Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πιστευεις οτι θα βγει πρωτη η νδ???
παιξε τα εισοδηματα σου 1 ετους μιας και εχεις πολλα (αλλοι το λενε αν δεν ισχυει λαθος μου) στο στοιχημα
9 αποδοση εχει η πρωτια της νδ αν εισαι σιγουρος

δεν συνηθίζω να τζογάρω παίκτη μου... αν εσύ τζογάρεις δικαίωμα σου... και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μία εβδομάδα είναι πολύ μεγάλος πολιτικός χρόνος... από κει και πέρα οι εκτιμήσεις μου λένε ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος αλλά δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση...

και θα κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ οπότε πάπαλα αυτά που έταξε με την δικαιολογία "δεν είχαμε αυτοδυναμία"....

η ιστορία θα επαναληφθεί αυτούσια...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
δεν συνηθίζω να τζογάρω παίκτη μου... αν εσύ τζογάρεις δικαίωμα σου... και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μία εβδομάδα είναι πολύ μεγάλος πολιτικός χρόνος... από κει και πέρα οι εκτιμήσεις μου λένε ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος αλλά δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση...

και θα κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ οπότε πάπαλα αυτά που έταξε με την δικαιολογία "δεν είχαμε αυτοδυναμία"....

η ιστορία θα επαναληφθεί αυτούσια...

Ε ψήφισε και εσύ λοιπόν Τσίπρα για να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να του στερήσεις τη δυνατότητα για δικαιολογία.

Και αν μετά δε κάνει αυτά που υπόσχεται θα τον μαυρίσουμε όλοι μαζί. Αλλά ας του δώσουμε τη δυνατότητα να δούμε τελικά τι θα κάνει !

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ε ψήφισε και εσύ λοιπόν Τσίπρα για να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να του στερήσεις τη δυνατότητα για δικαιολογία.

Και αν μετά δε κάνει αυτά που υπόσχεται θα τον μαυρίσουμε όλοι μαζί. Αλλά ας του δώσουμε τη δυνατότητα να δούμε τελικά τι θα κάνει !
οχι ,ειναι κατσικοποδαρος ο νταννυς  :helpplea:
απο τον καιρο που πηγε αγγλια τους εχει ρημαξει ,δεκα φυσικες καταστροφες το μηνα εχουνε,,,,  :rockon: :rockon: :rockon:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925

Εγώ πάντως το σκέφτομαι για να μην συρθούμε σε δεύτερες εκλογές και για να πάψουν να μας ζαλίζουν τα @@ με την πρώτη φορά αριστερά. Να την φάμε κι αυτήν να τελειώνουμε για πάντα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εγώ πάντως το σκέφτομαι για να μην συρθούμε σε δεύτερες εκλογές και για να πάψουν να μας ζαλίζουν τα @@ με την πρώτη φορά αριστερά. Να την φάμε κι αυτήν να τελειώνουμε για πάντα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ποιός σου είπε ότι θέλω να γίνουν κάτι από αυτά που λέει ο Τσίπρας ??

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925

Ο τύπος είναι ότι χειρότερο έχει η πολιτική σκηνή αλλά τα αυτιά της πλειοψηφίας θέλουν να ακούν @@ριες ... άντε κι αυτός να δούμε πότε (αν) θα βάλει ο Ελληνικός λαός μυαλό.
Εδώ έδωσε αυτοδυναμία στον ΓΑΠ ... ειλικρινά περίμενε κανείς όταν βγήκε ότι θα μας ξεπουλούσε έτσι ? Να περιμένετε εκπλήξεις με τον πιτσιρίκο ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
και ποιός σου είπε ότι θέλω να γίνουν κάτι από αυτά που λέει ο Τσίπρας ??

Έχει δίκιο πάντως ... αυτό που δεν κάναμε το 2012 θα το κάνουμε τώρα. Να καταποντιστεί μια και έξω. Κρίμα τα ζόρια που περάσαμε 3 χρόνια μόνο ....

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ο τύπος είναι ότι χειρότερο έχει η πολιτική σκηνή αλλά τα αυτιά της πλειοψηφίας θέλουν να ακούν @@ριες ... άντε κι αυτός να δούμε πότε (αν) θα βάλει ο Ελληνικός λαός μυαλό.
Εδώ έδωσε αυτοδυναμία στον ΓΑΠ ... ειλικρινά περίμενε κανείς όταν βγήκε ότι θα μας ξεπουλούσε έτσι ? Να περιμένετε εκπλήξεις με τον πιτσιρίκο ...

Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι και θετικές  :dancing:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο τσιπρας λεει μαλ ιες 40-50% σωστα
οι αλλοι ομως κατα  100%
αναγερομαι στα οικονομικα θεματα
τα λοιπα ,,βρασε ορυζα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έχει δίκιο πάντως ... αυτό που δεν κάναμε το 2012 θα το κάνουμε τώρα. Να καταποντιστεί μια και έξω. Κρίμα τα ζόρια που περάσαμε 3 χρόνια μόνο ....
Να καταποντιστει οπως το πες και συ,δε γινεται δουλεια  ετσι.Αλλα για να καταποντιστει πρεπει να το θελει κι ο λαος.Αμ δε γινεται και οχι μνημονια και εξω οι δοσιλογοι και εξω οι Τσολακογλου και ευρω και ευρωπαικο χρημα και ολα μαζι.Ας γινοταν της Αργεντινης εξ αρχης μπας και μηδενισει το κοντερ και γινει επανεκκινηση.Αλλα πως να γινει αυτο οταν θελεις και τη πιτα και το σκυλο χορτατο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
ο τσιπρας λεει μαλ ιες 40-50% σωστα
οι αλλοι ομως κατα  100%
αναγερομαι στα οικονομικα θεματα
τα λοιπα ,,βρασε ορυζα

δεν είναι ότι λένε μαλακίες ... λένε ότι να'ναι, μία έτσι μία αλλιώς ... είναι του πάμε και θα δούμε, τίποτα καινούργιο τίποτα διαφορετικό από ότι μας σερβίραν τόσα χρόνια

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
.......Αλλα πως να γινει αυτο οταν θελεις και τη πιτα και το σκυλο χορτατο.

Απλά δεν γίνεται... γι αυτό θα φάμε τα μούτρα μας με τα παιχνίδια τους, αλλά αν έχει την δικαιολογία κάποιου εταίρου θα μας τα πρήζουν και μετά να κυβερνήσουν μόνοι τους αφού θα έχουμε φάει π@@@τσα σαν του Σαμαρά

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Απλά δεν γίνεται... γι αυτό θα φάμε τα μούτρα μας με τα παιχνίδια τους, αλλά αν έχει την δικαιολογία κάποιου εταίρου θα μας τα πρήζουν και μετά να κυβερνήσουν μόνοι τους αφού θα έχουμε φάει π@@@τσα σαν του Σαμαρά
οι "εταιροι" σου  :grin:
αν δεν το πηρες χαμπαρι,εχουν μπαταρει επισης το δικο τους το καραβι,,, ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν είναι ότι λένε μαλακίες ... λένε ότι να'ναι, μία έτσι μία αλλιώς ... είναι του πάμε και θα δούμε, τίποτα καινούργιο τίποτα διαφορετικό από ότι μας σερβίραν τόσα χρόνια
οποιος λεει το χρεος αυτο βιωσιμο κι οτι πρεπει να πληρωθει λεει μαλ,,ιες  :helpplea:
οποιος λεει το αναποδο λεει κατι που εχει σχεση με την αληθεια τουλαχιστον..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
οποιος λεει το χρεος αυτο βιωσιμο κι οτι πρεπει να πληρωθει λεει μαλ,,ιες  :helpplea:
οποιος λεει το αναποδο λεει κατι που εχει σχεση με την αληθεια τουλαχιστον..

Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, όμως είναι χρέος.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
οι "εταιροι" σου  :grin:
αν δεν το πηρες χαμπαρι,εχουν μπαταρει επισης το δικο τους το καραβι,,, ;)
αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια και δεν ξέρω τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον!
σε όλη την ΕΕ υπάρχει μια κυρίαρχη λέξη: φτώχεια.
πού είναι το χρήμα? ΟΕΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom