αναρχοαπλη$τος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και μετα την ρηξη τι θα κανει ο μεγαλος ηγετης?
δεν υπογράφει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις τύπε
μετά τη ρήξη θα πάρουν αύξηση
Και μετα την ρηξη τι θα κανει ο μεγαλος ηγετης?
Απο το 2010 που έφαγα τη πρώτη μείωση μισθού, έχει σταματήσει αναλογα και η παραγωγή μου. Εφτανα 45000 το χρόνο και τώρα δεν φτάνω ούτε 20000!!!!! Ευτυχώς που η 2η δουλειά αποδίδει ακόμα και απλά ζούμε να πληρώνουμε τους φόρους μας. Ωραία τα κατάφεραν οι προδότες!!!δεν υπογράφει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις τύπε
μετά τη ρήξη θα πάρουν αύξηση
Απο το 2010 που έφαγα τη πρώτη μείωση μισθού, έχει σταματήσει αναλογα και η παραγωγή μου. Εφτανα 45000 το χρόνο και τώρα δεν φτάνω ούτε 20000!!!!! Ευτυχώς που η 2η δουλειά αποδίδει ακόμα και απλά ζούμε να πληρώνουμε τους φόρους μας. Ωραία τα κατάφεραν οι προδότες!!!
Για να σε δω στη θέση μου, με 2 παιδιά χωρισμένος με διατροφή και δάνεια.......
Για να σε δω στη θέση μου, με 2 παιδιά χωρισμένος με διατροφή και δάνεια.......
Απο το 2010 που έφαγα τη πρώτη μείωση μισθού, έχει σταματήσει αναλογα και η παραγωγή μου. Εφτανα 45000 το χρόνο και τώρα δεν φτάνω ούτε 20000!!!!! Ευτυχώς που η 2η δουλειά αποδίδει ακόμα και απλά ζούμε να πληρώνουμε τους φόρους μας. Ωραία τα κατάφεραν οι προδότες!!!
ιδιωτικό τομέα ή δημόσιο είσαι τύπε… ??
γιατί αν είσαι δημόσιο τομέα και στο 10% να ρίξεις την παραγωγή σου δεν αλλάζει τίποτε… το μηδεν πάντα μηδέν θα είναι…
Δημόσιο και καθώς δεν υπάρχει δόντι, σε θέση με κοινό που δεν έχει λούφες. 29 χρόνια με κοινό, αν σου λέει κάτι αυτό. Ευτυχώς τελευταία, ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν ξεσπάει σε μας.
Φαντάσου ένα χώρο με θέση για 4 υπαλλήλους και να υπάρχει μόνο ένας.
45Κ δημοσιο,σπιτια δευτερη δουλεια???Δημόσιο και καθώς δεν υπάρχει δόντι, σε θέση με κοινό που δεν έχει λούφες. 29 χρόνια με κοινό, αν σου λέει κάτι αυτό. Ευτυχώς τελευταία, ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν ξεσπάει σε μας.
Φαντάσου ένα χώρο με θέση για 4 υπαλλήλους και να υπάρχει μόνο ένας.
βρηκες 45Κ μισθο στο δημοσιο???Τα βρηκα αλλα οπως παμε δεν θα μπορεσω να τα κρατησω.
Δεν εννοώ καθαρα, αλλα με τις υπερωριες τοσα έβγαιναν και οχι δεν ειμαι στη βουλη.βρηκες 45Κ μισθο στο δημοσιο???
καλα τα σπιτια
χαχαχααχαχαχαχαΔεν εννοώ καθαρα, αλλα με τις υπερωριες τοσα έβγαιναν και οχι δεν ειμαι στη βουλη.
χαχαχααχαχαχαχα
υπερωριες? ησουνα εκει οταν της εκανες? χαχαχααχαχααχα
Νέα παραλαβή...
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_54669/i-elpida-erxetai--to-prwto-tileoptiko-spot-tou-suriza.w_hr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]KALOMELETA......
Προσωπικά τις έκανα, αλλά ήταν και άλλοι που όυτε που πάτησαν.χαχαχααχαχαχαχα
υπερωριες? ησουνα εκει οταν της εκανες? χαχαχααχαχααχα