ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Οκ. Κατανοω τη δυσχερεια.
Τελος συζητησης.
σημερα τον εκανες σκονη τον πουπη.
Οκ. Κατανοω τη δυσχερεια.
Τελος συζητησης.
Ξαναγράφω:
Το τι ψάρια πιάνει ο Βαρουφάκης ώς καθηγητής μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Αυτό στο οποίο εστιάζω είναι ότι οι προβλέψεις του για την εξέλιξη της κρίσης είναι ακριβέστερες οποιουδήποτε άλλου έχω διαβάσει/δει/ακούσει και ότι συστηματικά επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα ... Κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά δυσάρεστο σε πολλούς ...
Την αλλη πώς την ψηνουν, μου λες?σημερα τον εκανες σκονη τον πουπη.
Εδώ βρε συ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το άν θα προχωρήσουν σε μονομερή τροποποίηση των συνοδευτικών νόμων της δανειακής σύμβασης ή σε απλή, να 'χαμε να λέγαμε, πολιτική καταγγελία τους - θα έχουν ενιαία θέση για τα κλειστά επαγγέλματα?
Ποιος ειναι?Θα τους σώσει ο Τσίπρας. Μα κόμμα που πριν ένα χρόνο τίθετο εν αμφιβόλω και τώρα παίρνει 25% πασοκους έχει θέση; Το θέμα είναι ποιος είναι λιγότερο για τα μπάζα.
Την αλλη πώς την ψηνουν, μου λες?
Ποιος ειναι?
Για να μην κουράζεσαι αν σου λείπε μία ψήφος με ένα 100ρι να πάω μασατζούδες ψηφίζω εγώ νδ....Την αλλη πώς την ψηνουν, μου λες?
Λες ε?εκει πας για σκονη μονος σου. αναθεωρησε.
Ο Βαρουφάκης όλο μαλακίες λέει για αυτό και τον αφήνουν να βγαίνει.Δεν μπορούν να αφήσουν τα άτομα που λένε τα πράγματα όπως είναι.Σε ό,τι έχει προβλέψει ο Βαρουφάκης έχει διαψευστεί παταγωδώς.Ούτε μια πρόβλεψη για τον επόμενο μήνα δεν μπορεί να κάνει.Εντάξει οι πολιτικοί έχουν το άλλοθι να λένε έλεγα εσκεμμένα μαλακίες για πολιτικούς λόγους ή έλεγα ψέμματα γιατί εξυπηρετούσε το εθνικό συμφέρον,οι δήθεν αντικειμενικοί σαν το Βαρουφάκη τι να ισχυριστούνε?Μόνο οτι τους αφήνουνε να μιλάνε γιατί είναι εντελώς παπάρες και δεν ενοχλούν κανέναν μόνο αυτό μπορούν να επικαλεστούν σαν άλλοθι.
Εγινε. Δωσε λογαριασμο με πμ.Για να μην κουράζεσαι αν σου λείπε μία ψήφος με ένα 100ρι να πάω μασατζούδες ψηφίζω εγώ νδ....![]()
ασε μας μωρε με τον κωλοτουμπα τον τηλε αστερα.....5 φορες εχει αλλαξει αποψη, του καζακη τις αποψεις υιοθετησε τωρα και το παιζει οτι τις βρηκε μονος του, το νουμερο....Έχω παραθέσει αρκετά λινκς νωρίτερα ... ιδίως εκείνο του protagon.gr θα σου δώσει την δυνατότητα να δείς αν επιβεβαιώνεται ή όχι η αθρογραφία του Βαρουφάκη (και όχι μόνον για προφανή ζητήματα όπως πχ το ότι το Μνημόνιο ΙΙ στηρίζεται σε ανεφάρμοστες παραδοχές).
Δώσε λινκΒγηκε η Ντορα να μιλησει για τον αντρα της ουτε μνημη νεκρου δεν σεβεται και τον χρησιμοποιει πριν τις εκλογες
Λες ε?![]()
Το Megaλο καναλι και ολα τα καναλια γενικα και οι εφημεριδες εχουν τρελαθει
Βλεπουν Συριζα να ανεβαινει και φοβουνται στην ιδεα να χασουν τα λεφτα που μασουλανε χρονια
Βγηκε η Ντορα να μιλησει για τον αντρα της ουτε μνημη νεκρου δεν σεβεται και τον χρησιμοποιει πριν τις εκλογες ενω ολοι ξερουμε οτι ο πατερας της εφαγε τον Παυλο
Βγαινει η εθνικη και εκτελει εντολες του ΔΝΤ τρομοκρατοντας και βαζει ο Παπαδημος τον Μπαροζο να κινδυνολογει
Μονο και μονο για αυτα αξιζει η ψηφος στον Συριζα σε κατι νεο
Λαθη μπορουν να γινουν και συνχορουνται αλλα τα προτιμω απ την προδοσια
Το Megaλο καναλι και ολα τα καναλια γενικα και οι εφημεριδες εχουν τρελαθει
Βλεπουν Συριζα να ανεβαινει και φοβουνται στην ιδεα να χασουν τα λεφτα που μασουλανε χρονια
Βγηκε η Ντορα να μιλησει για τον αντρα της ουτε μνημη νεκρου δεν σεβεται και τον χρησιμοποιει πριν τις εκλογες ενω ολοι ξερουμε οτι ο πατερας της εφαγε τον Παυλο
Βγαινει η εθνικη και εκτελει εντολες του ΔΝΤ τρομοκρατοντας και βαζει ο Παπαδημος τον Μπαροζο να κινδυνολογει
Μονο και μονο για αυτα αξιζει η ψηφος στον Συριζα σε κατι νεο
Λαθη μπορουν να γινουν και συνχορουνται αλλα τα προτιμω απ την προδοσια
σημερα τον εκανες σκονη τον πουπη.
Επιγραμματικά διάβασα το 2.φύση της κρίσης. Sorry αλλά για την Ελλάδα έχει να κάνει μόνο η κρίση χρέους και όχι οι άλλοι δυο παράγοντες που ο μεν πρώτος ήταν σταθερής ροής (ΕΚΤ) και μη προβληματικός (ελ.τράπεζες) και ο δεύτερος υποτυπώδης λόγω δομών..
Επιφυλάσσομαι να το διαβάσω αύριο αλλά υπεραπλουστευτικός είναι ο τύπος...