Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΓΤΠ

Αμφιβαλλω το ποσο κατ αρχην. Δεν κανουν ολοι οι καφεδες 3ε ουτε τα τσιγαρα 4ε. Ουτε επισης οτι σε ολες τις περιπτωσεις γινεται καθε μερα.
Φυσικα τα τσιγαρα δεν ειναι ψωλοβροντι οπως μπορει να σε διαβεβαιωσει οποιοςδηποτε καπνιστης. Για αυτον σε τετοιους καιρους ειναι ειδος πρωτης αναγκης.
Προσωπικα εχω βρεθει σε περιπτωσεις εξτριμ αφραγκιας στο παρελθον. Πρωτα κοιταγα για καφε και τσιγαρα και μετα για φαγητο.
Τωρα εγινε εξαθλιωση ε? Προηγουμενως σε χαλαγε το ηπιοτερο "φτωχεια"
Αφου λοιπον καποιος θεωρει σημερα ειδος πρωτης ανάγκης τα τσιγαρα (κι εγω καπνιστης είμαι) αρα με ένα πακετο τη μερα εχεις 120 ευρω το μηνα και 1440 ευρω το χρονο, δεν εχεις τα μουτρα να επικαλείσαι εξαθλιωση. Κατανοητο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΓΤΠ

Αμφιβαλλω το ποσο κατ αρχην. Δεν κανουν ολοι οι καφεδες 3ε ουτε τα τσιγαρα 4ε. Ουτε επισης οτι σε ολες τις περιπτωσεις γινεται καθε μερα.
Φυσικα τα τσιγαρα δεν ειναι ψωλοβροντι οπως μπορει να σε διαβεβαιωσει οποιοςδηποτε καπνιστης. Για αυτον σε τετοιους καιρους ειναι ειδος πρωτης αναγκης.
Προσωπικα εχω βρεθει σε περιπτωσεις εξτριμ αφραγκιας στο παρελθον. Πρωτα κοιταγα για καφε και τσιγαρα και μετα για φαγητο.
Τωρα εγινε εξαθλιωση ε? Προηγουμενως σε χαλαγε το ηπιοτερο "φτωχεια"

Τελος θελω να μας πεις ποσα εχει δικαιωμα να χαλασει καποιος (φτωχος) για την παρτη του χωρις να προκαλει τριγμους στο συστημα :huh:

το φτηνότερο τσιγάρο στην Ελλάδα κάνει 3.70 ... και αν βάζεις το κάπνισμα πάνω από το φαγητο σου ας πρόσεχες...

και όταν δεν έχεις δεν χαλάς πέρα από τα απαραίτητα...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να φάς έξω ?? είσαι κουλός και δεν μπορείς να μαγειρέψεις ??

120 σου ήρθε το δίμηνο αλλά δεν το λές όμως δηλαδή 60 τον μήνα...

και κανονικά μπορεί να φάει ένας άνθρωπος με 3-5 ευρώ την μέρα... αρκεί να μαγειρέψει μόνος του...

και να βγείς έξω ναι... πρέπει όμως καθημερινά και για καφέ των 3 ευρώ ??

Μαγειρευω τυπε και κανω και γκουρμε φαγητα αμα λαχει

Στα 3ε πρωι βραδυ μονο οσπρια βγαινουν

σιγά ρε .. έλληνας και ελληνίδα να βάλουν τσουκάλι .... και να χαλάσει το μανικιούρ ??

Μεγαλε εισαι ο ορισμος της κοινοτυπιας

Οι Ελληνες εχουν μια απο τις καλυτερες κουζινες του κοσμου

Λες αυτο να εγινε επειδη φοβομαστε το μανικιουρ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαγειρευω τυπε και κανω και γκουρμε φαγητα αμα λαχει

Στα 3ε πρωι βραδυ μονο οσπρια βγαινουν

Μεγαλε εισαι ο ορισμος της κοινοτυπιας

Οι Ελληνες εχουν μια απο τις καλυτερες κουζινες του κοσμου

Λες αυτο να εγινε επειδη φοβομαστε το μανικιουρ?

όχι .. έγινε επειδή ακόμη υπάρχει η ελληνιδα γιαγιά και η ελληνιδα μάνα.... μόλις θα εγκαταλείψουνε τον μάταιο αυτό κόσμο θα σου πω που θα πάει η ελληνική κουζίνα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τους λες για τις βενζίνες στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, "απαραιτητο" σου λενε.
Τους λες για τους καφεδες των 3 ευρω, "ελαχιστη διασκεδαση" σου λενε.
Τους λες για τα τσιγαρα των 1.440 ευρω το χρονο, "ειδος πρωτης ανάγκης" λενε.

Τι άλλη αποδειξη θελουμε για το ότι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εξαθλιωση?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
σιγά ρε .. έλληνας και ελληνίδα να βάλουν τσουκάλι .... και να χαλάσει το μανικιούρ ??

Δεν ειναι ολοι σαν εσενα, ρε γουρουνι που εχεις λιωσει το ψωμι στις παπαρες στα ταβερνεια. Ο φυσιολογικος κοσμος μαγειρευει γιατι ειναι πιο υγιεινο. Εγω μονος μου τα φτιαχνω το φαι μου στον ατμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ειναι ολοι σαν εσενα, ρε γουρουνι που εχεις λιωσει το ψωμι στις παπαρες στα ταβερνεια. Ο φυσιολογικος κοσμος μαγειρευει γιατι ειναι πιο υγιεινο. Εγω μονος μου τα φτιαχνω το φαι μου στον ατμο.

γιατί παίκτη μου δεν σου μαγειρεύει η μαμάκα σου ???

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αφου λοιπον καποιος θεωρει σημερα ειδος πρωτης ανάγκης τα τσιγαρα (κι εγω καπνιστης είμαι) αρα με ένα πακετο τη μερα εχεις 120 ευρω το μηνα και 1440 ευρω το χρονο, δεν εχεις τα μουτρα να επικαλείσαι εξαθλιωση. Κατανοητο?
Ποιος μιλησε για εξαθλιωση? :headbang:

Παμε παλι

Οταν στον χι δεν επιτρεπεται να πιει καφε και να καπνισει, ενω εχει παραλληλα να διαθεσει για διατροφη 3ε ημερησιως, ειναι φτωχος η δεν ειναι?

το φτηνότερο τσιγάρο στην Ελλάδα κάνει 3.70 ... και αν βάζεις το κάπνισμα πάνω από το φαγητο σου ας πρόσεχες...

και όταν δεν έχεις δεν χαλάς πέρα από τα απαραίτητα...
Κανω καπνο...

Δεν χει ας προσεχα
Αυτοι που λες οτι βλεπεις στις καφετεριες μπορει να κανουν το ιδιο. Αντι να λενε δεν εχουμε ουτε για τσιγαρα, λενε-ας πουμε- δεν εχουμε να φαμε. Ομως οτι και απο τα δυο να λενε ειναι φτωχοι η οχι?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τους λες για τις βενζίνες στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, "απαραιτητο" σου λενε.
Τους λες για τους καφεδες των 3 ευρω, "ελαχιστη διασκεδαση" σου λενε.
Τους λες για τα τσιγαρα των 1.440 ευρω το χρονο, "ειδος πρωτης ανάγκης" λενε.

Τι άλλη αποδειξη θελουμε για το ότι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εξαθλιωση?

Χυδαια προπαγανδα. Εχεις στοιχεια οτι ολοι ταυτοχρονα δινουν για βενζινες, τσιγαρα και καφε;

Το γραφειο προυπολογισμου που λεει για 2,5 εκ φτωχους και 4 στο οριο ειναι λαθος. Ξερεις εσυ απο ερευνες στα καφενεια και μετρωντας την κινηση του κηφισου απ την επαρχια που καθεσαι..
Να το θυμομαστε την επομενη φορα που θα ειρωνευτεις τα καφενεια και τις κρυφες δημοσκοπησεις ως μη εγκυρα...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
όχι .. έγινε επειδή ακόμη υπάρχει η ελληνιδα γιαγιά και η ελληνιδα μάνα.... μόλις θα εγκαταλείψουνε τον μάταιο αυτό κόσμο θα σου πω που θα πάει η ελληνική κουζίνα...

Μαλακιες λες

Και η ελληνιδα γιαγια και η ελληνιδα μανα υπαρχουν ακομα

Και οι παλιες μεταδιδουν γνωση στις καινουριες και οι καινουριες τις εξελισουν

Αν και οι δυο εγκαταλειψετε το στυλ των γερων στο μαπετ σοου θα δειτε οτι οποια ανοιγει σπιτι μαγειρευει για την οικογενεια (αντε οι 9 στις 10)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαλακιες λες

Αν και οι δυο εγκαταλειψετε το στυλ των γερων στο μαπετ σοου θα δειτε οτι οποια ανοιγει σπιτι μαγειρευει για την οικογενεια (αντε οι 9 στις 10)

γιαυτό και σε κάθε νεοελληνικό σπίτι υπάρχει ειδικό συρτάρι με τα διαφημιστικά των ντελίβερι ???

αμα ήταν έτσι παίκτη μου τότε κάθε βράδυ μετά τις 8 δεν θα γινόταν της πουτάνας από τα μηχανάκια των ντελιβεράδων...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαλακιες λες

Μα ειμαστε σοβαροι; Ποιος τρωει καθε μερα εξω; Ακομα και οι φοιτητες το χουν κοψει πλεον.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γιαυτό και σε κάθε νεοελληνικό σπίτι υπάρχει ειδικό συρτάρι με τα διαφημιστικά των ντελίβερι ???

αμα ήταν έτσι παίκτη μου τότε κάθε βράδυ μετά τις 8 δεν θα γινόταν της πουτάνας από τα μηχανάκια των ντελιβεράδων...
Φανταζομαι οτι εχεις σκεφτει και εναλλακτικες γιατι η συνδεση που κανεις ειναι μαλλον υπερβατικη

ΥΓ Ισως παλι να πρεπει να αλλαξεις παρεες γιατι βλεπω δινεις πολυ αρνητικα παραδειγματα. Αυτα που περιγραφεις ειναι ακραια και ουδεμια σχεση εχουν με τον μεσο ορο

Επισκέπτης
Όταν λες χωρια, πού να παω, στα καφενεία που ολη μερα οι αγροτες παιζουν πρεφα και οι βουλγαροι μαζευουν τη σοδεια? Ασε μας ρε φιλε που μου εμαθες και το χωριο από τον καναπε σου.

από χωριό είμαι βλάκα και σε χωριό μεγάλωσα :uglystupid:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι σκούζεις πάλι βρε μουνουχισμένε ελέφαντα; Σου θίξαμε τη τερατώδη σιλουέτα;

fat-nerd-with-glasses_full.jpeg

ειναι και γιαλαμπουκας?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Που τρως ρε μεγαλε? ουτε με σουβλακια δεν χορταινεις με 3ε

Το ρευμα μονο, εμενα μου ηρθε 120ε και μενω μονος

Οπως και ναχει περιγραφεις εναν τυπο ο οποιος θα καθεται σπιτι του και θα τρωει καθε μερα ρεβυθια.
Ο ορισμος της μιζεριας...
Αλλα δεν ειναι ακραιο :grin:

τρωει τοστακια ο τραμους και μαζευει τα ψιχουλα απο τα εστιατορια σαν τα περιστερακια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μα ειμαστε σοβαροι; Ποιος τρωει καθε μερα εξω; Ακομα και οι φοιτητες το χουν κοψει πλεον.
ρε το φαγητο εξω εκτος αν πας σε κυριλε μερη δν ειναι πολυ πιο ακριβο αν μαγειρεψεις σπιτι σου κρεατα/ψαρια/κοτοπουλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Χυδαια προπαγανδα. Εχεις στοιχεια οτι ολοι ταυτοχρονα δινουν για βενζινες, τσιγαρα και καφε;

Το γραφειο προυπολογισμου που λεει για 2,5 εκ φτωχους και 4 στο οριο ειναι λαθος. Ξερεις εσυ απο ερευνες στα καφενεια και μετρωντας την κινηση του κηφισου απ την επαρχια που καθεσαι..
Να το θυμομαστε την επομενη φορα που θα ειρωνευτεις τα καφενεια και τις κρυφες δημοσκοπησεις ως μη εγκυρα...

δν ειναι ακριβως σωστο αυτο,υπαρχει μαυρη εργασια ,δηλωθεν εισοδηματα που δεν ειναι πραγματικα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Πες μας τωρα και για τα κρυμμενα εισοδηματα που παρουσιαζουν τα 2/3 των Ελλήνων να μην εχουν να φανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom