You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Θειο αρχη ανοιας;
Ξερεις βρισκομαστε στον 21ο αιωνα
Στο 2020
Δεν ξερω αν το καταλαβαινεις
Καλά δες το πρώτα και μετά μου λες
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
μπαρμπα
ο ζον οταν βγει κυβερνηση θα σε βαλει στην κολυμβηθρα για να βαπτιστεις συριζαιος
Λες να είναι μόνο αυτό?
Εγώ πιστεύω θα με στήσει στα γόνατα και θα μου κόψει την καρωτίδα με κονσερβοκούτι! Τούρκους μπορεί να μην πυροβολεί, Έλληνες όμως σφάζει μετά χαράς!
το εχει ταξει στο βλαδιμηρο λενινμπαρμπα
ο ζον οταν βγει κυβερνηση θα σε βαλει στην κολυμβηθρα για να βαπτιστεις συριζαιος
Λες να είναι μόνο αυτό?
Εγώ πιστεύω θα με στήσει στα γόνατα και θα μου κόψει την καρωτίδα με κονσερβοκούτι! Τούρκους μπορεί να μην πυροβολεί, Έλληνες όμως σφάζει μετά χαράς!
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Αφιερωμένο στους πεολαουτοφασίστες του Μπου!
Ο ύμνος του γερμανοτσολιά!
Εν-δυο, εν-δυο!
φουστανέλα, τσαρούχ’ φούντα, φεσ’
εφτούνα τα ρούχα με καίνε
κι αδίκως μου τάχουν φορέσ’.
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι!*
Τσολιά να με λεν δε μ’ αρέσ’
εγώ Γερμανός είμαι τώρα
καμάρ’ των ταγμάτων Ες-Ες.
Εγώ είμ’ εγώ και δεν αργώ
ρωμιούς να σφάξω μάνι-μάνι
με λεν λεφούσ’ και στο γιουρούσ’
τρεις τραυματίες έχω ξεκάνει.
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι
λεφτά στο κεμέρι μ’ πολλά
κι αυτά που λεν δε με νοιάζουν,
ο Αδόλφος μου νάναι καλά.
...και μία φωτό με τους ναζί, με αγάπη εξαιρετική!
Δεν θα επανέλθω, δεν ταΐζω μπαμπουίνους.
Εν-δυο, εν-δυο!
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι!*
εγώ Γερμανός είμαι τώρα
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι
Συνημμένα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Η δήλωση του Μητσοτάκη που θα συζητηθεί οπωσδήποτε: «Ευτυχώς υπήρξε ο έντιμος δημοσιογράφος Βαξεβάνης»
Καημενα γαλαζια...
Καημενα γαλαζια...
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ρε θειτσο μ αρεσει που λες λογια που δεν ειπα ποτέ.μπαρμπα
Λες να είναι μόνο αυτό?
Ούτε Τούρκο δεν θελω να σκοτωσω ουτε ντόπιο.
Αυτο που πρεπει να γινει οταν βγει ο συριζα ειναι να μπει χερι στα καναλια,ολα συνδρομητικα εκτος απο ερτ και τοπικα,οπως και επισης καθε χρονο να γινετε ελεγχος σ αυτα απο την εφορια και οποιο δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του νσ του παιρνουν την αδεια.
Επισης να αρχίσουν οι εξεταστικες επιτροπες παλι σε νοβαρτις ελληνοτουρκικα πανδημια χρηματοδοτηση καναλιων και παροχων ισκουλ αλικικουμ οπως επισης και για την υφεση της χωρας.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
OK μπαμπουινε, μάθε ιστορία λεβέντη μου και μιλάμε ξανά μετά.Αφιερωμένο στους πεολαουτοφασίστες του Μπου!
Εν-δυο, εν-δυο!
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι!*
εγώ Γερμανός είμαι τώρα
Άιν-τσβάι, άιν-τσβάι
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Ρε θειτσο μ αρεσει που λες λογια που δεν ειπα ποτέ.
Αυτο που πρεπει να γινει οταν βγει ο συριζα ειναι να μπει χερι στα καναλια,ολα συνδρομητικα εκτος απο ερτ και τοπικα,οπως και επισης καθε χρονο να γινετε ελεγχος σ αυτα απο την εφορια και οποιο δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του νσ του παιρνουν την αδεια.
Επισης να αρχίσουν οι εξεταστικες επιτροπες παλι σε νοβαρτις ελληνοτουρκικα πανδημια χρηματοδοτηση καναλιων και παροχων ισκουλ αλικικουμ οπως επισης και για την υφεση της χωρας.
[/quote]
Εντάξει... από το 2080 και μετά!
[/quote]
Εντάξει... από το 2080 και μετά!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Εντάξει... από το 2080 και μετά! [/quote]Ρε θειτσο μ αρεσει που λες λογια που δεν ειπα ποτέ.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
[/quote]Εντάξει... από το 2080 και μετά!Ρε θειτσο μ αρεσει που λες λογια που δεν ειπα ποτέ.
με -15% υφεση η πανδημια να φουντωνει και οι τουρκοι να κερδιζουν αοζ το 2080 θα ξανακυβερνήσετε.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Δώσε μου τροφή μαντάμ!!! Κι άλλο screenshot για τις επόμενες εκλογές, το 2023. Θα το έχω μέχρι τότε το screenshot να στο ποστάρω φωτογραφία στο προφίλ σου κατευθείαν κάθε μέρα μετά τις εκλογές!!!!με -15% υφεση η πανδημια να φουντωνει και οι τουρκοι να κερδιζουν αοζ το 2080 θα ξανακυβερνήσετε.
Ευχαριστώ πολύ μαντάμ! Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοηθάς!
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
θειτσο εγω το εχω ξαναπει πως αν ξαναβγητε θα πρεπει ο λαος να ελεγχθει από ειδικους μιας και αυτό θα αποτελει εξαιρεση του κανονα.Δώσε μου τροφή μαντάμ!!! Κι άλλο screenshot για τις επόμενες εκλογές, το 2023. Θα το έχω μέχρι τότε το screenshot να στο ποστάρω φωτογραφία στο προφίλ σου κατευθείαν κάθε μέρα μετά τις εκλογές!!!!με -15% υφεση η πανδημια να φουντωνει και οι τουρκοι να κερδιζουν αοζ το 2080 θα ξανακυβερνήσετε.
Ευχαριστώ πολύ μαντάμ! Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοηθάς!
δεν γινεται να χανει μια κυβερνηση που παραδιδει τη χωρα με 2% αναπτυξη και να κερδιζει η άλλη που την παει στο -10% υφεση.
τα νουμερα και η λογικη δεν μπορουν να δικαιολογησουν με τιποτα την επερχομενη νικη σας.
αν κερδισετε θα πρεπει να ερθουν τα πανω κατω και ο λαος τοτε δεν θα ψηφιζει με βαση τον καλυτερο αλλα με βαση τον χειροτερο.
τωρα αν τα λομπι και η ελιτ είναι περισσοτεροι στη χωρα από τους μικρομεσαίους τοτε θα δκαιολογιοταν η νικη σας,.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εχουμε ξαναπει οτι οταν θα θριαμβευσει εκ νεου η ΝΔ, εξεταση απο ειδικο θα χρειαζεσαι εσυ και οχι ο λαος.
Δεν ειναι κουβεντες σοβαρου ανθρωπου να καταλογιζει στη ΝΔ την υφεση, που ειναι παγκοσμια λογω της πανδημιας. Ε δεν γινεται.
Το κακο ειναι οτι επιμενεις, και θα με κάνεις να αρχισω να πιστευω οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα. Δεν ειναι δυνατον να λες με τοση βεβαιοτητα τετοιες ανοησιες.
Δεν ειναι κουβεντες σοβαρου ανθρωπου να καταλογιζει στη ΝΔ την υφεση, που ειναι παγκοσμια λογω της πανδημιας. Ε δεν γινεται.
Το κακο ειναι οτι επιμενεις, και θα με κάνεις να αρχισω να πιστευω οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα. Δεν ειναι δυνατον να λες με τοση βεβαιοτητα τετοιες ανοησιες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Δεν πειραζει ομως, οταν θα νικησει και παλι η ΝΔ θα ειναι ενα καλο βημα για την συναισθηματικη ενηλικιωση σου.
Θα μαθεις να ακους ανθρωπους με μεγαλυτερη γνωση απο σενα και δεν θα αυτο-πείθεσαι καθε φορα οτι εχεις δικιο και τους "αποστομωνεις" ολους, γιατι πολυ απλα αυτο δεν εχει συμβει ποτέ.
Σου χρειαζεται ενα σοκ, μπας και αναπτυξεις λιγη αντιληψη, γιατι η αντιληψη σου ειναι παιδιου 12 ετων.
Εκτός αν η ανηλικότητά σου ειναι τέτοια, που θα καλυφθείς απο εξηγησεις του τύπου "ο ελληνικος λαος εχει παθει μαζικη παρακρουση και δεν καταλαβαινει οτι εγω εχω δικιο".
Θεωρω παντως οτι ισως καποια στιγμη θα πρεπει να ζητησεις τις συμβουλες καποιου ειδικου.
Δεν μπορω να πω κατι αλλο.
Θα μαθεις να ακους ανθρωπους με μεγαλυτερη γνωση απο σενα και δεν θα αυτο-πείθεσαι καθε φορα οτι εχεις δικιο και τους "αποστομωνεις" ολους, γιατι πολυ απλα αυτο δεν εχει συμβει ποτέ.
Σου χρειαζεται ενα σοκ, μπας και αναπτυξεις λιγη αντιληψη, γιατι η αντιληψη σου ειναι παιδιου 12 ετων.
Εκτός αν η ανηλικότητά σου ειναι τέτοια, που θα καλυφθείς απο εξηγησεις του τύπου "ο ελληνικος λαος εχει παθει μαζικη παρακρουση και δεν καταλαβαινει οτι εγω εχω δικιο".
Θεωρω παντως οτι ισως καποια στιγμη θα πρεπει να ζητησεις τις συμβουλες καποιου ειδικου.
Δεν μπορω να πω κατι αλλο.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ωραια τοτε ο λαος γιατι δεν συγχωρεσε την υφεση του 2010?αν το παρουμε ετσι υπηρξε παγκοσμια κριση ειδικα μετα την πτωχευση της μεγαλύτερης αμερικανικης τραπεζας λιμαν μπραδερς ολες οι χωρες εγιναν ντομινο στην υφεση.Εχουμε ξαναπει οτι οταν θα θριαμβευσει εκ νεου η ΝΔ, εξεταση απο ειδικο θα χρειαζεσαι εσυ και οχι ο λαος.
ο ελληνικος λαος όμως δεν συγχωρεσε γαπ και μπουχεσα και τους εστειλε σπιτι τους.
τι θα αλλαξει τωρα και θα ξαναψησουν κουλη?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
ωραια τοτε ο λαος γιατι δεν συγχωρεσε την υφεση του 2010?αν το παρουμε ετσι υπηρξε παγκοσμια κριση ειδικα μετα την πτωχευση της μεγαλύτερης αμερικανικης τραπεζας λιμαν μπραδερς ολες οι χωρες εγιναν ντομινο στην υφεση.Εχουμε ξαναπει οτι οταν θα θριαμβευσει εκ νεου η ΝΔ, εξεταση απο ειδικο θα χρειαζεσαι εσυ και οχι ο λαος.
ο ελληνικος λαος όμως δεν συγχωρεσε γαπ και μπουχεσα και τους εστειλε σπιτι τους.
τι θα αλλαξει τωρα και θα ξαναψησουν κουλη?
Ακομη και το 2009, ο ελληνικος λαος εδωσε μεγαλη πιστωση χρονου στο ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχναμε οτι ακομη και εως το τελος του 2010, το ΠΑΣΟΚ ηταν πρωτο κομμα και εβγαλε τους περισσοτερους περιφερειαρχες στις περιφερειακές εκλογές. Επιπλέον έγινε σαφές ότι στην Ελλαδα δεν είχε απλως αντίκτυπο η διεθνής κρίση. Εξάλλου άλλες χώρες σε 1-2 χρονια τα ξεπερασαν όλα και προχωρησαν. Στην Ελλαδα ομως εμφανίσθηκε κρίση δανεισμού. Κάτι εντελώς διαφορετικό. Και ηρθαν μνημόνια. Τα οποία δεν πηγαν αλλού. Αρα ηταν μια εντελώς διαφορετική ποιοτικά κατάσταση. Μολαταύτα θεωρω ότι ηταν εντελώς ανώριμη και η αντίδραση του εκλογικού σώματος, που εξαιτίας της κρίσης έκανε ανθρώπους τον Μιχαλολιάκο, τον Καμμένο και τον Τσίπρα. Δηλαδή από το προβληματικό, πήγαμε στον ερασιτεχνισμό.
Αν δεν μπορεις να αντιληφθείς ότι ο Κούλης στην συγκεκριμένη συγκυρία είναι απολύτως λογικό να μην εχει ΚΑΜΙΑ φθορά λόγω της οικονομικής ύφεσης, λυπαμαι. Οταν οι ΗΠΑ εχουν 30% υφεση και η Ισπανια των Ποντέμος 20%, καθε τετοια συζητηση υποτιμά τη νοημοσύνη καθε σκεπτόμενου ανθρωπου. Βρειτε κατι αλλο να κανετε κριτικη, γιατι μετα θα λετε ο λαος θελει ψυχιατρο που σας αφησε στο 18-20%.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.711
- Πόντοι
- 216
Χωρίς να διαφωνώ με τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω των δικαιωμάτων, ιδεών κτλ τα οποία πρεσβέυει. Μια χώρα δίχως σύνορα και εθνική συνείδηση που πάνω απ'όλα είσαι άνθρωπος και πολίτης είτε είσαι αλμπάνι, πακι, είτε είχες μια γιαγιά και ένα παππού 1 αιώνα πριν σε αυτό τον τόπο.
Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΝΔ αποτελεί το λιγότερο κακό συνολικά, το ότι όμως και αυτοί στηρίζουν την αστική τάξη και τους φραγκάτους, ανοίγοντας την ψαλίδα πλούσιων - φτωχών είναι γεγονός και αναρωτιέμαι...
Αυτό θέλω να ρωτήσω τους ψηφοφόρους της ΝΔ, πως θα διατηρηθεί κοινωνική ειρήνη με τέτοιο οικονομικό χάος;
Κάποιοι θα πεινάσουν και δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν μέσα από το να προκληθεί μια μεγάλη συνολική αναταραχή στην κοινωνία.
Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΝΔ αποτελεί το λιγότερο κακό συνολικά, το ότι όμως και αυτοί στηρίζουν την αστική τάξη και τους φραγκάτους, ανοίγοντας την ψαλίδα πλούσιων - φτωχών είναι γεγονός και αναρωτιέμαι...
Αυτό θέλω να ρωτήσω τους ψηφοφόρους της ΝΔ, πως θα διατηρηθεί κοινωνική ειρήνη με τέτοιο οικονομικό χάος;
Κάποιοι θα πεινάσουν και δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν μέσα από το να προκληθεί μια μεγάλη συνολική αναταραχή στην κοινωνία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55