Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
Nτου τε ιν πουλα μεα προστουλε. Γκουνοιουλ τσε εστι
Nτου τε ιν πουλα μεα προστουλε. Γκουνοιουλ τσε εστι
Επιτέλους χρησιμοποιείς τη μητρική σου γλώσσα. Άντε τώρα στο bou.bgNτου τε ιν πουλα μεα προστουλε. Γκουνοιουλ τσε εστι
Για να μην λετε μαλακιες εκει στας Αθήνας & πληροφορειστε μονο μεσω Google.Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.
ετσι για να βλεπουμε ολοι το σεβασμο που εχουν οι ψηφοφοροι του τσιπρα στη διαφορετικοτητα.καλυτερα αφραγκος και αντρας παρα φραγκατος και αδερφη
Κυρ μλκπιτουρεα ας ζητησουν πρωτα καποιοι συγνωμη για τα συγκρουομενα. Πχ. Η κρυ φο τι τι κα ο καρ αμαν αλη και το αλλο σκυ λο λοι. Που ξαναεβαλε υποψηφιοτητα σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Χωρις καμμια ντροπη. Στο παμε κι οπου βγει. Που θα πουλησεις και πνευμα δηθεν ευθιξιας (κατ επιλογη ) για τους αλλους
Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;Η Δουρου που ειναι ΥΠΟΔΙΚΗ (τρεχει δικαστηριο για Ματι) γιατι εβαλε υποψηφιοτητα?
Και μια που παιζει το ματι για πολλοστη φορα(τρεχει δικαστηριο για Ματι)
Αφου το παμε ιστορικα. Τοτε που φυσαγε ο Στρατηγος ανεμος με τους σχεδον 100 νεκρους που ειχε καει η μιση και ελλαδα, τιμωρηθηκε καποιος απο αυτους;
Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια
τυπε θα μας πεις γιατι εσεις το ασπιλο και αμολυντο κομμα ?
κανετε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια με τη Δουρου
Ναι γιατί ο Κούλης τα κατάστρεψε όλα και θα επηρεάσει και εμένα η κάποιον που δε τον ψήφισε η σκατα πολιτική του.ετσι για να βλεπουμε ολοι το σεβασμο που εχουν οι ψηφοφοροι του τσιπρα στη διαφορετικοτητα.
και εσυ με αυτα τα μυαλα κρινεις τι ψηφιζουμε ε;
Ποια ουτοπία μωρέ?δε είμαι μεγάλος είναι η αλήθεια 24 είμαι αλλά δε είναι αυτό το θέμα,είμαι εκτός τόπου και χρόνου επειδή θεωρώ πως η ΝΔ τα κατάστρεψε όλα?όχι αγορίνα είμαι ειλικρινής απλά και εσείς που τη ψηφίσατε μη ακούσω γκρίνιες αχ ο Μητσοτάκης μας γάμησε γιατί μετά θα τον γαμησω εγώ όποιον παραπονεθεί αυτόν ψηφίσατε φάτε τον στη μάπα.Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει τελείωσε πέθανε φατε μια ζωή ΝΔ στη μάπα να ησυχάσουν οι χοντροκωλαρες σας....μαγκα απο που εισαι? Απο το Ελμπασαν ή μουσουλμανος στην Θρακη που αισθανεσαι Τουρκος?!?!?!
Επισης, ποσο χρονων εισαι? Απο τα γραφομενα σου αλλα κ τον τροπο γραφης σε κοβω για λυκειοπαιδο (αντε με το ζορι 18).
Δεν το αναφερω για κακο απλα οσο μεγαλωνεις και τριφτεις με την ζωη θα δεις οτι η ουτοπια που ευαγγελιζεσαι ειναι ανεφικτη! Ωραια, δικαια κ ρομαντικα ολα αυτα που πιστευεις αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την κοινωνια που ανηκεις προσπαθοντας βεβαια να φερεις την δικαιοσυνη οπου μπορεις κ μεχρι εκει που σε παιρνει!
Βάλε κ το ρεύμα ,αυξήθηκε πολύ το κόστος συντηρησηςΦρουτα ακριβηναν για 2 λογους
1) η παλετα το λιπασμα πηγε απο ~ €1000 στα €2000+ (πρωτες υλες για λιπασματα φτιαχνει η Ρωσια κατα βαση θελει χρονο να μπει μπρος παραγωγη εκτος Ρωσιας)
2) χαλια καιρος το χειμωνα (ζεστη) - ανοιξη (βροχες) -> μικρη και κακης ποιοτητας παραγωγη
Η Δουρου (που χει γινει και σα τοφαλος μπαι δε γουει) που ειναι ΥΠΟΔΙΚΗ (τρεχει δικαστηριο για Ματι) γιατι εβαλε υποψηφιοτητα?
Καταλαβα, μπαλα εξεδρα κι αγιος ο θεος
ρε γελοιε φταιει ο κουλης που εσυ εισαι ομοφοβικος; iq ραδικιου για εσενα το βγαλανε;Ναι γιατί ο Κούλης τα κατάστρεψε όλα και θα επηρεάσει και εμένα η κάποιον που δε τον ψήφισε η σκατα πολιτική του.
Όχι σε αυτό δε φταίει ο Κούλης αλλά λες γιατί σε κράζω τι ψηφίζεις και σου εξηγώ οπότε γιατί σε κράζω.Ναι και ομοφοβικός είμαι και με τους λεπτούς άντρες αηδιάζω και επίσης με τους φλώρους οχι γκει άντρες αηδιάζω,ξέρεις κάτι μουσατους λεπτούς μοντέρνους με πιάνει επιηκως εμετός σκατα εποχή μέσα στη μοντέρνα υποκουλτούρα.ρε γελοιε φταιει ο κουλης που εσυ εισαι ομοφοβικος; iq ραδικιου για εσενα το βγαλανε;
Βάλε κ το ρεύμα ,αυξήθηκε πολύ το κόστος συντηρησης
Όχι σε αυτό δε φταίει ο Κούλης αλλά λες γιατί σε κράζω τι ψηφίζεις και σου εξηγώ οπότε γιατί σε κράζω.Ναι και ομοφοβικός είμαι και με τους λεπτούς άντρες αηδιάζω και επίσης με τους φλώρους οχι γκει άντρες αηδιάζω,ξέρεις κάτι μουσατους λεπτούς μοντέρνους με πιάνει επιηκως εμετός σκατα εποχή μέσα στη μοντέρνα υποκουλτούρα.