Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Σωστα, δεν περιμενανε φετος τους Βουλγαρους να μαζεψουν τα πορτοκαλια αλλιως θα σαπιζανε στα δενδρα, προπαγανδα είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ρε σαπίλα θα συνεχίσεις να μου φέρνεις παραδείγματα που δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού :uglystupid:

λες και είπε κανείς ότι όλοι οι έλληνες ή όλη η επαρχία είναι στην πείνα :uglystupid:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εσυ δεν κρυβεις ε?

αυτό το βοθρόλυμα πρέπει να είναι ο μοναδικός έλληνας που στο σύστημα ΑΤΛΑΣ έχει καρτέλα ενσήμων....αρνητική!!!!
και δεν δουλεύει και φυτοζωεί σαν πλαγκτό εις βάρος άλλων(προφανώς των αρχιπασόκων διορισμένων σε κανένα νοσοκομείο που ακόμα δεν χτίστηκε δικών του)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Σωστα, δεν περιμενανε φετος τους Βουλγαρους να μαζεψουν τα πορτοκαλια αλλιως θα σαπιζανε στα δενδρα, προπαγανδα είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ακομα και ο Κωνστας λεει τωρα οτι υπαρχει σοβαρο κοινωνικο προβλημα και ο αλεξ επιμενει για καφετεριες και μποτιλιαρισματα  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αυτό το βοθρόλυμα πρέπει να είναι ο μοναδικός έλληνας που στο σύστημα ΑΤΛΑΣ έχει καρτέλα ενσήμων....αρνητική!!!!
και δεν δουλεύει και φυτοζωεί σαν πλαγκτό εις βάρος άλλων(προφανώς των αρχιπασόκων διορισμένων σε κανένα νοσοκομείο που ακόμα δεν χτίστηκε δικών του)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
αλεξ κάλεσε ρε την Ρόζυ και καντης ένα δείπνο των 3 ευρώ, μπορείς να της φτιάξεις και σούσι αλλά μόνο με φύκια και ρύζι  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσυ δεν κρυβεις ε?

κρύβει και πολλά μάλιστα... επτά φορές τον έχουν τσιμπήσει να κάνει μαλαγανιές τις έξη την γλύτωσε από τους κολλητούς του ΠΑΣΟΚους... την έβδομη την πάτησε όμως γιατί είχε μπεί ο τσιρίδας επάνω και πλήρωσε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε σαπίλα θα συνεχίσεις να μου φέρνεις παραδείγματα που δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού :uglystupid:

λες και είπε κανείς ότι όλοι οι έλληνες ή όλη η επαρχία είναι στην πείνα :uglystupid:

σου λένε για τις ελιές που τις μαζεύουν οι αλβανοί και οι έλληνες αράζουν στους καφενέδες ... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τα πορτοκάλια που τα μαζεύουν βούλγαροι... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τις φράουλες που τις μαζεύουν μπαγλαντεσιανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την βιομηχανική ντομάτα που είναι τα χωράφια γεμάτα ινδούς.. δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λενε για τα κοπάδια που οι βοσκοί είναι αλβανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την πατάτα και το κρεμμύδι που γίνεται της τρελλής από πακιστανούς ... μια από τα ίδια

τι σκατά είναι αυτό το σύνολο του πληθυσμού δεν μπορώ να καταλάβω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακομα και ο Κωνστας λεει τωρα οτι υπαρχει σοβαρο κοινωνικο προβλημα και ο αλεξ επιμενει για καφετεριες και μποτιλιαρισματα  :jerking:

ααα τώρα ο Κώνστας έγινε έγκριτος δημοσιογράφος εεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη η νταρια πρεπει να χει λοξιγκα τοσο συχνα που τη θυμομαστε εδω μεσα  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σου λένε για τις ελιές που τις μαζεύουν οι αλβανοί και οι έλληνες αράζουν στους καφενέδες ... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τα πορτοκάλια που τα μαζεύουν βούλγαροι... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για τις φράουλες που τις μαζεύουν μπαγλαντεσιανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την βιομηχανική ντομάτα που είναι τα χωράφια γεμάτα ινδούς.. δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λενε για τα κοπάδια που οι βοσκοί είναι αλβανοί... δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του πληθυσμού
σου λένε για την πατάτα και το κρεμμύδι που γίνεται της τρελλής από πακιστανούς ... μια από τα ίδια

τι σκατά είναι αυτό το σύνολο του πληθυσμού δεν μπορώ να καταλάβω...

ρε πυροβολημενε αυτα τα κανουν οι μεγαλοκτηματιες που εχουνε πανω απο 600-800στρεμματα
ο αλλος με 50-100στρεμματα ποιους πακιστανους να βαλει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ααα τώρα ο Κώνστας έγινε έγκριτος δημοσιογράφος εεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι τοσο οξυ κ οφθαλμοφανες το προβλημα που μεχρι κι ο εγκαθετος το αναγνωριζει.
Ξεκουτιανες γερο και θες υποτιτλους κ για τα απλα :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε πυροβολημενε αυτα τα κανουν οι μεγαλοκτηματιες που εχουνε πανω απο 600-800στρεμματα
ο αλλος με 50-100στρεμματα ποιους πακιστανους να βαλει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εχεις την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα? Ποιος εχει ρε παπαρα πανω από 50 στρεμματα?
Ολοι με τα 10-20 στρεμματα που εχουν, ξενους βαζουν.
Αχαχούχα.... :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχεις την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα? Ποιος εχει ρε παπαρα πανω από 50 στρεμματα?
Ολοι με τα 10-20 στρεμματα που εχουν, ξενους βαζουν.
Αχαχούχα.... :jerking:

εγω ,αρκετοι φιλοι μου ,ο θειος μου και πολλοι αλλοι
τι λεφτα να βγαλεις με 10στρεμματα?ουτε τη δεκαετια του 80 δεν εβγαζες καλα λεφτα
μας εγινες και ειδικος στα αγροτικα τωρα?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

σου αξιζε ο τιτλος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι λεφτα να βγαλεις με 10στρεμματα?ουτε τη δεκαετια του 80 δεν εβγαζες καλα λεφτα

σου αξιζε ο τιτλος
Ελα ρε, φτωχαδακι κι εσυ ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τα οποία φυσικά τα δήλωνες δεκαπλάσια για τις επιδοτήσεις ... και τώρα τρέχεις να τα σβήσεις από το Ε9 γιατί σου μπήκε η πούτσα του ΕΝΦΙΑ...  :birdman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τα οποία φυσικά τα δήλωνες δεκαπλάσια για τις επιδοτήσεις ... και τώρα τρέχεις να τα σβήσεις από το Ε9 γιατί σου μπήκε η πούτσα του ΕΝΦΙΑ...  :birdman:

αυτα τα κανανε μεγαλοαγροτες  ρε μπαγλαμα
μια χαρα ζουσες και με κανονικες επιδοτησεις
οσο για τον ΕΝΦΙΑ δεν εχω 7-10σπιτια οποτε στα αρχιδια μου
φθηνα την βγαζω

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom