Τί ρώτησες ρε παπάρα,αν εισαι ηλίθιος;Εσύ τίποτα δεν έχεις. Όταν απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα σφύρα μου, μαλακιστήρι.
Ναι εισαι.
Τί ρώτησες ρε παπάρα,αν εισαι ηλίθιος;Εσύ τίποτα δεν έχεις. Όταν απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα σφύρα μου, μαλακιστήρι.
Προκειται για κλασικο ψυχολογικο κολπακι.
Βαζουμε μπροστα στην αποψη μας το "ολοι ξερουν οτι..." και ψυχαναγκαζουμε τον αλλο (υποτιθεται) να μας πιστεψει, επειδη ντρεπεται που αγνοεί αυτο που ολοι γνωριζουν.
Ιστοριες για παιδακια του δημοτικου.
Σωστα, η θυματοποιηση εχει ορια μονο οταν προκειται για τον Μπακογιαννη, τον Μομφερατο, τον Αθανασιαδη, τον Βρανοπουλο.σε λίγο θα κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ και για το Δεκέμβρη του 44...
η ντορίτα επένδυσε στο μακαρίτη, γι' αρκετό καιρό.
η θυματοποίηση (βαρυπενθούσα χήρα κλπ) όμως έχει και όρια.
ο δράκος δε φοβίζει πια, παρά μόνο τους πανικόβλητους σαμαράκηδες.
σε λίγο θα κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ και για το Δεκέμβρη του 44...
σε λίγο θα κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ και για το Δεκέμβρη του 44...
πουπη εισαι γνωστος μπαλοεξεδρας. αλλα σημερα σε γαμησε. και σου πεταξε και χαρτι να σκουπιστεις.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pentoxiliaro-kolokotronis-660.jpg[/img[/URL]]
Αλεξούκο ετοιμάσου...είτε με Σαμαρά είτε με Τσίπρα...δεν είναι στο χέρι τους.
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pentoxiliaro-kolokotronis-660.jpg[/img[/URL]]
Αλεξούκο ετοιμάσου...είτε με Σαμαρά είτε με Τσίπρα...δεν είναι στο χέρι τους.
[/quote]τωρα αυτο το λες για αλλοθι στον τσιπρα στην περιπτωση(που ειναι βεβαιο αν δεν κανει κωλοτουμπα ολκης)?καλη πουστια αυτη...αν γινει αυτο με τσιπρα κυβερνηση τοτε να ξερεις οι τσιπροκαμμενοι δεν θα γλυτωσουν ουτε με ελικοπτερο τροπος του λεγειν...οποτε ασε τις μαλακιες οτι ειναι προδιαγεγραμμενο.αν βγει ο τσιπρας και διακοπει η χρηματοδοτηση τοτε αυτος θα το λουστει και πολυ δικαιως μαλιστα.
Ποιό φιλελευθερισμό ρε παπατζή.Τα κλειστά επάγγελματα στην Ελλάδα ειναι προιόν ρουσφετιού της Δεξιάς κυρίως που μας το παίζει παρθένα,της χούντας και μερικώς του πασοκ.
Κοινωνικά απόβλητα τα δημιουργήσαν και ζούν χρόνια εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων.
Φάγατε τόσα χρόνια το μεδούλι του Ελληνα και θα το παίξετε τώρα και εξυγιαντές;
Με τέτοιες παπαριές περιμένετε να την γλυτώσετε;
συνιστωσα ακομα να πας για νανι;;ηρωική έξοδος, λόγω ανικανότητας αντίκρουσης...
τακτική πταισματοδικείου....
πουπη δε θελουμε να νομιζεις οτι σε θεωρουμε μαλακα.
θελουμε να εισαι σιγουρος.
Ψηφίστε Συριζα !
Όπως η Τζούλια υποσχόταν ενα τεταρτο σεξ με τον καθε ψηφοφόρο
έτσι και το Πορνοπαπάκι δίνει το κωλαράκι του
για ενα τεταρτο ,αν ψηφίσετε Συριζα !![]()
Θυσιάζεται για το κόμμα το Πορνοπαπακι !
![]()
θα φαει καλα το παπακι !
http://[URL unfurl="true"]www.motivationals.org/demotivational-posters/demotivational-poster-13006.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ηδη το πορνοπαπακι εχει βγαλει πισττοποιητικό
οτι δεν πασχει από αφροδίσιο ν. !
[img]http://thumbnails59.imagebam.com/19235/14be6c192344762.jpg
ηρωική έξοδος, λόγω ανικανότητας αντίκρουσης...
τακτική πταισματοδικείου....
Εγω δεν εχω προβλημα να ειναι θιασωτες της 17Ν.Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ γιατί τους επιτρέπει την κάθοδο στις εκλογές?????
κατά τα άλλα,μας "ανησυχεί¨η άνοδος της ΧΑ.....
Βένιος Αγγελόπουλος Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.
Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η τρομοκρατία τους δεν θα ανακόψει την ελπίδα».
ανταποδίδω και υπερθεματίζω...![]()
γι' αυτο γαμιεται η δημοκρατια που εχουμε, αν τα ειχε δηλωσει σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα εκανε παρεα στον ακη τωραΟ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ γιατί τους επιτρέπει την κάθοδο στις εκλογές?????
κατά τα άλλα,μας "ανησυχεί¨η άνοδος της ΧΑ.....
Βένιος Αγγελόπουλος Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.
Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η τρομοκρατία τους δεν θα ανακόψει την ελπίδα».