Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.341
Πόντοι
1.056
Μηπως εννοεις το "βλεπω το θανατο σου";

:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
Ειχαν γυριστεί τρια μερη της ταινιας το φαινόμενο της πεταλούδας.

IMG_6307.jpeg

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Κάτι άσχετο

Θες να ξανακοιταξεις αν ειχε επιδότηση η μέση τάση ή να το πάμε πιο χαλαρά ;

πεστο το ασχετο, γιατi ντρεπεσαι?

δε χρειαζεται, στην αρχη ηταν 0 πανω απο 35 Kva, μετα μπηκε περιπου η μιση απο την οικιακη ... αν δηλαδη ο οικιακος επαιρνε 50/Mwh επιδοτηση η μεση επαιρνε 25
αν δηλαδη ο οικιακος πληρωνε 17 σεντς /Kwh τελικη τιμη (καπου εκει ηταν ο μεσος ορος) η μεση πληρωνε 35 (περιπου) σεντς/Kwh

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
γιατι τσακωνεστε για το ρευμα ρε μαγκες, δεν κλεβετε την ΔΕΗ κι εσεις οπως ολοι οι σοβαροι ανθρωποι;
:coffee:
μια χαρα ειναι η τιμη του ρευματος. 100 εβραιοι ανα μηνα με 3 κλιματιστικα (αγορασμενα με επιδοτηση 50%) ανοιχτα ολη μερα χειμωνα καλοκαιρι :coffee::coffee::coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
πεστο το ασχετο, γιατi ντρεπεσαι?

δε χρειαζεται, στην αρχη ηταν 0 πανω απο 35 Kva, μετα μπηκε περιπου η μιση απο την οικιακη ... αν δηλαδη ο οικιακος επαιρνε 50/Mwh επιδοτηση η μεση επαιρνε 25
αν δηλαδη ο οικιακος πληρωνε 17 σεντς /Kwh τελικη τιμη (καπου εκει ηταν ο μεσος ορος) η μεση πληρωνε 35 (περιπου) σεντς/Kwh

Δεν ειχε επιδότηση εγραψες....
και τωρα αρχιζεις και μου τα γυρνας απο το "δεν ειχαν επιδότηση" και μου λες οτι ηταν το μισο απο το οικιακο
Εχει μία διαφορά απο το δεν εχει επιδότηση, εγω δεν εγραψα για το υψος της επιδότησης.

Μια χαρα επιδότηση ειχαν , και ειχαν κοψει και κάτι άλλα κερατιατικα που χρεωναν , που μετα τα ξανα εβαλαν

Μας πηρε 3 μηνυματα για να γραφτει η αληθεια..

1. Δεν υπηρχε επιδοτηση στα επαγγελματικα
2. Δεν ειχε επιδότηση η μεση ταση
3. Ειχε επιδότηση αλλα ποσοστό.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;

Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια
Kάτι που λεγεται "whataboutism" το γνωρίζεις? Ειναι ένας άθλιος τρόπος να συνδιαλέγεσαι σε μια συζητηση. Και όσοι το κάνουν (κλασικο παραδειγμα ο Τραμπ), αποδεικνυουν ετσι οτι ειναι άθλιοι συζητητές και οχι ιδιαιτερα ευφυεις.

Το ζητημα του "whataboutism" (δηλαδη π.χ. να λεει η μητέρα στο γιο της "το δωματιο σου ειναι βρωμικο, καθαρισε το" κι εκεινος να απανταει "και του αδελφου μου? Ειναι επισης βρωμικο") το ειχε στηλιτευσει πρώτος ο Σωκρατης και μετα ο Πλάτων.

Σε μια συζητηση με εναν μαθητη του, ο Σωκρατης του ειπε "εχω παρατηρησει οτι μερικες φορές άλλα σκέφτεσαι κι άλλα λες". Και ο μαθητης του ειπε, ηλιθιωδως, "κι εσυ εχω παρατηρησει οτι το κανεις δασκαλε καμια φορα". Και ο Σωκρατης του απαντησε "αυτο που λες, απλώς με κάνει το ιδιο κακό με σένα, όχι εσενα καλυτερο".

Ετσι κι εσυ λοιπον, σου λενε για την Δουρου, και απαντας "ναι αλλά και επι Καραμανλη το 2007...."
Χεστηκαμε για το 2007. Τωρα σε ρωτησανε για τη Δουρου. Μπορεις να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησανε?

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Δεν ειχε επιδότηση εγραψες....
και τωρα αρχιζεις και μου τα γυρνας απο το "δεν ειχαν επιδότηση" και μου λες οτι ηταν το μισο απο το οικιακο
Εχει μία διαφορά απο το δεν εχει επιδότηση, εγω δεν εγραψα για το υψος της επιδότησης.

Μια χαρα επιδότηση ειχαν , και ειχαν κοψει και κάτι άλλα κερατιατικα που χρεωναν , που μετα τα ξανα εβαλαν

Στο 3ο μηνυμα γραφτηκε η αληθεια..

Με δεδομενο οτι το 22 η μεση τιμη στη μεση ηταν 11 σεντς/Kwh το κοστος υπερτριπλασιαστηκε. Αν δε το καταλαβαινεις, ζητα τη βοηθεια του κοινου

Και βλεπω οτι εχεις το θρασος να ρωτας "τι ψηφισες" αλλα οχι τ'@@ ν'απαντησεις στην ιδια ερωτηση, κριμα τυπε. Αυτοεξευτελιζονται και ιστορικα νικ

ΥΓ και για να σε προλαβω, για να βγει η επιδοτηση κανανε μια πατεντα, αρκετα εξυπνη θεωρω. Τα λεφτα τρεχουσα τιμη ρευματος - σταθερη συμφωνημενη τιμη ανανεωσιμων τα γυρισαν στο ΤΕΜ και απο κει βγηκε "φτηνα' για τον προυπολογισμο. Κρινανε πιο σκοπιμο να μη μεινει η μιση ελλαδα χωρις ρευμα οταν η τιμη Kwh ειχε παει 1ε+, και να δωσουν λιγοτερα στις επιχειρησεις, εν γνωση τους οτι αυτο θα γενναγε πληθωρισμο. Τον οποιο πρεπει να αντιμετωπισουν σε δευτερο χρονο

Οι Τσιπραιοι διελυσαν τη μεγαλυτερη επιχειρηση στα Βαλκανια (ΔΕΗ) χωρις ενεργειακη κριση , απλα με λογικη "δε πληρωνω"... παρακαλαγε για δανεικα για να μη κλεισει το 18

Στην κριση του κοινου ποιος διαχειριζεται καλυτερα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Kάτι που λεγεται "whataboutism" το γνωρίζεις? Ειναι ένας άθλιος τρόπος να συνδιαλέγεσαι σε μια συζητηση. Και όσοι το κάνουν (κλασικο παραδειγμα ο Τραμπ), αποδεικνυουν ετσι οτι ειναι άθλιοι συζητητές και οχι ιδιαιτερα ευφυεις.

Το ζητημα του "whataboutism" (δηλαδη π.χ. να λεει η μητέρα στο γιο της "το δωματιο σου ειναι βρωμικο, καθαρισε το" κι εκεινος να απανταει "και του αδελφου μου? Ειναι επισης βρωμικο") το ειχε στηλιτευσει πρώτος ο Σωκρατης και μετα ο Πλάτων.

Σε μια συζητηση με εναν μαθητη του, ο Σωκρατης του ειπε "εχω παρατηρησει οτι μερικες φορές άλλα σκέφτεσαι κι άλλα λες". Και ο μαθητης του ειπε, ηλιθιωδως, "κι εσυ εχω παρατηρησει οτι το κανεις δασκαλε καμια φορα". Και ο Σωκρατης του απαντησε "αυτο που λες, απλώς με κάνει το ιδιο κακό με σένα, όχι εσενα καλυτερο".

Ετσι κι εσυ λοιπον, σου λενε για την Δουρου, και απαντας "ναι αλλά και επι Καραμανλη το 2007...."
Χεστηκαμε για το 2007. Τωρα σε ρωτησανε για τη Δουρου. Μπορεις να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησανε?
Οχι, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
έχει πει, θυμούμαι, δύο μεγάλες, κατά τη γνώμη μου, μαλακίες:
1. "αυτό μπορεί να είναι ο νόμος αλλά δεν είναι το δίκαιο", με αφορμή αντεργατική κατά τη γνώμη της νομοθεσία, υπάρχει και βίντεο,
2. η ευημερία δεν είναι ευκαιρία για την αριστερά...

αυτά καταδεικνύουν άγονο μαρξισμό στο μυαλό της
σαν το κκε δηλαδή, νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη, άρα δίκαιο είναι ό,τι λέω εγώ ότι είναι δίκαιο
και να καταστραφούμε για να τους ψηφίσουμε να μας σώσουν.
ΟΥΣΤ.
Διαβαζα σημερα την ομιλια Τεμπονερα στον Συριζα.
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Και δεν του το ειχα, γιατι ως γιος δολοφονημενου απο πολιτικους αντιπαλους, θα δικαιολογουσα να ειναι πιο φανατικος.
Ομως οχι, εθεσε στην απολυτως σωστη βαση τα πραγματα, νηφαλιος, και με κοινη λογικη, χωρις να μασαει τα λογια του.
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπε.
Τελικα στον χώρο αυτο, ισως ειναι η πρώτη φωτεινη αχτιδα για το μελλον. Ισως οχι ακομη, αφου δεν ειναι βουλευτης, αλλά το μελλον του ανηκει, ισως μετα απο μια ηττα ακομη.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Και δεν του το ειχα, γιατι ως γιος δολοφονημενου απο πολιτικους αντιπαλους, θα δικαιολογουσα να ειναι πιο φανατικος.
Ομως οχι, εθεσε στην απολυτως σωστη βαση τα πραγματα, νηφαλιος, και με κοινη λογικη, χωρις να μασαει τα λογια του.
Τελικα στον χώρο αυτο, ισως ειναι η πρώτη φωτεινη αχτιδα για το μελλον. Ισως οχι ακομη, αφου δεν ειναι βουλευτης, αλλά το μελλον του ανηκει, ισως μετα απο μια ηττα ακομη.
Γι' αυτό δεν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του συριζα, είναι συνειδητοποιημενος και σοβαρός άνθρωπος και δικηγόρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γι' αυτό δεν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του συριζα, είναι συνειδητοποιημενος και σοβαρός άνθρωπος και δικηγόρος.
Σου λεω ειλικρινα οτι με ενθουσιασε τοσο πολυ η ομιλια του, που εμεινα αφωνος. Δεν περιμενα οτι υπαρχει επιτελους καποιος στο Συριζα με καθαρο μυαλο και λογικη, να μπορει να αφουγκρασθει τα πραγματα. Μαλλον ειναι πολυ καλος για τον Συριζα, πολυ καταρτισμενος, πολυ μορφωμενος, δεν ξερω αν αυτο το κομμα "αντεχει" τοση ποιοτητα και τοση κοινη λογικη. Νιωθω οτι θα μπορούσα ακομη και να τον ψηφισω μια μερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και βλεπω οτι εχεις το θρασος να ρωτας "τι ψηφισες" αλλα οχι τ'@@ ν'απαντησεις στην ιδια ερωτηση, κριμα τυπε. Αυτοεξευτελιζονται και ιστορικα νικ
Και μετα πώς θα μπορει να ασκει κριτικη ex cathedra τύπε? Μετα θα ειναι και ο ιδιος αντικειμενο κριτικης για την επιλογη του, οπότε....άστο καλυτερα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
Με δεδομενο οτι το 22 η μεση τιμη στη μεση ηταν 11 σεντς/Kwh το κοστος υπερτριπλασιαστηκε. Αν δε το καταλαβαινεις, ζητα τη βοηθεια του κοινου

ΥΓ και για να σε προλαβω, για να βγει η επιδοτηση κανανε μια πατεντα, αρκετα εξυπνη θεωρω. Τα λεφτα τρεχουσα τιμη ρευματος - σταθερη συμφωνημενη τιμη ανανεωσιμων τα γυρισαν στο ΤΕΜ και απο κει βγηκε "φτηνα' για τον προυπολογισμο. Κρινανε πιο σκοπιμο να μη μεινει η μιση ελλαδα χωρις ρευμα οταν η τιμη Kwh ειχε παει 1ε+, και να δωσουν λιγοτερα στις επιχειρησεις, εν γνωση τους οτι αυτο θα γενναγε πληθωρισμο. Τον οποιο πρεπει να αντιμετωπισουν σε δευτερο χρονο

Οι Τσιπραιοι διελυσαν τη μεγαλυτερη επιχειρηση στα Βαλκανια (ΔΕΗ) χωρις ενεργειακη κριση , απλα με λογικη "δε πληρωνω"... παρακαλαγε για δανεικα για να μη κλεισει το 18

Στην κριση του κοινου ποιος διαχειριζεται καλυτερα

Εισαι εντελως αναξιόπιστος, ουτε ιντερνετ δεν ψαχνεις , πετάς τις παπαριες χύμα.
Απο το "δεν ειχαν επιδότηση" ξαφνικα μου αρχισες να ψαχνεις το ιντερνετ και μου εμαθες και τα δεκαδικά των δεκαδικων της επιδότησης, μου εμαθες "τα κανανε μία πατεντα " κτλ
Και κλασσικα παλι πηγε η κουβεντα στο αφηγημα ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την ΔΕΗ ενω εμεις την σωσαμε
Βρε στα αρχιδια μου Συριζα ΝΔ ΚΚΕ κτλ , για τις επιδοτησεις λεγαμε της ενεργειακης κρίσης .. Εκτος αν δεν ειχε διαλυσει την ΔΕΗ ο Συριζα να μην χρειαζόντουσαν οι επιδοτησεις .. ( ρε τι αλλο θα διαβασουμε ρε μαλακες εδω μεσα )

Εδω ομως εισαι εσυ :

επιδοτηση ειχαν τα οικιακα τυπε, οχι τα επαγγελματικα

ναι οταν μιλαμε για αποθηκευση τροφιμων δεν υπηρχε επιδοτηση, δεν ειναι γ21 σουβλατζιδικα φρεντοεσπρεσσαδικα αυτα που παιρνανε ~ 50% της οικιακης
αντιστοιχα και η βιομηχανια

επιδοτηση υπηρχε στα μικρα ρολογια, οχι μεση ταση κλπ

Ακου τραλαλιλαρο , επειδη πληρωνω μεση ταση χρόνια τωρα και πληρωνα 6-8 χιλιαρικα το μηνα μεχρι να σκασουν Νοε και Δεκ 2021 2 λογαριασμοι που ο καθένας ηταν οσο κανει ενα καινουργιο αυτοκινητο μεσαιας κατηγορίας ασε να ξέρω καλυτερα απο εσενα και τις τοποθετησεις σου επι επιδοτησεων , και τι γλυτωσα μεσα στο 2022.

Παμε παρακάτω , ο επόμενος "ειδικος" , να εχει ψαξει ομως λιγο , εστω κανα ιντερνετ , δεν θελω τεμπελοδουλειές

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
Και μετα πώς θα μπορει να ασκει κριτικη ex cathedra τύπε? Μετα θα ειναι και ο ιδιος αντικειμενο κριτικης για την επιλογη του, οπότε....άστο καλυτερα

Πεταχτηκες και εσυ σαν την πουτσα οπως συνήθως.
Καμια κριση δεν εκανα , (σιγα μην καθόσουν να διαβασεις και εσυ , πεταξες την μαλακία αμέσως) για τις επιδοτησης ρευματος εγραψα, αν υπηρχαν ή οχι , και οπως θα δεις επωφεληθηκα μια χαρά, ουτε μια αρνητικη λεξη δεν εγραψα.. Λεπτομέρια για σενα , γιατι τρωγόσουν να γραψεις την μαλακία σου..

Χρωστας και μια διαψευση για τα Τεμπη τυπε , που στην λέει ο αλλος μαζι με τον α΄΄λλο τον πανηλιθιο απο τον Σταρ Τρεκ..

Αναμένουμε

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Πραγματικά λες και είναι από άλλη πολτική παράταξη, καμία σχέση με τη ταραμοσαλάτα που έχουν για μυαλό στο Σύριζα.

Βέβαια στις θέσεις που διατύπωσε, εστιάζει στο γιατί δεν προέβλαψαν το αποτέλεσμα και όχι στο γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι υπεκφεύγει, ένας καλοπροαίρετος ότι αυτά δεν λέγονται σε πέντε κουβέντες με μια δήλωση, αλλά εντός των κομματικών οργάνων.

Δεν τον βλέπω να μακροημερεύει στο έκτρωμα που λέγεται Σύριζα, δεν έχει σχέση με αυτή τη κουλτούρα.
Θα μου πεις, εδώ δεν βλέπουμε τον ίδιο τον Σύριζα να μακροημερεύει, αλλά τέλος πάντων.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
κι ο τεμπονέρας λέει ότι δεν ερμηνεύσαμε τις μάζες...
λενινισμός.

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom