Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
θειτσο το τριτο αποστομωμα ποτε προβλεπεις να το τρως?
Tραγούδα μόνος σου και μέτρα σκορ μιας και στη ζωή σου τρως φάπες!
1-48 είναι, κι εδώ τον πίνεις! Γιατί? Γιατί είσαι κουμούνας! Χαμένος παντού!
Στο πεζοδρόμιο! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
"Οι Τούρκοι υπερισχύουν των Ελλήνων στα όπλα!!!!"

Βγάζει ο Κούλης κονδύλι για ενίσχυση εξοπλιστικών...

"Είμαι πολύ θυμωμένη με το κονδύλι για τα εξοπλιστικά!!!!"

This is antipolitefsi!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
εχουν χασει τελειως τη μπαλα αυτοι ... βαλανε το χαπατο τον υποψηφιο δημαρχο για εκπροσωπο τυπου, την αχτσιογλου να μιλαει για οικονομικα και προσπαθουν να κανουν αντιπολιτευση σε ολα γιατι ετσι εκαναν 2010-2015 και τους βγηκε. Μονο που ο δευτερος γυρος ξαναζεσταμενης μαλακιας δεν χωνευεται και πανε απατοι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• αλεξοκωλογερος.jpg
    αλεξοκωλογερος.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 23

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οι τύποι εκει στον Συριζα κάνουν τα παντα για να μεγαλωνει η διαφορά υπερ της ΝΔ

Το 40-19 που βγηκε προχθες δεν τους ικανοποιησε φαινεται

Βουρ για το 3%

Αντε ρε Φωφη, κουνησου κι εσυ λιγο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
jean-Claud

πεταξε καρφακι ο αλεξ για τον συριζα

για ρωτα τον

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Οι τύποι εκει στον Συριζα κάνουν τα παντα για να μεγαλωνει η διαφορά υπερ της ΝΔ

Βουρ για το 3%

Μην περιμένεις από την Φώφη, δεν μπορεί. Να μου έλεγες Μπένυ εντάξει, αλλά αυτόν τον φάγανε οι ίδιοι!

Και δυστυχώς δεν βλέπω και κάναν άλλον... ποιον να πάρεις? Τον μπαρούφα? Αυτός τελείωσε, bye bye, στο καλό, το μπούλο 1,5%. Θα τον περάσει κι ο Κασίδας σύντομα! Τον Κουτσούμπα... οκ αυτόν τον είχες πάντα με τις ίδιες πίπες που έλεγε πάντα αυτό το κόμμα... ανεξαρτήτου Γενικού Γραμματέα! Τον Βελό? Αυτός ίσως μπορούσε να κάνει κάποια αντιπολίτευση αλλά είναι πυροβολημένος ρε φίλε... αυτός τα πίνει τα σκευάσματα που πουλάει κι έχει καταντήσει έτσι???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Βουρ για το 3%

Μην περιμένεις από την Φώφη, δεν μπορεί. Να μου έλεγες Μπένυ εντάξει, αλλά αυτόν τον φάγανε οι ίδιοι!

Και δυστυχώς δεν βλέπω και κάναν άλλον... ποιον να πάρεις? Τον μπαρούφα? Αυτός τελείωσε, bye bye, στο καλό, το μπούλο 1,5%. Τον Κουτσούμπα... οκ αυτόν τον είχες πάντα με τις ίδιες πίπες που έλεγε πάντα αυτό το κόμμα... ανεξαρτήτου Γενικού Γραμματέα! Τον Βελό? Αυτός ίσως μπορούσε να κάνει κάποια αντιπολίτευση αλλά είναι πυροβολημένος ρε φίλε... αυτός τα πίνει τα σκευάσματα που πουλάει κι έχει καταντήσει έτσι???

Το υπαρχον πολιτικο προσωπικο δεν ειναι δυνατον να απειλησει τον Κουλη.
Πρεπει να συμβει κατι τρομερα ανατρεπτικό για να γινει κατι τετοιο.

Κι αυτο γινεται ισως μονο μετα απο συντριπτική ήττα.

Η εκτιμηση μου ειναι οτι το 2023 η ΝΔ θα κερδισει με θηριωδη διαφορα και αυτο θα προκαλέσει εκρηξεις στην κεντροαριστερα, με πληρη διαλυση του Συριζα και του ΚΙΝΑΛ.
Κι εκει θα φανει αν υπαρχει καποιος να μαζεψει τα κομματια και να κανει εναν ενιαιο χώρο με σοβαρη κυβερνητικη προταση.

Χωρις σοβαρη προταση δεν μπορει να χτυπηθει η παρουσα κυβερνηση, που λειτουργει με τρόπο εντυπωσιακα ευρυθμο.

Εγω πιστευω οτι τον επομενο πρωθυπουργο απο την κεντροαριστερα δεν τον γνωριζουμε καν ακομη ως πολιτικο προσωπο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Η εκτιμηση μου ειναι οτι το 2023 η ΝΔ θα κερδισει με θηριωδη διαφορα και αυτο θα προκαλέσει εκρηξεις στην κεντροαριστερα, με πληρη διαλυση του Συριζα και του ΚΙΝΑΛ.
Στα λόγια μου έρχεσαι... το έχω πει χιλιάδες φορές! Έτσι τρένο που πάει ο κούλης (και δεν του το 'χα!!!) θα διαλυθούν μόνοι τους... λευκή πετσέτα.

Εγω πιστευω οτι τον επομενο πρωθυπουργο απο την κεντροαριστερα δεν τον γνωριζουμε καν ακομη ως πολιτικο προσωπο.
Εγώ πιστεύω ότι ούτε τα παιδιά μας θα γνωρίσουν πρωθυπουργό κεντροαριστερό! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Στα λόγια μου έρχεσαι... το έχω πει χιλιάδες φορές! Έτσι τρένο που πάει ο κούλης (και δεν του το 'χα!!!) θα διαλυθούν μόνοι τους... λευκή πετσέτα.

Εγώ πιστεύω ότι ούτε καν τα παιδιά μας θα γνωρίσουν πρωθυπουργό κεντροαριστερό! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ο Αλεξέγιεφ συνάντησε τον Ρέκλινγκ για να του εκφράσει την ανησυχία του... τη στιγμή που η Ελλάδα δανείζεται με 1,27% που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Φαντάζομαι ότι θα ήταν μέσα στον πανικό όταν τον συναντούσε και δανειζόμασταν με 4% :tooth:

Συνημμένα

• κνιτοαληταράς.png
    κνιτοαληταράς.png
    121,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
«Μύλος» και πάλι η ΝΔ στη Βουλή: Μπακογιάννη κατά Αυγενάκη

Της ντορας το καγκελο γινεται στην επαρατο
Ευτυχώς που η επάρατος νόσος της χώρας, το θασοκ, ψοφάει... μην κοιτάς που πήρε μια ανάσα τώρα. Είναι στην ΜΕΘ και παίρνει τις τελευταίες ανάσες που παίρνουν οι μελλοθάνατοι! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ο Αλεξέγιεφ συνάντησε τον Ρέκλινγκ για να του εκφράσει την ανησυχία του... τη στιγμή που η Ελλάδα δανείζεται με 1,27% που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Φαντάζομαι ότι θα ήταν μέσα στον πανικό όταν τον συναντούσε και δανειζόμασταν με 4% :tooth:

Εισαι αδικος

Προφανως του εξεφρασε την ανησυχια του οτι το κομμα του 14 μηνες μετα τις εκλογες ειναι στο 19%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εισαι αδικος

Προφανως του εξεφρασε την ανησυχια του οτι το κομμα του 14 μηνες μετα τις εκλογες ειναι στο 19%
Χμμμμμ... το πιθανότερο είναι να τον ρωτάει "πως στο διάολο το έκανε ο πούστης ο κούλης??? πες μου pleaaaaaaase" :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εισαι αδικος

Χμμμμμ... το πιθανότερο είναι να τον ρωτάει "πως στο διάολο το έκανε ο πούστης ο κούλης??? πες μου pleaaaaaaase" :tooth:
Ειναι η ιδια απορια που εχει ενας καταληψιας στο λυκειο, που καταληγει να δουλευει στο βενζιναδικο και να βαζει βενζινη στο αυτοκινητο του φλώρου που διαβαζε και περασε στο πανεπιστημιο.
"Κακούργα κοινωνια, πριν καποια χρονια εγω ημουν ο μαγκας κι αυτος ο ξενερωτος".

Ετσι το εκανε ο πούστης ο Κουλης.
Απο τη μια εχουμε εναν μορφωμενο και καταρτισμενο ανθρωπο και απο την αλλη ενα γίδι.
Μονο τα αγγλικα τους να συγκρινεις, φτανει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ειναι η ιδια απορια που εχει ενας καταληψιας στο λυκειο, που καταληγει να δουλευει στο βενζιναδικο και να βαζει βενζινη στο αυτοκινητο του φλώρου που διαβαζε και περασε στο πανεπιστημιο.
"Κακούργα κοινωνια, πριν καποια χρονια εγω ημουν ο μαγκας κι αυτος ο ξενερωτος".
Ο Bill Gates (ξέρεις... αυτός ο αποτυχημένος!!!) είχε πει το εξής:
"Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one!".
(αν δεν σου κάνει κόπο μετέφρασέ το στα ελληνικά για τα αμόρφωτα εδώ μέσα!) :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Οι εποχές που τα κουκούδια ήταν για φάπες! Χρυσές εποχές! Η μούτζα στο τέλος τα λέει όλα!!! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εισαι αδικος

Ετσι το εκανε ο πούστης ο Κουλης.
Απο τη μια εχουμε εναν μορφωμενο και καταρτισμενο ανθρωπο και απο την αλλη ενα γίδι.
Μονο τα αγγλικα τους να συγκρινεις, φτανει.
Εσείς οι νδ θελετε τις κομματικες διαφορες να τις μετατρεψεται σε ταξικες διαφορες.
Στον συριζα ειναι πολλοι μορφωμενοι επανω χωρις να ισχυει αυτο που λετε.
Εγω ξερω πολλους νδ ψηφοφορους που δεν εχουν τελειωσει το λυκειο.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακεια που σας δερνει οτι συριζα ισον αμορφωτος καταληψιας φτωχος,εδω υπαρχουν ψηφοφοροι ψωναρες που ψηφιζπυν νδ για να ανεβάσουν το κοινωνικο τους στατους απο εκει και περα καταλαβετε τι σκουπιδαριο έχετε μαζεψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom