KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πραγματικός λαϊκός αγωνιστής φίλε ?Που να τα ξερω εγω, ρε μαν. Ενα δημοσιο εχω τελειωσει ολο κ ολο, στους Θρακομακεδονες :-
Εσύ και ο Στάλιν το ίδιο πράγμα
Πραγματικός λαϊκός αγωνιστής φίλε ?Που να τα ξερω εγω, ρε μαν. Ενα δημοσιο εχω τελειωσει ολο κ ολο, στους Θρακομακεδονες :-
Τα μαθηματικα ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα του ανθρωπινου πνευματος. Ειναι γελοιο να τα συγκρινουμε με τα νομικα. Ιδιας αξιας γνωση ειναι το... οικογενειακο δικαιο με τον απειροστικο λογισμο; Ελεος...
Ναι αλλά το οικογενειακο δικαιο καλειται να ρυθμισει καθημερινοτητα πολλων ανθρωπων, ενώ ο...απειροστικος λογισμος όχι.Τα μαθηματικα ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα του ανθρωπινου πνευματος. Ειναι γελοιο να τα συγκρινουμε με τα νομικα. Ιδιας αξιας γνωση ειναι το... οικογενειακο δικαιο με τον απειροστικο λογισμο; Ελεος...
Λαϊκά δικαστήρια φίλε?
Γουστάρω
Ο παπούς μου έτσι είχε φάει κόσμο και κοσμάκη
Δεν είναι αναγκη ρε να κλεισει το γραφειο ο δικηγόρος για να...διαβαζει. Καλυτερα να εξασκεί το επαγγελμα και να μαθαινει μεσα από την εμπειρια.Κατα τα αλλα για αυτες που δινουν δικαστικο (σε ποινικα δικαστηρια) συμφωνω έχουνε λαλησει απο το πολυ διαβασμα εγω δεν θα εδινα καν αν ημουν δικηγορος 2 χρονια διαβασμα απο το πρωι ως το βραδυ και να μην ειμαι σιγουρος οτι θα περάσω
2 χρονια ακομα να σε ταιζουν οι γονεις.... ε δεν κολλάει
Κατηγορητηριο: "Εχει γιο χωροφυλακα αρα είναι εχθρος του λαού".Φιλε αυτη ηταν δικαιοσυνη σωστη. Αστικες υποθεσεις στο λαικο δικαστηριο και για τα ποινικα στρατοδικειο απ τον ΕΛΑΣ και εκτελεση κατευθειαν. Ετσι πανε οι χωρες μπροστα, οχι με χαρτογιακαδες δικολαβους.
Τα λαϊκά δικαστηρια. Σαν αυτά που ειχε ο ΕΛΑΣ. Με κατι μπαρμπέρηδες και κατι κτηνοτρόφους.Δεν ειναι αντιθετο με την κοινη λογική το οτι ο δικαστής μπορει και κρινει μεσα απο την εμπειρια του αμα δεν κρινει ο δικαστης που ειναι εξειδικευμένος ποιος θα κρινει? ο περιπτερας της γειτονιάς?
Γουστάρω εκτελέσεις φίλεΦιλε αυτη ηταν δικαιοσυνη σωστη. Αστικες υποθεσεις στο λαικο δικαστηριο και για τα ποινικα στρατοδικειο απ τον ΕΛΑΣ και εκτελεση κατευθειαν. Ετσι πανε οι χωρες μπροστα, οχι με χαρτογιακαδες δικολαβους.
Το επιασες τύπε ε?Τεσπα επειδη η συζητηση θα καταληξη σε ένα ακομα απωθημενο του λαδακη για τους νομικους και επειδη δεν έχει νοημα εγω την κλεινω. Η υποθεση μπαινει στο αρχειο. Λήξις.
Θα το ξεκαθαρισουμε και αυτο μην βιάζεσαι.
Απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα ... οι καθηγητες στο εμπ ανακυκλώνουν τα θέματα με διαφορετικά νούμερα ή οχι? κάποιοι απο αυτους στις εξετάσεις...
Το επιασες τύπε ε?
Πάντως ο παπούς μου έβγαλε περιουσία από αυτό, ακόμα από αυτά τρώμεΤα λαϊκά δικαστηρια. Σαν αυτά που ειχε ο ΕΛΑΣ. Με κατι μπαρμπέρηδες και κατι κτηνοτρόφους.
Τεσπα επειδη η συζητηση θα καταληξη σε ένα ακομα απωθημενο του λαδακη για τους νομικους σαν αυτα που έπιαναν και τον λακη33 και ξεκινουσε το παραληρημα που κατεληγε σε καρκινους και καντηλια και επειδη δεν έχει νοημα εγω την κλεινω. Η υποθεση μπαινει στο αρχειο. Λήξις.
Στο ΕΜΠ δίνεις τα μαθήματα με ΑΝΟΙΚΤΑ βιβλία !
Μπορείς να φερεις ότι βοήθημα θέλεις μαζί σου .
Για λύσε την ΙΔΙΑ άσκηση , με διαφορετικά νούμερα, αν δεν τη έχεις καταλάβει !
Λύσε ΜΙΑ άσκηση στα Ηλεκτρομαγνητικά παιδία , στα 20 λεπτά που
της αντιστοιχούν στο δίωρο, και τα λέμε .
Ας έχεις μαζί σου ότι νάναι .
Ρε βλάκα ,εσύ δεν έχεις κάποιο πτυχίο για υπολογιστές ;
Ανέχεσαι ένα άσχετο υπάλληλο από υπολογστές να σου τη λέει ;
Το ίδιο είναι με τους νομικούς.Ανέχεσαι τους παπαγάλους να
κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ στη ζωή σου ;
Για σκέψου το λιγο.
Βέβαια ,εσύ σαν λιμενικός, μαθαίνεις να υπακούς σε διαταγές
όχι να κρίνεις το σύστημα Εξουσίας !
Για πες λοιπόν , ανέχεσαι ηλιθιους γαλονάδες
αγράμματους να σε ΔΙΟΙΚΟΥΝ ;
Αν δεν το κατάλαβες πάλι, καλά κρασιά !
Ποιος έχει μείνει πίσω σε τι; Πλάκα κάνεις; Το γεγονός ότι το κράτος δε δίνει λεφτά για την έρευνα και την αναπτυξη της τεχνολογίας δε σημαίνει ότι η Γερμανία έχει μεινει πίσω σ αυτή. Στη Γερμανία και σ άλλες χώρες του κόσμου η τεχνολογία είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία.Πάλι μπέρδεψες τα μπούτια σου Βολταιράκο;
Όπως τότε που είπες ότι η Κίνα έχει το μεγαλύτερο χρέος
σε σχεση με το ΑΕΠ ;
Τι σχέση έχει ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ με τους ισολογισμούς
των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Τραπεζών;
Στη Γερμανία μειώθηκε το κονδύλι του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ για την έρευνα στην
τεχνολογία .
Η Γερμανία ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ σε σχέση με την Ασία .
Το ίδιο έπαθε και η Φινλανδία.
Γι'αυτό
Τις μαλακίες αυτές να λες όταν υποστηρίζεις τη ρουφιανα Μερκελ .