jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
151 βουλευτες αρκουν να πουνε ΝΑΙ. Πιοι να ειναι αραγε?
ολοι τα απολαμβανουν τα προνομια
151 βουλευτες αρκουν να πουνε ΝΑΙ. Πιοι να ειναι αραγε?
Γιατι, αν ειπαν ΟΧΙ τι σημασια εχει? Αποποιηθηκαν των δικαιωμάτων? Αρνηθηκαν να κανουν χρηση?Θα έχει μεγαλο ενδιαφερον να βρουμε αμα σε αυτο το αρθρο υπήρχαν ανθρωποι του συριζα ή της αριστερας που ψηφισαν ναι
αμα συμβαινει κάτι τετοιο ειναι σιγουρο οτι σας κοροιδευουν.
Το 1/10 να κανουν απο οσα λενε οι επομενοι 151 εγω θα ειμαι χαρουμενος σε σχεση με τους σημερινους που δεν εκαναν ΤΠΤ απο τα ζαπειαΝαι, και μετα άλλοι 151 σε μια επομενη βουλη να το αλλαξουν.
ολοι τα απολαμβανουν τα προνομια
Σημασια εει ποιος εκανε την αρχηΓιατι, αν ειπαν ΟΧΙ τι σημασια εχει? Αποποιηθηκαν των δικαιωμάτων? Αρνηθηκαν να κανουν χρηση?
Απολυτως συνενοχοι λοιπον.
Κατι θα κανει ο Σαμαρας με τους επομενους 151, μην ανησυχειςΤο 1/10 να κανουν απο οσα λενε οι επομενοι 151 εγω θα ειμαι χαρουμενος σε σχεση με τους σημερινους που δεν εκαναν ΤΠΤ απο τα ζαπεια
Γιατι, αν ειπαν ΟΧΙ τι σημασια εχει? Αποποιηθηκαν των δικαιωμάτων? Αρνηθηκαν να κανουν χρηση?
Απολυτως συνενοχοι λοιπον.
Δηλαδη μεγαλοι μαγκες οι 3, εχουν το αλλοθι ότι ειπαν ΟΧΙ, εισπραττουν όμως κι αυτοι τα ιδια με οσους ειπαν ΝΑΙ και επιπλέον παριστανουν και τους αντιστασιακούς.Fysika kai έχει σημασια και μαλιστα μεγαλη αμα τωρα ειμαστε 10 ατομα και οι 3 λενε οχι ενω οι 7 πουν ναι η γνωμη θα περασει λογω της δημοκρατιας αλλα αυτοι οι 3 εξαρχης ειπαν οχι δεν ευθυνονται σε κάτι.
Δηλαδη μεγαλοι μαγκες οι 3, εχουν το αλλοθι ότι ειπαν ΟΧΙ, εισπραττουν όμως κι αυτοι τα ιδια με οσους ειπαν ΝΑΙ και επιπλέον παριστανουν και τους αντιστασιακούς.
Περιφημα.
Εμεις?? Δεν σε καταλαβαινω τυπε.!Ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν και αυτοι που θελουν να ερθουν.Αυτοι που ειναι ηδη επανω τους ειδαμε.
Kαλα τον βλεπω να κανει παρεα στον Ακη μαζι με τον Βενιζελο...Κατι θα κανει ο Σαμαρας με τους επομενους 151, μην ανησυχεις
Δηλαδη μεγαλοι μαγκες οι 3, εχουν το αλλοθι ότι ειπαν ΟΧΙ, εισπραττουν όμως κι αυτοι τα ιδια με οσους ειπαν ΝΑΙ και επιπλέον παριστανουν και τους αντιστασιακούς.
Περιφημα.
Προσωπικα δεν διαφωνω σε καμια αυξηση oυτε σε Bonus. Απλα το αρθρο το θεωρω προβοκατορικο. Τι σχεση εχει ο τιτλος με αυτο που γραφει μεσα? Καμια αντιπαραθεση φιλε μου απλα δεν μαρεσουν οι μαντιδες και καταστροφολογειάστο, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης και δεν έχω τέτοια διάθεση.
ότι και να λέμε τώρα δεν έχει νόημα.
σε ότι αφορά την αύξηση που είπες, αυτό που δίνεται λέγεται πριμ παραγωγικότητας και δίνεται εφόσον η εταιρεία τα πάει καλά στα αποτελέσματά της οπότε έχει την δυνατότητα να επιστρέψει ένα μέρος αυτού του αποτελέσματος στους υπαλλήλους που εργάστηκαν γι' αυτά (τα αποτελέσματα) ως επιβράβευση.
η αύξηση είναι κάτι άλλο, η επιβράβευση παγιώνεται ως μισθός οπότε τι νόημα έχει να καταβάλει κάποιος παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να πετύχει κάποιους στόχους?
ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.
ξέρω βέβαια ότι διαφωνείτε με αυτήν την λογική αλλά οι συνεχείς αυξήσεις (χωρίς κανόνες) σε κάνουν έναν κακό δημόσιο υπάλληλο ακόμη και αν είσαι σε ιδ. επιχείρηση.
Προσωπικα δεν διαφωνω σε καμια αυξηση oυτε σε Bonus. Απλα το αρθρο το θεωρω προβοκατορικο. Τι σχεση εχει ο τιτλος με αυτο που γραφει μεσα? Καμια αντιπαραθεση φιλε μου απλα δεν μαρεσουν οι μαντιδες και καταστροφολογει
Οκ τυπε μου εαν το προβλημα σου ειναι μια αποψη για μια εταρεια οκ. Υπαρχουν ποιο σοβαρα θεματα να ασχοληθεις και να αποφασισεις ποιον πρεπει να ψηφισεις. Η ΝΔ μονο φτυνει προβοκατσια κανει. Εχει κατι σοβαρο να του καταγγειλει? ΕΙπε για κρυφη αντζεντα. Μαλιστα γιατι δεν μας λεει τι γραφει αυτη η κρυφη αντζεντα???Δλδ τι περίμενες, να βγει τέτοιο άρθρο και να μην σχολιαστεί?
Αντιγράφω ένα μέρος...
Η Καπνοβιομηχανία λοιπόν,από τα αυξημένα κέρδη της, έδωσε αυτά τα ετήσια μπόνους, εφάπαξ, δηλαδή μία φορά, αν και μπορεί αν το έχει πράξει στο παρελθόν. Αν σπάσεις αυτά τα μπόνους, δια του 14 όσοι οι μισθοί και τα επιδόματα, είναι σαν να πήραν αύξηση αυτοί οι εργαζόμενοι από 60 έως και 100 ευρώ το μήνα. Καθόλου άσχημες σαν αυξήσεις, και ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο. Αλλά έγραψα παραπάνω την έκφραση "είναι σαν".......Δεν πήραν αυξήσεις, οι εργαζόμενοι της Καπνοβιομηχανίας, στην μισθοδοσία τους......Πήραν εφάπαξ το μπόνους! Αυτό σημαίνει, ότι την επόμενη χρονιά, και αν δεν πάρουν νέο μπόνους (που ο νόμος δεν υποχρεώνει τον Καρέλια να το δώσει) θα πάρουν το μισθό που έπαιρναν πριν 2 χρονιά, ασχέτου κερδοφορίας της επιχείρησης.
Εκεί που θέλω να εστιάσω, αναφέροντας τα παραπάνω, είναι στο "αγνό" επιχείρημα που άκουσα, "Ο άνθρωπος (ο Καρέλιας) μία χρονιά είχε αύξηση κερδοφορίας, για μία χρονιά έδωσε μπόνους", το οποίο είναι εντελώς λάθος!
Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο καπνοβιομήχανος, ότι από τα κέρδη του, άρα και αυτά τα επιπλέον που αποκόμισε από την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων, το μεγαλύτερο μέρος θα επενδυθούν στην βιομηχανία.......Όμορφα;;
Άρα το λιγότερο μέρος των κερδών του, θα μείνει, νόμιμα στις τσέπες του, και κατά το δοκούν ο ίδιος, θα το χρησιμοποιήσει για να χτίσει μία νέα βίλα που θα χαρεί τα επόμενα 30 χρόνια, για να αγοράσει κάποιο νέο αυτοκίνητο που θα χαρεί τα επόμενα 5 χρόνια, για να πάει ένα οικογενειακό ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος με την οικογένεια του, που θα του μείνει σαν ανάμνηση για τα επόμενα 40 χρόνια....Ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;;
Το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του, άρα και αυτών των επιπλέον λόγω της αυξημένης απόδοσης των εργαζομένων του, θα τα επενδύσει, είπε.Θα αγοράσει μηχανήματα, εξοπλισμό, θα κάνει κάποιες ίσως επιπλέον παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις προβολής, με στόχο αυτά τα αυξημένα φετινά κέρδη, να του φέρον και άλλα κέρδη, τα επόμενα 5, 10, 20 χρόνια. Έτσι λειτουργεί ο Καπιταλισμός άλλωστε! Έτσι αφού θα επενδύσει τα επιπλέον κέρδη για να του φέρουν νέα κέρδη τα επόμενα χρόνια, ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;;
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΤΩ......
Το πιο δίκαιο, και σωστό, εντός Καπιταλιστικού συστήματος, θα ήταν να έδινε αυτά τα ποσά σε αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων του, ώστε τους καρπούς της αυξημένης παραγωγικότητας τους, να τους δρέπουν και τα επόμενα χρόνια, όπως ο Καρέλιας άλλωστε (με μεγαλύτερα ποσά ο βιομήχανος, γιατί είπαμε ότι έχουμε Καπιτιλασμό).
λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι δίκαιο, άδικο κλπ αλλά μήπως να τους δώσουν τα κλειδιά να διοικήσουν αντί να διοικεί ο Καρέλιας και ο κάθε Καρέλιας.
δεν τα θεωρώ σοβαρά επιχειρήματα, λυπάμαι.
Δλδ τι περίμενες, να βγει τέτοιο άρθρο και να μην σχολιαστεί?
Αντιγράφω ένα μέρος...
Η Καπνοβιομηχανία λοιπόν,από τα αυξημένα κέρδη της, έδωσε αυτά τα ετήσια μπόνους, εφάπαξ, δηλαδή μία φορά, αν και μπορεί αν το έχει πράξει στο παρελθόν. Αν σπάσεις αυτά τα μπόνους, δια του 14 όσοι οι μισθοί και τα επιδόματα, είναι σαν να πήραν αύξηση αυτοί οι εργαζόμενοι από 60 έως και 100 ευρώ το μήνα. Καθόλου άσχημες σαν αυξήσεις, και ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο. Αλλά έγραψα παραπάνω την έκφραση "είναι σαν".......Δεν πήραν αυξήσεις, οι εργαζόμενοι της Καπνοβιομηχανίας, στην μισθοδοσία τους......Πήραν εφάπαξ το μπόνους! Αυτό σημαίνει, ότι την επόμενη χρονιά, και αν δεν πάρουν νέο μπόνους (που ο νόμος δεν υποχρεώνει τον Καρέλια να το δώσει) θα πάρουν το μισθό που έπαιρναν πριν 2 χρονιά, ασχέτου κερδοφορίας της επιχείρησης.
Εκεί που θέλω να εστιάσω, αναφέροντας τα παραπάνω, είναι στο "αγνό" επιχείρημα που άκουσα, "Ο άνθρωπος (ο Καρέλιας) μία χρονιά είχε αύξηση κερδοφορίας, για μία χρονιά έδωσε μπόνους", το οποίο είναι εντελώς λάθος!
Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο καπνοβιομήχανος, ότι από τα κέρδη του, άρα και αυτά τα επιπλέον που αποκόμισε από την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων, το μεγαλύτερο μέρος θα επενδυθούν στην βιομηχανία.......Όμορφα;;
Άρα το λιγότερο μέρος των κερδών του, θα μείνει, νόμιμα στις τσέπες του, και κατά το δοκούν ο ίδιος, θα το χρησιμοποιήσει για να χτίσει μία νέα βίλα που θα χαρεί τα επόμενα 30 χρόνια, για να αγοράσει κάποιο νέο αυτοκίνητο που θα χαρεί τα επόμενα 5 χρόνια, για να πάει ένα οικογενειακό ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος με την οικογένεια του, που θα του μείνει σαν ανάμνηση για τα επόμενα 40 χρόνια....Ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;;
Το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του, άρα και αυτών των επιπλέον λόγω της αυξημένης απόδοσης των εργαζομένων του, θα τα επενδύσει, είπε.Θα αγοράσει μηχανήματα, εξοπλισμό, θα κάνει κάποιες ίσως επιπλέον παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις προβολής, με στόχο αυτά τα αυξημένα φετινά κέρδη, να του φέρον και άλλα κέρδη, τα επόμενα 5, 10, 20 χρόνια. Έτσι λειτουργεί ο Καπιταλισμός άλλωστε! Έτσι αφού θα επενδύσει τα επιπλέον κέρδη για να του φέρουν νέα κέρδη τα επόμενα χρόνια, ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;;
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΤΩ......
Το πιο δίκαιο, και σωστό, εντός Καπιταλιστικού συστήματος, θα ήταν να έδινε αυτά τα ποσά σε αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων του, ώστε τους καρπούς της αυξημένης παραγωγικότητας τους, να τους δρέπουν και τα επόμενα χρόνια, όπως ο Καρέλιας άλλωστε (με μεγαλύτερα ποσά ο βιομήχανος, γιατί είπαμε ότι έχουμε Καπιτιλασμό).
λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι δίκαιο, άδικο κλπ αλλά μήπως να τους δώσουν τα κλειδιά να διοικήσουν αντί να διοικεί ο Καρέλιας και ο κάθε Καρέλιας.
δεν τα θεωρώ σοβαρά επιχειρήματα, λυπάμαι.
Αυτα ειναι που πρεπει να σε ανησυχουν τυπε μου
Εν τω μεταξυ με 2 δημοσιευματα για grexit το ευρω εχει παει σε ιστορικο χαμηλο δεκαετιας, και παρα την εισοδο της λετονιας.
Κατα τα αλλα οι παπαγαλοι επιμενουν οτι μας πεταει η Μερκελ εξω οποτε γουσταρει χωρις να ανοιξει μυτη στην Ευρωπη...