barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Εγω σου το ειπα, ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑεπιτρεπεται, αφου εκανε την ερωτηση
Κάτι άσχετο
Θες να ξανακοιταξεις αν ειχε επιδότηση η μέση τάση ή να το πάμε πιο χαλαρά ;
Εγω σου το ειπα, ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑεπιτρεπεται, αφου εκανε την ερωτηση
Κάτι άσχετο
Ειχαν γυριστεί τρια μερη της ταινιας το φαινόμενο της πεταλούδας.Μηπως εννοεις το "βλεπω το θανατο σου";
η μέση τάση ειχε επιδότηση ; μηπως ξέρεις εσυ ;Εγω σου το ειπα, ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ
Κάτι άσχετο
πεστο το ασχετο, γιατi ντρεπεσαι?
δε χρειαζεται, στην αρχη ηταν 0 πανω απο 35 Kva, μετα μπηκε περιπου η μιση απο την οικιακη ... αν δηλαδη ο οικιακος επαιρνε 50/Mwh επιδοτηση η μεση επαιρνε 25
αν δηλαδη ο οικιακος πληρωνε 17 σεντς /Kwh τελικη τιμη (καπου εκει ηταν ο μεσος ορος) η μεση πληρωνε 35 (περιπου) σεντς/Kwh
Kάτι που λεγεται "whataboutism" το γνωρίζεις? Ειναι ένας άθλιος τρόπος να συνδιαλέγεσαι σε μια συζητηση. Και όσοι το κάνουν (κλασικο παραδειγμα ο Τραμπ), αποδεικνυουν ετσι οτι ειναι άθλιοι συζητητές και οχι ιδιαιτερα ευφυεις.Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;
Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια
Δε μας ειπες, τι ψηφισες αν επιτρεπεται αγορινα;η μέση τάση ειχε επιδότηση ; μηπως ξέρεις εσυ ;
Δεν ειχε επιδότηση εγραψες....
και τωρα αρχιζεις και μου τα γυρνας απο το "δεν ειχαν επιδότηση" και μου λες οτι ηταν το μισο απο το οικιακο
Εχει μία διαφορά απο το δεν εχει επιδότηση, εγω δεν εγραψα για το υψος της επιδότησης.
Μια χαρα επιδότηση ειχαν , και ειχαν κοψει και κάτι άλλα κερατιατικα που χρεωναν , που μετα τα ξανα εβαλαν
Στο 3ο μηνυμα γραφτηκε η αληθεια..
Οχι, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.Kάτι που λεγεται "whataboutism" το γνωρίζεις? Ειναι ένας άθλιος τρόπος να συνδιαλέγεσαι σε μια συζητηση. Και όσοι το κάνουν (κλασικο παραδειγμα ο Τραμπ), αποδεικνυουν ετσι οτι ειναι άθλιοι συζητητές και οχι ιδιαιτερα ευφυεις.
Το ζητημα του "whataboutism" (δηλαδη π.χ. να λεει η μητέρα στο γιο της "το δωματιο σου ειναι βρωμικο, καθαρισε το" κι εκεινος να απανταει "και του αδελφου μου? Ειναι επισης βρωμικο") το ειχε στηλιτευσει πρώτος ο Σωκρατης και μετα ο Πλάτων.
Σε μια συζητηση με εναν μαθητη του, ο Σωκρατης του ειπε "εχω παρατηρησει οτι μερικες φορές άλλα σκέφτεσαι κι άλλα λες". Και ο μαθητης του ειπε, ηλιθιωδως, "κι εσυ εχω παρατηρησει οτι το κανεις δασκαλε καμια φορα". Και ο Σωκρατης του απαντησε "αυτο που λες, απλώς με κάνει το ιδιο κακό με σένα, όχι εσενα καλυτερο".
Ετσι κι εσυ λοιπον, σου λενε για την Δουρου, και απαντας "ναι αλλά και επι Καραμανλη το 2007...."
Χεστηκαμε για το 2007. Τωρα σε ρωτησανε για τη Δουρου. Μπορεις να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησανε?
Οχι ρε συ....Στον ραντομ το ειπεΓια σένα το είπε ο πίθηκος....
Απορώ πως δεν τον στέλνουν μόνιμα...
Διαβαζα σημερα την ομιλια Τεμπονερα στον Συριζα.έχει πει, θυμούμαι, δύο μεγάλες, κατά τη γνώμη μου, μαλακίες:
1. "αυτό μπορεί να είναι ο νόμος αλλά δεν είναι το δίκαιο", με αφορμή αντεργατική κατά τη γνώμη της νομοθεσία, υπάρχει και βίντεο,
2. η ευημερία δεν είναι ευκαιρία για την αριστερά...
αυτά καταδεικνύουν άγονο μαρξισμό στο μυαλό της
σαν το κκε δηλαδή, νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη, άρα δίκαιο είναι ό,τι λέω εγώ ότι είναι δίκαιο
και να καταστραφούμε για να τους ψηφίσουμε να μας σώσουν.
ΟΥΣΤ.
Γι' αυτό δεν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του συριζα, είναι συνειδητοποιημενος και σοβαρός άνθρωπος και δικηγόρος.Διαβαζα σημερα την ομιλια Τεμπονερα στον Συριζα.
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Και δεν του το ειχα, γιατι ως γιος δολοφονημενου απο πολιτικους αντιπαλους, θα δικαιολογουσα να ειναι πιο φανατικος.
Ομως οχι, εθεσε στην απολυτως σωστη βαση τα πραγματα, νηφαλιος, και με κοινη λογικη, χωρις να μασαει τα λογια του.
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπε.
Τελικα στον χώρο αυτο, ισως ειναι η πρώτη φωτεινη αχτιδα για το μελλον. Ισως οχι ακομη, αφου δεν ειναι βουλευτης, αλλά το μελλον του ανηκει, ισως μετα απο μια ηττα ακομη.
Σου λεω ειλικρινα οτι με ενθουσιασε τοσο πολυ η ομιλια του, που εμεινα αφωνος. Δεν περιμενα οτι υπαρχει επιτελους καποιος στο Συριζα με καθαρο μυαλο και λογικη, να μπορει να αφουγκρασθει τα πραγματα. Μαλλον ειναι πολυ καλος για τον Συριζα, πολυ καταρτισμενος, πολυ μορφωμενος, δεν ξερω αν αυτο το κομμα "αντεχει" τοση ποιοτητα και τοση κοινη λογικη. Νιωθω οτι θα μπορούσα ακομη και να τον ψηφισω μια μερα.Γι' αυτό δεν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του συριζα, είναι συνειδητοποιημενος και σοβαρός άνθρωπος και δικηγόρος.
Και μετα πώς θα μπορει να ασκει κριτικη ex cathedra τύπε? Μετα θα ειναι και ο ιδιος αντικειμενο κριτικης για την επιλογη του, οπότε....άστο καλυτεραΚαι βλεπω οτι εχεις το θρασος να ρωτας "τι ψηφισες" αλλα οχι τ'@@ ν'απαντησεις στην ιδια ερωτηση, κριμα τυπε. Αυτοεξευτελιζονται και ιστορικα νικ
Με δεδομενο οτι το 22 η μεση τιμη στη μεση ηταν 11 σεντς/Kwh το κοστος υπερτριπλασιαστηκε. Αν δε το καταλαβαινεις, ζητα τη βοηθεια του κοινου
Και βλεπω οτι εχεις το θρασος να ρωτας "τι ψηφισες" αλλα οχι τ'@@ ν'απαντησεις στην ιδια ερωτηση, κριμα τυπε. Αυτοεξευτελιζονται και ιστορικα νικ
ΥΓ και για να σε προλαβω, για να βγει η επιδοτηση κανανε μια πατεντα, αρκετα εξυπνη θεωρω. Τα λεφτα τρεχουσα τιμη ρευματος - σταθερη συμφωνημενη τιμη ανανεωσιμων τα γυρισαν στο ΤΕΜ και απο κει βγηκε "φτηνα' για τον προυπολογισμο. Κρινανε πιο σκοπιμο να μη μεινει η μιση ελλαδα χωρις ρευμα οταν η τιμη Kwh ειχε παει 1ε+, και να δωσουν λιγοτερα στις επιχειρησεις, εν γνωση τους οτι αυτο θα γενναγε πληθωρισμο. Τον οποιο πρεπει να αντιμετωπισουν σε δευτερο χρονο
Οι Τσιπραιοι διελυσαν τη μεγαλυτερη επιχειρηση στα Βαλκανια (ΔΕΗ) χωρις ενεργειακη κριση , απλα με λογικη "δε πληρωνω"... παρακαλαγε για δανεικα για να μη κλεισει το 18
Στην κριση του κοινου ποιος διαχειριζεται καλυτερα
επιδοτηση ειχαν τα οικιακα τυπε, οχι τα επαγγελματικα
ναι οταν μιλαμε για αποθηκευση τροφιμων δεν υπηρχε επιδοτηση, δεν ειναι γ21 σουβλατζιδικα φρεντοεσπρεσσαδικα αυτα που παιρνανε ~ 50% της οικιακης
αντιστοιχα και η βιομηχανια
επιδοτηση υπηρχε στα μικρα ρολογια, οχι μεση ταση κλπ
Και μετα πώς θα μπορει να ασκει κριτικη ex cathedra τύπε? Μετα θα ειναι και ο ιδιος αντικειμενο κριτικης για την επιλογη του, οπότε....άστο καλυτερα
Πραγματικά λες και είναι από άλλη πολτική παράταξη, καμία σχέση με τη ταραμοσαλάτα που έχουν για μυαλό στο Σύριζα.Διαβαζα σημερα την ομιλια Τεμπονερα στον Συριζα.
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Και δεν του το ειχα, γιατι ως γιος δολοφονημενου απο πολιτικους αντιπαλους, θα δικαιολογουσα να ειναι πιο φανατικος.
Ομως οχι, εθεσε στην απολυτως σωστη βαση τα πραγματα, νηφαλιος, και με κοινη λογικη, χωρις να μασαει τα λογια του.
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπε.
Τελικα στον χώρο αυτο, ισως ειναι η πρώτη φωτεινη αχτιδα για το μελλον. Ισως οχι ακομη, αφου δεν ειναι βουλευτης, αλλά το μελλον του ανηκει, ισως μετα απο μια ηττα ακομη.
Σε όποιον και να το είπε το ίδιο μου κάνει τελικά...Οχι ρε συ....Στον ραντομ το ειπε