Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ω ρε μιρλα Κυριακατικα. Στο τελος θα μας απειλησουν οτι θα κρατησουν την ανασα τους μεχρι να σκασουν. Καταντια σκετη. :grin:
Σωστα. Όταν δεν πληρωνει ο δεξιος είναι μιρλα και όταν δεν πληρωνει ο αριστερος είναι αγωνας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καντε ονειρα.
Ο Σεβ τα χει ηδη βρει με το Συριζα και μιντιαρχες εχουν ηδη αρχισει να κανουν ουρα ποιος θα πρωτογλειψει τα ποδια του Αλεξη.
Ποιοι θα κανουν αντισταση; Οι μικροαστοι που ανεκαθεν ειχαν νοοτροπια ποντικου στην τρυπα του;  :2funny: Οι ιδιοι που στη χουντα επαιρναν τηλεφωνο να ευχαριστησουν το χωροφυλακα που τους κουρεψε τον τεντιμποι γιο;  :2funny:
Μονο απ τα αριστερα θα χει αντισταση ο Τσιπρας για αυτο εχει λυσσαξει να παρει μαζι του το ΚΚΕ.
Συγνώμη φίλε αλλά βλέπεις τα πράγματα απλοϊκά και μονοδιάστατα.
Οι μικροαστοί που τους λες ποντίκια ήδη την ζημιά στην έχουν κάνει και δεν βγήκες καν στην εξουσία ακόμα. Στην περιοχή πού ζω ΕΝΦΙΑ δεν πλήρωσε κανείς και μιλάμε για μεσόσαστους που την δόση την είχαν στην τσέπη!
Ειλικρινά σου λέω από όσους ξέρω πλήρωσε την δόση μόνο η θεία ένας φίλου μου ..... τρέχα γύρευε δηλαδή.
Φίλε υποτιμάς πολύ τους ....... ποντικούς, στον εμφύλιο σου έριξαν μια ψωλιά από εδώ ως την Αμερική.  ;)
Όσο για το ΣΕΒ λες απλά μαλακίες, δουλειά τους είναι να συνομιλούν με όλους και για τα ΜΜΕ να μοιάζουν διαλακτικοί.
Κάτσε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έλα μετά εδώ να μετράμε ψωλιές ......

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ω ρε μιρλα Κυριακατικα. Στο τελος θα μας απειλησουν οτι θα κρατησουν την ανασα τους μεχρι να σκασουν. Καταντια σκετη. :grin:

Κατσε, ρε μαν ειναι σοβαρα τα πραματα. O αλεξ δεν θα ξαναπαιξει οπαπ, ο Μεντης και ο τρανυς δεν θα ριξουν τα δισεκατομμυρια τους σε επενδυσεις και ο Κουκης τα χει παρει με τον ΕΝΦΙΑ.
Μιλαμε για αντισταση, οχι αστεια. Τυφλα να χει το ΕΑΜ και η Ιντιφαντα  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συγνώμη φίλε αλλά βλέπεις τα πράγματα απλοϊκά και μονοδιάστατα.
Οι μικροαστοί που τους λες ποντίκια ήδη την ζημιά στην έχουν κάνει και δεν βγήκες καν στην εξουσία ακόμα. Στην περιοχή πού ζω ΕΝΦΙΑ δεν πλήρωσε κανείς και μιλάμε για μεσόσαστους που την δόση την είχαν στην τσέπη!
Ειλικρινά σου λέω από όσους ξέρω πλήρωσε την δόση μόνο η θεία ένας φίλου μου ..... τρέχα γύρευε δηλαδή.
Φίλε υποτιμάς πολύ τους ....... ποντικούς, στον εμφύλιο σου έριξαν μια ψωλιά από εδώ ως την Αμερική.  ;)
Όσο για το ΣΕΒ λες απλά μαλακίες, δουλειά τους είναι να συνομιλούν με όλους και για τα ΜΜΕ να μοιάζουν διαλακτικοί.
Κάτσε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έλα μετά εδώ να μετράμε ψωλιές ......
Ακριβως.Γιατι επι χουντας θα καθοταν 7 ολοκληρα χρονια χωρις την αποδοχη η την ανοχη του λαου;Εγω παντως οσους μεγαλους εχω ρωτησει για εκεινη τη περιοδο γιατι δε τη προλαβα μου εχουν απαντησει μια χαρα ημασταν.7 χρονια δε παθαμε και τιποτα,δε μας ενοχλησε κανεις,καλα περασαμε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κουμουνιστές είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν

Τσίπρας Λαφαζάνης κλπ ήταν όλοι στο ΚΚΕ μέχρι να γίνει ο Συνασπισμός

είμαστε σοβαροί?

θα είμαστε μαζί με την Κούβα η μόνη χώρα και μάλιστα Ευρωπαική με κομμουνιστική κυβέρνηση εν έτει 2015????

θα φέρουμε στην εξουσία τον θανάσιμο εχθρό της ελλάδας,που με χίλιες θυσίες και αίμα καταφέραμε να γλυτώσουμε το 1949?

αυτοί δεν έχουν όσιο ούτε ιερό,δεν υπολογίζουν τίποτα,Υπατία θα κάνουν τη χώρα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σωστα. Όταν δεν πληρωνει ο δεξιος είναι μιρλα και όταν δεν πληρωνει ο αριστερος είναι αγωνας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λαθος. Οταν δεν πληρωνει ο αριστερος φταινε οι αλητες της αριστερας. Οταν δεν πληρωνει ο δεξιος φταινε οι αλητες της αριστερας. Οταν δυο κομματα κυβερνουν τα τελευταια 40 χρονια (με τα τελευταια δυο να γλυφει κωμικοτραγικα ο ενας εκει που κατουραγε τον αλλον) και γαμανε τη χωρα φταινε οι αλητες της αριστερας. Οταν παει η γιαγια μου να κλασει και χεζεται πανω της φταινε οι αλητες της αριστερας. Να τα λεμε τα πραγματα οπως εχουν τυπε.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ακριβως.Γιατι επι χουντας θα καθοταν 7 ολοκληρα χρονια χωρις την αποδοχη η την ανοχη του λαου;Εγω παντως οσους μεγαλους εχω ρωτησει για εκεινη τη περιοδο γιατι δε τη προλαβα μου εχουν απαντησει μια χαρα ημασταν.7 χρονια δε παθαμε και τιποτα,δε μας ενοχλησε κανεις,καλα περασαμε.

Ωχχχχ.... γινεται πολυ σαικεντελικ η σημερινη Κυριακη  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

είμαστε σοβαροί?

θα είμαστε μαζί με την Κούβα η μόνη χώρα και μάλιστα Ευρωπαική με κομμουνιστική κυβέρνηση εν έτει 2015????

θα φέρουμε στην εξουσία τον θανάσιμο εχθρό της ελλάδας,που με χίλιες θυσίες και αίμα καταφέραμε να γλυτώσουμε το 1949?

Aρα υποθετω θα ψηφισεις ΝΔ τύπε. Ναι?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εχεις μια βδομαδα καιρο. Αγορασε τσακ μπαμ ενα διαμερισματακι στο Κενσινγκτον, παρε το μπαγιοκο και φυγε.  :grin:
Καλά, ζεις στον κόσμο σου παλικάρι μου .....
Ρε δεν είμαστε παιδιά σου λέω  ;)
Μην είσαι αφελής, όπως ένας αριστερός βλέπει το αστικό κράτος να μην τον εκπροσωπεί και δεν νιώθει καμία ανάγκη να σεβαστεί την νομιμότητα που αυτό  εκφράζει, έτσι και ο δεξιός.
Μην υποτιμάς πράγματα και νοοτροπίες που δεν καταλαβαίνεις.
Η αριστερά δεν θα βρει απέναντι της καμία συνωμοσία, απλά ένα μεγάλο μέρος των πολιτών δεν θα νιώθει ότι το εκφράζει το σύστημα και θα κινηθεί εκτός του συστήματος αυτού.
Δεν είμαστε με την νομιμότητα όπως λανθασμένα νομίζεις, είμαστε με την ΔΙΚΉ μας νομιμότητα, την δική σας την γράφουμε στα αρχίδια μας.
Η δεξιά δεν θα κάνει αντάρτικο  , θα κάνει γενικευμένα αυτά που ξέρει να κάνει ήδη, θα σε παίξει κρυφτό και θα χάσεις  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ορίστε
την ώρα που ο Καραμανλής πάλευε με το βέτο για να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ,αυτοί έκαναν εκδήλωση στα Σκόπια υπέρ τους!!!

Συνημμένα

• syrizaskopia.jpg
    syrizaskopia.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ορίστε
την ώρα που ο Καραμανλής πάλευε με το βέτο για να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ,αυτοί έκαναν εκδήλωση στα Σκόπια υπέρ τους!!!
Τύπε γιατι μας τα λες αυτά? Εσυ ψηφισες Συριζα το 2012. Μας δουλευεις?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ε ναι δεν ειναι σαν τον Λιαπη, τον Ζαχοπουλο, τον Βουλγαρακη, τον Σουφλια, τον Παπαγεωργοπουλο, τον Μαγγινα, τον Ρεγκουζα και τα αλλα καλοπαιδα του πατρις-θρησκεια-οικογενεια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

είμαστε σοβαροί?

Λες να ναι ατυχος ο τζιχαντιστης που οργανωνε επιθεσεις στο Ηελγιο και τον συλαβανε εδω στην Ελλαδα;Δε περιμενε κι αυτος μια βδομαδα να βγει υπουργος ο Λαφαζανης;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε ναι δεν ειναι σαν τον Λιαπη, τον Ζαχοπουλο, τον Βουλγαρακη, τον Σουφλια, τον Παπαγεωργοπουλο, τον Μαγγινα, τον Ρεγκουζα και τα αλλα καλοπαιδα του πατρις-θρησκεια-οικογενεια.

εκτός από τον Παπαγεωργόπουλο (που η ίδια η αστική κοινωνία τον δίκασε και τον καταδίκασε) στους άλλους τι ακριβώς έχεις να προσάψεις ??

για λέγε...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν είμαστε με την νομιμότητα όπως λανθασμένα νομίζεις, είμαστε με την ΔΙΚΉ μας νομιμότητα, την δική σας την γράφουμε στα αρχίδια μας.
Δηλαδη τυπε εννοεις οτι η δεξια σχεδιαζει, πραγματοποιει και κατευθυνει τη χωρα ακριβως εκει που στοχευει ανεμποδιστα τα τελευταια 40 χρονια στην Ελλαδα? Πολυ ενδιαφερον.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ααααααα μπραβο. Αυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω και να το αρνουνται ο αλεξ και ο γερο τρανυς.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ααααααα μπραβο. Αυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω και να το αρνουνται ο αλεξ και ο γερο τρανυς.
Εγω προσωπικα δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο απο την παραδοσιακη, πατριωτικη, εθνικοφρων δεξια. :- Διαλυθηκε ο κοσμος μου μολις τωρα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδη τυπε εννοεις οτι η δεξια σχεδιαζει, πραγματοποιει και κατευθυνει τη χωρα ακριβως εκει που στοχευει ανεμποδιστα τα τελευταια 40 χρονια στην Ελλαδα? Πολυ ενδιαφερον.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αγόρι μου αλλά ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ !!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αγόρι μου αλλά ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ !!
Οταν μου λες οτι θα γαμησει μια αριστερη κυβερνηση απλα επειδη μπορει, ακριβως το παραπανω συμπερασμα βγαινει για τις δυνατοτητες της δεξιας και των δεξιων στην Ελλαδα τοσα χρονια που δεν ειχαμε καν αριστερη κυβερνηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom