You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
παλι καλα που το καταλαβεςαυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια και δεν ξέρω τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον!
σε όλη την ΕΕ υπάρχει μια κυρίαρχη λέξη: φτώχεια.
το χρμα παει στα ζομπι τραπεζες της ΕΕ για να μην κλεισουν,,,
μιλαμε για την απολυτη παρανοια αυτων που το υποστηριζουν :S
,οχι των τραπεζιτων .. ;)
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ευτυχώς.
Δεν ειναι καλο να ειναι εθνικοφρων ο στρατος. Ειναι καλυτερο να αποτελειται απο κομματοσκυλα του πασοκ που γλειφουν κατουρημενες ποδιες για μια προαγωγη
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πάλι καλά που το κατάλαβα ΕΓΩ?παλι καλα που το καταλαβες
το χρμα παει στα ζομπι τραπεζες της ΕΕ για να μην κλεισουν,,,
μιλαμε για την απολυτη παρανοια αυτων που το υποστηριζουν :S
,οχι των τραπεζιτων .. ;)
για ψάξε τα ποστ μου να δεις από πότε το λέω εδώ μέσα, όταν όλοι σας επαναλαμβάνετε την καραμέλα "να γίνουμε επιτέλους Ευρώπη".
Σε τι ? στη φτώχεια?
Σας φταίει η ΝΔ κι ο Σαμαράς και δεν βλέπετε τι γίνεται ακόμα και στη γερμανία (οδηγός της ΕΕ σε οικονομία).
άσε μας καημένε μου.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν σε παρακολουθω...πάλι καλά που το κατάλαβα ΕΓΩ?
για ψάξε τα ποστ μου να δεις από πότε το λέω εδώ μέσα, όταν όλοι σας επαναλαμβάνετε την καραμέλα "να γίνουμε επιτέλους Ευρώπη".
Σε τι ? στη φτώχεια?
Σας φταίει η ΝΔ κι ο Σαμαράς και δεν βλέπετε τι γίνεται ακόμα και στη γερμανία (οδηγός της ΕΕ σε οικονομία).
άσε μας καημένε μου.
τι ψοφο εχει η γερμανια εγω το ξερω πιο καλα απ ολους,,,
αλλα Κ ΒΕΒΑΙΑ φταιει η νδ ο σαμαρας κι ολο αυτο το κλωνο-αδερφατο του ¨λαικου" κομματος σΤην ΕΕ
Επισκέπτης
δεν συνηθίζω να τζογάρω παίκτη μου... αν εσύ τζογάρεις δικαίωμα σου... και η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μία εβδομάδα είναι πολύ μεγάλος πολιτικός χρόνος... από κει και πέρα οι εκτιμήσεις μου λένε ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος αλλά δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση...
και θα κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ οπότε πάπαλα αυτά που έταξε με την δικαιολογία "δεν είχαμε αυτοδυναμία"....
η ιστορία θα επαναληφθεί αυτούσια...
πιστευω οτι δεν θα εχουμε την αυτοδυναμια αυτο το πιστευω και γω καλα οτι ο συριζα θα ειναι 1 κομμα ειναι δεδομενο ο σαμαρας δεν εχει καμια ελπιδα
οσο για τη συνεργασια αποκλειετε πασοκ νδ δημαρ οποιοδηποτε αλλο κομμα εκτος νδ πασοκ δημαρ και χρυση αυγη επισης επειδη θα ειναι κοντα στην αυτοδυναμια με 145 με 148 βουλευτες μπορε να δοκιμασει και δευτερες εκλογες
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
πάλι καλά που το κατάλαβα ΕΓΩ?
Σε τι ? στη φτώχεια?
άσε μας καημένε μου.
σκατα στην Ευρωπη ζητω η Βαλκανιος Ελλας
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πιστευω οτι δεν θα εχουμε την αυτοδυναμια αυτο το πιστευω και γω καλα οτι ο συριζα θα ειναι 1 κομμα ειναι δεδομενο ο σαμαρας δεν εχει καμια ελπιδα
οσο για τη συνεργασια αποκλειετε πασοκ νδ δημαρ οποιοδηποτε αλλο κομμα εκτος νδ πασοκ δημαρ και χρυση αυγη επισης επειδη θα ειναι κοντα στην αυτοδυναμια με 145 με 148 βουλευτες μπορε να δοκιμασει και δευτερες εκλογες
140-142 το πολύ θα έχει (με τις καλύτερες προυποθέσεις)...
καλά... αποκλείονται στο μυαλουδάκι σου... ποτάμι δεν το βλέπω να συμπράττει....
και αν πάει σε δεύτερες εκλογές τότε θα εξαφανιστεί από προσώπου γης ΧΑ και ΑΝΕΛ (οι δεύτεροι δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές) με το 60-70 % των όσων ποσοστών πάρουνε να πηγαίνει ΝΔ καρφωτό... και εκεί τα έχει σκούρα γιατί η πόλωση δεν βοηθά...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.076
- Πόντοι
- 1.686
Δεν ειναι καλο να ειναι εθνικοφρων ο στρατος. Ειναι καλυτερο να αποτελειται απο κομματοσκυλα του πασοκ που γλειφουν κατουρημενες ποδιες για μια προαγωγη
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.076
- Πόντοι
- 1.686
σκατα στην Ευρωπη ζητω η Βαλκανιος Ελλας
Ζηλεύουν την Ελλάδα οι κρυολογημένοι ευρωπαίοι !
Επισκέπτης
140-142 το πολύ θα έχει (με τις καλύτερες προυποθέσεις)...
καλά... αποκλείονται στο μυαλουδάκι σου... ποτάμι δεν το βλέπω να συμπράττει....
και αν πάει σε δεύτερες εκλογές τότε θα εξαφανιστεί από προσώπου γης ΧΑ και ΑΝΕΛ (οι δεύτεροι δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές) με το 60-70 % των όσων ποσοστών πάρουνε να πηγαίνει ΝΔ καρφωτό... και εκεί τα έχει σκούρα γιατί η πόλωση δεν βοηθά...
οι ανελ θα ναι μεσα οριακα κοντα στο 3% εμφανιζοντε σε ολες τις δημοσκοπησεις ο ΓΑΠ δεν θα μπει δεν τραβαει καθολου και κοβει ψηφους απο πασοκ δημαρ ποταμι και μην ξεχαμε υπαρχει και το ΚΚΕ που θα πιεστει για συνεργασια περισσοτερο απο ποτε μιας και κινειτε καθοδικα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ολο εκλογες θα κανουμε;Δε φτανει που δεν εξαντλειται ποτε η τετραετια.Παλι καλα που υπαρχει και το μπονους των 50 εδρων στον πρωτο.Αλλιως να φτασουμε σε εποχες που επαιρνε το πρωτο κομμα 45% και εβγαζε με το ζορι 151 εδρες και την εκβιαζε ο καθε βουλευτης.Και επεφταν οι συναλλαγες και ολη η χωρα ασχολιοταν με ιντριγκες και αλισβερισια και δε μπορουσε να προχωρησει τιποτα.πιστευω οτι δεν θα εχουμε την αυτοδυναμια αυτο το πιστευω και γω καλα οτι ο συριζα θα ειναι 1 κομμα ειναι δεδομενο ο σαμαρας δεν εχει καμια ελπιδα
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ γιατί πιστεύω ότι ποτάμι και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν κωλοτούμπες να συνεργαστούν με σύριζα?140-142 το πολύ θα έχει (με τις καλύτερες προυποθέσεις)...
για το ΚΚΕ το αποκλείω πάλι...
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγώ γιατί πιστεύω ότι ποτάμι και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν κωλοτούμπες να συνεργαστούν με σύριζα?
για το ΚΚΕ το αποκλείω πάλι...
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ολο εκλογες θα κανουμε;Δε φτανει που δεν εξαντλειται ποτε η τετραετια.Παλι καλα που υπαρχει και το μπονους των 50 εδρων στον πρωτο.Αλλιως να φτασουμε σε εποχες που επαιρνε το πρωτο κομμα 45% και εβγαζε με το ζορι 151 εδρες και την εκβιαζε ο καθε βουλευτης.Και επεφταν οι συναλλαγες και ολη η χωρα ασχολιοταν με ιντριγκες και αλισβερισια και δε μπορουσε να προχωρησει τιποτα.
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μη χαίρεσαι,
σ αυτην την περίπτωση δε σε βλέπω να ξανάρχεσαι για πολλά χρόνια Ελλάδα...μόνο για κάνα μπάνιο το καλοκαίρι. ;)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
den efyga logo krisha oyte prosfata,,leipo xroniaμη χαίρεσαι,
σ αυτην την περίπτωση δε σε βλέπω να ξανάρχεσαι για πολλά χρόνια Ελλάδα...μόνο για κάνα μπάνιο το καλοκαίρι. ;)
ki ellada gia mpania einai etsi ki allios
opote,,xairomai,,,
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
den efyga logo krisha oyte prosfata,,leipo xronia
opote,,xairomai,,,
Mας επρηξες ρε βλαμενε ολο ποσταρεις μαλακιες ποοοοο . Νισαφι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ζηλεύουν την Ελλάδα οι κρυολογημένοι ευρωπαίοι !
και πρωτος ο τραμουντανας
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α δηλ στα αρχίδια σου αν οι άλλοι δεν έχουν να φάνε!den efyga logo krisha oyte prosfata,,leipo xronia
opote,,xairomai,,,
αφού εσύ θα είσαι έξω και δε σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις ποτέ!
ε όχι ρε φίλε!
τι μας τσαμπουνάς τότε για σύριζες και μαλακίες?
ψηφίστε τον εσείς οι από μέσα να σπάμε πλάκα εμείς οι απ έξω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55