... ΑΛΛΑ Η ΖΩΑΡΑ ... ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ .... ΤΟ ΠΟΛΥ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ........
Μετά από 3-4 χρόνια .... τους ξεχνάνε και οι παλιοί φίλοι με λεφτά ..........
Οχι τιποτα αλλο, αλλα μετα θα μετανιωσω που πηγε η ζωη μου χαμενη, κυνηγωντας μουνακια αντι για μαλαπερδεςΡε Λακη, μήπως μας γίνει πουστης με τις ροζ σόδες ;;
Μεγάλος ανθρωπος ειναι , κριμα ναπουμε
Οχι τιποτα αλλο, αλλα μετα θα μετανιωσω που πηγε η ζωη μου χαμενη, κυνηγωντας μουνακια αντι για μαλαπερδες
Ναι ρε υπάρχουν .Υπάρχουν πολλοί που βγάζουν 8 εκατομμύρια το χρόνο από την εταιρεία τους και τα κρατάνε μόνο σε μια επένδυση? Δηλαδή θα βγάλεις εσύ 100 μύρια σε 10 χρόνια και θα τα κρατάς στην τράπεζα στον όψεως????
Και αν βγάζει 8 μύρια και τρώει 8μισι γιατί πρέπει να τον λυπηθούμε??Ναι ρε υπάρχουν .
Βγάζουν 8 μύρια το χρόνο και τρώνε 8.5
Φεσώνουν μισό και πιστωτικές.
Μόνο μία .... κόρη .... μπορεί να σπάει 50 ζευγάρια γόβες το μήνα .... που κάνει 1 χιλιάρικο το ένα .......
και να πληρώνουν σε ένα πάρτυ γεννεθλίων ..... 100 χιλιάρικα κέτεριγκ για σουβλάκια και πίτσες .... στον κήπο ........
Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
Πολλοί ζάμπλουτοι της ελλάδας, γαμήθηκαν . Από πολιτεία που λες και ψυχικό .... μένουν τώρα σε διαμέρισμα στο πολύδροσο .... εποχής χούντας ....
Αυτοί που δεν χαμπάριασαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό , ήταν κάτι υπάλληλοι πολυεθνικών που ήταν χαλάνδρι , βριλλήσια, αγία παρασκευή κοκ .....
Αυτοί μπορεί να παίρναν 80 χιλιάρικα το χρόνο το 2010 και τωρα να παίρνουν 70 .... που έχουν ίδια αγοραστική δύναμη .....
αυτοί από c180 τότε , τώρα είναι με κάτι A και τέτοια .....
Και αν βγάζει 8 μύρια και τρώει 8μισι γιατί πρέπει να τον λυπηθούμε??
Υποτιθέμενη περίπτωση γιατί δεν υπάρχει κανείς που βγάζει 8 μύρια και δεν κάνει κουμάντα αλλά τέλος πάντων εσύ νομίζεις ότι παίζεις στο sopranos τώρα
Δεν θα σε αφησουμε να πεθάνεις με αυτο τον καημό μπρο μου
Θα σε ντυσουμε μανταμ και θα σε βγάλουμε για αναζητηση γαμπρου
Μπορει να ειναι επιρρεπής και το κοκτείλ αυτο να του δωσει την χαριστική βολή !! παιρνεις εσυ τετοια ευθυνη ;Ρε τρόμπα .... γαμάτο συνδιασμό κοκτέηλ πρότεινα !
Προτείνετε κι εσείς !
Σιγά μην το γυρίσει ο γέρος αν πιεί ... ροζ κοκτέηλ !
Σχολιάζω αυτά που λες εσύ τύπε...αν αυτά που λες είναι υπερβολικά να αναθεωρήσεις αυτά που λες.Για να επαληθεύσεις ότι είσαι ΤΕΡΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ . .... έπιασες το άνω άκρο ... όχι ότι έχει διαφορά .......
Είπα για λεφτάδες που βγάζουν από 100 χιλιάρικα το μήνα .... ως 600 το μήνα .......
Ξέρεις πολλούς που έβγαζαν τέτοια λεφτά ... και είχαν "κάνει κουμάντα" και ζουν σήμερα, όπως το 2010 ;
Εγώ ξέρω πολλούς .... που τώρα ζουν όπως ζούσαν οι μεσαίοι παλιά .......
Η κουβέντα δεν έχει νόημα.
Με δεδομένο ότι όλα γαμήθηκαν για τον ΟΤΕτζη και τους υπαλλήλους ολυμπιακής οσε κτλ .
Το κακό είναι ότι η ΕΕ εμποδίζει την αυτορύθμιση της κατάστασης .
Για την ώρα.
Διάβαζε προσεκτικάΠοια είναι η αυτορρύθμιση της αγοράς ακριβώς?
Γράφω αυτορύθμιση της κατάστασης ........Το κακό είναι ότι η ΕΕ εμποδίζει την αυτορύθμιση της κατάστασης .
Για την ώρα.