Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Διαβαζα σημερα την ομιλια Τεμπονερα στον Συριζα.
Ο ανθρωπος ειναι ΟΑΣΗ.
Και δεν του το ειχα, γιατι ως γιος δολοφονημενου απο πολιτικους αντιπαλους, θα δικαιολογουσα να ειναι πιο φανατικος.
Ομως οχι, εθεσε στην απολυτως σωστη βαση τα πραγματα, νηφαλιος, και με κοινη λογικη, χωρις να μασαει τα λογια του.
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπε.
Τελικα στον χώρο αυτο, ισως ειναι η πρώτη φωτεινη αχτιδα για το μελλον. Ισως οχι ακομη, αφου δεν ειναι βουλευτης, αλλά το μελλον του ανηκει, ισως μετα απο μια ηττα ακομη.

Πραγματικά λες και είναι από άλλη πολτική παράταξη, καμία σχέση με τη ταραμοσαλάτα που έχουν για μυαλό στο Σύριζα.

Βέβαια στις θέσεις που διατύπωσε, εστιάζει στο γιατί δεν προέβλαψαν το αποτέλεσμα και όχι στο γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι υπεκφεύγει, ένας καλοπροαίρετος ότι αυτά δεν λέγονται σε πέντε κουβέντες με μια δήλωση, αλλά εντός των κομματικών οργάνων.

Δεν τον βλέπω να μακροημερεύει στο έκτρωμα που λέγεται Σύριζα, δεν έχει σχέση με αυτή τη κουλτούρα.
Θα μου πεις, εδώ δεν βλέπουμε τον ίδιο τον Σύριζα να μακροημερεύει, αλλά τέλος πάντων.
Εχει καλο λογογραφο ,το κειμενο ειναι πολυ καλογραμενο για να ειναι δικο του αλλα στο δια ταυτα που ειναι τι κανουμε απο εδω και περα ,αυτο που προτεινει ειναι καταστροφη για τον συριζα.
Δεν με χαλαει βεβαια :headbaning1: αλλα για το ακαδημαικο του πραγματος να πουμε οτι αν τραβηξουν της διεργασιες σε τετοιο βαθος χρονου οταν ολα τελειωσουν θα εχουν νεο αρχηγο ,νεα ταυτοτητα κλπ αλλα δεν θα υπαρχει κομμα για να το εφαρμοσουν.
Ειναι αυτο που λενε η εγχειρηση πετυχε αλλα ο ασθενης πεθανε.
Παμε για δημοτικες/νομαρχιακες εκλογες και ο συριζα θα εχει 0 δημους και 0 νομαρχιες ,το πασοκ θα ειναι ισχυροτερο στους δημους απο τον συριζα ενω θα ειναι ντερμπι για το ποιο απο τα 2 κομματα θα εχει περισσοτερες 2ερες θεσεις στις νομαρχιακες.
Τωρα βαλτε στον λογαριασμο οτι σχεδον ολοι οι πασοκογενεις εχουν μεινει χωρις βουλευτικη εδρα αρα καποιοι απο αυτους τουλαχιστον θα φευγουν απο τον συριζα και καλα γιατι διαφωνουν αλλα πρακτικα για να δημιουργησουν το απαραιτητο χρονικο κενο ωστε να μπορεσουν να επιστρεψουν στο πασοκ λιγο πριν της επομενες εκλογες.
Ολο το μομεντουμ παει στο πασοκ με λιγα λογια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Πεταχτηκες και εσυ σαν την πουτσα οπως συνήθως.
Καμια κριση δεν εκανα , (σιγα μην καθόσουν να διαβασεις και εσυ , πεταξες την μαλακία αμέσως) για τις επιδοτησης ρευματος εγραψα, αν υπηρχαν ή οχι , και οπως θα δεις επωφεληθηκα μια χαρά, ουτε μια αρνητικη λεξη δεν εγραψα.. Λεπτομέρια για σενα , γιατι τρωγόσουν να γραψεις την μαλακία σου..

Χρωστας και μια διαψευση για τα Τεμπη τυπε , που στην λέει ο αλλος μαζι με τον α΄΄λλο τον πανηλιθιο απο τον Σταρ Τρεκ..

Αναμένουμε
Και γιατι ρε παικταρα μου δε γραφεις εξ αρχης «μαλακες εγω επωφεληθηκα μια χαρα με την επιδοτηση, δεν εχω κατι αρνητικο να γραφω» και μας το εφερες τοση ωρα μεσω καζακσταν;

Υ.Γ. Τελικα τι ψηφισες αν επιτρεπεται; Ο άλλος εγραψε ΝΔ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πεταχτηκες και εσυ σαν την πουτσα οπως συνήθως.
Αρα νομιμοποιουμαι καθε φορα που πεταγεσαι σε καποιο σχολιο που κανω (κατι που συμβαινει ανελλιπως επι πολυ καιρο), να σου λεω οτι πεταγεσαι σαν την πουτσα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ.jpg
    ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πριν ή μετα τη βολτα στο μοναστηρακι παρεα με τη μαμα και το μπαμπα σκληρε επιβητορα;
Μετά να τα έχω παρει κιόλας από τους ξενερωτος φλώρους του Μοναστηρακίου ώστε να αποδώσω καλύτερα και στο γαμησι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Τα επαγγελματικά τιμολόγια ειχαν επιδότηση ;; μηπως ξέρεις εσυ ;
Σε ορισμενα φρουτα το κοστος συντηρησης ανα κιλο εφτασε ως και δεκαπλασιο απο περυσι,οποτε και επιδοτηση να επαιξε παλι σφαγη εγινε:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Και γιατι ρε παικταρα μου δε γραφεις εξ αρχης «μαλακες εγω επωφεληθηκα μια χαρα με την επιδοτηση, δεν εχω κατι αρνητικο να γραφω» και μας το εφερες τοση ωρα μεσω καζακσταν;

Υ.Γ. Τελικα τι ψηφισες αν επιτρεπεται; Ο άλλος εγραψε ΝΔ
Ρε μαλακές ανάγνωση δεν ξέρετε ;; Ποιος είπε κάτι κακο για την επιδότηση ; Ποιος την εκρινε ;
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΧΙ , Φτανει ρε μαλακές ημαρτον με την μαλακια που σας δερνει , διαβάστε γαμω την τρέλα σας

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Σε όποιον και να το είπε το ίδιο μου κάνει τελικά...
Το σκουπίδι....
Ισχύει. Σε μένα το είπε.

Επιχείρημα τώρα μιλάμε ότι το μουνί του πολυκλαδικού έκανε 2 παιδιά, άρα είναι επιτυχημένος. :2funny:

Ενώ εγώ που έχω επιλέξει να μην κάνω, θα ψοφήσω άκληρος.

Συριζαυγίτικη λογική.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακές ανάγνωση δεν ξέρετε ;; Ποιος είπε κάτι κακο για την επιδότηση ; Ποιος την εκρινε ;
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΧΙ , Φτανει ρε μαλακές ημαρτον με την μαλακια που σας δερνει , διαβάστε γαμω την τρέλα σας
Αντε παμε παλι, αφου το ξερεις και πηρες επιδοτηση ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΩΤΑΣ;;;

Ε γαμω την πουτανα σου μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ισχύει. Σε μένα το είπε.

Επιχείρημα τώρα μιλάμε ότι το μουνί του πολυκλαδικού έκανε 2 παιδιά, άρα είναι επιτυχημένος. :2funny:

Συριζαυγίτικη λογική.
Ωρες ωρες, διαβαζουμε κατι πραγματα εδω μεσα, που αναρωτιεσαι, ρε πουστη μου δεν γινεται να γραφτηκε αυτο. Και το χειροτερο? Οταν το επισημαινουν καποιοι, "ο ηλιθιος επιμενει" και γινεται ακομη πιο επιθετικος. Ειναι πολυ κριμα, προσωπικα αισθανομαι συμπονοια για τετοιους ανθρωπους, δεν ζουνε καλη ζωη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ισχύει. Σε μένα το είπε.

Συριζαυγίτικη λογική.
Ελπίζω τα παιδιά του να μην του μοιάσουν,τουλάχιστον όσον αφορά την σκατοψυχία του.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Ειναι πολυ κριμα, προσωπικα αισθανομαι συμπονοια για τετοιους ανθρωπους, δεν ζουνε καλη ζωη.
Λες να σέρνονται με κανά 1100cc 25ετίας, μετά από 25 χρόνια επιστήμονες επαγγελματίες ;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λες να σέρνονται με κανά 1100cc 25ετίας, μετά από 25 χρόνια επιστήμονες επαγγελματίες ;;;;
Ξερεις ποσο θλιβερο ειναι, να περιμενεις την επιβεβαιωση ζωης απο τεσσερις ρόδες, και ακομη περισσοτερο, απο το φλεξαρισμα τους? Κριμα...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μπήκε και ο μαλάκας τώρα με το κατάλληλο σχόλιο.

Just in time, που λένε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.328
Πόντοι
22.266
Ξερεις ποσο θλιβερο ειναι, να περιμενεις την επιβεβαιωση ζωης απο τεσσερις ρόδες, και ακομη περισσοτερο, απο το φλεξαρισμα τους? Κριμα...
Μπραβο ρε Άλεξ
Πες του τα

Και εγώ έχω Λαμποργκίνι αλλά κυκλοφορώ όλο με το σαξο .

Να τη η lambo μου....
αρχείο λήψης.jpeg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Τύπε ..... και ποιά η επιβεβαίωση ;;;

Να κερδίζει ένα κόμμα ολιγαρχών που υποστηρίζεις οπαδικά λόγω βλακείας σαν αούγκανο χουλιγκάνι ;;;;

όχι αμάξια ... όχι σπιτάρες .... όχι ταξίδια .... όχι ακριβά ποτά ... όχι ακριβά ξενοδοχεία .... όχι ακριβές πουτάνες ......

Ποιό είναι το νόημα ;;;
Οι τυρόπιτες των 2.80€ στη Λουκάρεως ; Εκεί βρίσκεις το νόημα της ζωής ;;;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξυ, το ακομα πιο τραγικο με την περιπτωση του ειναι πως ο κακομοιρης ζει και αναπνεει για φλεξαρισμα και το μονο που εχει φλεξαρει εδω μεσα ειναι ενα γκανι μεσα απο το κατουρημενο σωβρακο και ενα εισητηριο του μετρο της NYC αμφιβολου προελευσεως.
Α και κατι τηλεκοντρολ κλιματιστικων μεσω πμ ομως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιό είναι το νόημα ;;;
Οι τυρόπιτες των 2.80€ στη Λουκάρεως ; Εκεί βρίσκεις το νόημα της ζωής ;;;
Στις αληθινές σχέσεις, στο σεβασμό των αλλων, στην δημιουργικοτητα, στη μορφωση, στην αισθητική, στην καθαρή συνειδηση, στην ανταποδοση, στις αληθινές φιλίες.
Προχείρως.
Αν μετα απο τοσες δεκαετιες που κινείς το σαρκίο σου σε αυτον τον πλανητη, κατεληξες οτι το νοημα της ζωης ειναι τα ακριβα αυτοκινητα, τα ακριβά ποτά και οι ακριβές πουτάνες, σου ευχομαι να τα εχεις και να νιωθεις πανευτυχης.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ, μου κάνει εντύπωση που δεν έχω πετύχει κανέναν να σημειώνει ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο... η άνοδος και καθήζιση δύο, θεωρητικά, αντίθετων άκρων, σε απόλυτα παράλληλο ρυθμό. Μιλάμε για την άνοδο του Σύριζα και της Χρυσής Αυγής, ενός "αριστερού ριζοσπαστικού" πόλου, και το ακριβώς αντίθετο, στην περίπτωση της Χ.Α.
Η άνοδος και των δύο, συνέπεσε, τόσο εν χωρώ, που βρέθηκαν, αμφότεροι, να ψωνίζουν ψηφοφόρους απο τους ίδιους αγανακτισμένους του Συντάγματος, για να τσιμεντώσουν ποσοστό στη βουλή. Το σημαντικότερο, η δημόσια δραστηριότητα του ενός, ενίσχυε τον άλλο. Τα ντού των χρυσαυγιτών σε Πέραμα, η δολοφονία του Φύσσα και τα διάφορα των Κασιδιάρη, Λαγού και Μιχαλολιάκου, συσπείρωναν τους Συριζαίους, και τούμπαλιν, με τους Συριζαίους Ρουβίκωνες και λοιπούς Εξαρχιακούς να δίνουν την απαραίτητη δυναμική στους φανατικούς του Μιχαλολιάκου... το αποτέλεσμα, να ανεβάζουν αμφότεροι τα ποσοστά τους, πιάνοντας ταβάνι το 2015.
Και, εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον... για όσο διάστημα διατηρούσε ο Σύριζα την εκλογική κυριαρχία, στις εκλογές Μαρτίου και Σεπτεμβρίου του 2015, η Χ.Α. είχε σχεδόν τα ίδια ποσοστά... το 2019, με την αλλαγή Κυβέρνησης, τόσο Σύριζα, όσο και Χ.Α. είχαν σχεδόν την ίδια πτώση, σε επίπεδο περίπου 5% έκαστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom