Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Μύλος» και πάλι η ΝΔ στη Βουλή: Μπακογιάννη κατά Αυγενάκη

Της ντορας το καγκελο γινεται στην επαρατο
Τύπε θα στο πω εντελως φιλικα

Χεστηκαμε

Καλα οτι ειστε χεσμενοι ειναι γνωστο

Μολις βλεπετε την θεια απο το βερολινο τα κανετε πανω σας

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
«Μύλος» και πάλι η ΝΔ στη Βουλή: Μπακογιάννη κατά Αυγενάκη

Της ντορας το καγκελο γινεται στην επαρατο
Τύπε θα στο πω εντελως φιλικα

Χεστηκαμε

Καλα οτι ειστε χεσμενοι ειναι γνωστο

Μολις βλεπετε την θεια απο το βερολινο τα κανετε πανω σας
Οταν βγηκε ο κουλης η γερμανικη κυβερνηση χαιρετησε την επιλογη τπυ λαου αλλα ενδοτερα σε μυστικους κυκλους οι γερμανοι λενε οτι του πουν αυτος θα το κανει.
Ξερουν οτι προκειται για γερμανοτσολιας ,εξαλλου το μητσοτακειικο εχει παραδοση με τους γερμανους.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.921
Πόντοι
3.506
Το νέο σήμα του Συριζα..

(Με το Υ κάτι για άνοδο υπονοούν,αλλά μάλλον σε άλλο παραπέμπει.)
:piss:

URL]]

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εισαι αδικος

Προφανως του εξεφρασε την ανησυχια του οτι το κομμα του 14 μηνες μετα τις εκλογες ειναι στο 19%
Χμμμμμ... το πιθανότερο είναι να τον ρωτάει "πως στο διάολο το έκανε ο πούστης ο κούλης??? πες μου pleaaaaaaase" :tooth:
Ειναι η ιδια απορια που εχει ενας καταληψιας στο λυκειο, που καταληγει να δουλευει στο βενζιναδικο και να βαζει βενζινη στο αυτοκινητο του φλώρου που διαβαζε και περασε στο πανεπιστημιο.
"Κακούργα κοινωνια, πριν καποια χρονια εγω ημουν ο μαγκας κι αυτος ο ξενερωτος".

Ετσι το εκανε ο πούστης ο Κουλης.
Απο τη μια εχουμε εναν μορφωμενο και καταρτισμενο ανθρωπο και απο την αλλη ενα γίδι.
Μονο τα αγγλικα τους να συγκρινεις, φτανει.
Εσείς οι νδ θελετε τις κομματικες διαφορες να τις μετατρεψεται σε ταξικες διαφορες.
Στον συριζα ειναι πολλοι μορφωμενοι επανω χωρις να ισχυει αυτο που λετε.
Εγω ξερω πολλους νδ ψηφοφορους που δεν εχουν τελειωσει το λυκειο.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακεια που σας δερνει οτι συριζα ισον αμορφωτος καταληψιας φτωχος,εδω υπαρχουν ψηφοφοροι ψωναρες που ψηφιζπυν νδ για να ανεβάσουν το κοινωνικο τους στατους απο εκει και περα καταλαβετε τι σκουπιδαριο έχετε μαζεψει.
Συριζαιος=πουστης ή τραβελοπουστας οπως εσύ
Ζαν Κλοντ η τραβελογαμημενη πουστρα της οδού Άγκυρας 1!

Συνημμένα

• Screenshot_20200725-123940.jpeg
    Screenshot_20200725-123940.jpeg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Screenshot_20200725-124937.jpeg
    Screenshot_20200725-124937.jpeg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 22

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εισαι αδικος

Προφανως του εξεφρασε την ανησυχια του οτι το κομμα του 14 μηνες μετα τις εκλογες ειναι στο 19%
Χμμμμμ... το πιθανότερο είναι να τον ρωτάει "πως στο διάολο το έκανε ο πούστης ο κούλης??? πες μου pleaaaaaaase" :tooth:
Ειναι η ιδια απορια που εχει ενας καταληψιας στο λυκειο, που καταληγει να δουλευει στο βενζιναδικο και να βαζει βενζινη στο αυτοκινητο του φλώρου που διαβαζε και περασε στο πανεπιστημιο.
"Κακούργα κοινωνια, πριν καποια χρονια εγω ημουν ο μαγκας κι αυτος ο ξενερωτος".

Απο τη μια εχουμε εναν μορφωμενο και καταρτισμενο ανθρωπο και απο την αλλη ενα γίδι.
Εσείς οι νδ θελετε τις κομματικες διαφορες να τις μετατρεψεται σε ταξικες διαφορες.
Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακεια που σας δερνει οτι συριζα ισον αμορφωτος καταληψιας φτωχος,εδω υπαρχουν ψηφοφοροι ψωναρες που ψηφιζπυν νδ για να ανεβάσουν το κοινωνικο τους στατους απο εκει και περα καταλαβετε τι σκουπιδαριο έχετε μαζεψει.
Τι εγινε ρε μπουλη στ βγαλα στη φορα και τωρα με κυνηγας.
Εσυ δεν εισαι εκεινο το μουνοδουλακι που το κανουν οι γυναίκες οτι θελουν,το λουρι σου λειπει μονο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Το «Υ» ακουγεται πως συμβολιζει ενα γκλομπ.

Λογικο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εισαι αδικος

Εσυ δεν εισαι εκεινο το μουνοδουλακι που το κανουν οι γυναίκες οτι θελουν,το λουρι σου λειπει μονο.
Τι έβγαλες ρε καθυστερημένε στη φόρα?
Είσαι η αδερφαρα των τραβελιων της Άγκυρας 1!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το «Υ» ακουγεται πως συμβολιζει ενα γκλομπ.

Λογικο.
αγραμματε βλαροκ το Σ και το Υ συμβολίζουν το αστερι.
Το σημα του συριζα ειναι το αστερι τωρα και οχι οι χρωματιστες σημαιες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εισαι αδικος

Τι έβγαλες ρε καθυστερημένε στη φόρα?
Είσαι η αδερφαρα των τραβελιων της Άγκυρας 1!
καλα βρες μου κριτικη απο το συγκεκριμενο οικο και τοτε θα το παραδεχτω.
Εσυ για πες μας για μια γυναικα μεχρι που μπορεις να φτασεις ας πουμε?
Σε ρωταω γιατι ξερω τι μουνοδουλο εισαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ανθελληνικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΨΕΥΤΕΣ!
καλα θειτσο κατσε βριζε εσυ.
Για πες το φιασκο με τις μασκες,τι εγινε και μοιράσατε μεγαλες μασκες δεν σας βγηκε στο μετρημα η ευκαιρεια ειναι τωρα να κερδοσκοπησουν καποιοι?
Σκανδαλο μου μυρίζει θειτσο και το δημοσιο χρημα παλι θα μοιραστει σε βιοτεχνες παραγωγης μασκων και ατομων του υπουργειου παιδειας.

Να που πανε τα κρατικα χρηματα και για τη σπαταλη που λεμε.
Συνεχίστε ετσι η χωρα θα βουλιαξει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
PERFECT match!!!! :tooth: Συμμορίες!

Συνημμένα

• tsiriza_noemvri.png
    tsiriza_noemvri.png
    286,5 KB · Εμφανίσεις: 29

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
PERFECT match!!!! :tooth: Συμμορίες!
ολο παραπληροφορηση εισαι θειτσο τετοια θα λες οταν γινεις γραμματευς του δικηγορου?
Ειδικα εσυ αν αρχισεις να κριτικαρεις τον συριζα με αυτη τη φθηνη πολιτικολογια σε καθε δημοσιευση που θα κανεις το κομμα σας θα χανει και απο μια μοναδα.
Δεν το χεις με τη πολιτικη ασχολησπγ με κατι αλλο ξερεις μπορει αλλου να αποδειχθείς ταλεντο.
Εμένα μ αρεσει το νεο σημα τπυ συριζα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ολο παραπληροφορηση εισαι θειτσο τετοια θα λες οταν γινεις γραμματευς του δικηγορου?
Παραπληροφόρηση? Αυτό δεν είναι το νέο logo του τσίριζα? Είναι! Αυτή δεν είναι προκύρηξη της 17Ν? Είναι?
Ε, δεν σου κολλάει? Εγώ όταν είδα αυτά τα δύο δίπλα-δίπλα μου θύμισε παζλ που κολλάει το ένα με το άλλο τέλεια! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τ'αστέρια σας λείπανε πανάθεμά σας :confused:
προμοτορα τ αστερι θα βγαλει τη χωρα απο τον βουρκο.
Οπως εσωσε τη χωρα εδω και 4.5 χρονια και εφερε την ελπιδα παλι πισω ετσι και τωρα θα λαμψει για ενα καλυτερο μελλον.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Οταν βγηκε ο κουλης η γερμανικη κυβερνηση χαιρετησε την επιλογη τπυ λαου αλλα ενδοτερα σε μυστικους κυκλους οι γερμανοι λενε οτι του πουν αυτος θα το κανει.
Ξερουν οτι προκειται για γερμανοτσολιας ,εξαλλου το μητσοτακειικο εχει παραδοση με τους γερμανους.

Πςςςςς... Τι λε ρε παιδί...
Πήγες γερμανία να φέρεις κανένα σαπάκι, κρύφτηκες απαρατήρητος ως νίντζα κραβ-μανγκάς και άκουσες τι λένε ενδότερα σε μυστικούς κύκλους οι γερμανοί?! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom