Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προσωπικά τις έκανα, αλλά ήταν και άλλοι που όυτε που πάτησαν.
Κοιτα, λέγονται διάφορα για τους ΔΥ. Δε λέω, μερικά είναι αλήθεια. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που όντως δουλεύουν για 2 ή και για 3, επειδή οι υπόλοιποι λουφάζουν ή είναι σε βουλευτικά γραφεία (δεν έχει σταματήσει αυτό)Συνάδελφος, μάλιστα, έχει περάσει από βουλευτές όλων των κομμάτων.

Η λύση δεν είναι να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Ο πατέρας μου δούλευε 50 χρόνια και παίρνει 1000€ σύνταξη σήμερα, στα 80. Εγώ πληρώνω ασφαλιστικό, 29 χρόνια και κινδυνεύω μα μη προλάβω να βγω με 35ετία επειδή δεν θα είμαι 60!!!! Το βλέπεις λογικό; Να εργάζονται με το μισό πόδι στο τάφο και οι νέοι να είναι άνεργοι;
Δεν είναι ο Μητσοτάκης το προσδόκιμο ζωής!!!

29 χρόνια δεν πληρώνεις γιατί το 1992 έβαλε ο Μητσοτάκης να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές οι εργαζόμενοι ....

ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να βγείς σε σύνταξη με 35 χρόνια ?? μπορείς και παραμπορείς απλά την σύνταξη θα την πάρεις στα 67 σου... απλά πράγματα και ξεκάθαρα...

Επισκέπτης
ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να βγείς σε σύνταξη με 35 χρόνια ?? μπορείς και παραμπορείς απλά την σύνταξη θα την πάρεις στα 67 σου... απλά πράγματα και ξεκάθαρα...
Ωραίο αυτό ε; και πως θα ζεις χωρίς να πληρώνεσαι; Αναγκαστικά λοιπόν, θα πηγαίνεις μέχρι τα 67 και θα κοροϊδεύεις πως δουλεύεις, γιατί ποιος θα σου μιλήσει;
Ας σοβαρευτούμε. Συμφωνώ να σταματήσουν οι πρόωρες συντάξεις, αλλά αν έχεις 35 χρόνια, να φεύγεις χωρίς όριο ηλικίας. Δεν μπορείς να αποδώσεις μετά. Δεν γίνεται,

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ωραίο αυτό ε; και πως θα ζεις χωρίς να πληρώνεσαι; Αναγκαστικά λοιπόν, θα πηγαίνεις μέχρι τα 67 και θα κοροϊδεύεις πως δουλεύεις, γιατί ποιος θα σου μιλήσει;
Ας σοβαρευτούμε. Συμφωνώ να σταματήσουν οι πρόωρες συντάξεις, αλλά αν έχεις 35 χρόνια, να φεύγεις χωρίς όριο ηλικίας. Δεν μπορείς να αποδώσεις μετά. Δεν γίνεται,
δεν νομιζω οτι απο τους νεοσεισερχομενους θα συμπληρωσει καποιος στο μελλον 35 χρονια,,ασκοπη η συζητηση,αφορα μονον τους ερχομενους απο το 80
στο μελλον το ζητοθμενο θα ειναι να βγαινιες στα 65 με 20 χρονια εργασιας εν συνολο,,,, >:(
θα ζεις με  αεροφαγια απο τα δελτια των 20,00

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι λες ρε φίλε ...?? θέλεις και τα λές αυτά ?? 59 είμαι 33 χρόνια συντάξιμα έχω και δουλεύω και θα δουλεύω για πολλά πολλά χρόνια ακόμη... και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο ανεβαίνει και το μαμούνι που μπαίνει στην τσέπη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

να κάνεις ιδιωτική ασφάλιση για τα 60 σου...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι λες ρε φίλε ...?? θέλεις και τα λές αυτά ?? 59 είμαι 33 χρόνια συντάξιμα έχω και δουλεύω και θα δουλεύω για πολλά πολλά χρόνια ακόμη... και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο ανεβαίνει και το μαμούνι που μπαίνει στην τσέπη...
αισωπου μυθοι!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
θα χεις τα χαρτονομίσματα, δεν έχεις πρόβλημα! ;)
οπως νορβηγια δανια σουηδια ελβετια αγγλια κλπ τυπε?κολοχαρτα ταχουν κι αυτοι τα δικα τους?δεν τοξερα...
σωστα μιλας.... :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα χεις τα χαρτονομίσματα, δεν έχεις πρόβλημα! ;)
177539g-z-typical_zimbabwe_dustbin.jpg

Επισκέπτης
Προφανώς έχεις δικιά σου δουλειά και τα λες αυτά. Αν ήσουν υπάλληλος, θα έλεγες άλλα. Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ. Ηθελα να πάρω τη σύνταξή μου και να απολαύσω όσο ακόμα θα είμαι όρθιος, αλλά όπως πάμε δεν το βλέπω.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Προφανώς έχεις δικιά σου δουλειά και τα λες αυτά. Αν ήσουν υπάλληλος, θα έλεγες άλλα. Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ. Ηθελα να πάρω τη σύνταξή μου και να απολαύσω όσο ακόμα θα είμαι όρθιος, αλλά όπως πάμε δεν το βλέπω.
Tυπε αν επιτρεπεται,ηλικια σου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λάθος... υπάλληλος είμαι και με πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom