Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.348
Πόντοι
1.056
Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.
Για να μην λετε μαλακιες εκει στας Αθήνας & πληροφορειστε μονο μεσω Google.

Τι ειπες ειναι τα Τεμπη;
IMG_6302.jpeg

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
καλυτερα αφραγκος και αντρας παρα φραγκατος και αδερφη
ετσι για να βλεπουμε ολοι το σεβασμο που εχουν οι ψηφοφοροι του τσιπρα στη διαφορετικοτητα.
και εσυ με αυτα τα μυαλα κρινεις τι ψηφιζουμε ε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Φρουτα ακριβηναν για 2 λογους

1) η παλετα το λιπασμα πηγε απο ~ €1000 στα €2000+ (πρωτες υλες για λιπασματα φτιαχνει η Ρωσια κατα βαση θελει χρονο να μπει μπρος παραγωγη εκτος Ρωσιας)
2) χαλια καιρος το χειμωνα (ζεστη) - ανοιξη (βροχες) -> μικρη και κακης ποιοτητας παραγωγη

Κυρ μλκπιτουρεα ας ζητησουν πρωτα καποιοι συγνωμη για τα συγκρουομενα. Πχ. Η κρυ φο τι τι κα ο καρ αμαν αλη και το αλλο σκυ λο λοι. Που ξαναεβαλε υποψηφιοτητα σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Χωρις καμμια ντροπη. Στο παμε κι οπου βγει. Που θα πουλησεις και πνευμα δηθεν ευθιξιας (κατ επιλογη ) για τους αλλους

Η Δουρου (που χει γινει και σα τοφαλος μπαι δε γουει) που ειναι ΥΠΟΔΙΚΗ (τρεχει δικαστηριο για Ματι) γιατι εβαλε υποψηφιοτητα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Η Δουρου που ειναι ΥΠΟΔΙΚΗ (τρεχει δικαστηριο για Ματι) γιατι εβαλε υποψηφιοτητα?
Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;

Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια

Συνημμένα

• 855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 33

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;

Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια

αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα

ρε τυπε θα μας πεις γιατι εσεις το ασπιλο και αμολυντο κομμα βαλατε στη Βουλη την υποδικη Δουρου? Οι αλλοι ειπαμε, ειναι κακα παιδια. Εσεις ?

Σηκωνεις θεμα για Καραμανλη οταν κανετε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια με τη Δουρου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ετσι για να βλεπουμε ολοι το σεβασμο που εχουν οι ψηφοφοροι του τσιπρα στη διαφορετικοτητα.
και εσυ με αυτα τα μυαλα κρινεις τι ψηφιζουμε ε;
Ναι γιατί ο Κούλης τα κατάστρεψε όλα και θα επηρεάσει και εμένα η κάποιον που δε τον ψήφισε η σκατα πολιτική του.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
...μαγκα απο που εισαι? Απο το Ελμπασαν ή μουσουλμανος στην Θρακη που αισθανεσαι Τουρκος?!?!?!
Επισης, ποσο χρονων εισαι? Απο τα γραφομενα σου αλλα κ τον τροπο γραφης σε κοβω για λυκειοπαιδο (αντε με το ζορι 18).
Δεν το αναφερω για κακο απλα οσο μεγαλωνεις και τριφτεις με την ζωη θα δεις οτι η ουτοπια που ευαγγελιζεσαι ειναι ανεφικτη! Ωραια, δικαια κ ρομαντικα ολα αυτα που πιστευεις αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την κοινωνια που ανηκεις προσπαθοντας βεβαια να φερεις την δικαιοσυνη οπου μπορεις κ μεχρι εκει που σε παιρνει! :hi:
Ποια ουτοπία μωρέ?δε είμαι μεγάλος είναι η αλήθεια 24 είμαι αλλά δε είναι αυτό το θέμα,είμαι εκτός τόπου και χρόνου επειδή θεωρώ πως η ΝΔ τα κατάστρεψε όλα?όχι αγορίνα είμαι ειλικρινής απλά και εσείς που τη ψηφίσατε μη ακούσω γκρίνιες αχ ο Μητσοτάκης μας γάμησε γιατί μετά θα τον γαμησω εγώ όποιον παραπονεθεί αυτόν ψηφίσατε φάτε τον στη μάπα.Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει τελείωσε πέθανε φατε μια ζωή ΝΔ στη μάπα να ησυχάσουν οι χοντροκωλαρες σας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Φρουτα ακριβηναν για 2 λογους

1) η παλετα το λιπασμα πηγε απο ~ €1000 στα €2000+ (πρωτες υλες για λιπασματα φτιαχνει η Ρωσια κατα βαση θελει χρονο να μπει μπρος παραγωγη εκτος Ρωσιας)
2) χαλια καιρος το χειμωνα (ζεστη) - ανοιξη (βροχες) -> μικρη και κακης ποιοτητας παραγωγη

Η Δουρου (που χει γινει και σα τοφαλος μπαι δε γουει) που ειναι ΥΠΟΔΙΚΗ (τρεχει δικαστηριο για Ματι) γιατι εβαλε υποψηφιοτητα?
Βάλε κ το ρεύμα ,αυξήθηκε πολύ το κόστος συντηρησης

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ναι γιατί ο Κούλης τα κατάστρεψε όλα και θα επηρεάσει και εμένα η κάποιον που δε τον ψήφισε η σκατα πολιτική του.
ρε γελοιε φταιει ο κουλης που εσυ εισαι ομοφοβικος; iq ραδικιου για εσενα το βγαλανε;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ρε γελοιε φταιει ο κουλης που εσυ εισαι ομοφοβικος; iq ραδικιου για εσενα το βγαλανε;
Όχι σε αυτό δε φταίει ο Κούλης αλλά λες γιατί σε κράζω τι ψηφίζεις και σου εξηγώ οπότε γιατί σε κράζω.Ναι και ομοφοβικός είμαι και με τους λεπτούς άντρες αηδιάζω και επίσης με τους φλώρους οχι γκει άντρες αηδιάζω,ξέρεις κάτι μουσατους λεπτούς μοντέρνους με πιάνει επιηκως εμετός σκατα εποχή μέσα στη μοντέρνα υποκουλτούρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Όχι σε αυτό δε φταίει ο Κούλης αλλά λες γιατί σε κράζω τι ψηφίζεις και σου εξηγώ οπότε γιατί σε κράζω.Ναι και ομοφοβικός είμαι και με τους λεπτούς άντρες αηδιάζω και επίσης με τους φλώρους οχι γκει άντρες αηδιάζω,ξέρεις κάτι μουσατους λεπτούς μοντέρνους με πιάνει επιηκως εμετός σκατα εποχή μέσα στη μοντέρνα υποκουλτούρα.

Οκ αν είναι έτσι ... τότε γιατί ψηφίσεις αριστερούς

Αφού δεν είσαι με το πουσταριο και την υποκουλτούρα
Αφού φαντάζομαι θα είσαι και πατριώτης με την καλή έννοια
Αφού θα θέλεις να έχεις λευτα στην τσέπη ... οπως όλοι
Αφού γουστάρεις τα μουνια

Τι δουλειά έχεις με τους αριστερούς...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom