Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
και να καταστραφούμε για να τους ψηφίσουμε να μας σώσουν.
Ευτυχώς τύπε , η χώρα δεν έχει καταστραφεί .

Κεράσια 8€/κιλό . Εγχώριο προϊόν .
Καρπούζια 1€/κιλό .

Τέτοια εποχή πρόπερσι , στα σούπερ μάρκετ το καρπούζι παίζει να είχε 0.25€/κιλό .

Πατάτες 1.30€/κιλό .
Αν θυμάμαι καλά, , μέχρι πέρσι , είχαν τα σούπερ μάρκετ πατάτες με 0.35€/κιλό ................

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Τα πράγματα είναι απλά :
έχει πει, θυμούμαι, δύο μεγάλες, κατά τη γνώμη μου, μαλακίες:
1. "αυτό μπορεί να είναι ο νόμος αλλά δεν είναι το δίκαιο", με αφορμή αντεργατική κατά τη γνώμη της νομοθεσία, υπάρχει και βίντεο,
2. η ευημερία δεν είναι ευκαιρία για την αριστερά...

αυτά καταδεικνύουν άγονο μαρξισμό στο μυαλό της
σαν το κκε δηλαδή, νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη, άρα δίκαιο είναι ό,τι λέω εγώ ότι είναι δίκαιο
ΟΥΣΤ.
Συμπληρώνω : και την ίδια στιγμή που έλεγε αυτά υπερψήφιζε π.χ. τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους.
Εμ βέβαια, άμα υπάρχει ευημερία δεν θα υπάρχουν κόμματα διαμαρτυρίας και οι τυχοδιωκτες/οψιμοι επαναστατες του αέρα θα πάνε σπίτι τους.
Pezoporos, ρωτάω φίλους που είναι στην αριστερά "καλή η θεωρία οκ. Από τα κράτη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη, σαν ποιο θα θέλατε να είμαστε;" απάντηση δεν παίρνω...

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
έχει πει, θυμούμαι, δύο μεγάλες, κατά τη γνώμη μου, μαλακίες:
1. "αυτό μπορεί να είναι ο νόμος αλλά δεν είναι το δίκαιο", με αφορμή αντεργατική κατά τη γνώμη της νομοθεσία, υπάρχει και βίντεο,
2. η ευημερία δεν είναι ευκαιρία για την αριστερά...

αυτά καταδεικνύουν άγονο μαρξισμό στο μυαλό της
σαν το κκε δηλαδή, νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη, άρα δίκαιο είναι ό,τι λέω εγώ ότι είναι δίκαιο
ΟΥΣΤ.
Κι όμως.......κι όμως........
Σύμφωνα και με τα χθεσινά του Σπίρτζη αυτή είχε περάσει την εικόνα της οικονομικής εξαθλίωσης στον σφύριζα.
Καλό θα είναι, για όλους εμας τους υπόλοιπους, να παραμείνει ψηλά.....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Κι όμως.......κι όμως........
Σύμφωνα και με τα χθεσινά του Σπίρτζη αυτή είχε περάσει την εικόνα της οικονομικής εξαθλίωσης στον σφύριζα.
Καλό θα είναι, για όλους εμας τους υπόλοιπους, να παραμείνει ψηλά.....
είχα πάει στη χαλκιδική το σαββατοκύριακο...
τέτοιο μποτιλιάρισμα, χωρίς να ευθύνονται έργα οδοποιίας ή ατύχημα, δεν έχω ξανασυναντήσει, μουδανιά-θεσσαλονίκη 1,5 ώρα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.493
Πόντοι
11.146
Τώρα τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε τα καταστρέψατε όλα εσείς οι Έλληνες περαστικά σας,φάτε λοιπόν νέα Δημοκρατία τώρα και αν κανει ο Κούλης έστω ένα από όλα αυτά που θες να κάνει να μου τρυπήσεις τη μύτη.
...μαγκα απο που εισαι? Απο το Ελμπασαν ή μουσουλμανος στην Θρακη που αισθανεσαι Τουρκος?!?!?!
Επισης, ποσο χρονων εισαι? Απο τα γραφομενα σου αλλα κ τον τροπο γραφης σε κοβω για λυκειοπαιδο (αντε με το ζορι 18).
Δεν το αναφερω για κακο απλα οσο μεγαλωνεις και τριφτεις με την ζωη θα δεις οτι η ουτοπια που ευαγγελιζεσαι ειναι ανεφικτη! Ωραια, δικαια κ ρομαντικα ολα αυτα που πιστευεις αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την κοινωνια που ανηκεις προσπαθοντας βεβαια να φερεις την δικαιοσυνη οπου μπορεις κ μεχρι εκει που σε παιρνει! :hi:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
τέτοιο μποτιλιάρισμα, χωρίς να ευθύνονται έργα οδοποιίας ή ατύχημα, δεν έχω ξανασυναντήσει, μουδανιά-θεσσαλονίκη 1,5 ώρα.

...μαγκα απο που εισαι? Απο το Ελμπασαν ή μουσουλμανος στην Θρακη που αισθανεσαι Τουρκος?!?!?!
Επισης, ποσο χρονων εισαι? Απο τα γραφομενα σου αλλα κ τον τροπο γραφης σε κοβω για λυκειοπαιδο (αντε με το ζορι 18).
Δεν το αναφερω για κακο απλα οσο μεγαλωνεις και τριφτεις με την ζωη θα δεις οτι η ουτοπια που ευαγγελιζεσαι ειναι ανεφικτη! Ωραια, δικαια κ ρομαντικα ολα αυτα που πιστευεις αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την κοινωνια που ανηκεις προσπαθοντας βεβαια να φερεις την δικαιοσυνη οπου μπορεις κ μεχρι εκει που σε παιρνει! :hi:
Μπορεί να είναι ο Τοnyxxx!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Έλα μωρε τώρα, είχαν πάει οι Θεσαλλονικείς να αγοράσουν πατάτες και καρπούζια :2funny::2funny::2funny::2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506

Καρπούζια 1€/κιλό .

Τέτοια εποχή πρόπερσι , στα σούπερ μάρκετ το καρπούζι παίζει να είχε 0.25€/κιλό .

Πατάτες 1.30€/κιλό .
Αν θυμάμαι καλά, , μέχρι πέρσι , είχαν τα σούπερ μάρκετ πατάτες με 0.35€/κιλό ................
Ρε μαλακά νταιμα, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΙΜΑ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656

Οπότε λες να πάει η βενζίνη 5€/lt.
Τα καρπούζια 10€/κιλό .
Τα κεράσια ..... 20€/κιλό ....

Μετά αν πας στην Καλαμαριά και δεις μερικές καφετέριες γεμάτες ή κωλόμπαρα .....

Πάμε τη βενζίνη 50€/lt
Καρπούζια 80€/κιλό
Τριπλασιάζουμε τον ΕΝΦΙΑ 5€/τμ
Κεράσια 100€/κιλό ........

Έπειτα πάει ο άλλος στην πλατεία πολιτείας, βλέπει την καφετέρια γεμάτη .........

Πάμε τη βενζίνη 1000€/λίτρο ...........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Έλα μωρε τώρα, είχαν πάει οι Θεσαλλονικείς να αγοράσουν πατάτες και καρπούζια :2funny::2funny::2funny::2funny:
Πόσο είχαν ΠΕΡΥΣΙ οι πατάτες και τα καρπούζια Χαλκιδικής και πόσο ΦΕΤΟΣ; Ρωτάει ένας φίλος......

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ποιος δεν με πιστευει τύπε?
Κυρ μλκπιτουρεα ας ζητησουν πρωτα καποιοι συγνωμη για τα συγκρουομενα. Πχ. Η κρυ φο τι τι κα ο καρ αμαν αλη και το αλλο σκυ λο λοι. Που ξαναεβαλε υποψηφιοτητα σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Χωρις καμμια ντροπη. Στο παμε κι οπου βγει. Που θα πουλησεις και πνευμα δηθεν ευθιξιας (κατ επιλογη ) για τους αλλους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Κυρ μλκπιτουρεα ας ζητησουν πρωτα καποιοι συγνωμη για τα συγκρουομενα. Πχ. Η κρυ φο τι τι κα ο καρ αμαν αλη και το αλλο σκυ λο λοι. Που ξαναεβαλε υποψηφιοτητα σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Χωρις καμμια ντροπη. Στο παμε κι οπου βγει. Που θα πουλησεις και πνευμα δηθεν ευθιξιας (κατ επιλογη ) για τους αλλους
Σκάσε επιτέλους σκατόψυχο Βουλγαράκι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μπαρμπα στριγκακια καταγωγη απο μανη εχω. Τωρα εσυ που μενεις σε καποιο χωριουδακι του εβρου, παιζει κ να εισαι βουλγαρος. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ./ Τωρα για το σκατοψυχος κοιτα στον καθρεπτη σου καλυτερα. Οταν χειροκροτουσες Σοιμπλε και Μερκελ. Με αυτα που μας εκαναν για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Κι οταν επεφταν οι ελληνες απ τα παραθυρα. Ελεγες: 《καλα να παθουν, ας προσεχαν..》

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Μπαρμπα στριγκακια καταγωγη απο μανη εχω. Τωρα εσυ που μενεις σε καποιο χωριουδακι του εβρου, παιζει κ να εισαι βουλγαρος. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ./ Τωρα για το σκατοψυχος κοιτα στον καθρεπτη σου καλυτερα. Οταν χειροκροτουσες Σοιμπλε και Μερκελ. Με αυτα που μας εκαναν για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Κι οταν επεφταν οι ελληνες απ τα παραθυρα. Ελεγες: 《καλα να παθουν, ας προσεχαν..》
Έχει Μάνη δίπλα στο Благоевград;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.493
Πόντοι
11.146

Καρπούζια 1€/κιλό .

Πατάτες 1.30€/κιλό .
...μαγκα μου, οι μαυραγορητες δν πεθαναν το '45! Συνεχιζουν ακαθεκτοι το εργο τους, προφασιζομενοι την αυξηση των καυσιμων (κοστη παραγωγης, μεταφορες, ναυλα) και εχουν φιξαρει τις τιμες, κερδοσκοπωντας, 5 φορες πανω! Το λαθος της κυβερνησης (της καθε κυβερνησης) ειναι που δεν εχει σοβαρους ελεγκτικους μηχανισμους (οπως παλια η αγορονομια) και μια σοβαρη πολιτικη (κανοντας διατιμησεις) για να κοψει κωλους! Αλλα τι περιμενες απο εναν τηλεβιβλιοπωλη! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom