Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των αριστεριστών ηγετών είναι η διαφορά της θεωρίας από την πράξη. Στη θεωρία είναι όλοι τους δημοκράτες, αλλά στην πράξη είναι δικτατορίσκοι τύπου Τσαουσέσκου.
στη θεωρεια και στη πραξη η αριστερα είναι δημοκρατικη απλα πολλες φορες για να επιβιωση η χωρα και ο λαος χρειαζεται πιο αυστηρα μετρα.
Π.χ εγω που ειμαι υπερ της δημοκρατιας αν βγει ο συριζα θα ηθελα να εφαρμοσει ενα σκληρό καθεστως και ελεγχομενο στα μμε.θα μου πεις δεν ειναι δημοκρατικο αλλα οταν τα μμε χρηματιζονται απο τους δεξιους και προπαγανδιζουν τον λαο λίγη φίμωση σε δαυτα δεν πειραζει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των αριστεριστών ηγετών είναι η διαφορά της θεωρίας από την πράξη. Στη θεωρία είναι όλοι τους δημοκράτες, αλλά στην πράξη είναι δικτατορίσκοι τύπου Τσαουσέσκου.
στη θεωρεια και στη πραξη η αριστερα είναι δημοκρατικη απλα πολλες φορες για να επιβιωση η χωρα και ο λαος χρειαζεται πιο αυστηρα μετρα.
Π.χ εγω που ειμαι υπερ της δημοκρατιας αν βγει ο συριζα θα ηθελα να εφαρμοσει ενα σκληρό καθεστως και ελεγχομενο στα μμε.θα μου πεις δεν ειναι δημοκρατικο αλλα οταν τα μμε χρηματιζονται απο τους δεξιους και προπαγανδιζουν τον λαο λίγη φίμωση σε δαυτα δεν πειραζει.

Μονο που ο τσυριζας δεν ειναι αριστερα

Καραδεξια νεα δεξια του κερατα ειναι

Απατεωνες και ανθελληνες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κοιτα να δεις

μετα απο 50 χρονια κυβερνησανε

δεν θα αφησουν την εξουσια σε δεξιες κεντροδεξιες η ακρεες δεξιες τασεις να κυβερνησουν
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την ιστορία... εσύ πιστεύεις ότι κυβερνούσαν τώρα 40 χρόνια κεντροδεξιές κυβερνήσεις? Χμμμ... αν το πιστεύεις αυτό, τότε μάλλον ζεις σε κάποια άλλη διάσταση... και δεν ξέρω αν έχει νόημα να σου εξηγήσω γιατί αυτή η αντίληψη έχει ποτίσει στο δέρμα σου.... δεν νομίζω να βγει ποτέ!
μπαρμπα δεξιες ηταν ολες οι κυβερνησεις

ξεκινησαν απο βασιλεια και κατεληξαν σε ακροδεξια τακτικη και πολιτικη

οι αριστεροι θα ξαναπροσπαθησουν να ανακαταλαβουν τα ηνια του κρατους διοτι το χασμα των 50 ετων μετα τον εμφυλιο πολεμο ειναι πολυ μεγαλο για αυτους

και με οτι εγινε απο το 1950 εως τωρα

καποιοι μεσα απο την κεντροδεξια πολοικατοικια εχουν τραυματισει το δογμα της δεξιας

ολοι μας γνωριζουμε ποιοι ειναι αυτοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λασκε οι αριστεροι ειναι οι τσυριζαιοι;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπαρμπα δεξιες ηταν ολες οι κυβερνησεις

ξεκινησαν απο βασιλεια και κατεληξαν σε ακροδεξια τακτικη και πολιτικη

οι αριστεροι θα ξαναπροσπαθησουν να ανακαταλαβουν τα ηνια του κρατους διοτι το χασμα των 50 ετων μετα τον εμφυλιο πολεμο ειναι πολυ μεγαλο για αυτους

και με οτι εγινε απο το 1950 εως τωρα

καποιοι μεσα απο την κεντροδεξια πολοικατοικια εχουν τραυματισει το δογμα της δεξιας

ολοι μας γνωριζουμε ποιοι ειναι αυτοι
Ζεις αλλού...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε λασκε ποιο δογμα της δεξιας;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειο δεν δικαιουστε να ομιλειτε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

θα σε δικασει ο τζονυ :cheesy:

hqdefault.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βαλτα κατω και ζυγισε τα

απο το 1950 ειχαμε αριστερη κυβερνηση?

ειχαμε βασιλεια?

ειχαμε δεξιες κυβερνησησεις ?
Όχι, αλλά αν πας και πιο πίσω στο Βυζάντιο π.χ. ούτε τότε είχαμε δεξιές. Είχαμε χούντα (αυτοκράτορα δηλαδή), σωστά? :grin:

Αλλά αν πάρεις το σύγχρονο πολιτικό σύστημα, δηλαδή από το '80 και μετά, είχαμε δεξιές κυβερνήσεις? Μα φυσικά όχι! Και συμπεριλαμβάνω και τα 10-12 χρόνια της ΝΔ που για να κρατήσει εξουσία, συνέχισε τις αριστερές πολιτικές (δηλαδή τα κλασσικά, μεγάλο κράτος, μεγάλοι φόροι, κεντρική διοίκηση, ελάχιστη ιδιωτική πρωτοβουλία, κλειστά επαγγέλματα, κτλ, κτλ).

Ούτε τώρα έχουμε δεξιά. Έχουμε κεντροδεξιά.

Κι όλα αυτά είναι facts.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
βαλτα κατω και ζυγισε τα

απο το 1950 ειχαμε αριστερη κυβερνηση?

ειχαμε βασιλεια?

ειχαμε δεξιες κυβερνησησεις ?
Όχι, αλλά αν πας και πιο πίσω στο Βυζάντιο π.χ. ούτε τότε είχαμε δεξιές. Είχαμε χούντα (αυτοκράτορα δηλαδή), σωστά? :grin:

Αλλά αν πάρεις το σύγχρονο πολιτικό σύστημα, δηλαδή από το '80 και μετά, είχαμε δεξιές κυβερνήσεις? Μα φυσικά όχι! Και συμπεριλαμβάνω και τα 10-12 χρόνια της ΝΔ που για να κρατήσει εξουσία, συνέχισε τις αριστερές πολιτικές (δηλαδή τα κλασσικά, μεγάλο κράτος, μεγάλοι φόροι, κεντρική διοίκηση, ελάχιστη ιδιωτική πρωτοβουλία, κλειστά επαγγέλματα, κτλ, κτλ).

Ούτε τώρα έχουμε δεξιά. Έχουμε κεντροδεξιά.

Κι όλα αυτά είναι facts.
ξεχασα το πασοκ sorry

αλλα βασικα η ελληνικη δημοκρατια ξεκινησε να λειτουργει απο το 1950 εως τωρα

με μια παρενθεση πασοκ και συριζα ολα τα αλλα χρονια ειναι με δεξια κεντροδεξια εως ακροδεξια (εκει μπαινει η χουντα)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ξεχασα το πασοκ sorry

με μια παρενθεση πασοκ και συριζα ολα τα αλλα χρονια ειναι με δεξια κεντροδεξια εως ακροδεξια (εκει μπαινει η χουντα)
Μα αυτό σου εξηγώ... ότι κι η ΝΔ ήταν κεντροΑΡΙΣΤΕΡΑ, όχι κεντροδεξιά. Εκτός αν θες να μου πεις κάποιο φιλελεύθερο δεξιό μέτρο που πήρε. Μόνο το 93 ο Κων/νος Μητσοτάκης με την ιδιωτικοποίηση για τα λεωφορεία. Κι έπεσε την επόμενη μέρα! :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν βαζω τον βενιζελο διοτι ξεριζωσε τους μικρασιατες με το τσιρακι του τον στεργιαδη

βενιζελος= παπους του κωνσταντινου μητσοτακη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μα αυτό σου εξηγώ... ότι κι η ΝΔ ήταν κεντροΑΡΙΣΤΕΡΑ, όχι κεντροδεξιά. Εκτός αν θες να μου πεις κάποιο φιλελεύθερο δεξιό μέτρο που πήρε. Μόνο το 93 ο Κων/νος Μητσοτάκης με την ιδιωτικοποίηση για τα λεωφορεία. Κι έπεσε την επόμενη μέρα! :grin:
καποιοι το ισχυριζονται το σκεπτικο σου οτι ηταν κεντροαριστερα και οχι κεντροδεξια αλλοι λενε το αντιθετο η αληθεια ειναι καπου στην μεση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καποιοι το ισχυριζονται το σκεπτικο σου οτι ηταν κεντροαριστερα και οχι κεντροδεξια αλλοι λενε το αντιθετο η αληθεια ειναι καπου στην μεση
Ε... δεν θα τα χαλάσουμε εκεί... σίγουρα δεν ήταν δεξιά! Ας πούμε κέντρο...! Το κέντρο έχει περισσότερα αριστερά στοιχεία πάντως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ξεχασα το πασοκ sorry

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Καταλαβες θειο γιατι δεν δικαιουστε να ομιλειτε;;

Γιατι μετα απο 70 χρονια ακομα δεν ξερετε τι ειστε

Αυτο σας καθιστα επικινδυνους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom