Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγω νιο μου συγουρα δε ανήκω στους φραγκατους,ηλίθιος επίσης δε είμαι γιατί είναι κατά του οπότε όλα κομπλέ τουλάχιστον από εμένα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η ιστορία εκδικείται:

Screenshot_65.jpg

29 Ιουνίου 2015

Screenshot_10.jpg

29 Ιουνίου 2023

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να και το "μου". Έρωτας ζαίου και κασιδιαραίου!! :gay:

Screenshot_3.jpg
Καλά καλά όπου θες το πας εσύ κάτσε πρώτα να προβληματιστείς γιατί υποστηρίζεις Κούλη και μετά τα λέμε.Βλαμμενος είναι οποίος ψηφίζει νέα Δημοκρατία να ξέρεις.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Σιγα τα λαθη που εκανε ο Τσιπρας. Ενα αχρείαστο μνημόνιο με ζημια 200δις, ενα υπερταμείο διάρκειας 99 ετών, κλείσιμο των τραπεζών και υποβολή capital control . Σιγά τα ωά!!! Στην τελικη δεν εκανε και κανα πολεμο με την Τουρκια οπότε ολα καλα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν ντρεπεσαι λιγακι? Να εχει και ενα οριο η σπεκουλα και η εργαλειοποιηση.
Σκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.Μη μου ξαναπείς εμένα να ντραπω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.Καθεσαι και υποστηρίζεις τον Κούλη που σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη γορίλα ΕΕ γορίλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγα τα λαθη που εκανε ο Τσιπρας. Ενα αχρείαστο μνημόνιο με ζημια 200δις, ενα υπερταμείο διάρκειας 99 ετών, κλείσιμο των τραπεζών και υποβολή capital control . Σιγά τα ωά!!! Στην τελικη δεν εκανε και κανα πολεμο με την Τουρκια οπότε ολα καλα!
Πάντως ξεκάθαρα λιγότερα λάθη έκανε ο Τσίπρας ενώ ο Κούλης τα γκρέμισε όλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Σκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.
Ναι τυπε ο Κουλης που κοιμόταν σπιτι του ξέχασε να γυρίσει το κλειδι στην σωστη θεση και τους σκότωσε:jerking:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι τυπε ο Κουλης που κοιμόταν σπιτι του ξέχασε να γυρίσει το κλειδι στην σωστη θεση και τους σκότωσε:jerking:
Όχι άλλα δε έφτιαξε τους συδηροδρομους επειδή κοιτάζει τη παρταρα του μόνο, να αρπάξει τα 9000 ευρώ το μήνα και να στέλνει τα κωλοπαιδα του στη Αμερική ξέρει,να φτιάξει τους συδηροδρομους δε ξέρει όμως.Ξεκαθαρα πέθαναν εξαιτίας του.Επισης όταν ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σημαίνει πως κάνει τα πάντα γιαυτη είναι εκει για τη χώρα του και δε τη παραμελεί,ο Κούλης θέλει να αρπάζει τα 9000 μόνο και καμία ευθύνη εμ δε γίνεται έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
Φουντογλου για αντιπρόεδρος...φούντο και τον μπούλο από την Βουλή.

Θα ρίξω μια ψιλή και σε αυτό.
βλεπω υπαρχει πολυς πονος απο τον Τσιπρα σε μερικους μερικους

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Όχι άλλα δε έφτιαξε τους συδηροδρομους επειδή κοιτάζει τη παρταρα του μόνο, να αρπάξει τα 9000 ευρώ το μήνα και να στέλνει τα κωλοπαιδα του στη Αμερική ξέρει,να φτιάξει τους συδηροδρομους δε ξέρει όμως.Ξεκαθαρα πέθαναν εξαιτίας του.Επισης όταν ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας σημαίνει πως κάνει τα πάντα γιαυτη είναι εκει για τη χώρα του και δε τη παραμελεί,ο Κούλης θέλει να αρπάζει τα 9000 μόνο και καμία ευθύνη εμ δε γίνεται έτσι.
Το σύστημά ηλεκτρονικής διακυβέρνησης των τρένων πως λέγεται τέλος πάντων, λένε ότι το είχαμε από το 2004, από τους ολυμπιακούς αγώνες. Από τότε όμως κανείς δε το έβαλε σε λειτουργιά. Γιατί φταίει ο Μητσοτάκης; πόσες κυβερνήσεις είχαν περάσει από τότε πού δεν έφτιαξαν το σιδηρόδρομο;
Είχε περάσει το ΠΑΣΟΚ με το Γιωργάκη το παιδί της αλλαγής, είχε περάσει και η νδ με τον Καραμανλή το χοντρό, είχε περάσει και ο συριζα με τον τσιπρα.
οπότε σταματήστε να λέτε παπαριες παρακαλώ!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Σκάσε ρε παπάρα που θα μου πεις και να ντραπω λες και λέω κάποιο ψέμα,εξαιτίας του Κούλη πέθαναν ξεκάθαρα οι άνθρωποι στα Τέμπη και αυτό το ρεμαλι κάνει τη ζωαρα του χωρίς τη παραμικρή τύψη αυτή είναι η ΝΔ λαμόγια από κούνια.Μη μου ξαναπείς εμένα να ντραπω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.Καθεσαι και υποστηρίζεις τον Κούλη που σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη γορίλα ΕΕ γορίλα.
Τυπε να σε ρωτησω κατι ,ο Τσιπρας ηταν υπευθηνος για τους 100 νεκρους στο ματι?
Ποια ειναι η γνωμη σου.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
Τυπε να σε ρωτησω κατι ,ο Τσιπρας ηταν υπευθηνος για τους 100 νεκρους στο ματι?
Ποια ειναι η γνωμη σου.
τι φταιει ο πρωθυπουργος αν σε αφησει η πυροσβεστικη και η αστυνομια να καεις?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
Τύπε αντικειμενικά να το δεις...

Ο Τσίπρας πήρε ένα κόμμα του 3% και το έκανε κόμμα εξουσίας.

Το 2015, έριξε δυο μεγαλοπρεπή πούτσες στη ΝΔ (και μια bonus αυτή του δημοψηφίσματος, τρεις) και εξοβέλισε το ΠΑΣΟΚ.

Τους πόνεσε. Λογικό.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι από την επόμενη τον εκλογών, τους έπιασε όλους κωλοφαγούρα για το αν θα αποχωρήσει (κρέμονται από τ' αρχίδια του Τσίπρα).

Μακράν πιο έντυμος από άλλους και χωρίς βαρίδια. Χωρίς σχέσεις συναλλαγής και διαπλοκής με επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εργολάβους.

Και χωρίς να ναι γόνος.

Καλά κάνει όμως και φεύγει. Ας πάρει άλλος σειρά.

Ψηφίζω Έφη :smiling-face-with-heart-eyes:
τωρα θα φταιει ηδη η εφη για τα στραβα της νουδου! να δουμε τι θα λενε στο σκαι πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom