alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ δεν κρυβεις ε?Κάψιμο και πάκτωση μόνο σου αξίζουν σκατοκέφαλη εταίρα.
Εσυ δεν κρυβεις ε?Κάψιμο και πάκτωση μόνο σου αξίζουν σκατοκέφαλη εταίρα.
Τοτε να μην λες βλακείες για τα χωρια.
Σωστα, δεν περιμενανε φετος τους Βουλγαρους να μαζεψουν τα πορτοκαλια αλλιως θα σαπιζανε στα δενδρα, προπαγανδα είναιεγώ λέω μόνο αλήθειες και συ μόνο προπαγάνδα
Σωστα, δεν περιμενανε φετος τους Βουλγαρους να μαζεψουν τα πορτοκαλια αλλιως θα σαπιζανε στα δενδρα, προπαγανδα είναι
Εσυ δεν κρυβεις ε?
Σωστα, δεν περιμενανε φετος τους Βουλγαρους να μαζεψουν τα πορτοκαλια αλλιως θα σαπιζανε στα δενδρα, προπαγανδα είναι
αυτό το βοθρόλυμα πρέπει να είναι ο μοναδικός έλληνας που στο σύστημα ΑΤΛΑΣ έχει καρτέλα ενσήμων....αρνητική!!!!
και δεν δουλεύει και φυτοζωεί σαν πλαγκτό εις βάρος άλλων(προφανώς των αρχιπασόκων διορισμένων σε κανένα νοσοκομείο που ακόμα δεν χτίστηκε δικών του)
Εσυ δεν κρυβεις ε?
ρε σαπίλα θα συνεχίσεις να μου φέρνεις παραδείγματα που δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
λες και είπε κανείς ότι όλοι οι έλληνες ή όλη η επαρχία είναι στην πείνα
Ακομα και ο Κωνστας λεει τωρα οτι υπαρχει σοβαρο κοινωνικο προβλημα και ο αλεξ επιμενει για καφετεριες και μποτιλιαρισματα
σου λένε για τις ελιές που τις μαζεύουν οι αλβανοί και οι έλληνες αράζουν στους καφενέδες ... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τα πορτοκάλια που τα μαζεύουν βούλγαροι... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τις φράουλες που τις μαζεύουν μπαγλαντεσιανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την βιομηχανική ντομάτα που είναι τα χωράφια γεμάτα ινδούς.. δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λενε για τα κοπάδια που οι βοσκοί είναι αλβανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την πατάτα και το κρεμμύδι που γίνεται της τρελλής από πακιστανούς ... μια από τα ίδια
τι σκατά είναι αυτό το σύνολο του πληθυσμού δεν μπορώ να καταλάβω...
ααα τώρα ο Κώνστας έγινε έγκριτος δημοσιογράφος εεε
Εχεις την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα? Ποιος εχει ρε παπαρα πανω από 50 στρεμματα?ρε πυροβολημενε αυτα τα κανουν οι μεγαλοκτηματιες που εχουνε πανω απο 600-800στρεμματα
ο αλλος με 50-100στρεμματα ποιους πακιστανους να βαλει
Εχεις την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα? Ποιος εχει ρε παπαρα πανω από 50 στρεμματα?
Ολοι με τα 10-20 στρεμματα που εχουν, ξενους βαζουν.
Αχαχούχα....
Ελα ρε, φτωχαδακι κι εσυ ε?εγω ,αρκετοι φιλοι μου ,ο θειος μου και πολλοι αλλοι
τι λεφτα να βγαλεις με 10στρεμματα?ουτε τη δεκαετια του 80 δεν εβγαζες καλα λεφτα
μας εγινες και ειδικος στα αγροτικα τωρα?
σου αξιζε ο τιτλος
εγω ,αρκετοι φιλοι μου ,ο θειος μου και πολλοι αλλοι
τι λεφτα να βγαλεις με 10στρεμματα?ουτε τη δεκαετια του 80 δεν εβγαζες καλα λεφτα
μας εγινες και ειδικος στα αγροτικα τωρα?
τα οποία φυσικά τα δήλωνες δεκαπλάσια για τις επιδοτήσεις ... και τώρα τρέχεις να τα σβήσεις από το Ε9 γιατί σου μπήκε η πούτσα του ΕΝΦΙΑ...