Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
βασικά και εγώ αδιαφορώ ότι γουστάρεις να σε κατουράνε και να σε βαράνε οι πουτάνες στα στούντιο κατά πως λένε γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη του σάιτ με πολλές περγαμηνές στα στούντιο και γνωριμίες σε αυτά.... ούτε με ενδιαφέρει ότι σε γαμάνε ασύστολα τα τραβέλια στο Φυλής...

αλλά όσο μας το παίζεις λαμόγιο παλαιοπασόκε τιμητής του ΣΥΡΙΖΑ θα σε γαμάω όπου σε βρώ... εντάξει κλασομπανιέρα ??

αιντε τώρα να χαλβαδιάσεις και να τρέχουν τα σάλια σου στο x-bar και να σου είναι το σκαμπώ στον κώλο και να γελάνε οι τάνες και να λένε μεταξύ τους "κορίτσια ένας κώλος με ποδάρι"....  

αει σύρε και γαμίσου τώρα ψυχασθενή...

τι κρεμα σου βαζουν οταν σε στραπονιαζουν? ΚΥ ? η βαζελινη?  :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εννοείς τα γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη teras1956, tramountana και τραβατρόμπας μωρή συφιλικιά μουστόγρια; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι γελάνε με τις μαλακίες που γράφεις.  :2funny:

όχι εννοώ τα γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη που έχουν κάτι ινδιάνικα παρατσούκλια...
warnmute.gif

warnwarn.gif

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μαυρη ομως ειναι τυπε, θα χαλασεις μετα το μοναδικο σου ελληνικο DNA  :S :S :S
Βλεπω ηρθε και αλλος κλωνος εεε?Τι εγινε ρε παιδι μου τοσο πολυ φοβουνται τον Τσιπρα? Κατα τα αλλα εχουν σιγουρους τους 180.

Αλεξ αφιερωμενο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
βασικά και εγώ αδιαφορώ ότι γουστάρεις να σε κατουράνε και να σε βαράνε οι πουτάνες στα στούντιο κατά πως λένε γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη του σάιτ με πολλές περγαμηνές στα στούντιο και γνωριμίες σε αυτά.... ούτε με ενδιαφέρει ότι σε γαμάνε ασύστολα τα τραβέλια στο Φυλής...

αλλά όσο μας το παίζεις λαμόγιο παλαιοπασόκε τιμητής του ΣΥΡΙΖΑ θα σε γαμάω όπου σε βρώ... εντάξει κλασομπανιέρα ??

αιντε τώρα να χαλβαδιάσεις και να τρέχουν τα σάλια σου στο x-bar και να σου είναι το σκαμπώ στον κώλο και να γελάνε οι τάνες και να λένε μεταξύ τους "κορίτσια ένας κώλος με ποδάρι".... 

αει σύρε και γαμίσου τώρα ψυχασθενή...
too hard to die  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
λειπει και ο απολυτος να κηδεψει τα πτωματα  :priest:

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα  ;)

μα γιατί εγώ σου πα ότι είμαι φάν του σαμαρά?. Τους συριζαίους δεν αντέχω με τίποτα όμως. Βρωμάνε μπόχα από μακρυά και το παίζουν και φιλάνθρωποι και ιδεολόγοι και νοιάζονται για το λαό και αρχιδια καπλαμα. Για αυτό τους εύχομαι να κάτσουν πάνω σε ένα μεγάλο αγγούρι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μα γιατί εγώ σου πα ότι είμαι φάν του σαμαρά?. Τους συριζαίους δεν αντέχω με τίποτα όμως. Βρωμάνε μπόχα από μακρυά και το παίζουν και φιλάνθρωποι και ιδεολόγοι και νοιάζονται για το λαό και αρχιδια καπλαμα. Για αυτό τους εύχομαι να κάτσουν πάνω σε ένα μεγάλο αγγούρι

ετσι :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
προτιμώ να με πηδάνε οι καπιτάλες όνομα και πράμα]. όχι οι γιαλαντζί απόφοιτοι του πανεπιστημίου της μόσχας και περιχώρων. Και δε θέλω τον κάθε πικραμένο από κάθε μέρος του κόσμου να μου τον δέχονται χωρίς κανέναν φραγμό εδώ μέσα και να μου τον εγκαθιστούν μέσα στον ελλαδικό χώρο!!!!!ναί ρε δε γουστάρω !!!!!!!να τους πάρουν οι συριζαίοι τα λαμόγια σπίτι τους να τους φιλοξενουν και να τους ταίζουν που χουν ο καθένας από 300μ2 μεζονέττες και 2 μύρια στη μπάντα!!!!!!!!ούστ από δω
..τυπε εισαι θλιβερο παραδειγμα ραγια.,,  :S
πηγαινε αυτοκτονα,,,

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
..τυπε εισαι θλιβερο παραδειγμα ραγια.,,  :S
πηγαινε αυτοκτονα,,,

εσύ αυτοκτόνα απόγονε του στάλιν του αιμοσταγή. Εγώ γιατί να αυτοκτονήσω?? δεν είμαι σοσιαληστης. Δουλεύω για να ζήσω ,δεν κάθομαι πίσω από συνδικαλιστικές τεμπελχανικές οργανώσεις να κλαίω και να διαμαρτυρομαι σαν αδερφή. Δουλεύω 16 ωρες την ημέρα!!!!εσύ πήγαινε με το πάμε να κλεισεις την βασιλίσσης σοφίας 10' να κάνεις την δήθεν μαγκιά σου και να πάς για καφέ στα εξάρχεια με τους άλλους αργόσχολους συριζαίους σου που το μόνο που έκαναν,κάνουν και θα κάνουν είναι μόνο ληστείες όπως δηλαδή αυτοί που ξεκίνησαν το 81 σιγά σιγά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom