ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Πρωτα θα έρθει ο γκοτζιλλα πιστεύω
Ο Τσίπρας θα φάει χοντρό πούτσο made in Germany.Οι τύποι δεν ξέρουν με τι έμπλεξαν.Μιλάμε για τα απόλυτα σκατά έρχονται παχιές πούτσες.Οχι δηλαδή σαν κινδυνολογία αλλά γιατί ο Σόιμπλε πάντα να απολαμβάνει?
Ο Τσίπρας θα φάει χοντρό πούτσο made in Germany.Οι τύποι δεν ξέρουν με τι έμπλεξαν.Μιλάμε για τα απόλυτα σκατά έρχονται παχιές πούτσες.Οχι δηλαδή σαν κινδυνολογία αλλά γιατί ο Σόιμπλε πάντα να απολαμβάνει?
ενώ το να λέει ο Σαμαράς πως διαπραγματευθηκε επιτυχώς είναι σούπερ, έτσι;Μα να λέει ο Βαρουφάκης το όπλο μας είναι η πειθώς και τα επιχειρήματα?Δε χρειάζεται να πει περισσότερα είναι η ίδια πειθώς και λογικά επιχειρήματα που είχαν οι Γερμανοί όταν επέβαλαν το μνημόνιο.
Εδώ είναι καθαρά θέμα ισχύος δυνάμεων.Δεν έχουν θέση τα επιχειρήματα.
το ευτυχώς ή το δυστυχώς είναι σχετικό αναλόγως του αποτελέσματος πάντα.Ευτυχώς.
ή το ακόμα καλύτερο πως ο ΓΑΠ ΘΑ μας έσωνε αλλά δεν τον άφησε ο Σαμαράς;
1)1)Το αποτέλεσμα μιας δικτατορίας είναι πάντα το ίδιο. Το έχουμε γευτεί στο παρελθόν και δε χρειάζεται να το ξαναζήσουμε.
2)Δε χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι που ούτε ήμουν, ούτε είμαι. Πόσο μάλλον σε ένα νοσταλγό της χούντας.
βρε βλάκα κλιμακωτή είναι η φορολόγηση ... δεν έχεις ακούσει για την κλίμακα φόρου εισοδήματος ???
ξημέρωσε, καλό είναι να ξυπνάς πού και πού γιατί ο ύπνος σε χαλάει
ναι...και μάλιστα στο δημόσιο ... ενήλικος το συζητάμε (τουλάχιστον στο μυαλό)...
ναιειπε τετοιο πραγμα ο παπανδρεου;
δεν είπα να απολογηθείς1)Το αποτέλεσμα μιας δικτατορίας είναι πάντα το ίδιο. Το έχουμε γευτεί στο παρελθόν και δε χρειάζεται να το ξαναζήσουμε.
2)Δε χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι που ούτε ήμουν, ούτε είμαι. Πόσο μάλλον σε ένα νοσταλγό της χούντας.
οι πιο σιχαμένοι έμποροι ελπίδας που γνώρισε η ελληνική πολιτική σκηνή τις τελευταίες δεκαετίες
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE0LzEwLzI3L2RvdXJvdS1uZXcuanBn&t=635499810992658931&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup:
τσιμπησε ο κοσμος ομως μηδαξοδεύουν τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού σε σποτάκια που παίζουν τα μπομπολοκάναλα γαμώ την τρικυμία τους
τσιμπησε ο κοσμος ομως μηδα
;)δημοκρατία το αγαπημένο πολίτευμα των τσαρλατάνων