Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι λεγανε στο χωριο μου Μπαρμπα,αστο ,το ειπε ο φιλος σου ο Δημας ,παμε παρακατω.
Σου εξήγησα αναλυτικά τι συνέβη και γιατί. Τώρα αυτά που λες είναι λόγια αέρα!

Ερώτηση: εσένα προσωπικά σε πειράζει που λέγεται Βόρεια Μακεδονία? Ναι ή όχι?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι λεγανε στο χωριο μου Μπαρμπα,αστο ,το ειπε ο φιλος σου ο Δημας ,παμε παρακατω.

Τι να με πειραζει ,Μακεδονια λεγοταν απο το 1930 το κρατιδιο ρε Μπαρμπα ας την ελεγαν και Ανω Ραχουλα,χεστηκα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τι να με πειραζει ,Μακεδονια λεγοταν απο το 1930 το κρατιδιο ρε Μπαρμπα ας την ελεγαν και Ανω Ραχουλα,χεστηκα!
Ήμουν σίγουρος, το ερώτημα ήταν ρητορικό :grin:
Οπότε γιατί κόπτεσαι που δεν κάνει τίποτα ο Κούλης τώρα?
Απάντηση: για φθηνιάρα αντιπολίτευση του κώλου.

Εξού και το 31% --> 19% μέσα σε ένα χρόνο... and keeps falling.

Και τώρα μπορούμε να πάμε όντως παρακάτω :grin:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356

Δεν κοπτομαι εγω ,εσενα κοροιδεψε οχι εμενα,εγω δεν τον πιστεψα ποτε οτι θα εκανε κατι εναντια στη συμφωνια!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν κοπτομαι εγω ,εσενα κοροιδεψε οχι εμενα,εγω δεν τον πιστεψα ποτε οτι θα εκανε κατι εναντια στη συμφωνια!
Μα γι' αυτό λέω ότι κάνετε αντιπολίτευση του κώλου... κι έχει αποτελέσματα.
Τα υπόλοιπα στα εξήγησα αναλυτικά απλά δεν τα ακούς καν.

Έπεται κι άλλο falling down, θα συνεχίζεις να το βλέπεις!

Εσύ πας στοίχημα ή κι εσύ λόγω ιδεολογίας... δεν? :grin:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Μα γι' αυτό λέω ότι κάνετε αντιπολίτευση του κώλου... κι έχει αποτελέσματα.
Τα υπόλοιπα στα εξήγησα αναλυτικά απλά δεν τα ακούς καν.

Έπεται κι άλλο falling down, θα συνεχίζεις να το βλέπεις!

Εσύ πας στοίχημα ή κι εσύ λόγω ιδεολογίας... δεν? :grin:
Εισαι καλο παιδι ρε Μπαρμπα,δεν θα ξεκατινιαστω μαζι σου ,ειπαμε θα τα λεμε κι ας διαφωνουμε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εισαι καλο παιδι ρε Μπαρμπα,δεν θα ξεκατινιαστω μαζι σου ,ειπαμε θα τα λεμε κι ας διαφωνουμε.
Στοιχηματάκι είναι μωρέ, όχι ξεκατίνιασμα.

Aaaaaanyway, ok όπως θες! Ας μιλήσουμε για κωλοτρυπίδια τότε :grin:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Στοιχηματάκι είναι μωρέ, όχι ξεκατίνιασμα.

Aaaaaanyway, ok όπως θες! Ας μιλήσουμε για κωλοτρυπίδια τότε :grin:
Για ποιο πραμα να βαλουμε στοιχημα;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν υπηρξαν ποτε Σκοπια φιλε,Μακεδονια την ελεγε ολος ο πλανητης και εμεις Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια,μαντεψε ποιας,της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!!Και ολες οι ελληνικες εταιριες Μακεντονσκι εγραφαν στα λογοτυπα τους,Cosmote Makedonski ,ω ναι ειναι τοσο απλο!
Όοοοοοχι φιλαράκο, κάνεις μεγάλο λάθος. Οι μόνοι που την έλεγαν Μακεδονία πάντα ήταν οι αριστεροί. Γι' αυτό και λένε ότι δεν τρέχει τίποτα μωρέ, σιγά! Κι αυτό που έχει σημασία, είναι πως την λέμε ΕΜΕΙΣ, όχι όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος ας την λέει ΟΠΩΣ θέλει. Από την στιγμή που ΔΕΝ την λέμε εμείς, τότε ΔΕΝ λέγεται Μακεδονία. Και γι' αυτό εξάλλου πίεσε όλο το σύστημα να γίνει η συμφωνία τότε, δηλαδή όταν υπήρχε ο προδότης αριστερός στην πρωθυπουργία, για τον οποίο δεν τρέχει και τίποτα να ονομαστεί Μακεδονία. Και όλος ο κόσμος όπως λες, το εκμεταλλεύτηκε και βρήκε λύση στο πρόβλημα. Η λύση ήταν "Αλεξέγιεφ Τσιπρόφ". Όπερ και εγέννετο!

Αλλιώς στα αρχίδια τους θα ήταν η συμφωνία. Όμως είδες πως έπεσε όλος ο πλανήτης πάνω στην συμφωνία γιατί βρήκαν το μαλάκα που θα το κάνει. Κάτι που δεν έκανε ΚΑΝΕΙΣ πρωθυπουργός, ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση, ΠΟΤΕ.

Πρώτη φορά αριστερά!

Οπότε μην μου το παίζεις ότι στεναχωρήθηκες κιόλας που την λένε Β. Μακεδονία τώρα, οκ? :grin:
θειτσο αν το παρεις και γεωγραφικά βορεια μακεδονια ηταν,μπες λιγο στην ιστορια να διαβασεις μεχρι που εφτανε η μακεδονια?
Μην τα θελουμε ολα δικα μας,το οτι ανηκε στη γιουγκοσλαβια παλια δεν σημαινει οτι δεν ηταν παλιοτερα η μακεδονια και μπορει ο πληθυσμος να μην ειναι ολοι βερα μακεδονες οπ ς δεν ειναι και οι δικοι μας εδω.
Ποιος σημερον ομιλει τη μακεδονικη γλωσσα?πολλοι λίγοι οποτε θειτσο παραδεχτητε οτι σας βολεψε η συμφωνια που εκανε ο συριζα και αφηστε τα πατριωτικα.
Καυτη πατατα ηταν το μακεδονικο και την αναλαβαμε εμείς εξολοκληρου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

31 ηταν στις εκλογες το 19 ειναο στις πληρωμενες δημοσκοπήσεις εχει διαφορα θειτσο.
Θες να σου πω 35 να μαστε μεσα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ούτε εμενα θειτσο με πειραζει αλλα οθτε και τη νδ.
Αν ηταν πατριωτικη κυβερνηση ως ενδειξη διαμαρτυριας θα μπορουσε να κοψει εμπορικες και διπλωματικες σχεσεις με τη β.μακεδονια.
Γιατί δεν το κανετε ρε πατριωτες μετα απο αυτη τη προδοσια?
Κοτες μην πω κοτσες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Καληνυχτα μαγκες,Μπαρμπα και Ζαν Κλωντ!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καντινιέρη για να σου απαντήσω και στις 3 πίπες που είπες:
1. Είσαι άσχετος και από γεωγραφία και, φυσικά, από ιστορία. Οπότε τι να σου πω τώρα και τι να κάθομαι να σου εξηγώ. Μάταιος κόπος. Ένα απλό hint όμως: κι εσύ μιλάς Μακεδονικά! Σήμερα! Ψάξτο λίγο μωρέ, διάβασε και λίγο. Στο σχολείο φανταζόσουν επαναστάσεις και μολότοφ, δεν παρακολουθούσες!
2. Έχω ήδη screenshot για το 35% που λες. Δυστυχώς, θα γίνεις ρόμπα το 23. Θα περιμένω!
3. Ουρανομήκη ανοησία αυτό που λες. Tην οποια έχω απαντήσει. Αλλά προς το παρόν ψάξε στο google τον όρο γιατί μάλλον δεν θα ξέρεις τι σημαίνει :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.634
Πόντοι
10.411
:2funny:
339247-705701.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καντινιέρη για να σου απαντήσω και στις 3 πίπες που είπες:
1. Είσαι άσχετος και από γεωγραφία και, φυσικά, από ιστορία. Οπότε τι να σου πω τώρα και τι να κάθομαι να σου εξηγώ. Μάταιος κόπος. Ένα απλό hint όμως: κι εσύ μιλάς Μακεδονικά! Σήμερα! Ψάξτο λίγο μωρέ, διάβασε και λίγο. Στο σχολείο φανταζόσουν επαναστάσεις και μολότοφ, δεν παρακολουθούσες!
2. Έχω ήδη screenshot για το 35% που λες. Δυστυχώς, θα γίνεις ρόμπα το 23. Θα περιμένω!
3. Ουρανομήκη ανοησία αυτό που λες. Tην οποια έχω απαντήσει. Αλλά προς το παρόν ψάξε στο google τον όρο γιατί μάλλον δεν θα ξέρεις τι σημαίνει :grin:
η μακεδονικη γλωσσα ειχε διάφορες σε σχεση με την ελληνικη,ναι μεν καποιες λεξεις ταιριαζαν με την ελληνικη αλλα ορισμενες αλλες λεξεις ηταν τελιως διαφορετικες.
Ουτε διαλεκτος ηταν η μακεδονικη της ελληνικης απλα ηταν μια αλλη γλωσσα.

Ποτε θα γινω ρομπα ρε θειτσο το 23 μεχρι τοτε κουλης δεν υπαρχει οποτε θα καθεσαι και θα διαγραφεις μηνυματα και θα λες τι βλακεια εκανα γεματος απογοητευση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ουτε διαλεκτος ηταν η μακεδονικη της ελληνικης απλα ηταν μια αλλη γλωσσα.

Ποτε θα γινω ρομπα ρε θειτσο το 23 μεχρι τοτε κουλης δεν υπαρχει οποτε θα καθεσαι και θα διαγραφεις μηνυματα και θα λες τι βλακεια εκανα γεματος απογοητευση.

Μόλις έγινες. Πάλι μόνος σου. Γιατί? Τι να σου λέω τώρα και τι να καταλάβεις... ανιστόρητος. Όπως όλοι οι αριστεροί... Στα ΑΡΧΙΔΙΑ σας η πατρίδα μας σκατολαμόγια που της ρουφάτε το αίμα.

Πάρε ένα μαθηματάκι όπως πήραν οι δυο αμόρφωτοι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας. Δες το όλο, 3 λεπτά είναι, καλό θα σου κάνει, ίσως ΚΑΤΙ μάθεις... αν και αμφιβάλλω! Αλλά δεν πειράζει... δες το.

Ανιστόρητα ανθρωπάκια είστε ρε... φτου σας ξεφτίλες!!!!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης #2:

Ο Αλεξέγιεφ τι είπε?

1. Υποστήριξε διαγραφή ιδιωτικού χρέους
- Υπενθύμιση: ήταν αυτός που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πληστειριασμούς για το ιδιωτικό χρέος, έφτιαξε την πλατφόρμα (η οποία σημειωτέων ήταν του κώλου!), προχώρησε σε πληστειριασμούς Α' κατοικίας και άσκησε δίωξη σε πρώην συντρόφια του που ήταν αντίθετοι (Λάφα, Στρατούλ και Ζωή).

2. Ισχυρίστηκε ότι το κράτος πρέπει να πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων για να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις και είπε ότι πρόκειται για 3 δις.
- Διόρθωση: Οι ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ είναι 42 δις το χρόνο. Άρα, απευθυνόμενος σε κάτι καντινιέρηδες αμόρφωτους και κάτι άλλα ζώα, "πούλησε" ένα πακέτο 42 δις στην προνομιακή τιμή των 3 δις!!!

Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία... πούτσες ήταν. Κρίμα που δεν μπορεί στην ΔΕΘ να πει για την σωστή κατασκευή μολότοφ. Εκεί είναι αυθεντία! :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Θειε μηπως θελεις να πιασουμε τα ζαππεια του πιτσαδορου με τα 18 σημεια και τα 18 δις ισοδυναμα;;

Μηπως να πουμε για τον ενφια το αρχιχαρατσι του πιτσαδορου που εχει στοιχισει μεχρι τωρα 20 δις στο λαουτζικου;;

Να πουμε για το αχρειαστο δευτερο μνημονιο αυτο που εσκιζε σελιδα σελιδα..... στον υπνο του;;

Να πουμε για το αντιμνημονιο που εγινε μεγαλοπρεπες μνημονιο;;

Τι ναπρωτοθυμηθει καποιος για τα εργα και ημερες της νουδου

Εγκυκλοπαιδεια γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom