tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ΖειςΕίσαι ένα δραμα τύπε?
να τα λες σωστά....
ΖειςΕίσαι ένα δραμα τύπε?
κάνε γαργάρες με άδωνι κάθε 10 λεπτά και αν δεν δεις διαφορά, κλύσμα με υαλουρονικόΕιπα να καθισω να δω τη δημοσκοπηση στον Αλφα και μου βαλανε την Κωνσταντοπουλου στο πάνελ. Αντε να παρακολουθησω τωρα
Για πες μας για το δικό σου δράμα μωρή σκατόψυχη μαϊμού από τότε που έφυγε η Ντάρια και δεν έχεις κάποια να σου χώσει το χέρι της μέχρι τον ώμο στην απύθμενη κωλοτρυπίδα σου.
Ζεις ένα δραμα τύπε?δηλαδη τωρα που σε πηδαει η ΝΔ νιωθεις περηφανος?
να τα λες σωστά....
Ζεις ένα δραμα τύπε?
Για πες μας μωρή λιγδιάρα σκρόφα, έτσι έσκουζες και όταν η Ντάρια σου έχωνε το στραπόν στον κώλο ή αναστέναζες από ευχαρίστηση;
καταρχήν σε ένα σάιτ, το πιο απελευθερωμένο σεξουαλικά στην ελλάδα(υποτίθεται), και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε τον άλλο βάσει των σεξουαλικών προτιμήσεών του.Για πες μας μωρή λιγδιάρα σκρόφα, έτσι έσκουζες και όταν η Ντάρια σου έχωνε το στραπόν στον κώλο ή αναστέναζες από ευχαρίστηση;
δηλαδη τωρα που σε πηδαει η ΝΔ νιωθεις περηφανος?
προτιμώ να με πηδάνε οι καπιτάλες όνομα και πράμα. όχι οι γιαλαντζί απόφοιτοι του πανεπιστημίου της μόσχας και περιχώρων. Και δε θέλω τον κάθε πικραμένο από κάθε μέρος του κόσμου να μου τον δέχονται χωρίς κανέναν φραγμό εδώ μέσα και να μου τον εγκαθιστούν μέσα στον ελλαδικό χώρο!!!!!ναί ρε δε γουστάρω !!!!!!!να τους πάρουν οι συριζαίοι τα λαμόγια σπίτι τους να τους φιλοξενουν και να τους ταίζουν που χουν ο καθένας από 300μ2 μεζονέττες και 2 μύρια στη μπάντα!!!!!!!!ούστ από δω
Πολύ ωραιος και νηφάλιος ο Διαμαντοπουλος στον Αλφα. Οαση πραγματικη.
Προσωπικά αδιαφορώ για το ότι ο τραβατρόμπας γουστάρει να στραπονιάζεται. Αλλά όταν ο ίδιος ειρωνεύται και προσπαθεί να μειώσει τους ΣΥΡΙΖΑίους με αναφορές σε "καρότα" και "αδελφές", τότε θα συμφωνήσεις ότι το τραβάει ο οργανισμός του το κράξιμο.
δηλαδη αυτην την δεχεσαι να σε πηδηξει η οχι?
τι λές μωρέ???? γιατί τί είναι οι συριζαίοι για να τους μειώσουμε ? μισθοί???? κάτι λεβεντομαλάκες τυχάρπαστοι χρηματολάβερ που γεμίσαν με λεφτά το σακούλι τους και διαμαρτύρονται κάθε μέρα για το παραμικρό!μας έχουν σπάσει τα αρχίδια με την κλαψομουνίαση τους!!!! μέχρι να πάρουν την καρέκλα!!!!!αμα είσαι συριζαίος και θίχτηκες μας συγχωρείς πολυ. Επίσης άμα είσαι συριζαίος φιλοξένα και καμμιά 300αρια πακιστανούς τώρα που αρχίζει και ο χειμώνας και θα πιάσει κρύο...ή αμα δεν μπορείς στείλτους στα γραφεία του σύριζα που είναι φιλάνθρωποι και σώζουν ζωές!!
άνετα λεβεντομαλάκα!αρκεί να μην είναι η κλαψομούνικη φάτσα του σπιρτούλη του γυαλάκια σας που βγαίνει στα πάνελ και μοιάζει και λίγο με δρακουμέλ..πώς τον λένε να δείς..σκουρλέτης?????οχι καπως αλλιώς...θυμησέ μου
Προσωπικά αδιαφορώ για το ότι ο τραβατρόμπας γουστάρει να στραπονιάζεται. Αλλά όταν ο ίδιος ειρωνεύται και προσπαθεί να μειώσει τους ΣΥΡΙΖΑίους με αναφορές σε "καρότα" και "αδελφές", τότε θα συμφωνήσεις ότι το τραβάει ο οργανισμός του το κράξιμο.