Οπως αναλύεις τα οικονομικά σαν τζογαδόρος του ιππόδρομου,ετσι και οι πολιτικές σου προβλέψεις κινούνται στην σφαίρα του λαμογιού.
Θα βγούμε λές απο το Ευρώ,με ή χωρίς ΣΥΡΙΖΑ,οπότε αν θα βγούμε με ΣΥΡΙΖΑ,θα πάρει ο Λαός το κεφάλι τους και θα αφήσει των υπολοίπων στην θέση τους.
Πληροφοριακά να σου πώ οτι το χόρτο τελείωσε και δεν στέλνουν αλλο λόγω οικονομικής δυσχέρειας.
Επίσης ο Μητσοτάκης ειπε οτι σε 10 χρόνια δεν θα θυμούνται τίποτα... περάσαν 20 και ακόμα θυμούνται...
Εν αρχή ην ο λόγος...Και ο δικός μου, καλός ή κακός, γραπτός εν προκειμένω, είναι πλήρης ...Την έξοδο από το ευρώ, με ή χωρίς σύριζα, την πήρα σαν υπόθεση (ασχέτως αν εγώ την πιστεύω). Οπότε δεν λέω, απλά ερμηνεύω ρεαλιστικά σενάρια...
Ποιοι θυμούνται αυτά που είπε ο Μητσοτάκης;;; Αυτοί που θα ψηφίσουν συριζα που είναι υπερ της χρήσης του ονόματος Μακεδονία για τους γυφτοσκοπιανοαλβανούς;;; Ρε, ήμαρτον ρεεεεεε....
Για τα κεφαλάκια τώρα...Πάντα υπάρχει η λογική του μουτζούρη, της σταγόνας που ξεχειλίζει το ποτήρι...Και ιδιαίτερα για λαούς σαν τον ελληνικό...
Τον ιππόδρομο δεν τον ξέρω...Τζογαρόδος όμως ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ που είμαι..Και δε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι ο τζόγος ως προιόν έχει συνθετα χαρακτηριστικά φυσικού και χρηματιστηριακού προιόντος, πολλές φορές και πιο ανεπτυγμένα από τα συμβατικά...Το ότι οι αρχές είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ, είναι αυτονόητο....
Στο δια'ταυτά: στον πούτσο μας ποιο γαμημένο αρχίδι του αστικού κλεφτοκαπιταλισμού θα επικρατήσει...Η Χρυσή Αυγή να μπει στη βουλή και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν...
Ααααααααααααααα, και το σημαντικότερο..........
18/06/2012: ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΡΡΙΒΑΡΟΥΝΕ...SKYNYRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ΡΕ, BOURNON, ΝΟΤΟΣ, ΤΖΟΓΟΣ, ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ Και πάμε από το ευαγγέλιο: You know i'm born to lose and gambling is for fools-but that's the way i like it baby-i don't wanna live forever........(and don't forget the joker!!!!!!!!!!)