You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μολις διαπιστωσαμε πως αντιλαμβανονται τον πατριωτισμο και τη νομιμοτητα στην συμπαθη ταξη των αστων "νοικοκυραιων".
Δεν πληρώνουμε ρε πούστηδες αριστεροί εξουσιαστές
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όταν ελθει η ωρα θα σου ζητησω πληροφοριες. Εγω φορο για στοίχημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Στα αρχιδια μας. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φορος εισοδηματος που θα πληρωνεις απο εδω και περα μας φτανει.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν αναγνωρίζουμε την εξουσία σας και την νομιμότητα σας.Στα αρχιδια μας. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φορος εισοδηματος που θα πληρωνεις απο εδω και περα μας φτανει.
Αντίσταση , ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Στα αρχιδια μας. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φορος εισοδηματος που θα πληρωνεις απο εδω και περα μας φτανει.
δηλαδή για να καταλάβω... ο φόρος εισοδήματος που πλήρωσα πέρισυ δεν ήταν πραγματικός ?? γιατί από τον λογαριασμό μου το χρήμα έφυγε.... που πήγε το χρήμα οεοοοοοοο??
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν πληρώνουμε ρε πούστηδες αριστεροί εξουσιαστές
"Απεργια επενδυσεων" τυπου Χιλης του Αλιεντε, μαν;
Μην φατε, εχει γλαροσουπα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Aντε βρες τα. Αντισταση παντού. Ας προσεχατε. Οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες.Στα αρχιδια μας. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φορος εισοδηματος που θα πληρωνεις απο εδω και περα μας φτανει.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
"Απεργια επενδυσεων" τυπου Χιλης του Αλιεντε, μαν;
γιατί όχι ... ?? και αυτό ένα μέσο είναι...
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γιατί όχι ... ?? και αυτό ένα μέσο είναι...
Εσυ τι απεργια να κανεις, ρε καψερε τραμουντανα; 60 χρονων μεταναστης εισαι
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σοβαρά φίλε τώρα νομίζεις ότι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει φόρους από εμένα και όλους σαν εμένα ?"Απεργια επενδυσεων" τυπου Χιλης του Αλιεντε, μαν;
Τα αρχίδια μου θα πάρει και το καταλαβαίνεις και μόνος σου.
Δεν γεννηθήκαμε χτες ;)
Αν θες μπορώ να στο αναλύσω πως και γιατί θα γίνει αυτό.
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Σοβαρά φίλε τώρα νομίζεις ότι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει φόρους από εμένα και όλους σαν εμένα ?
Τα αρχίδια μου θα πάρει και το καταλαβαίνεις και μόνος σου.
Δεν γεννηθήκαμε χτες ;)
Αν θες μπορώ να στο αναλύσω πως και γιατί θα γίνει αυτό.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εσυ τι απεργια να κανεις, ρε καψερε τραμουντανα; 60 χρονων μεταναστης εισαι
παπάριτς το ποιοί κάνουν επενδύσεις να το αφήσεις να το κρίνουν οι μεγάλοι.. δεν είναι συζήτηση για μικρά παιδάκια σαν και σένα...
εν τω μεταξύ αναμένω μια απάντηση εδώ
δηλαδή για να καταλάβω... ο φόρος εισοδήματος που πλήρωσα πέρισυ δεν ήταν πραγματικός ?? γιατί από τον λογαριασμό μου το χρήμα έφυγε.... που πήγε το χρήμα οεοοοοοοο??
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Στη Χιλη παντως μια χαρα εγινε.Μολις αρχισε ο Αλιεντε να εφαρμοζει το αριστερο προγραμμα του ως νομιμος προεδρος της χωρας οι δεξιοι κανανε σφοδρη αντισταση και οργανωσανε δικτυο ανυπακοης και μη συμμορφωσης.Οταν πια επενεβη ο στρατος και τον καθαρισε ηρθε φυσιολογικα σαν κατι αναμενομενο και προετοιμασμενο απο καιρο."Απεργια επενδυσεων" τυπου Χιλης του Αλιεντε, μαν;
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καντε ονειρα.
Ο Σεβ τα χει ηδη βρει με το Συριζα και μιντιαρχες εχουν ηδη αρχισει να κανουν ουρα ποιος θα πρωτογλειψει τα ποδια του Αλεξη.
Ποιοι θα κανουν αντισταση; Οι μικροαστοι που ανεκαθεν ειχαν νοοτροπια ποντικου στην τρυπα του; Οι ιδιοι που στη χουντα επαιρναν τηλεφωνο να ευχαριστησουν το χωροφυλακα που τους κουρεψε τον τεντιμποι γιο;
Μονο απ τα αριστερα θα χει αντισταση ο Τσιπρας για αυτο εχει λυσσαξει να παρει μαζι του το ΚΚΕ.
Ο Σεβ τα χει ηδη βρει με το Συριζα και μιντιαρχες εχουν ηδη αρχισει να κανουν ουρα ποιος θα πρωτογλειψει τα ποδια του Αλεξη.
Ποιοι θα κανουν αντισταση; Οι μικροαστοι που ανεκαθεν ειχαν νοοτροπια ποντικου στην τρυπα του; Οι ιδιοι που στη χουντα επαιρναν τηλεφωνο να ευχαριστησουν το χωροφυλακα που τους κουρεψε τον τεντιμποι γιο;
Μονο απ τα αριστερα θα χει αντισταση ο Τσιπρας για αυτο εχει λυσσαξει να παρει μαζι του το ΚΚΕ.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πες τα ρε, άμα δεν τα πεις και εσύ που είσαι κκε, ποιος θα τα πει; ο κουτσούμπας με 0 ένσημα;Καντε ονειρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
A, και περιμενε εσυ να πληρωθουν οι δυο τελευταιες δοσεις του ΕΝΦΙΑ. Δεν πληρωνω τιποτα. Εσεις δεν λεγατε ότι είναι αδικος φορος? Αλλαξα κι εγω γνωμη. Αδικος είναι.Καντε ονειρα.
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σοβαρά φίλε τώρα νομίζεις ότι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει φόρους από εμένα και όλους σαν εμένα ?
Εχεις μια βδομαδα καιρο. Αγορασε τσακ μπαμ ενα διαμερισματακι στο Κενσινγκτον, παρε το μπαγιοκο και φυγε.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
A, και περιμενε εσυ να πληρωθουν οι δυο τελευταιες δοσεις του ΕΝΦΙΑ. Δεν πληρωνω τιποτα. Εσεις δεν λεγατε ότι είναι αδικος φορος? Αλλαξα κι εγω γνωμη. Αδικος είναι.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μα ακριβως γι αυτο εσπευσε να το διευκρινησει ο Αλεξης,οι δυο δοσεις για το 2015 πρεπει να πληρωθουν κανονικα.Κι εγω εσπευσα να το πληρωσω εφαπαξ.A, και περιμενε εσυ να πληρωθουν οι δυο τελευταιες δοσεις του ΕΝΦΙΑ. Δεν πληρωνω τιποτα. Εσεις δεν λεγατε ότι είναι αδικος φορος? Αλλαξα κι εγω γνωμη. Αδικος είναι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55