Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δλδ οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα ,τα πρεζόνια δλδ που ήταν φορείς AIDS είχαν σκοπό
να κολλήσουν οι πελάτες AIDS, ή απλά έκαναν πιάτσα για να επιζήσουν ;

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε η δίωξη του Ελληνα Εισαγγελέα
για σκοπούμενη σωματική βλάβη .
Να μην μιλησουμε για ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ, θα παθεις πολιτισμικο σοκ ασχετε ε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι εξετάσεις που έδωσες για μαθήματα δικαίου είναι για στοιχειώδεις
γνώσεις στο δίκαιο .Βασικά για τους ορισμούς , σε ποιό άρθρο εμπίπτει κτλ

Είναι σαν να δίνεις εξετάσεις στα Μαθηματικά και να σε ρωτούν μόνο
ορισμούς και ταυτότητες .
Πες μας τι σημαίνει επικαμπύλιο ολοκλήρωμα, ποια είναι η παράγωγος
της συνάρτησης logx , ποιός είναι ο τύπος για την σύνθετη παραγώγιση κτλ

Αφού λοιπόν θαυμάζεις τα νομικά , τι έχεις να πεις που
τις δύστυχες κοπέλες που σαν πρεζόνια έκαναν πιάτσα στην Ομόνοια
και μερικές ήταν φορείς του AIDS και ο ...φωστήρας ο Ελληνας Εισαγγελέας
τις προφυλάκισε...για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (! )
επειδη...εκαναν πιατσα !
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ δεν τις μήνυσε !

Βέβαια έγινε χαμός παγκοσμίως !

Για πες την .." Μαθηματική " Λογική του φωστήρα Εισαγγελέα !  :2funny: :2funny:
Γιατί οι εκδιδόμενες (βάση νόμου) πρέπει να έχουν πιστοποιητικό υγείας ίσως; Και όπως και να το κάνεις και προφυλακτικό να φοράς ένα φιλί να δώσεις έχεις στο εκατομύριο να σου περάσει τον ιό. Μια στο εκατομμύριο μεν αλλά αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή (και μετά τρέχεις και δε φτάνεις)

Μηχανολόγος φίλε ;

Διαφορικές Εξετάσεις και Μετασχηματισμό Laplace πέρασες ;
Από Αγγλία. Τα μαθήματα που έδωσα ήταν ΜΕΚ, Θερμοδυναμική, Κατεργασίες των υλικών, αντοχή των υλικών και ηλεκτροτεχνία. Επειδή με την ηλκετροτεχνία ήμουν (και παραμένω) σκράπας (από το λύκειο ακόμα) απέτυχα παταγωδός. Τα πρώτα τα πέρασε με τη 1η (στα ΜΕΚ με βάση) οπότε είχα σκοπό να παρακολουθήσω σα τον πούστη ηλεκτροτεχνία. Αλλά μετά πλάκωσαν κάτι καταλήψεις, τα λεφτά που είχα βάλει στην άκρη (είχα φύγει από τη δουλειά μου με σκοπό να μπορέσω να παρακολουθήσω) λιγόστευαν επικίνδυνα το 6μηνο χάθηκε, τους έδωσα μια μούτζα κ έφυγα. Απ το ΕΜΠ μου έχει μείνει το "ότι ώρα μπαίνει ο καθένας στο μάθημα και κάνει ότι του καβλώσει (θυμάμαι μια φορά που είχα πάει στο ΕΜΠ για να παρακολουθήσω θερμοδυναμική γιατί μου είχαν πει ότι ο καθηγητής ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ -και όντως ίσχυε. Αν παρακολουθούσες το μάθημά του απλά ήθελες μια καλή επανάληψη στις εξετάσεις και περνούσες αέρα- ένας που καθόταν πίσω μου μυ ζήτησε να διαβάσει την αθλητική που είχα πάρει και άναψε τσιγάρο και καθόταν και διάβαζε) καθώς επίσης και τ εργαστήρια που νομίζω λίγα πανεπιστήμια στην Ευρώπη έχουν τέτοιες κτηριακές εγκαταστάσεις. Οι περισσότεροι καθηγητές για τον πούτσο καβάλα. Μπαίνανε και απλά διάβαζαν από μέσα το βιβλίο (που έχουν γράψει αυτοί στις περισσότερες των περιπτώσεων). Άσε που αν είχες κάποιες απορρίες με κάποιους απ αυτούς έπρεπε ν έχεις κλείσει ραντεβού (!!!) για να πας να τους ρωτήσεις.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα, έσωζε κόσμο από το λαϊκό δικαστήριο με ανταλαγματα  :grin:
Δεν σου είπα ότι το έκαναν όλοι, πάντως αυτός το έκανε και μαγκιά του φίλε.
Όταν μετά τον ρωτούσαμε έλεγε "έσωζα κόσμο από τα χέρια των φωνίαδων".
Το ότι ήταν με το αζημίωτο το αποσιωπούσε  :grin:

Εγω γενικα ειμαι επιφυλακτικος σε τετοιες ιστοριες. Οσους ξερω με παππου ανταρτη, ολοι ανεξαιρετως λενε οτι ο παππους ηταν πρωτοπαλικαρο του Αρη λαι μια φορα τυχαια στο βουνο επεσε σε καφασι με λιρες των Αγγλων. Αλλα επειδη ηταν πολυ εντιμος δεν κρατησε καμια.  :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι Νομικοί στην Ελλάδα μπήκαν με παπαγαλία και βγήκαν
με παπαγαλία .Είναι ο ένας πιο ηλίθιος από τον άλλο.
Επειδή χρησιμοποιούν κάποιες επιτηδευμένες εκφράσεις
νομιζουν ότι ... είναι σοφοι !

Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ πέρα από το ότι είναι ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ .

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δλδ οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα ,τα πρεζόνια δλδ που ήταν φορείς AIDS είχαν σκοπό
να κολλήσουν οι πελάτες AIDS, ή απλά έκαναν πιάτσα για να επιζήσουν ;

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε η δίωξη του Ελληνα Εισαγγελέα
για σκοπούμενη σωματική βλάβη .

Λαδακη ακου λιγο αγορι μου γιατι τα έχεις μπερδεψει και οχι τιποτα αλλο θα γινεις και ρεζιλι καμια μερα εκτος μπου τουλαχιστον ακου λιγο τωρα εδω  :P

λοιπον οταν εξετάζεις μια κατασταση στα νομικα δεν υπάρχει το "ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ" ο δολος ειναι δολος. Απο την στιγμη που ξέρει ο άλλος την κατασταση του και το αποδεχεται τι μπορει να προκαλέσει δεν υπάρχει δεν το ηθελα.... Αρκεί να ξέρει ότι η πράξη του θα επιφέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Πχ κανω σεξ χωρις προφυλακτικο ενω εχω AIDS θα κολλησω κοσμο. Υπάρχει δολος.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μυθεύματα. Μαλιστα. Καλά κανω και σε λεω στρουθοκαμηλο. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. Επιβεβαιώνεις ότι εισαι απλως ενας φανατικος με πλυση εγκεφαλου.

Μετα βαλε μου για πηγη τον στοχο, το σαιτ της χρυσης αυγης, το απολλωνειο φως κτλ. Εκτελεσεις πολιτικα υποκινουμενες σαφως και εγιναν σε μια τοσο αγρια περιοδο. Αλλα οι κουβαδες βγαλμενα ματια κτλ ειναι χονδροειδης προπαγανδα. Α, και για τη λευκη τρομοκρατια δεν λεμε λεξη ε; Που εγγραφο απεδειξε προσφατα οτι ηταν κεντρικα σχεδιασμενη απο το κρατος.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μυθεύματα. Μαλιστα. Καλά κανω και σε λεω στρουθοκαμηλο. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. Επιβεβαιώνεις ότι εισαι απλως ενας φανατικος με πλυση εγκεφαλου.

Πρότεινε του τώρα τύπε και αυτό! Όλη η γνώση!

http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/9016/kommounism__article.jpg[/img[/URL]]

Να σηκωθεί τώρα από το πληκτρολόγιο να στρωθεί για διάβασμα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάποια (όχι όλα) είναι μυθεύματα. Αλλά από την άλλη τόσο επί κατοχής οι Γερμανοτσολιάδες δεν έκαναν και λίγα όπως επίσης και οι Ελληνικός Στρατός κατά τον εμφύλιο. Αυτά είναι γνωστά. Αυτοί που τράβηξαν του χριστού τα πάθη ήταν ο απλός κόσμος που ήταν σε μια συνεχόμενη τρομοκρατία και από τις 2 μεριές. Ερχόταν το πρωί ο Ελληνικός στρατός και εκτελούσε όποιους (ένας πουτάνας γιος μαυρέμπορος δεξί χέρι των Γερμανών κατέδιδε σαν "κουμμουνιστάς" και το βράδυ ερχόταν οι αντάρτες και εκτελούσαν άλλους για αντίποινα.
Μαυρες σελίδες που απ ότι βλέπω 65 χρόνια μετά δε λέμε ν τις αφήσουμε πίσω και καθόμαστε και τις αναμοχλεύουμε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
βαρια σκοπουμενη σωματικη βλάβη ... ειναι δυνατον να μην ξέρεις τι έχεις? οτι έχεις AIDS? και συνεχιζεις να κάνεις σεξ ακομα και χωρις προφυλαξεις? αυτο δεν ειναι εξ αμελειας ... με δολο ειναι εκτος και αν αποδειχθει αμελεια και αφεθει ελευθερος γιατι με αμελεια νομιζω δεν πας φυλακη στην Ελλαδα.

Το Τεκμήριο της αθωότητας το έμαθες Μπόλντη ;

Τα πρεζάκια έκαναν πιάτσα για να ζήσουν ή με σκοπό να κολλήσουν
τους πελάτες AIDS ;

Αν το έκαναν από αμέλεια , πάλι δεν θα έκαναν πιάτσα ;
Επαναλαμβάνω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πελάτης δεν τις μήνυσε ότι
δεν χρησιμοποίησαν καπότα .
Πως ήξερε ο Εισαγγελέας ότι οι πελάτες τις γάμαγαν ακάποτα ;
Ηταν μπροστά όταν γαμιόντουσαν ; ΟΧΙ .
Από ΦΗΜΕΣ άσκησε δίωξη ο Εισαγγελέας και όχι από μαρτυρίες .
Και άσκησε δίωξη για το ότι είχαν ΣΚΟΠΟ να κολλήσουν τους πελάτες AIDS,
" δεν ήταν αμελείς" ,ενώ οι κοπέλες ήταν ερείπια σωματικά και ψυχολογικά.
Και ξέχασε ότι οι καπότες μπαίνουν στο πέος του άντρα ,οχι στον κόλπο
της κοπέλας, άρα αμελής είναι ο αντρας βιαστής και όχι η γυναίκα ερείπιο.

Αρα από ΦΗΜΕΣ άσκησε δίωξη για ακάποτο γαμήσι .
Θεώρησε ότι ΑΜΕΛΕΙΑ επέδειξαν τα πρεζάκια- ερείπια και όχι οι πελάτες - βιαστές.
Και θεώρησε ότι έκαναν πιάτσα...με σκοπό να κολλήσουν τους πελάτες !

Μαθηματική Λογική !  :2funny: :2funny: :2funny:

Γι'αυτό υπήρξε διεθνής κατακραυγή,
λόγω της Μαθηματικής Λογικής !  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετα βαλε μου για πηγη τον στοχο, το σαιτ της χρυσης αυγης, το απολλωνειο φως κτλ. Εκτελεσεις πολιτικα υποκινουμενες σαφως και εγιναν σε μια τοσο αγρια περιοδο. Αλλα οι κουβαδες βγαλμενα ματια κτλ ειναι χονδροειδης προπαγανδα. Α, και για τη λευκη τρομοκρατια δεν λεμε λεξη ε; Που εγγραφο απεδειξε προσφατα οτι ηταν κεντρικα σχεδιασμενη απο το κρατος.
Βγαλμένα μάτια, εξ όσον μπορώ να γνωρίζω (το χωριό του παππού μου ήταν γεμάτο "κουμμουνιστάς" ) δεν υπήρχαν. Αλλά ότι πχ ο Βελουχιώτης είχε σκοτώσει Ο ΙΔΙΟΣ κάποιον στο ξύλο επειδή έκρυψε λίγο σιτάρι και δε το έβαλα στο κοινό μποναμά του χωριού ισχύει. Όπως ισχυει ότι πάλι ο ίδιος είχε εκτελέσει επί τόπου έναν δικό του επειδή έκλεψε και έφαγε μια κότα ενός κατοίκου ενός κοντινού χωριού (και τα 2 περιστατικά δε τα λέσε "πολιτικές εκτελέσειες")

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αλλα για την δραση της ΟΠΛΑ στην κατοχη ειμαι περηφανος γιατι σκοτωνε καθαρματα και χαφιεδες.

Και για την πορεία στα Κρώρα φαντάζομαι.

Με όμηρο τον Εμπειρίκο.

Γνωστός αστός άλλωστε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το Τεκμήριο της αθωότητας το έμαθες Μπόλντη ;

Τα πρεζάκια έκαναν πιάτσα για να ζήσουν ή με σκοπό να κολλήσουν
τους πελάτες AIDS ;

Αν το έκαναν από αμέλεια , πάλι δεν θα έκαναν πιάτσα ;
Επαναλαμβάνω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πελάτης δεν τις μήνυσε ότι
δεν χρησιμοποίησαν καπότα .
Πως ήξερε ο Εισαγγελέας ότι οι πελάτες τις γάμαγαν ακάποτα ;
Ηταν μπροστά όταν γαμιόντουσαν ; ΟΧΙ .
Από ΦΗΜΕΣ άσκησε δίωξη ο Εισαγγελέας και όχι από μαρτυρίες .
Και άσκησε δίωξη για το ότι είχαν ΣΚΟΠΟ να κολλήσουν τους πελάτες AIDS,
" δεν ήταν αμελείς" ,ενώ οι κοπέλες ήταν ερείπια σωματικά και ψυχολογικά.
Και ξέχασε ότι οι καπότες μπαίνουν στο πέος του άντρα ,οχι στον κόλπο
της κοπέλας, άρα αμελής είναι ο αντρας βιαστής και όχι η γυναίκα ερείπιο.

Αρα από ΦΗΜΕΣ άσκησε δίωξη για ακάποτο γαμήσι .
Θεώρησε ότι ΑΜΕΛΕΙΑ επέδειξαν τα πρεζάκια- ερείπια και όχι οι πελάτες - βιαστές.
Και θεώρησε ότι έκαναν πιάτσα...με σκοπό να κολλήσουν τους πελάτες !

Μαθηματική Λογική !  :2funny: :2funny: :2funny:

Οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα είχαν χαρτιά από τις υγιονομικές υπηρεσίες; (Μη με ρωτήσεις ποιες έχουν, αυτό είναι άλλο θέμα). Οι συγκεκριμένες είχαν; Απ ότι ξέρω όχι. Και δεν είχαν ΣΚΟΠΙΜΑ. Άρα;

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι κοπέλες που έκαναν πιάτσα είχαν χαρτιά από τις υγιονομικές υπηρεσίες; (Μη με ρωτήσεις ποιες έχουν, αυτό είναι άλλο θέμα). Οι συγκεκριμένες είχαν; Απ ότι ξέρω όχι. Και δεν είχαν ΣΚΟΠΙΜΑ. Άρα;

Άρα η επιλεκτικότητα στο να κακίσουμε μια παράνομη συμπεριφορά σου υποδεικνύει κάτι μήπως;
Λέω εγώ τώρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λαδακη σου εξηγησα κανεις να μην κάνει τιποτα αν υποπεσει στην αντιληψη του εισαγγελεα παρανομη πράξη / ε΄γκλημα απο ιντερνετ απο τηλεοραση απο οπουδηποτε ειναι υποχρεωμενος να ασκησει την ποινικη διωξη.

Ειναι λογικη τωρα αυτη? επειδη δεν πηγε να το καταγγειλει κάποιος τι σημαινει? οτι ο χαρακτηρας της αξιοποινης πράξης θα αρθει? και θα καταργηθει ο άδικος χαρακτηρας? δεν εχουν καθολου λογικη αυτα που λες ισα ισα αυτοι που δεν το κατηγγειλαν μπορουν καλιστα να κατηγορηθουν για το εγκλημα της παραλειψης. Διοτι ενω εγιναν κοινωνοι κάποιου εγκληματος σκοπιμα δεν το ανεφεραν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σωστα. Με συμβουλευεις να αναζητησω τα εγκληματα των κομμουνιστων στο επισημο σαιτ του Ριζοσπαστη ας πουμε ή της Αυγης?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ποια διεθνής κατακραυγή ρε τύπε; Σιγά μην ασχολήθηκε και ο Λευκός Οίκος με το θέμα και ο Πούτιν σκότωσε καμιά ντουζίνα αρκούδες με τα γυμνά του μπράτσα από τη τσαντίλα. Έλεος! ΆΚου διεθνής κατακραυγή.
Και όποια εγχώρια κατακραυγή υπήρχε ήταν γιατί έβγαλε φόρα παρτίδα τις μάπες τους στις τηλεοράσεις. Όχι για τη δίωξη την ίδια.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σωστα. Με συμβουλευεις να αναζητησω τα εγκληματα των κομμουνιστων στο επισημο σαιτ του Ριζοσπαστη ας πουμε ή της Αυγης?

Τα εγκλήματα της ΠασοκοΝουδού που να τα αναζητήσουμε μάστορι;  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπάρχουν συγκεκριμενοι λογοι άρσης του αδικου μιας πράξης διάβασε τους λαδάκη!!!

Δεν εχει καμια σχέση αμα κάνει μήνυση ή οχι κάποιος αν υποπεσει στην αντιληψη του εισαγγελεα μια αξιοποινη πράξη θα κινησει την ποινικη διωξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom