Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.787
- Πόντοι
- 10.411
Όχι μόνο ισόβια,σβήστηκε από τον χάρτη λέμεδεν ξερω
Δεν υπάρχει πουθενά ούτε μια ανάρτησή του
Όχι μόνο ισόβια,σβήστηκε από τον χάρτη λέμεδεν ξερω
Χαχαχα απο τοτε που με μπαναραν σουλατσαρανε οι δεξιοί ανενόχλητοιτύπε για να λεμε αληθειες..
ΔΕΝ ειναι τυχαίο που απο τοτε που σε μπαναρανε ξεκίνησε και η πτώση του συριζα.
Και θα μπαίνεις και εδώΕγω τυπε κλαιν ετσι και αλλιώς φεύγω απο Ελλάδα παω εξωτερικο,θα έρχομαι εδω να βλεπω τη φτωχεια της ελλαδας
Ολλανδία για ενα 6μηνο σύμβασηπου θα πας;Μολδαβια,Λευκορωσια,Βουλγαρια;
Τι έγινε Ζανούλη; Τσάμπα πληρώσατε τις μυστικές δημοσκοπήσεις;Καμια πουτσα,εχω πληροφορίες οτι τα πράγματα πανε καλύτερα απο τον Μάιο.
Αν ήμουν μονιμα στο σαιτ θα ειχαν πλανταξει ολοι οι δεξιοι,εχω αποστομωσει πολλούς απο δαύτους
Άπατα πήγαν και τα αμάξια Ζανούλη, με τα επιδόματα του Τσίπρα ψωμολυσσούσες;Ολλανδία για ενα 6μηνο σύμβαση
Ρε ακομα δινω αμάξια αλλα βαριεμαι να πηγαίνω να τα φερνω απο βουλγαρια,οι Βούλγαροι ανεβασαν τις τιμες εδω και ενα χρόνοΆπατα πήγαν και τα αμάξια Ζανούλη, με τα επιδόματα του Τσίπρα ψωμολυσσούσες;
Είναι που είσαι εργατικό αγόρι.Ρε ακομα δινω αμάξια αλλα βαριεμαι να πηγαίνω να τα φερνω απο βουλγαρια,οι Βούλγαροι ανεβασαν τις τιμες εδω και ενα χρόνο
Δυστυχώς, την ίδια εποχή τον βάλανε στα spam από τα Κεντρικά. Λίγο το έχεις;τύπε για να λεμε αληθειες..
ΔΕΝ ειναι τυχαίο που απο τοτε που σε μπαναρανε ξεκίνησε και η πτώση του συριζα.
Εγω τυπε κλαιν ετσι και αλλιώς φεύγω απο Ελλάδα παω εξωτερικο,θα έρχομαι εδω να βλεπω τη φτωχεια της ελλαδας
Καμια διάλυση,αλλα αν ερχομαι εδω θα σε πουλάω και θα σε αγοράζωΑαααα κι εσύ, και ο Tonny μας το είπε, υπό διάλυση η υπόγα της Κουμουνδούρου.
Μακρονησο πρεπει...να μεινουμε μονο οι ΑΡΙΣΤΟΙΚαμια διάλυση,αλλα αν ερχομαι εδω θα σε πουλάω και θα σε αγοράζω
Καρυοφυλλιά τύπεΜε αρχηγό τη Γαρυφαλλιά (first dates) να ρουφάει το καλαμακι, σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.
Καμια διάλυση,αλλα αν ερχομαι εδω θα σε πουλάω και θα σε αγοράζω
Καλα οταν θα σου ερχομαι με παραδακι θα μου κωλοτριβεσαιΜακρονησο πρεπει...να μεινουμε μονο οι ΑΡΙΣΤΟΙ
Μακρονησο πρεπει...να μεινουμε μονο οι ΑΡΙΣΤΟΙ
Καλη νδ πουτσα για μια 4ετια και το λεω για τους ψηφοφορουςΚαληνύχτα Ζανούλη!
Καλή τύχη στο Ελμπασάν!!