You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
Στις εκλογες δεν εχασε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα σύσσωμη η αριστερά.
Ηδη δεξια κομματα συγκεντρωνουν πανω απο 50% συνολικα ενω τα αριστερά κόμματα μετα βιας πιανουν 40%
Ποτε στα ελληνικα χρονικά δεν εχει γινει αυτο η δεξια να κερδιζει πλειοψηφικά την αριστερά.
Εδω έχουμε να κάνουμε με μια μεταστροφή του πληθυσμού στα δεξιά.
Οι λόγοι είναι πρωτον το πασοκ το οποίο εφαγε δημόσιο χρημα και ειχε πανω στην εξουσια διεφθαρμένες κυβέρνησεις με πολιτικούς λαμογια.
2ο η εμπιστοσυνη στον ΣΥΡΙΖΑ και η κωλοτούμπα στο δημοψηφισμα.
Εκει καταλαβαν οτι αριστερό κομμα η μαλλον κυβέρνηση να εξυπηρέτηση την αριστερά δεν υπάρχει,και οτι ακομα αριστερές κυβερνήσεις υπεκυψαν στους νεοφιλλελεδες δυτικούς εταίρους.
Οταν ανήκεις σε μια ενωση με κυριο σχημα το καπιταλισμό και τον νεοφιλελευθερισμο δύσκολα αριστερη κυβέρνηση να βγαλει πρόγραμμα της.
Ο κοσμος κατάλαβε τι συμβαίνει ουσιαστικά η πλειοψηφία γύρισαν τον κωλο τους στις εκλογες μιας και ξέρουν οτι ολα ειναι δρομολογημενα και οι υπόλοιποι πηγαν και ψηφισαν.
Αυτοι ειναι οι λόγοι και μην ψαχνεται αλλού.
ΕΝΤΑΞΕΙ....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 1.406
Ειναι και η κλιματικη αλλαγη τυπε,φταιει κ αυτοΣτις εκλογες δεν εχασε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα σύσσωμη η αριστερά.
Ηδη δεξια κομματα συγκεντρωνουν πανω απο 50% συνολικα ενω τα αριστερά κόμματα μετα βιας πιανουν 40%
Ποτε στα ελληνικα χρονικά δεν εχει γινει αυτο η δεξια να κερδιζει πλειοψηφικά την αριστερά.
Οι λόγοι είναι πρωτον το πασοκ το οποίο εφαγε δημόσιο χρημα και ειχε πανω στην εξουσια διεφθαρμένες κυβέρνησεις με πολιτικούς λαμογια.
Εκει καταλαβαν οτι αριστερό κομμα η μαλλον κυβέρνηση να εξυπηρέτηση την αριστερά δεν υπάρχει,και οτι ακομα αριστερές κυβερνήσεις υπεκυψαν στους νεοφιλλελεδες δυτικούς εταίρους.
Οταν ανήκεις σε μια ενωση με κυριο σχημα το καπιταλισμό και τον νεοφιλελευθερισμο δύσκολα αριστερη κυβέρνηση να βγαλει πρόγραμμα της.
Ο κοσμος κατάλαβε τι συμβαίνει ουσιαστικά η πλειοψηφία γύρισαν τον κωλο τους στις εκλογες μιας και ξέρουν οτι ολα ειναι δρομολογημενα και οι υπόλοιποι πηγαν και ψηφισαν.
Να ρίξω μπαν ήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή?????ΕΝΤΑΞΕΙ....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
ΟΧΙ κανει βαθυστοχαστες αναλυσεις....τον χρειαζεται το σαιΝα ρίξω μπαν ήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή?????
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
Στις εκλογες δεν εχασε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα σύσσωμη η αριστερά.
Ναι ρε, αλλά είμεθα ανθρωπιστές εμείς οι Δεξιοί.ΟΧΙ κανει βαθυστοχαστες αναλυσεις....τον χρειαζεται το σαι
Σε λίγο θα θέλει ηλεκτροσοκ.....
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
Όχι ρε συΝαι ρε, αλλά είμεθα ανθρωπιστές εμείς οι Δεξιοί.
Ζανκλώ πρέπει να μείνει εδώ να δίνει βροντερό παρών
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
η πουτανα η πρεσβεια φταιει....τον κοροιδεψεΝαι ρε, αλλά είμεθα ανθρωπιστές εμείς οι Δεξιοί.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
Ο px έφαγε ισόβια?η πουτανα η πρεσβεια φταιει....τον κοροιδεψε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξερωΟ px έφαγε ισόβια?
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Καλησπέρα φίλε Αθηναίοδεν ξερω
Capital explorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Αν ήμουν μονιμα στο σαιτ θα ειχαν πλανταξει ολοι οι δεξιοι,εχω αποστομωσει πολλούς απο δαύτουςΌχι ρε συ
Ζανκλώ πρέπει να μείνει εδώ να δίνει βροντερό παρών
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
Αν ήμουν μονιμα στο σαιτ θα ειχαν πλανταξει ολοι οι δεξιοι,εχω αποστομωσει πολλούς απο δαύτους
Capital explorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Εσυ κορόιδευε αλλα ουτε καν σου πέρασε η πραγματικη αιτια απο το μυαλό,ισως πιστεύεις οτι ο κουλης τα κανει ολα καλάΕιναι και η κλιματικη αλλαγη τυπε,φταιει κ αυτο
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
1)Αν ήμουν μονιμα στο σαιτ θα ειχαν πλανταξει ολοι οι δεξιοι,εχω αποστομωσει πολλούς απο δαύτους
2)Mετά και το αποψινό,μήπως πρέπει να αλλάξεις avatar?
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
τύπε για να λεμε αληθειες..Αν ήμουν μονιμα στο σαιτ θα ειχαν πλανταξει ολοι οι δεξιοι,εχω αποστομωσει πολλούς απο δαύτους
ΔΕΝ ειναι τυχαίο που απο τοτε που σε μπαναρανε ξεκίνησε και η πτώση του συριζα.
Capital explorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Εγω τυπε κλαιν ετσι και αλλιώς φεύγω απο Ελλάδα παω εξωτερικο,θα έρχομαι εδω να βλεπω τη φτωχεια της ελλαδαςMετά και το αποψινό,μήπως πρέπει να αλλάξεις avatar?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
που θα πας;Μολδαβια,Λευκορωσια,Βουλγαρια;Εγω τυπε κλαιν ετσι και αλλιώς φεύγω απο Ελλάδα παω εξωτερικο,θα έρχομαι εδω να βλεπω τη φτωχεια της ελλαδας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55