Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
Εχει σχεση με παροχες εοπυυ παραπανω δεν μπορω να πωΔε σε κατάλαβα...
Εχει σχεση με παροχες εοπυυ παραπανω δεν μπορω να πωΔε σε κατάλαβα...
δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς τύπεΕχει σχεση με παροχες εοπυυ παραπανω δεν μπορω να πω
Το μόνο στοιχείο που έδωσες σε αυτά που λες είναι τα 37 δις...όλα τα άλλα είναι θεωρίες σου ρε τύπε...
και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 37 δις γιατί όπως σου είπα βίασε στους φόρους τους φτωχούς (ελ. επαγγελματίες) και από παροχές δεν έδινε τίποτα...μόνο κάτι επιδόματα για τον κομματικό στρατό.
Τι σημαίνει ότι οι εργολάβοι έδιναν λιγότερα για μίζες? Έκλειναν τα έργα σε χαμηλότερη τιμή? Κατάλαβες καν τι εννοούσα για την διαύγεια και τις 3 προσφορές από επιλεγμένους προμηθευτές? Αυτό και μόνο ανεβάζει την τιμή αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι όλα μιλημένα...
Μιλάμε η λέμε σοφιστείες?
Πχ. εχεις μια επιχειρηση που ο πελατης πληρωνει το 15% απο τις παροχες υπηρεσιων που του προσφερεις. Ενω το υπολοιπο ποσο πρεπει να το παρεις απο το κρατος συμφωνα με τη συμβαση που εχεις κανει μαζι του πρωτυτερα. Το κρατος μεχρι πριν 2 χρονια ηταν ενταξει στις υποχρεωσεις του. Τωρα σε φορολογει για 10 απο αυτα που σου οφειλει, και σου δινει τα 3. Τα υπολοιπα 7 χανονται καπου στο δρομο με εναν παπατζηδικο τροπο, που μονο εκεινοι ξερουνδεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς
Εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες.αλλά στην φορολογία τι ακριβώς αύξησε σε σχέση με τον σύριζα?
Δεν ξέρω πως τιμολογούνται και πληρώνονται τα έργα του άκτωρα τύπε...δεν ξέρει κανένας...είναι ένας εργολάβος και 10000 ανανεώσεις της σύμβασης....ξέρεις εσύ? πες μας...Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως πληρώνονται τα δημόσια έργα
και πως γίνεται η διαδικασία.
Ρώτα ένα εργολάβο δημοσίων έργων.
ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι , και δεν γνωρίζεις για αναθεωρήσεις,
χωρισμό των έργων σε τμήματα και αναθεώρηση, υπερτιμολογήσεις κτλ.
Φυσικά και επί ΣΥΡΙΖΑ κοστολογούσαν λιγότερο τα Δημόσια έργα.
Δημοσιευμένα είναι τα στοιχεία , μελέτησέ τα.
Οι ΝΔτες είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ κλέφτες από το ΣΥΡΙΖΑ
και επειδή σε υπερφορολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ έχεις εμπάθεια.
ΔΕΝ ήταν και τόσο ικανοί στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ήταν τόσο κλέφτες
και αντιλαϊκοί. Το ΕΣΥ επί ΣΥΡΙΖΑ βελτιώθηκε πάρα πολύ,και επειδή
έχω συγγενείς μου που πήγαιναν και πηγαίνουν στα Νοσοκομεία και τα ΚΥ
του ΕΣΥ, το διαπίστωσαν. Η ΝΔ έκανε ζημιά στο ΕΣΥ.
Για τον μη πλούσιο, η ΝΔ είναι χειρότερη από το ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον ελεύθερο επαγγελματία, η ΝΔ προσωρινά είναι καλύτερη,
λόγω της μείωσης της φορολογίας,
αφού λόγω της οικονομικής κρίσης έκλεισαν και θα κλείσουν πολλές
επιχειρήσεις.
Ποιος έδωσε πιο πολλά κουπόνια, pass και επιδόματα ρε τούβλο ;;;από αυτά που είδα εγώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλός μόνο για αυτούς που έπαιρναν επιδόματα με το κιλό
Δηλαδή ένας γιατρός κόβει απόδειξη για 100 ευρώ πληρώνει ο ασθενής 15 ευρώ και το κράτους του οφείλει 85.....του πληρώνει μέρος των 85 και του ρίχνει πιστόλι στα υπόλοιπα συμψηφίζοντας οφειλές πχ?Πχ. εχεις μια επιχειρηση που ο πελατης πληρωνει το 15% απο τις παροχες υπηρεσιων που του προσφερεις. Ενω το υπολοιπο ποσο πρεπει να το παρεις απο το κρατος συμφωνα με τη συμβαση που εχεις κανει μαζι του πρωτυτερα. Το κρατος μεχρι πριν 2 χρονια ηταν ενταξει στις υποχρεωσεις του. Τωρα σε φορολογει για 10 απο αυτα που σου οφειλει, και σου δινει τα 3. Τα υπολοιπα 7 χανονται καπου στο δρομο με εναν παπατζηδικο τροπο, που μονο εκεινοι ξερουν
προτιμώ να πληρώνω 250 ευρώ εφάπαξ κάθε μήνα παρά 27% φορολογία έτσι ώστε να μου τα μαζεύουν όσα περισσότερα βγάζω.Εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες.
Θα σε σκίζουν καριόλη μέχρι το χειμώνα.
Θα σε ξεκωλιάσουν .
Τωρα πόσο να ειναι το μαξιλαρι των 37 δις .Ξερει κανεις να μας πει περιπου?αλλά άφησαν 37 δις μαξιλάρι και γεμάτα ταμεία.
Ακριβως, για να αναγκαστουν να τα κλεισουν και να υπαρχουν μονο τα 2-3 μεγαλα κεντρα τυπου μολ.....του πληρώνει μέρος των 85 και του ρίχνει πιστόλι στα υπόλοιπα συμψηφίζοντας οφειλές πχ
αν συμψηφίζει με οφειλές είναι λίγο πουστια γιατί σου χαλάει το cashflow αλλα οκ...Ακριβως, για να αναγκαστουν να τα κλεισουν και να υπαρχουν μονο τα 2-3 μεγαλα κεντρα τυπου μολ
Εχει βουιξει το συμπαν. Ρωτα βιοπαθολογους που εχουν ανοιξει και το πανε για φουντο και θα σου πουν την αληθεια. Και μιλαμε για υγιεις επιχειρησεις που δεν χρωστουν ουτε σεντς με ενα πελατολογιο 10 ετων και βαλε. Αλλα με τα Κουλο μμε θα μαθεις ποτε την αληθεια;να ρίχνουν πιστόλι γενικά πως γίνεται ρε τύπε? δε το βλέπω πως μπορεί να γίνει?
ο κάθε κλάδος έχει τα δικά τουΕχει βουιξει το συμπαν. Ρωτα βιοπαθολογους που εχουν ανοιξει και το πανε για φουντο και θα σου πουν την αληθεια. Και μιλαμε για υγιεις επιχειρησεις που δεν χρωστουν ουτε σεντς με ενα πελατολογιο 10 ετων και βαλε. Αλλα με τα Κουλο μμε θα μαθεις ποτε την αληθεια;
Για αυτο λοιπον λεω μερικες φορες χαριτολογωντας οτι, εφοσον τα συμφεροντα του αλλου (κοινου θνητου) δεν ταυτιζονται με αυτα του τζιγγερ, πως ψηφιζει τη νδ ;είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση αυτή της νδ ευνοεί πολύ τις ιδιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας....σε σχέση με τις μικρότερες
εγώ προσωπικά δεν την ψήφισα όχι γιατί δε με συνέφερε αλλά γιατί δε θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτούς τους μαφιόζους.Για αυτο λοιπον λεω μερικες φορες χαριτολογωντας οτι, εφοσον τα συμφεροντα του αλλου (κοινου θνητου) δεν ταυτιζονται με αυτα του τζιγγερ, πως ψηφιζει τη νδ ;
Να κλείσουν όλοι τύπε. 51% ΝΔ στο σύλλογό τους .........Εχει βουιξει το συμπαν. Ρωτα βιοπαθολογους που εχουν ανοιξει και το πανε για φουντο και θα σου πουν την αληθεια.
Γιατί μόνο 250€ ρε αρχίδι ;προτιμώ να πληρώνω 250 ευρώ εφάπαξ κάθε μήνα
το χαμηλότερο έχω πει το λογιστή να πληρώνουμεΓιατί μόνο 250€ ρε αρχίδι ;
Δεν έχεις υποχρεωτικό εφάπαξ και επικουρική ;;;
Ο χαζός δικηγόρος που τα έχει , δίνει 310€ .
Οι ιατροί μόνο εφάπαξ , 270€ .
Και κάθε χρόνο αύξηση % ίση με ανάπτυξη και πληθωρισμό .
Κακό ψόφο .
Θα σε σκίσουν μέχρι το χρόνου μουνόπανο .τώρα τι 250 τι 310 εντάξει....δε θα πεθάνουμε κιόλας