Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Εγω νιο μου συγουρα δε ανήκω στους φραγκατους,ηλίθιος επίσης δε είμαι γιατί είναι κατά του οπότε όλα κομπλέ τουλάχιστον από εμένα.
Εγω νιο μου
Καλά καλά όπου θες το πας εσύ κάτσε πρώτα να προβληματιστείς γιατί υποστηρίζεις Κούλη και μετά τα λέμε.Βλαμμενος είναι οποίος ψηφίζει νέα Δημοκρατία να ξέρεις.Να και το "μου". Έρωτας ζαίου και κασιδιαραίου!!
Σκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.Μη μου ξαναπείς εμένα να ντραπω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.Καθεσαι και υποστηρίζεις τον Κούλη που σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη γορίλα ΕΕ γορίλα.Δεν ντρεπεσαι λιγακι? Να εχει και ενα οριο η σπεκουλα και η εργαλειοποιηση.
Πάντως ξεκάθαρα λιγότερα λάθη έκανε ο Τσίπρας ενώ ο Κούλης τα γκρέμισε όλα.Σιγα τα λαθη που εκανε ο Τσιπρας. Ενα αχρείαστο μνημόνιο με ζημια 200δις, ενα υπερταμείο διάρκειας 99 ετών, κλείσιμο των τραπεζών και υποβολή capital control . Σιγά τα ωά!!! Στην τελικη δεν εκανε και κανα πολεμο με την Τουρκια οπότε ολα καλα!
Ναι τυπε ο Κουλης που κοιμόταν σπιτι του ξέχασε να γυρίσει το κλειδι στην σωστη θεση και τους σκότωσεΣκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.
Δυστυχως Οχι πανταΗ ιστορία εκδικείται
Όχι άλλα δε έφτιαξε τους συδηροδρομους επειδή κοιτάζει τη παρταρα του μόνο, να αρπάξει τα 9000 ευρώ το μήνα και να στέλνει τα κωλοπαιδα του στη Αμερική ξέρει,να φτιάξει τους συδηροδρομους δε ξέρει όμως.Ξεκαθαρα πέθαναν εξαιτίας του.Επισης όταν ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σημαίνει πως κάνει τα πάντα γιαυτη είναι εκει για τη χώρα του και δε τη παραμελεί,ο Κούλης θέλει να αρπάζει τα 9000 μόνο και καμία ευθύνη εμ δε γίνεται έτσι.Ναι τυπε ο Κουλης που κοιμόταν σπιτι του ξέχασε να γυρίσει το κλειδι στην σωστη θεση και τους σκότωσε
βλεπω υπαρχει πολυς πονος απο τον Τσιπρα σε μερικους μερικουςΦουντογλου για αντιπρόεδρος...φούντο και τον μπούλο από την Βουλή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ρίξω μια ψιλή και σε αυτό.
Ο Τσίπρας βρε νεοδημοκρατικό σκουλίκι παραιτήθηκε τι ζόρι τραβάς?να ξέρεις και πάλι ο Τσίπρας είναι καλύτερος πολιτικός από το Μητσοτάκη αυτό είναι νόμος.
O,τι ανεβαίνει κατεβαίνει.βλεπω υπαρχει πολυς πονος απο τον Τσιπρα σε μερικους μερικους
Το σύστημά ηλεκτρονικής διακυβέρνησης των τρένων πως λέγεται τέλος πάντων, λένε ότι το είχαμε από το 2004, από τους ολυμπιακούς αγώνες. Από τότε όμως κανείς δε το έβαλε σε λειτουργιά. Γιατί φταίει ο Μητσοτάκης; πόσες κυβερνήσεις είχαν περάσει από τότε πού δεν έφτιαξαν το σιδηρόδρομο;Όχι άλλα δε έφτιαξε τους συδηροδρομους επειδή κοιτάζει τη παρταρα του μόνο, να αρπάξει τα 9000 ευρώ το μήνα και να στέλνει τα κωλοπαιδα του στη Αμερική ξέρει,να φτιάξει τους συδηροδρομους δε ξέρει όμως.Ξεκαθαρα πέθαναν εξαιτίας του.Επισης όταν ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σημαίνει πως κάνει τα πάντα γιαυτη είναι εκει για τη χώρα του και δε τη παραμελεί,ο Κούλης θέλει να αρπάζει τα 9000 μόνο και καμία ευθύνη εμ δε γίνεται έτσι.
Τυπε να σε ρωτησω κατι ,ο Τσιπρας ηταν υπευθηνος για τους 100 νεκρους στο ματι?Σκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.Μη μου ξαναπείς εμένα να ντραπω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.Καθεσαι και υποστηρίζεις τον Κούλη που σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη γορίλα ΕΕ γορίλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Ζαχαριάδης είναι αδαής, αφελής, αστοιχείωτος, και αυτοσχεδιάζει.
Μοιάζει με το άλλο αστέρι, τον Ηλιθιόπουλο.
τι φταιει ο πρωθυπουργος αν σε αφησει η πυροσβεστικη και η αστυνομια να καεις?Τυπε να σε ρωτησω κατι ,ο Τσιπρας ηταν υπευθηνος για τους 100 νεκρους στο ματι?
Ποια ειναι η γνωμη σου.
τωρα θα φταιει ηδη η εφη για τα στραβα της νουδου! να δουμε τι θα λενε στο σκαι πλεονΤύπε αντικειμενικά να το δεις...
Ο Τσίπρας πήρε ένα κόμμα του 3% και το έκανε κόμμα εξουσίας.
Το 2015, έριξε δυο μεγαλοπρεπή πούτσες στη ΝΔ (και μια bonus αυτή του δημοψηφίσματος, τρεις) και εξοβέλισε το ΠΑΣΟΚ.
Τους πόνεσε. Λογικό.
Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι από την επόμενη τον εκλογών, τους έπιασε όλους κωλοφαγούρα για το αν θα αποχωρήσει (κρέμονται από τ' αρχίδια του Τσίπρα).
Μακράν πιο έντυμος από άλλους και χωρίς βαρίδια. Χωρίς σχέσεις συναλλαγής και διαπλοκής με επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εργολάβους.
Και χωρίς να ναι γόνος.
Καλά κάνει όμως και φεύγει. Ας πάρει άλλος σειρά.
Ψηφίζω Έφη
Εισαι ωραιος και 23 χρονων?τι φταιει ο πρωθυπουργος αν σε αφησει η πυροσβεστικη και η αστυνομια να καεις?
στο 23 επεσες μεσα αλλα δεν ειναι ηλικιαΕισαι ωραιος και 23 χρονων?